Αν παλι δεν θελεις, εχω αρκετα συλλεκτικα με τον Νιουνιες "Ταισον"
3. Bryce Daren Moon
Re: 3. Bryce Daren Moon
εχω πολλα ιδια με τον Χελιγουελ . Αλλαζουμε? στειλε pm
:lol
Χαρχαρία δείξε...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Λυπαμαι αδερφε αλλα ανταλλαγη : γιοκ.
Την φωτο του Μουν με κοντομανικο την εχω . Νομιζα θα ειχες καμμια με μακρυμανικο που ειναι και απο τις σπανιες.
Ισως μια αλλη φορα

Την φωτο του Μουν με κοντομανικο την εχω . Νομιζα θα ειχες καμμια με μακρυμανικο που ειναι και απο τις σπανιες.
Ισως μια αλλη φορα
Αυτη και αν ειναι δυσευρευτη
Το πιο πιθανο ειναι να την δουμε οταν του ανακοινωσουν οτι θα παιξει ολοκληρο 90 λεπτο. Μαλλον τοτε θα βαλει τα κλαμματα απο την χαρα του

Το πιο πιθανο ειναι να την δουμε οταν του ανακοινωσουν οτι θα παιξει ολοκληρο 90 λεπτο. Μαλλον τοτε θα βαλει τα κλαμματα απο την χαρα του
- PRAKTORINOS
Aν ήταν ο Μουν, τσιμέντο να γίνει!shark4 έγραψε:Λυπαμαι αδερφε αλλα ανταλλαγη : γιοκ.
Ισως μια αλλη φορα![]()
Εδώ, μιλάμε για καραμπινάτο Μάρκος Αντόνιο.
τι βλέπουν τα γαλαζομπίρμμπιλα ματάκια μου;;;
μπρε καςς.....
κοροϊδεύεις τα μπραδέρια σου μπρεεεε;;;;;;
μέχρι κι εγώ το κατάλαβα...
μπρε καςς.....
κοροϊδεύεις τα μπραδέρια σου μπρεεεε;;;;;;
μέχρι κι εγώ το κατάλαβα...
Κι εγώ για τον Μαρκαντώνη τον βλέπω..
Βρε μπας κι άλλαξε ο Μουν χαρακτηριστικά!

Βρε μπας κι άλλαξε ο Μουν χαρακτηριστικά!
οσο και να αλλαξει χαρακτηριστικα παλι μουν θα ειναι οποτε θα ξεχωριζεται ευκολα
Είναι που είναι μουν, είναι και ξυρισμένο... Τα σπάει...
(εκτός αν είναι φαλακρός για άλλο λόγο...
)
(εκτός αν είναι φαλακρός για άλλο λόγο...
Και χθες ησουν απολαυστικος οπως σε ολους τους τελευταιους αγωνες
Τωρα εσυ εχθες χαρηκες η' στεναχωρεθηκες ?

Τωρα εσυ εχθες χαρηκες η' στεναχωρεθηκες ?
- ΑποστόληςΑ
«Εξαιρετική είδηση, ειδικά τώρα που πλησιάζει το Μουντιάλ»
Χαρούμενος για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Ν. Αφρικής για το φιλικό με την Ναμίμπια στις 3 Μαρτίου εμφανίστηκε ο Μπράις Μουν, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του, “The Citizen”. «Είναι μια είδηση που με έκανε εξαιρετικά χαρούμενο, ειδικά τώρα που πλησιάζει το Μουντιάλ», ανέφερε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ (δανεικός απ’ τον Παναθηναϊκό).
Ο Μουν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα για το ματς με την Ναμίμπια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2010, την οποία θα φιλοξενήσει η αφρικανική χώρα.
sportfm.gr
Χαρούμενος για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Ν. Αφρικής για το φιλικό με την Ναμίμπια στις 3 Μαρτίου εμφανίστηκε ο Μπράις Μουν, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του, “The Citizen”. «Είναι μια είδηση που με έκανε εξαιρετικά χαρούμενο, ειδικά τώρα που πλησιάζει το Μουντιάλ», ανέφερε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ (δανεικός απ’ τον Παναθηναϊκό).
Ο Μουν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα για το ματς με την Ναμίμπια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2010, την οποία θα φιλοξενήσει η αφρικανική χώρα.
sportfm.gr
- ΑποστόληςΑ
Αφού είναι παικταράς ο άνθρωπος! Άσχετα αν οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν την αξία του!