Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
Αμάν Παναγία μου! Μακάρι να ζήσουμε αυτό που ΤΟΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ λαχταράμε....
ΜΑΚΑΡΙ!
Λες βρε Free;
ΜΑΚΑΡΙ!
Λες βρε Free;
Έκαστος εφ’ ώ ετάχθη Πέπερ...
Εσύ συνέχισε τα εκσυγχρονιστικά.
Εσύ συνέχισε τα εκσυγχρονιστικά.
- ΑποστόληςΑ
Το χαμηλά τη μπάλα δεν έχει το νόημα να δούμε τον αγώνα σαν κότες, ούτε σαν ρομπότ! Έχει το νόημα να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας, ώστε να μην μας οδηγήσουν σε ανόητες ενέργειες που θα κάνουν κακό στην ομάδα.
Εμείς - ευτυχώς - δεν είμαστε σαν κι αυτούς που πυροβολούν μέσα στο γήπεδο και δεν τρέχει τίποτε! Και θα είναι κρίμα η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και ΕΜΕΙΣ οι ανόητοι να της στερήσουμε το κάτι παραπάνω!
Δεν πρέπει να χορέψουμε στον δικό τους ρυθμό! Ο ανεξέλεγκτος φανατισμός βοηθάει εκείνους και όχι την ομάδα μας
Ναι, στα ακατάπαυστα συνθήματα!
Ναι, στον ενθουσιασμό και την ενθάρρυνση!
Όχι σε ύβρεις και ρίψεις!
Εμείς - ευτυχώς - δεν είμαστε σαν κι αυτούς που πυροβολούν μέσα στο γήπεδο και δεν τρέχει τίποτε! Και θα είναι κρίμα η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και ΕΜΕΙΣ οι ανόητοι να της στερήσουμε το κάτι παραπάνω!
Δεν πρέπει να χορέψουμε στον δικό τους ρυθμό! Ο ανεξέλεγκτος φανατισμός βοηθάει εκείνους και όχι την ομάδα μας
Ναι, στα ακατάπαυστα συνθήματα!
Ναι, στον ενθουσιασμό και την ενθάρρυνση!
Όχι σε ύβρεις και ρίψεις!
Εγώ προτιμούσα Κάκο ( από πιθανό Σπάθα / Δαλούκα ) .... Και μη χειρότερα!!
Θα δείτε μία Τούμπα που ακόμα και το Αλί Σαμιγέν και το Μπομπονέρα θα μοιάζουν με εκκλησία!DimisK έγραψε:Αμάν Παναγία μου! Μακάρι να ζήσουμε αυτό που ΤΟΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ λαχταράμε....
ΜΑΚΑΡΙ!
Λες βρε Free;
Θυμηθείτε απλά μόνο τα περσινά με τον γαύρο!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-6wguZRmyTY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-6wguZRmyTY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΓΟ
Πάμε για Δαλούκα πλέον (νομίζω καλύτερη επιλογή)
- paok kerkyra
Kάκο πουσταρά την γλύτωσες για τώρα
Δαλούκα πρόσεχε... πιτσιλίστε τους την Κυριακή ρε γαμώτο δεν μπορώ να συγκρατηθώ πάμε για πρωτάθλημα

Αδελφε Πεπερμινδ,εδω και μια ωρα διαβαζω αυτα που εγραψες,ευτυχως τα γραφεις ωραια και δεν πηγε τζαμπα η ωρα μου,αλλα βρε παιδι μου πρεπει να καταλαβεις οτι στον κοσμο αυτο υπαρχουν και ηλιθιοι(οπως εμενα) που τους ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταλαβουν τα γραφομενα σου.Θα σε παρακαλουσα λοιπον να τα ξαναεγραφες αλλη μια φορα σε απλα ελληνικα μπας και καταλαβω τιποτα...
Επισης θα ηθελα δημοσια να σου ζητησω συγνωμη για τον βαρυ χαρακτηρισμο που σου προσεδωσα ως μικροτσουτσουνο
[προφανως δεν εισαι,απο οσα καταλαβα χθες βραδυ
(φιλακια ρουφηχτααα...μουτς)]
Εξακολουθω να διαφωνω στο οτι η σιωπη φερνει τιτλους,οπως αλλωστε δεν φερνει και η φωνη και στο οτι αυτοι που φωναζουν γαυροφερνουν και κανουν κακο στην ομαδα.
Κατα τα αλλα δεν μπορω να διαφωνησω,ουτε να συμφωνησω γιατι δεν τα καταλαβα,αλλα που θα παει...
Επισης θα ηθελα δημοσια να σου ζητησω συγνωμη για τον βαρυ χαρακτηρισμο που σου προσεδωσα ως μικροτσουτσουνο
[προφανως δεν εισαι,απο οσα καταλαβα χθες βραδυ

