Pc support
- Kostomanolis
Re: Pc support
και μια αλλη λυση που googlara
1.Make sure Opera is closed.
2.First copy the file 'np-mswmp.dll' from 'C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins'.
3.Paste this file into 'C:\Program Files\Opera\program\plugins'.
4.Start Opera again and try a Windows Media Player plug-in using web site.
y.g. edit εργαλεια-> διαγραφη προσωπικων στοιχειων
1.Make sure Opera is closed.
2.First copy the file 'np-mswmp.dll' from 'C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins'.
3.Paste this file into 'C:\Program Files\Opera\program\plugins'.
4.Start Opera again and try a Windows Media Player plug-in using web site.
y.g. edit εργαλεια-> διαγραφη προσωπικων στοιχειων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Πέμ 18 Φεβ 2010, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostomanolis έγραψε:Ρε παιδιά χελπ!
Πως μπορώ να ακούσω ράδιο από ιντερνετ;
Μπαίνω στο σαιτ του εξτρασπορτ, πατάω στο live radio και μου βγαίνει ένα παράθυρο και δεν κάνει τίποτες...
Πατάω σε ένα μάυρο κουτί που έχει το παράθυρο και μου γράφει:
"Χρειάζεστε μια επέκταση Windows Media Player για την προβολή αυτού του περιεχομένου http://www.e-radio.gr/asx/sport103.asx.
Θέλετε να μεταφορτώσετε την επέκταση τώρα;"
Πατάω ναι και με πάει σε ένα παράθυρο της αρχικής σελίδας Microsoft...
Καμμιά ιδέα;
Μάλλον κάποιο update απο Microsoft χρειάζεται ο Media player σου και μάλλον θα έχεις και windows ΠΑΟΚτσήδικα.
Συνεπώς βάλε τον winamp και πάτα εκείνο το link που προσπαθείς να ανοίξεις και καλή ακρόαση.
Αν πάλι σου ανοίγει με Media prayer πρέπει να κάνεις default τον Winamp που αυτό είναι άλλο θέμα και το συζητάμε μετά αν δεν σου ανοίξει το ράδιο που προσπαθείς να ακούσεις.

- Kostomanolis
τελικά τα κατάφερα!
Έκανα επανεκκίνηση μετά από αυτό το πρόγραμμα που μου είπες να κατεβάσω και τώρα ακούω εξτρα
Ευχαριστώ και τους δύο!
Έκανα επανεκκίνηση μετά από αυτό το πρόγραμμα που μου είπες να κατεβάσω και τώρα ακούω εξτρα
Ευχαριστώ και τους δύο!
- montolivo4
Πριν κανα μηνα εγκατεστησα το daemon tools για να παιζω ενα παιχνιδι με εικονικο δισκο και απο τοτε το driver μου δεν διαβαζει κανενα dvd...Το απεγκατεστησα αλλα παλι τιποτα...Εχετε τιποτα κατα νου?
- sidpanos
alcohol
δημιουργείς εικονικό δίσκο...ανοίγεις το πρόγραμμα και οτι θέλεις θα το σέρνεις εκεί μέσα...
απο κάτω θα το φορτώνεις στον driver....
δημιουργείς εικονικό δίσκο...ανοίγεις το πρόγραμμα και οτι θέλεις θα το σέρνεις εκεί μέσα...
απο κάτω θα το φορτώνεις στον driver....
- sidpanos
έχουν τα περίπτερα ρε...πάρε με μαύρη σοκολάτα..Kostomanolis έγραψε:τα cookies που θα τα βρω; κάνω επανεκκίνηση και βλέπουμε...

- montolivo4
εννοείς μετά την εγκατάσταση απεγκατάσταση .. το κανονικό (το πραγματικό) drive δε διαβάζει dvd??montolivo4 έγραψε:Εννοω οτι οτι δισκο/dvd αδειο η μη βαζω στο driver δεν το διαβαζει.....
δοκίμασε από την διαχείριση συσκευών απεγκατάσταση ΟΛΑ τα drives εικονικά και μη..
αν δε πιάσει θα χρειαστεί μια μικρή αλλαγή στη registry.
παιδια επειδη ειμαι λιγο αμπαλος μηπως μπορει καποιος να με πει πως συνδεεται τι wi-fi στο λαπτοπ κ με λινουξ? thnx προκαταβολικα