Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4953
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από DimisK »

Κάτσε και θα δεις τις ετοιμάζω για το βράδι εδώ μέσα....
Αρκεί να νικήσουμε και τότε θα γίνω...άνθρωπος των σπηλαίων!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3853
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Αρχίζει να διαφαίνεται το έμφραγμα εξαιτίας της ταραχής.
Πάνω στον ανθό της νιότης μου, στα 27 μου χρόνια.
Τί είναι λοιπόν αυτό που μου προκαλεί τόσο δέος, τι είναι ο Π.Α.Ο.Κ. άραγε?

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι λοιπόν εγώ και ο κολλητός μου σε περίοδο μελέτης για εξεταστική στη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. να φιλοτεχνούμε ένα... όχι και τόσο αυθεντικό εισιτήριο για τον τελικό του 2003, έχοντας φέρει μαζί μας βελόνες (!) για να κάνουμε όλες τις αμέτρητες μικρές τρυπίτσες που υπήρχαν στο αυθεντικό εισιτήριο. Αφότου έχουμε συγκρίνει όλα τα γλασέ χαρτόνια στα χαρτοπωλεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να βρούμε ποιο ομοιάζει περισσότερο με το υλικό του αυθεντικού εισιτηρίου.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι οι 36 ώρες (και ο άπειρος χαβαλές), μετά από μπερδέματα στο χάρτη και μηχανικά προβλήματα, που έκανα οδικώς με τρεις φίλους για να φτάσω στην Πράγα για το Σλάβια Πράγας - Π.Α.Ο.Κ. το Δεκέμβρη του 2002, για να φάω μία τεσσάρα και να φωνάξω "Κρύο γαμιέται η μάνα σου" στην κερκίδα στους -13 βαθμούς Κελσίου.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι στις 16 Δεκεμβρίου 2001, σε συνθήκες χιονοθύελλας όταν χάναμε με 0-2 από τον Ο.Φ.Η. στην Τούμπα. Ο Κωνσταντινίδης μειώνει και παίρνουμε όρκο με τους 2 κολλητούς πως αν το γυρίσουμε, θα μείνουμε ημίγυμνοι. Τελικό 3-2, πνεμονία, νοσοκομείο και κλινήρης για πολύ καιρό.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ο παππούς μου που ήρθε στη Θεσσαλονίκη από το Σουβερμέζ(ελληνική μετάφραση: η γη που φλέγεται. Οι πρόσφυγες από εκεί, ίδρυσαν τα Νέα Φλογητά της Χαλκιδικής) της Καππαδοκίας σε ηλικία 7 χρονών, το 1922 και έζησε για 5-6 χρόνια σε καλύβα. Το 1995, ετοιμοθάνατος, είχε δίπλα του το γαλάζιο ραδιοφωνάκι, εικόνα - φετίχ των παιδικών μου χρόνων, για να ακούσει το διπλό στο Βύρωνα επί του Αθηναϊκού και τη λύτρωση από την ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το 1993, 10χρονος πιτσιρίκος σε κάλεσμα οικογενειακών μεσοαστών ξιπασμένων "φίλων" των γονιών μου, με τέκνα εξίσου πρόωρα ξιπασμένα, όταν εγκατέλειψα το τραπέζι που θύμιζε το "Μεγάλο Φαγοπότι" * και ανάγκασα, σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Πελοποννήσου, τον ταβερνιάρη να συντονιστεί στην ΕΤ-2 για το Π.Α.Ο.Κ. - Benetton. Το διαφημιστικό διάλειμμα της ΕΤ-2 και το "φάγωμα" των 2 τελευταίων δευτερολέπτων ήταν ο Χτύπος που Έχασε η Καρδιά μου*.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι και η ταραχή που νιώθω σήμερα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ο ανικανοποίητος πόθος από μια λαχτάρα επιστροφής (νοσταλγία), η αναζήτηση ενός τόπου μαγικού που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί (ουτοπία), η ένωση του θείου με το ανθρώπινο (μέθεξη).

