PAOKmania Web Radio

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: PAOKmania Web Radio

Δημοσίευση από novito »

Ρεεεεεεεεεεεεεε
Ρεεεεεεεεεεεεεε
Πιστολιάζεις τον λαό σου ρε???????????????????/
Σα δε ντρεπεσαι λεω γω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

free4 έγραψε:Λοιπόν Δευτέρα (αν όλα πάνε καλά) 9-12..
Σας φτάνουν 3 ώρες???
(όχι τίποτα άλλο, αλλά αν στεγνώσω πάλι από την πάρλα θα ακούτε κάτι μεταξύ Κονγκολέζικων και Αγιαχαμπούμπου!!) :opaokara: :opaokara:

Ραντεβού και πάλι Δευτέρα (αν το νυστέρι πάει καλά!) :lol: :lol:
βουβουζέλες να μην έχει κ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Eίπα ότι η εκπομπή θα γίνει κανονικότατα και χωρίς προβλήματα (Βαγγτ, Δευτέρα απόγευμα θα χρειαστώ τη βοήθεια σου για να βάλω κάτι κωδικούς που δε θυμάμαι..)
Δευτέρα βράδυ 9-12!!
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

ο αγώνας Εργοτέλης ΠΑΟΚ θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσα απο το παγκρήτιο στάδιο το Σάββατο
ευχαριστούμε την ΠΑΕ Εργοτέλης για την συνεργασία.

vaggt & alekakius στην αναμετάδοση μαζί για πρώτη φορά...
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

http://89.238.146.146:7630/listen.pls PAOKMANIA WEB RADIO Ζωντανά μέσα απο το Παγκρήτιο στάδιο η αναμετάδοση του αγώνα Εργοτέλης-ΠΑΟΚ απο alekakius & vaggt για πρώτη φορά!!!!
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

Εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που ανιμετωπίζω με τη σύνδεσή μου στο διαδίκτυο............. η σημερινή εκπομπή <<The music Factory >> ........ δε θα μεταδοθεί.........ευελπιστώ να είμαι ξανά μαζί σας το επόμενο Σάββατο 22.00 - 00.00.......... ευχαριστώ...................
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τελευταία μουσική εκπομπή Ράδιο σήμερα αυτή την ώρα. :(
areti

Δημοσίευση από areti »

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους της PAOK family το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεν είναι άλλοι από τους Tsi (ΠΑΟΚ ΡΕ), Banis (Music Factory) και KyriakosNik (Όχι άλλο κάρβουνο). Παίδες θα μου λείψουν πολύ οι μουσικές σας εκπομπές, ήταν ο μοναδικός λόγος να μπαίνω στο chat του Paokmania τον τελευταίο καιρό.
Εάν κάποιοι θεωρούν ότι το Paokmania Web Radio θα είναι καλύτερα χωρίς μουσικές εκπομπές ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς τους κοινούς θνητούς.
Ευχαριστώ πολύ τους αγαπημένους μου ακροατές για όλες τις όμορφες ώρες που περάσαμε μαζί.
Π.Α.Ο.Κ. και μόνο Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τι έγινε ρε παιδιά; Σταματάνε οι μουσικές εκπομπές;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σας ευχαριστούμε πολύ Αρετούλα..
Εσυ κι ο Κουμπάρος που μας προσέφεραν τόσες ώρες με την καλή παρέα και τη μουσική συντροφιά..
Ευχαριστούμε κι όλα τα παιδιά που ανέφερε η Αρετή, που έδιναν ξεχωριστή νότα στο ραδιόφωνο!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

+ άπειρο! Και πρώτα από όλα στην Αρετή και στον Tsi. Για...ευνόητους λόγους!! Να είστε καλά παιδιά! :P
Άβαταρ μέλους
thrasos

Δημοσίευση από thrasos »

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έκαναν εκπομπές ( στο PAOKmania Web Radio ) και συγκεκριμένα τον Τσι, τον κουμπάρο με την Αρετή, τον Μπάνις και τον Κυριάκο που μας κρατούσαν συντροφιά με τις υπέροχες εκπομπές τους. να είστε καλά σίγουρα δεν θα χαθούμε απλά θα μας λείψουν πολύ οι εκπομπές σας! Ελπίζω να αλλάξει κάτι.. και να επανέλθουν Δριμύτεροι...
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Mετά το τέλος των μουσικών ΠΑΟΚτσήδικων εκπομπών από το Paokmania web radio, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι αποτέλεσαν συντροφιά και κομμάτι αυτών καθώς και όσοι βοήθησαν εφοδιάζοντάς μας με κομμάτια και κουράγιο για ξενύχτια και, να ζητήσω συγνώμη απ΄όσους αποτέλεσαν θύματα τηλεφωνικών - αλλά πάντα καλοπροαίρετων- φαρσών !!! Κάθε βράδυ, η επικοινωνία μας μέσα απ΄αυτές τις εκπομπές, ήταν για μένα ένα διάλλειμμα στη μιζέρια της καθημερινότητας και η αφορμή για να αισθάνομαι πως η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπά σέ όλον τον πλανήτη...
Δεν είχα ποτέ όνειρο της ζωής μου να γίνω δημοσιογράφος, εκφωνητής ή μουσικός παραγωγός, γι αυτό και το μόνο που θα μου λείψει είναι αυτός ο απίστευτος χαβάς που γινόταν κάθε βράδυ με μουσικές, αφιερώσεις και ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΠΑΟΚ.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά που θα συνεχίσουν στο ράδιο του Paokmania.gr και καλές εκπομπές που θα εκτοξεύσουν το site ακόμα πιο ψηλά!
:nairepaok:
ΠΑΟΚ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

θελω να ευχαριστησω τα παιδια του παοκμανια ραδιο για τις απιστευτες στιγμες που ζησαμε, για τις μουσικαρες που ακουγαμε, για τον ατελειωτο χαβαλε, για την καλυτερη διαδικτυακη παρεα που εχω γνωρισει!
τσι, αρετη, κουμπαρε, μπανις και τα αλλα παιδια, ολοι μας ειμαστε στεναχωρημενοι...
αλλα...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ!!
χαιρομαι που προλαβα και σας γνωρισα... :nairepaok:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ρε παιδιά, ο απο πάνω σας γνώρισε, εγώ όχι ακόμη... :(

Κρίμα... Πρέπει να γίνει μια εκπομπή κάτι σαν τελευταία εμφάνιση, όλοι οι σταρ το κάνουν! Κι εκεί που τελειώνει, όλοι φωνάζουν κι άλλο-κι άλλο.. και θα ξαναβγείτε στη "σκηνή" και θα ξαναφύγετε. Δώστε μας μια τελευταία ευκαιρία να σας ακούσουμε.

Γιατί?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”