Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
ρε παιδια εχω μια απορια ο Google [Bot] και ο Yahoo [Bot] ειναι μελη του forum ?
και αν ναι, τι ρολο τραβανε ?
και αν ναι, τι ρολο τραβανε ?
Ναι και τα ποιο αρχαία μάλιστα.
Περισσότερα εδώ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... F%8C%CF%84
Περισσότερα εδώ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE% ... F%8C%CF%84
- dreamwarrior
Το γιαχού μπουτ είναι μία ακόμη απόδειξη ότι είναι σημαντικότερος επισκέπτης του ότι να 'ναι περισσότερο από την κυρία σφετερίστρια του πρωθυπουργικού θρόνου.............
Εάν θέλετε εκλογές θα τις έχετε όταν αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ η ότι να 'ναι κυβέρνηση!!!!!!
Με 12% ποσοστό δεν έχετε ελπίδες ούτε για πρόταση μομφής!!!!!
Εάν θέλετε εκλογές θα τις έχετε όταν αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ η ότι να 'ναι κυβέρνηση!!!!!!
Με 12% ποσοστό δεν έχετε ελπίδες ούτε για πρόταση μομφής!!!!!
http://sites.google.com/site/glyfadafc/
θα κανουμε συγχωνευση μολις ανεβουν, θα διαγραφουν τα χρεη μας και θα εχουμε μεγαλομετοχο τον Ρεστη.
Πιστευω οτι ειμαι γνησιο τεκνο του οτι να΄ναι!!!!!
θα κανουμε συγχωνευση μολις ανεβουν, θα διαγραφουν τα χρεη μας και θα εχουμε μεγαλομετοχο τον Ρεστη.
Πιστευω οτι ειμαι γνησιο τεκνο του οτι να΄ναι!!!!!
- aspromauri
Σταματήστε πια αυτή τη καραμέλα του 12% ..... Και αφού τόσο πια δεν φοβάστε για να σας δώ ....

Είναι δυνατόν να λέγεσαι ΠΑΟΚ και να έχεις μπλε στη φανέλα??
Δεν τα μάθανε εκεί στο χαβουζιέν καλά με φαίνεται!
Δεν τα μάθανε εκεί στο χαβουζιέν καλά με φαίνεται!
- aspromauri
tigon αδελφέ .... ούτε και εγώ ήξερα "ποιοί" ήταν οι Google [Bot] και Yahoo [Bot] .... αλλά υποψιαζόμουν ότι ήταν οι άλλες δύο προσωπικότητες του Ντρημίδη ώς ηλεκτρονικού και ώς χορευτή της κοιλιας!!!!!!!
Ετσι εξηγουνται ολα... μποτακια και δεντρα ψηφισαν... δεν εξηγειται αλλιως το ποσοστο αυτων των .... αυτων !! Α ρε λαμογια... αξιοι κυβερνητες του οτι να ναι... :ugeek:
- dreamwarrior
Τα λαμόγια σας εύχονται ένα ήρεμο και ειρηνικό έτος του 2010 !!!!!!
Εάν δεν σας ικανοποιεί αυτό τότε μπορείτε να ρωτήσετε στο υπουργείο καθυστέρησης!!!!!!
Εάν δεν σας ικανοποιεί αυτό τότε μπορείτε να ρωτήσετε στο υπουργείο καθυστέρησης!!!!!!
- dreamwarrior
Καθυστερημένος είσαι εσύ αγαπητέ μου...
Το υπουργείο καθυστέρησης είναι ένα νεανικό ότι να 'ναι υπουργείο που σκοπό έχει να εξαλείψει τις καθυστερήσεις από τους μπούφους στο τόπικ οι οποίοι δεν γράφουν στην ώρα τους στο ότι να 'ναι!!!!!
Το υπουργείο καθυστέρησης είναι ένα νεανικό ότι να 'ναι υπουργείο που σκοπό έχει να εξαλείψει τις καθυστερήσεις από τους μπούφους στο τόπικ οι οποίοι δεν γράφουν στην ώρα τους στο ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
- dreamwarrior