Και αν χάσουμε σήμερα, για ποιον λόγο να πτοηθώ? Αφού ο Π.Α.Ο.Κ. είναι όλα τα παραπάνω.
Εξάλλου, έχει ειπωθεί πως οι πιο τίμιες επαναστάσεις είναι αυτές που δεν κερδήθηκαν ποτέ.

ΝΟ PASARAN
Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ

* "Το Μεγάλο Φαγοπότι" του Μάρκο Φερέρι, του 1976, με τους Μαρσέλ Πικολί, Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Ούγκο Τονιάτσι, Φιλίπ Νουαρέ
*"Ο Χτύπος που Έχασε η Καρδιά μου" του Ζακ Οντιάρ, του 2005.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 21 Φεβ 2010, 15:43, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από paok87 »

paok87 έγραψε:Εικόνα


δεν αντέχω μακριάαααααα
φεραμε τα συννεφα
Άβαταρ μέλους
Olorin
Δημοσιεύσεις: 1974
Εγγραφή: Τετ 26 Μαρ 2008, 03:35
Τοποθεσία: The Source

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Olorin »

Ξεκιναμε σιγα σιγα, εμεις της επαρχιας...γαμιεται η "αυτοκινητοδρομοι Αιγαιου" (ασχετο).

Αντε με τη νικη!
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από moican4 »

Αφου εφαγα την μακαροναδα μου , ας αριβαρω και εγω σιγα σιγα για Τουμπα μερια να πιουμε κανενα τσαγακι στο Φρατελλι για να εχουμε δυνατη φωνη σημερα :opaokara: :opaokara: ..Εξαλλου χλωμους μας κοβω να επικοινωνουμε το βραδυ..Ο σερβερ εχει αποφασισει να την "κανει" για λιγο.... :D

Π.Α.Ο.Κ ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΚΑΙ Γ@M@ TA MOYNI@.!!!!!
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από gika »

Μία τελευταία ανάλυση:

Βαθμολογία:

Παναθηναικός....52
Ολυμπιακός......50 (με έναν αγώνα παραπάνω)
ΠΑΟΚ..............47

Σήμερα υπάρχουν τρία πιθανά αποτελέσματα:

Α: Να νικήσουμε:
Τότε η βαθμολογία γίνεται:
Παναθηναικός....52
Ολυμπιακός......50
ΠΑΟΚ..............50
Σ' αυτήν την περίπτωση βρισκόμαστε σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναικό. Τα φαβορί για την κατάκτηση είναι ως εξής: Ο Ολυμπιακός έχει το ευκολότερο πρόγραμμα μπροστά του αν εξαιρέσεις το ντέρμπυ ανάμεσα στους "αιωνίους". Μετά ακολουθεί ο Παναθηναικός που ναι μεν έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχει τους δύο βαθμούς παραπάνω αλλά και το ντέρμπυ στην έδρα του. Τρίτος σε πιθανότητες έρχεται ο ΠΑΟΚ που έχει 3 εκτός έδρας παιχνίδια με 3 ομάδες που πάντα σκυλιάζουν απέναντί μας, αλλά παρ' όλα αυτά διατηρεί πολλές ελπίδες, μιας και λογικά οι δύο "μεγάλοι" δεν θα μπορέσουν να κάνουν το 7 στα 7.

Δηλαδή δεν γινόμαστε το φαβορί αλλά μπαίνουμε δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου! Κι από κει και πέρα κάθε αγωνιστική θα είναι ένας τελικός!


Β: Να φέρουμε ισοπαλία:
Τότε η βαθμολογία γίνεται:
Παναθηναικός....53
Ολυμπιακός......50
ΠΑΟΚ..............48
Σ' αυτήν την περίπτωση ο Παναθηναικός έχει σημαντικό προβάδισμα από τον δεύτερο Ολυμπιακό, αν συνυπολογιστεί το ντέρμπυ μέσα στο ΟΑΚΑ. Από την άλλη οι ελπίδες του ΠΑΟΚ για τίτλο μειώνονται δραματικά.

Γ: Να χάσουμε:
Τότε η βαθμολογία γίνεται:
Παναθηναικός.....55
Ολυμπιακός.......50
ΠΑΟΚ...............47
Σ' αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΟΚ βγαίνει εκτός συναγωνισμού μιας και 8 βαθμοί από την κορυφή είναι πάρα πολλοί για να ανατραπούν σε 7 αγώνες. Από την άλλοι και οι 5 που θα έχουν μεταξύ τους Ολυμπιακός και Παναθηναικός είναι επίσης πολλοί. Σ αυτήν την περίπτωση ο Παναθηναικός πάει να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς άγχος.

............
Οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τον ΠΑΟΚ τον ικανοποιεί μόνο η νίκη, ενώ από την άλλη τον Παναθηναικό τον ικανοποιεί και η ισοπαλία και φυσικά η νίκη.

Από όσο έχουμε δει τις δύο ομάδες, το παιχνίδι και των δύο προυποθέτει η ομάδα να έχει την κατοχή. Έτσι είναι λογικό το ότι όποιος θα έχει την κατοχή στο παιχνίδι θα είναι και αυτός που θα πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Από την μία ο Παναθηναικός, με συνταγή αλά Ρόμα στο κέντρο είναι ικανός να πάρει την κατοχή. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει την έλειψη Βιτόλο και το κατά πόσο μπορεί ο Σορλέν να καλύψει το κενό του Ισπανού. Στο κέντρο λοιπόν είναι το ένα σημείο που θα κριθεί το παιχνίδι.

Το δεύτερο σημείο είναι η επιθετική λειτουργία, απέναντι στην αμυντική λειτουργία των αντιπάλων, των δύο ομάδων!

Από τη μία το κεντρικό δίδυμο της άμυνας μας (Κοντρέρας-Μαλεζάς) είναι πιο εγκεφαλική παίκτες και είναι ένα ερώτημα το κατά πόσο θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον δυνατό Σισέ. Επίσης δεύτερο πρόβλημα ίσως υπάρξει και από αριστερά στην άμυνα μας, μιας και ο Λίνο δεν είναι τόσο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ώστε να "εξαφανίσει" τον Σαλπιγγίδη.

Από την άλλη μεριά τώρα, ο Σπυρόπουλος δεν είναι τόσο καλός και γρήγορος αμυντικά ώστε να καταφέρει να περιορίσει έναν καλό Βιειρίνια. Επίσης το κεντρικό δίδυμο του Παναθηναικού αποτελείται από 2 "ξυλοκόπους" που λογικά δεν θα μπορέσουνα να αντιμετωπίσουν γρήγορες αντεπιθέσεις και σωστές κάθετες πάσες από τον Ίβιτς. Ένα ακόμα σημείο είναι το ζευγάρι Κριστιάνο- Βύντρα. Από τη μία ο Βύντρα δεν φημίζεται και για το πόσο καλός είναι και από την άλλη ο Κριστιάνο όλο και βελτιώνεται. Η πολύ καλή σέντρα του Βραζιλιάνου σε συνδυασμό με το πολύ καλό άλμα του Εντίνιο ίσως φανεί μοιραία για τους πράσινους.

Όπως βλέπουμε και οι δύο ομάδες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία και το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σαν έξτρα δύναμη οι γηπεδούχοι θα έχουν τη φλεγόμενη Τούμπα. Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τον Δαλούκα που τυχόν "σπόρια" θα τους δορίζονται δίχως δεύτερη σκέψη.
...........

Όσον αφορά την κερκίδα μας, είναι υποχρεωμένος όποιος πατήσει Τούμπα σήμερα να τραγουδάει επί 90' λεπτά! Όλοι να προσέχουμε τους συντονιστές αλλά και εκείνοι να συνενοούνται σωστά μεταξύ τους. Στήριξη στην ομάδα. ΝΑ υπενθυμίσω ότι οποιαδήποτε ρίψη αντικειμένων μόνο την ομάδα μας θα βλάψει. Οσο για τους παίκτες του βάζελου, δεν χρειάζεται να τους βρίζουμε τον καθ' ένα ξεχωριστά, ούτε να βρίζουμε μόνο έναν από αυτόυς. Σε περίπτωση όμως που κάποιοι το κάνουν, η μόνη επιτρεπτή αντίδραση είναι το... ΠΑΟΚ ολέ. Όποιος φωνάξει κανένα "πόσο μ@λάκες είσαστε", θα είναι διπλά μ@λάκας μιας και θα φωνάζει υπέρ του αντιπάλου.


Πάμε να προσπαθήσουμε, πάμε να παλέψουμε, πάμε να νικήσουμε!!! Μπορούμε και αν παίξουμε σαν ΠΑΟΚ, θα νικήσουμε.

ΥΓ: Λογικά όταν επιστρέψουμε από το γήπεδο, ο σέρβερ θα είναι κάτω. Ελπίζω να είναι επειδή όλοι μπήκαν στο σάιτ να πανηγυρίσουν, κι όχι για να κράξουν τον... ηττοπαθή Σάντος!
ΥΓ2: Άιντε ρε ΠΑΟΚάρα....
Άβαταρ μέλους
arisk
Δημοσιεύσεις: 2022
Εγγραφή: Κυρ 25 Μάιος 2008, 21:32
Τοποθεσία: Ακριβώς απο πίσω σου...

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από arisk »

Μάγκες μου περισσεύει ένα εισιτήριο για την 7... Εννοείται ότι δεν θέλω λεφτά και μαλακίες... Όποιος αδερφός δεν έχει εισιτήριο και το θέλει pm me τώρα... ;)
Άβαταρ μέλους
Kevin
Δημοσιεύσεις: 1068
Εγγραφή: Κυρ 23 Μαρ 2008, 12:48
Τοποθεσία: Βερολίνο

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Kevin »

Γ@μήστε τους λαγούς!!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Running Man
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Κυρ 21 Φεβ 2010, 15:31

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Running Man »

Έχει κανείς λινκ για να δούμε το ματς στο διαδύκτιο;
Άβαταρ μέλους
Alastor
Δημοσιεύσεις: 6513
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:37

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Alastor »

@Running Man

αδερφε,λογικα στο bebinio.com 5 λεπτα πριν την εναρξη θα ανεβασουν stream.....
Άβαταρ μέλους
paok4lifeG4
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Κυρ 08 Μαρ 2009, 17:33

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από paok4lifeG4 »

Παιδια αμα εχει καποιος το τηλ του Arisk ας μου το στειλει πλζ γτ δν τον βλεπω ονλαιν και θελω το εισητηριο .. ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo
Δημοσιεύσεις: 1601
Εγγραφή: Δευ 08 Ιουν 2009, 13:03

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

3 λέξεις θα πω,
ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ
Άβαταρ μέλους
prologos
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: Παρ 12 Δεκ 2008, 11:08
Τοποθεσία: Τούμπα - Θεσσαλονίκη

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από prologos »

Τι να πει κανεις τετοια ωρα? Η αδρεναλίνη βαράει ΚΟΚΚΙΝΑ!
Βρίσκομαι δίπλα στο Ναό (μένω καμιά 150ριά μ. από το γήπεδο) και η ατμόσφαιρα θυμίζει κάτι από ΠΑΟΚ - ΝΑΠΟΛΙ!!!
3 η ώρα και ήδη ακουγόνταν συνθήματα! Αυτά τα ολίγα από εμένα ... τα λέμε μετά το ματσάκιον (με το 3ποντο παρέα βεβαίως βεβαίως)... Ο ΛΑΟΣ θα τους λειώσει!!!

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ και η ΑΘΗΝΑ!!!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!
ΑΙΙΙΙΙΙΙΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
:opaokara:

υ.γ. Να δω και να ακούσω τη Τουμπάρα να (ξανα)φωνάζει μετά δε και ξέρω και γω πόσα χρονια "ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" και τίποτα άλλο στο κόσμο!
Running Man
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: Κυρ 21 Φεβ 2010, 15:31

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Running Man »

@Alastor

Euxaristw file
yiannisPAOKitalia
Δημοσιεύσεις: 3326
Εγγραφή: Τρί 14 Οκτ 2008, 23:38
Τοποθεσία: Bologna

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

-59 λεπτά!

Δεν περνάνε τα γαμημένα...

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”