18. Wade Helliwell
Re: 18. Wade Helliwell
Παιχταρα μου, μπηκα στο τοπικ  σου για να σου υποβαλλω τα σεβη μου και να  σου εκφρασω  τον θαυμασμο μου . 
Μολις 7 !!!!!!!( αν θυμαμαι καλα ) ψηφοι σου στερησαν τον τιτλο του πολυτιμοτερου παιχτη για αυτη την εβδομαδα.
Ξεπερασες ομως τον πασιγνωστο Ντρομπνιακ καθως και τον αναγνωρισμενο Λαζαρο .
Υπομονη θελει και προσπαθεια , ωστε να πεισεις και τους πλεον απιστους συνοπαδους μου οτι η θεση σου ειναι για ψηλα.
Ο αγωνας για δικαιωση συνεχιζεται!!!!!!

Μολις 7 !!!!!!!( αν θυμαμαι καλα ) ψηφοι σου στερησαν τον τιτλο του πολυτιμοτερου παιχτη για αυτη την εβδομαδα.
Ξεπερασες ομως τον πασιγνωστο Ντρομπνιακ καθως και τον αναγνωρισμενο Λαζαρο .
Υπομονη θελει και προσπαθεια , ωστε να πεισεις και τους πλεον απιστους συνοπαδους μου οτι η θεση σου ειναι για ψηλα.
Ο αγωνας για δικαιωση συνεχιζεται!!!!!!
αυτος ο παιχτης εχει ωραιο ονομα ρε γαμωτο..wade..
το χελιγουελ βεβαια λιγο τα χαλαει τα πραγματα
ειναι δυνατον να μην παιζει καλο μπασκετ με τετοιο ονομα??

το χελιγουελ βεβαια λιγο τα χαλαει τα πραγματα
ειναι δυνατον να μην παιζει καλο μπασκετ με τετοιο ονομα??
κακα τα ψεματα ειναι η ντροπη των wade ....εαν μαθει ο ντουε'ι'ν οτι ενα τετοιο παλτο φερει το ονομα του ή ακομα και το επιθετο του θα αρχισει να κλαιει, που να τον δει κι'ολας.....

Στα Πλάγια θα είναι στα πλέι οφ! Θα κάνω πέη-οφ!shark4 έγραψε:Μην ειστε ανυπομονοι. Στα πλαυ-οφ θα βγαλει ματια![]()
![]()
Έκλεισε στην Αυστραλία ο Χέλιγουελ
Στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στη Μελβούρνη, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουέιντ Χέλιγουελ. Ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τους Μέλμπουρν Τάιγκερς και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους για τα επόμενα δύο χρόνια.
Βεβαίως, το θέμα δεν αφορά άμεσα τον "Δικέφαλο", καθώς ο παίκτης ουσιαστικά είχε τελειώσει τη συνεργασία με τους "ασπρόμαυρους" με το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος, γεγονός, όμως, είναι ότι με αυτό τον τρόπο κλείνει οριστικά ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ.
Να σημειωθεί ότι ο Χέλιγουελ έχει λαμβάνειν χρήματα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τη διάρκεια της σεζόν 2009-2010, όπως ισχυρίζονται, όμως, οι "ασπρόμαυροι" διοικούντες το υπόλοιπο του συμβολαίου του δεν είναι μεγάλο και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η αποπληρωμή.
http://olapaok.gr/basket/a1/ekleise_sth ... 64255.html
παρακαλείται ο ίδιος ο gash να κλείσει το εν λόγω τόπικ τιμητικά...

Στην Αυστραλία, και συγκεκριμένα στη Μελβούρνη, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουέιντ Χέλιγουελ. Ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τους Μέλμπουρν Τάιγκερς και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους για τα επόμενα δύο χρόνια.
Βεβαίως, το θέμα δεν αφορά άμεσα τον "Δικέφαλο", καθώς ο παίκτης ουσιαστικά είχε τελειώσει τη συνεργασία με τους "ασπρόμαυρους" με το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος, γεγονός, όμως, είναι ότι με αυτό τον τρόπο κλείνει οριστικά ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ.
Να σημειωθεί ότι ο Χέλιγουελ έχει λαμβάνειν χρήματα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τη διάρκεια της σεζόν 2009-2010, όπως ισχυρίζονται, όμως, οι "ασπρόμαυροι" διοικούντες το υπόλοιπο του συμβολαίου του δεν είναι μεγάλο και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η αποπληρωμή.
http://olapaok.gr/basket/a1/ekleise_sth ... 64255.html
παρακαλείται ο ίδιος ο gash να κλείσει το εν λόγω τόπικ τιμητικά...