Βαζέλια σας ερχόμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Μονο????????????

και γαμω σημερα....προσευχη με το κασκολ κλασικα!!!!φουλ δουλεμα και συνθηματα στα διαλλειματα!!!!!!!!!!!!πολλα γουστα!!!!!!!πηγε να γινει και αμπαλαεα με καθηγητη αλλα δεν εκατσε

- PAOKfanAthens
σημερα εγω μονος μου κι αυτοι ολοι τους!ΚΑΖΟΥΡΑΑΑ(στο μεταξυ τα γαυρακια αρχισαν να αναγνωριζουν οτι μπορουμε το πρωταθλημα...)ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΟΚ...Τους κολλησα και ενα συνδεσμιτικο αυτοκολητο πανω σ'ενα που ειχαν βαλει οι γαυροι!!!
λαλαλαλα....
λαλαλαλα....
καλα εισαι...εμενα μ εχουν παρει χαμπαρι οτι τα κολλαω εγω και το κοψα γτ ο διευθυντης ειναι λιγο λακαμας και φοβουμαι πως αν ξαναρχισω να κολλαω θα με προκαλεσει οιδημα στην γεννετησια χωρα
- PAOKfanAthens
ελα ρε συ..εγω τι να πω.Ο μοναδικος ΠΑΟΚτσης του σχολειου ειμαι...Ο κοσμος το χει τουμπανο και γω κρυφο καμαρι!
Του δινω το πολυ 3 μερες ζωή!
Του δινω το πολυ 3 μερες ζωή!
Σήμερα γράφαμε διαγώνισμα οικονομίας και δημοκρατικά-δημοκρατικά την είπαμε θα το γράψουμε μία άλλη φορά. Εκείνη μας είπε ξεχάστε το και βάλτε τα πράγματα σας μέσα να γράψετε και τότε καμιά εικοσαριά άτομα σηκώθηκαν (απο τα 30) και πήγαν προςτην πόρτα. Αναγκαστικά σηκωθήκαμε και οι υπόλοιποι 10 (που είχαμε διαβάσει) και με το που άρχισαν να βγαίνουν όλοι από την πόρτα, άρχισε έλεγε καλά καλά θα το γράψετε την παρασκευή ελάτε πίσω...... 
λες να κανουμε και μεις κανα τετοιο αυριο που γραφω μαθ???αν και ειναι κριμα να χασω το 20αρι!!!!αγαπαμε παραγωγους

- ContrerasPablo
τιιιιιι???διαβασεςgika έγραψε:Σήμερα γράφαμε διαγώνισμα οικονομίας και δημοκρατικά-δημοκρατικά την είπαμε θα το γράψουμε μία άλλη φορά. Εκείνη μας είπε ξεχάστε το και βάλτε τα πράγματα σας μέσα να γράψετε και τότε καμιά εικοσαριά άτομα σηκώθηκαν (απο τα 30) και πήγαν προςτην πόρτα. Αναγκαστικά σηκωθήκαμε και οι υπόλοιποι 10 (που είχαμε διαβάσει) και με το που άρχισαν να βγαίνουν όλοι από την πόρτα, άρχισε έλεγε καλά καλά θα το γράψετε την παρασκευή ελάτε πίσω......
Άρχοντες..paokakiG4 έγραψε:Σημερα καναμε 2 ωρες αποχη επειδη δε μας πηγαν εκδρομη χα0χ0α0χ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAI....ContrerasPablo έγραψε:τιιιιιι???διαβασεςgika έγραψε:Σήμερα γράφαμε διαγώνισμα οικονομίας και δημοκρατικά-δημοκρατικά την είπαμε θα το γράψουμε μία άλλη φορά. Εκείνη μας είπε ξεχάστε το και βάλτε τα πράγματα σας μέσα να γράψετε και τότε καμιά εικοσαριά άτομα σηκώθηκαν (απο τα 30) και πήγαν προςτην πόρτα. Αναγκαστικά σηκωθήκαμε και οι υπόλοιποι 10 (που είχαμε διαβάσει) και με το που άρχισαν να βγαίνουν όλοι από την πόρτα, άρχισε έλεγε καλά καλά θα το γράψετε την παρασκευή ελάτε πίσω......
Παιδιά μία άκυρη ερώτηση..
Έχουμε κανέναν μαθηματικό στο σάιτ?? :ugeek:
Έχουμε κανέναν μαθηματικό στο σάιτ?? :ugeek:
πες την ερωτηση και καποιος μορφωμενος θα βρεθει να απαντησει!!!!!!!!
ΥΓ με την ελπιδα θα μεινεις

ΥΓ με την ελπιδα θα μεινεις
Τέσπα ΠΑΟΚ είσαι!!
Μπορώ με τις γνώσεις μαθηματικών που έχω(δηλαδή δευτέρας λυκείου) να μάθω Γεωμετρία Λομπατσέφσκι?? :ugeek:
Μπορώ με τις γνώσεις μαθηματικών που έχω(δηλαδή δευτέρας λυκείου) να μάθω Γεωμετρία Λομπατσέφσκι?? :ugeek: