Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
- paok kerkyra
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
[youtube]Zdq4mUyUgbU[/youtube]
Πριν απο 25 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατακτά το τελευταίο του πρωτάθλημα δυστηχώς είμουν αγέννητος και μέχρι πριν 3 χρόνια δεν φανταζόμουν οτι θα ζούσα και εγω ανάλογες στιγμές με τους τυχερούς τις χρυσής εποχής της ιδεάς που λέγετε ΠΑΟΚ πλέον μετά απο ακριβώς 25 χρόνια ο ΠΑΟΚ ζεί ανάλογες στίγμες με το ένδοξο παρελθόν του έστω κ...αι σαν όνειρο εστω και σαν ελπίδα ο ΠΑΟΚ διαικδικεί φέτος το πρωτάθλημα απο της ομάδες του πρώϊν π.ο.κ εγω θέλω μέσα απο την καρδία μου να εφχαριστίσω πρότα απο ολα αυτή την ομάδα απο τον πρώτο ως τον τελευταίο ποδοσφαιριστή απο τον προπονητή και προτίστως απο την διοίκηση του ΠΑΟΚ που έδωσε πνοη στο όραμα χιλιάδων υποστηρικτών της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ιδέας που ζουν και αναπνέουν καθημερινά για αυτη την ομάδα και μετά θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που δεν με άφησε απο μικρό παιδί να βρωμιστώ με της αθηναϊκές ομάδες αλλα μου μετέδωσε και με το παραπάνω την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ιδέα οτι και να γίνει σήμερα στο μάτς να ξέρουν οτι ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση του και οτι στης καρδίες μας ειναι πρωταθλητής απλά απολαύστε την αυριανη μέρα οσοι τυχεροί πάτε στον ναο και ολοι οι υπόλοιποι που θα είμαστε καθηλωμένοι στους δέκτες μας απολαύστε μέχρι τέλους την αυριανή μέρα γιατί θα ακολουθήσουν και αλλες μεγάλες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ!!!
Πριν απο 25 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατακτά το τελευταίο του πρωτάθλημα δυστηχώς είμουν αγέννητος και μέχρι πριν 3 χρόνια δεν φανταζόμουν οτι θα ζούσα και εγω ανάλογες στιγμές με τους τυχερούς τις χρυσής εποχής της ιδεάς που λέγετε ΠΑΟΚ πλέον μετά απο ακριβώς 25 χρόνια ο ΠΑΟΚ ζεί ανάλογες στίγμες με το ένδοξο παρελθόν του έστω κ...αι σαν όνειρο εστω και σαν ελπίδα ο ΠΑΟΚ διαικδικεί φέτος το πρωτάθλημα απο της ομάδες του πρώϊν π.ο.κ εγω θέλω μέσα απο την καρδία μου να εφχαριστίσω πρότα απο ολα αυτή την ομάδα απο τον πρώτο ως τον τελευταίο ποδοσφαιριστή απο τον προπονητή και προτίστως απο την διοίκηση του ΠΑΟΚ που έδωσε πνοη στο όραμα χιλιάδων υποστηρικτών της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ιδέας που ζουν και αναπνέουν καθημερινά για αυτη την ομάδα και μετά θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που δεν με άφησε απο μικρό παιδί να βρωμιστώ με της αθηναϊκές ομάδες αλλα μου μετέδωσε και με το παραπάνω την ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ιδέα οτι και να γίνει σήμερα στο μάτς να ξέρουν οτι ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση του και οτι στης καρδίες μας ειναι πρωταθλητής απλά απολαύστε την αυριανη μέρα οσοι τυχεροί πάτε στον ναο και ολοι οι υπόλοιποι που θα είμαστε καθηλωμένοι στους δέκτες μας απολαύστε μέχρι τέλους την αυριανή μέρα γιατί θα ακολουθήσουν και αλλες μεγάλες στιγμές. Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ!!!
AYτο που λες ΚΟς ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα.....και οχι για τωρα καλυτερα αλλα αν και γω συμφωνγ ως ενα σημειο σκεψου το παραδειγμα του Ντεμη-οριτζιναλ...Η εκαθαριση σε επιπεδο οπαδων δυστυχως πρεπει να συνοδευεται απο νικες.....και τωρα δεν ειμαστε για τετοια ηδη το απεφγε μη λεγοντας ο Τεο γιατι εφυγε...
Οι συνδεσμίτες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι με τον Ζαγοράκη και είπαν αρκετά πράγματα όπως επίσης υποσχέθηκαν να περιφρουρήσουν το γήπεδο και να μην ασχοληθούν με άλλα θέματα που δεν αφορούν την ομάδα μας αντιθέτως θα δώσουν όλη τους την ψυχή σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη και θα είναι στην πρώτη γραμμή στην αυριανή μάχη.
Οτιδήποτε άλλο συμβεί είναι εκ του πονηρού και αποτελεί προδοσία.
Οτιδήποτε άλλο συμβεί είναι εκ του πονηρού και αποτελεί προδοσία.
- keratsini4
Συμφονώ με σχόλιο του αδερφού κώς 100%.
δέν γίνετε η ομάδα να έχει ηψηλούς στόχους και να ασχολείσε με έναν πρώην παίκτη.
δέν γίνετε να κάνεις κακό στον ΠΑΟΚ επιδή τυγχάνει να νομίζεις πως είσαι υπεράνω όλων γιατι δεν είναι ιδιοκτησία σου ο ΠΑΟΚ.
υποχρέωση είναι να υπερασπίζεσαι την ιδιολογία σου να μάχεσαι γιαυτήν και τέλος να φτύσεις το λαρύγγι σου στο γήπεδο φωνάζοντας για τον τεράστιο ΠΑΟΚ 90 λεπτά οπιο και να είναι το αποτέλεσμα.
δέν γίνετε η ομάδα να έχει ηψηλούς στόχους και να ασχολείσε με έναν πρώην παίκτη.
δέν γίνετε να κάνεις κακό στον ΠΑΟΚ επιδή τυγχάνει να νομίζεις πως είσαι υπεράνω όλων γιατι δεν είναι ιδιοκτησία σου ο ΠΑΟΚ.
υποχρέωση είναι να υπερασπίζεσαι την ιδιολογία σου να μάχεσαι γιαυτήν και τέλος να φτύσεις το λαρύγγι σου στο γήπεδο φωνάζοντας για τον τεράστιο ΠΑΟΚ 90 λεπτά οπιο και να είναι το αποτέλεσμα.
Φιλε μου,κανεις οργανωμενος δε θελει να επιστρεψει ο ΠΑΟΚ εκει που ηταν.......Σε παρακαλω μην εισαι τοσο υπερβολικος και σε αυτο το θεμα και σε αυτο που αναφερεις για προδοσια.........Αστοχο τελειως......Πολυ φιλικα στο λεω......Και δε θα σου πουν το γνωστο,την αληθεια θα σου πουν...kos έγραψε:εαν τους πεις τιποτα θα σου πεταξουν το γνωστο. οταν ο ΠΑΟΚ ηταν σε κινδυνο αυτοι ετρεχαν.free4 έγραψε:Παιδιά, έχω την αίσθηση ότι μερικοί αύριο πάλι θα μας χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα!!
Μία σημαντική μερίδα ΠΑΟΚτσήδων ήδη έχουν ετοιμαστεί για τη μάχη ΠΑΟΚ-Σαλπιγγίδης κι όχι για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ!
Αυτό διαπίστωσα και σήμερα στα γήπεδα όπου βρέθηκα, όπως και στους συνδέσμους που πήγα!
Ολοι, σχεδόν, οι οργανωμένοι, ετοιμάζονται για υποδοχή προς τον Σαλπιγγίδη και δυστυχώς, προβλέπεται να γίνεται χοντρή ζημιά αύριο σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην περιραίουσα ατμόσφαιρα..
Ηδη στον αγώνα βόλλευ στο Παλατάκι, πετάχτηκαν φέιγ βολάν που ανέγραφαν επί λέξη:
"Σαλπιγγίδη πουστ@ρ@ μας πρόδωσες για τα λεφτά,
έγινες πουτ@ν@ς γιος, βάζελος λαγός"!
Δεν ξέρω αν και πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι στο γήπεδο και δεν ξέρω τι σκ@τά θα γίνει αν τελικά αυτή η μάχη εξαπλωθεί σε όλο το γήπεδο.. Οι μνήμες με τα μπουκάλια να έρχονται ένθεν και κείθεν από την 4 προς την 3 και τούμπαλιν μετά το ματς με τον νιόνιο, είναι ακόμη πολύ νωπή στη μνήμη μας!
και τωρα που ο ΠΑΟΚ τον απεφυγε ειναι ικανοι να τον επαναφερουν στο παρελθον. να τον καταστρεψουν για να τον ξανασωσουν. μια ζωη στο ιδιο εργο θεατες. ατομα που δεν νομιζουν οτι ειναι ΠΑΟΚ αλλα οτι ειναι ο ΠΑΟΚ. αυτοι και κανεις αλλος. σαν να τους ελλειψε ο γουμενος. δεν εχουν ποιον να πολεμησουν και νοιωθουν ασημαντοι. θελουν τον γουμενο τους.
ο ΠΑΟΚ χτυπαει το πρωταθλημα και οι οργανωμενοι οπαδοι του μοιραζουν φυλλαδια για τον σαλπιγγιδη. εσχατη προδοσια, μεγαλυτερη απο αυτη του σαλπιγγιδη.
αντε να δω ποτε θα βαλει μυαλο ο ζαγορακης να μην ξανακαθησει στο ιδιο τραπεζι μαζι τους. ποτε θα καταλαβει οτι δεν αντιπροσωπευουν τον κοσμο της ομαδας αλλα μονο τον εαυτο τους και τον εγωισμο τους. αντε να δω ποτε θα ερθει αυτη η μερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Κυρ 21 Φεβ 2010, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για εμένα, που θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι αύριο θα έχουμε και πάλι τα γνωστά, θα πρέπει αυτή η διοίκηση να μιλήσει, όχι στους κρποσώπους των συνδεσμιτών, αλλά να πάει, όποτε υπάρξει χρόνος, σε συνδέσμους και να μιλησει απευθείας με τα παιδιά.. Το "πρόβλημα" εστιάζεται, κυρίως, από τους συνδέσμους της πόλης και είναι οι περισσότεροι που είναι αντίθετοι με αυτό..
Άντε πάλι να ψάξουμε για εσωτερικούς εχθρούς...Και να τσιτώσουμε το θέμα όσο πάει.
Να δούμε πόσες φορές θα πέφτουμε σε παγίδες με τυράκια.
Free4 μας έκανες μεταφορά μιας πληροφορίας και μίλησες για συνδέσμους κλπ.
Ποιος σύνδεσμος και τι έγινε επώνυμα πες μας!
Τα ναι μεν αλλά άρχισαν να μου την δίνουν άγρια.
Επώνυμα πες μας.
Ποιος που και πότε.
Επώνυμα πες μας.
Ποιος που και πότε.

Ρε παιδια δεν μπορω να κοιμηθω απο την ανυπομονησια για αυριο!!!Αν και δσεν ξερω γιατι αλλα το βλεπω πολυ χ το παιχνιδι!
Μακαρι να διαψευστω!!Παντως η υποθεση τιτλος ειναι πολυ δυσκολη ακομα και με ενδεχομενη νικη αυριο...Εχουμε παραα πολυ δυσκολο προγραμμα και δεν ειναι μονο ενας ο αντιπαλος μας για τον τιτλο αλλα δυο και μαλιστα πολυ δυνατοι αντιπαλοι!Αλλα μην με ακουτε εμενα..Εγω ειμαι και λιγο απαισιοδοξος παντα...
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΥΡΙΟΟΟ......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕΕΕ!!!!
Υ.Γ. Μετα τα πειραγματα εδω στην Αθηνα στους γυαρους θα ειναι τελεια να πειραζουμε και τους λαγους!!!Και μαλιστα με φοντο τον τιτλο!!

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΑΥΡΙΟΟΟ......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕΕΕ!!!!
Υ.Γ. Μετα τα πειραγματα εδω στην Αθηνα στους γυαρους θα ειναι τελεια να πειραζουμε και τους λαγους!!!Και μαλιστα με φοντο τον τιτλο!!
[youtube]OvHjGzEXiWA[/youtube]ABOLEYTOI έγραψε: Ελπίζω να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Ιδανικό σκορ 0-0. Και οι βάζελοι θα κοιμηθούν ήσυχα και εμείς θα ξαναβάλουμε τα κομπιουτεράκια στο συρτάρι.
"κι οι πόθοι (τους) μας ακολουθούνε
υπόγεια διαδρομή"
εχει γεμισει η λαμπρακη με φειγ βολαν με το γνωστο συνθημα σαλπιγγιδη πουστ@ρα κτλ...καλα ξεκιναμε...-5 απο τον πρωτο κ φοβαμαι πως θα ασχολιομαστε με τον παιχτη του βαζελου...μακαρι να μην γινει ετσι αλλα πολυ το φοβαμαι...
Παιδια σορρυ κιολας αλλα μεγαλοποιειται απιστευτα το ολο θεμα και απο τους μεν και απο τους δε...........Να ρωτησω κατι σοβαρα..........Γιατι αυριο στο συγκεκριμενο παιχνιδι και μονο(εγω ας πουμε δεν τον εβρισα στο πεταλο στο ματς με τον Πανιωνιο παρα το οτι ειμαι καθετα εναντιον του) να μην αποδοκιμαστει ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης της αντιπαλης ομαδας??????????????????????????Αν θελετε χειροκροτηστε τον με τη ληξη του αγωνα η κατα την ωρα ενδεχομενης αντικαταστασης του........Αυριο πρεπει ολοι να ειμαστε ενωμενοι εναντιον των παικτων του Παναθηναικου........... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Κυρ 21 Φεβ 2010, 01:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
O ugandezos έδωσε ένα πρώτο στίγμα..gash04 έγραψε:Άντε πάλι να ψάξουμε για εσωτερικούς εχθρούς...Και να τσιτώσουμε το θέμα όσο πάει.
Επώνυμα πες μας.
Ποιος που και πότε.
Οσο για τα ονόματα των συνδέσμων δεν ξέρω αν θέλεις να μάθεις τώρα ή μετά το ματς, αλλά σε λέω πως όλοι οι Δυτικοί σύνδεσμοι τον έχουν κηρύξει ως persona non gratta!
Reportage του σπορτ.τζι αρ
Ο Σάλπι αντί του Νίνη
Οσον αφορά τα πλάνα του 45χρονου τεχνικού για το ντέρμπι της Τούμπας, δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την ομάδα που έπαιξε κόντρα στην Ρόμα. Η μόνη αλλαγή θα είναι η είσοδος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από την αρχή στο βασικό σχήμα, αντί του Σωτήρη Νίνη. Για τον Σάλπι αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, αφού ο κόσμος του ΠΑΟΚ του ετοιμάζει για άλλη μια φορά... καυτή υποδοχή, αλλά ο μακεδόνας επιθετικός σε κουβέντα που είχε με τον προπονητή του, έδειξε απόλυτα έτοιμος και αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.
Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος στην άμυνα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης στη μεσαία γραμμή και οι Λέτο, Σισέ στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Μπιέρσμιρ, Δάρλας, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Κλέιτον και Πετρόπουλος.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=59221
Το κακό είναι ότι τα συνθήματα για τον κοντό θα επισκιάσουν τα πάντα και πιθανότατα για μεγάλο χρονικό διαστημα, αντί για το Μεγάλε ΠΑΟΚ, να τραγουδάνε οι μισόι Σαλπιγγίδη π@υσταρά κλπ κλπ!Makis4444 έγραψε:Παιδια σορρυ κιολας αλλα μεγαλοποιειται απιστευτα το ολο θεμα και απο τους μεν και απο τους δε...........Να ρωτησω κατι σοβαρα..........Γιατι αυριο στο συγκεκριμενο παιχνιδι και μονο(εγω ας πουμε δεν τον εβρισα στο πεταλο στο ματς με τον Πανιωνιο) να μην αποδοκιμαστει ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης της αντιπαλης ομαδας??????????????????????????Αν θελετε χειροκροτηστε τον με τη ληξη του αγωνα η κατα την ωρα ενδεχομενης αντικαταστασης του........Δε θελω να μαλωσω πραγματικα,αυριο πρεπει ολοι να ειμαστε ενωμενοι εναντιον των παικτων του Παναθηναικου...........
Το ότι κάποιος τοποθετήθηκε με τον τρόπο αυτό ανώνυμα λοιπόν είναι κάτι που δεν με απασχολεί παρόλο που αποτελεί πρόκληση.
Αν έγραφε όμως απο κάτω ΣΦ ΠΑΟΚ τάδε ΟΚ είναι αρκετά διαφορετικό.
Δεν πιστεύω όμως πως θα είχε το θράσος να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά σε αυτό το κομβικό σημείο και ιδιαίτερα εντός γηπέδου.
Ο λόγος διότι στην χειρότερη θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση.
Στην καλύτερη κάποια συνεννόηση με την ΠΑΕ.
Συνεπώς αποτελεί έκφραση απο το ΕΓΩ κάποιου.
Με το συγκεκριμένο ζήτημα θα ασχοληθούμε αν χρειαστεί μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Συνιστώ να κάνουν όλοι οι χρήστες το ίδιο είτε ανήκουν στην μια πλευρά τα πιστεύω τους είτε στην άλλη.
Αν έγραφε όμως απο κάτω ΣΦ ΠΑΟΚ τάδε ΟΚ είναι αρκετά διαφορετικό.
Δεν πιστεύω όμως πως θα είχε το θράσος να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά σε αυτό το κομβικό σημείο και ιδιαίτερα εντός γηπέδου.
Ο λόγος διότι στην χειρότερη θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση.
Στην καλύτερη κάποια συνεννόηση με την ΠΑΕ.
Συνεπώς αποτελεί έκφραση απο το ΕΓΩ κάποιου.
Με το συγκεκριμένο ζήτημα θα ασχοληθούμε αν χρειαστεί μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Συνιστώ να κάνουν όλοι οι χρήστες το ίδιο είτε ανήκουν στην μια πλευρά τα πιστεύω τους είτε στην άλλη.
Μακάρι, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο..
Δεν ξέρω, και σόρρυ για την πιθανή αναστατωση, αλλά πιστεύω ότι κάποιες πρώτες ενδείξεις και κάποιες πρώτες εικόνες, λίγες ώρες πριν τη σέντρα, καλό θα ήταν να λέγονται!
Θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε κλίμα από Θεσσαλονίκη διαρκώς!
Δεν ξέρω, και σόρρυ για την πιθανή αναστατωση, αλλά πιστεύω ότι κάποιες πρώτες ενδείξεις και κάποιες πρώτες εικόνες, λίγες ώρες πριν τη σέντρα, καλό θα ήταν να λέγονται!
Θα συνεχίσουμε να μεταφέρουμε κλίμα από Θεσσαλονίκη διαρκώς!