Εξακολουθω να διαφωνω στο οτι η σιωπη φερνει τιτλους,οπως αλλωστε δεν φερνει και η φωνη και στο οτι αυτοι που φωναζουν γαυροφερνουν και κανουν κακο στην ομαδα.
Κατα τα αλλα δεν μπορω να διαφωνησω,ουτε να συμφωνησω γιατι δεν τα καταλαβα,αλλα που θα παει...
Υπάρχει ο Κακός Κάκος ο γνωστός καλός διαιτητής ντεμέκ και δήθεν.
Υπάρχει ο στημένος στα 4 Σπάθας με το γιαταγάνι που σε σφάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Και υπάρχει και ο Δαλούκας που σε χειρουργεί αργά και βασανιστικά και προκαλεί ηδονή κιόλας ο πόνος μετά.
Τα μεγάλα μέσα κινούν οι πράσινες πουτάνες πάλι.
Αν έμπαινε ο Κάκος το ποιο πιθανό να τον σκότωνε ο Γκαρσία που περνάει και προσωπικό δράμα με κανά στιλέτο πουθα έκρυβε στην κάλτσα.
Αν μπει ο Σπάθας το πιθανότερο να φύγει με κοφίνι μαονένιο απο εκεί μέσα μετά το τέλος του αγώνα τόσο ανοιχτά δεν λέει.
Αν μπει ο Δαλούκας συνιστώ να προσέχει...
Το μόνο που ζητάμε είναι 50-50 και όχι ΠΟΥΣΤΟΥΛΕΣ βαρεθήκαμε ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.
υ.γ
Μα πόσο ΦΛΩΡΟΙ ΡΕ?
Υπάρχει ο στημένος στα 4 Σπάθας με το γιαταγάνι που σε σφάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Και υπάρχει και ο Δαλούκας που σε χειρουργεί αργά και βασανιστικά και προκαλεί ηδονή κιόλας ο πόνος μετά.
Τα μεγάλα μέσα κινούν οι πράσινες πουτάνες πάλι.
Αν έμπαινε ο Κάκος το ποιο πιθανό να τον σκότωνε ο Γκαρσία που περνάει και προσωπικό δράμα με κανά στιλέτο πουθα έκρυβε στην κάλτσα.
Αν μπει ο Σπάθας το πιθανότερο να φύγει με κοφίνι μαονένιο απο εκεί μέσα μετά το τέλος του αγώνα τόσο ανοιχτά δεν λέει.
Αν μπει ο Δαλούκας συνιστώ να προσέχει...
Το μόνο που ζητάμε είναι 50-50 και όχι ΠΟΥΣΤΟΥΛΕΣ βαρεθήκαμε ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.
υ.γ
Μα πόσο ΦΛΩΡΟΙ ΡΕ?
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε τι γίνεται εδώ μέσα!
Που να κερδίσουμε κι όλας....

Που να κερδίσουμε κι όλας....

- ΑποστόληςΑ
Δεν κολλάμε στους διατητές. Νομίζω άλλωστε πως κανείς πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει το τραίνο της μεγάλης φυγής (προς τα εμπρός).
- PABLO GARCIA1
Αφήστε ρε τα λογοτεχνικά λαίμαι...Δεν είναι στο DNA μας λαίμαι...
Σ'αυτό το ματς θέλω να τους καρφώσω κοιτώντας τους στα μάτια και όχι κρυμμένος πίσω από μιά κολώνα....
Να τους βιάσω όπως τις ανυπεράσπιστες παρθένες....
Θέλω να νοιώσουν το φόβο του λαγού όταν βλέπει τον αετό στον αέρα....
Το φόβο αυτού που περπατάει σε ένα σκοτεινό δρομάκι και ακούει βήματα βαριά και επιβλητικά πίσω του....και που όσο και να τρέχει τα βαριά βήματα είναι πάντα πίσω του...κοντά του....
Το φόβο αυτού που ξέρει ότι είναι ανυπεράσπιστος λαίμαι..
Θέλω ο μάγκας Δενδροπόταμος να πηδήξει το υποψιασμένο Κολωνάκι...όχι το ανυποψίαστο....
ΘΕΛΩ Η ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΆΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΗΣ.
ΝΟΝ PASSARAN ΛΑΙΜΑΙ
Σ'αυτό το ματς θέλω να τους καρφώσω κοιτώντας τους στα μάτια και όχι κρυμμένος πίσω από μιά κολώνα....
Να τους βιάσω όπως τις ανυπεράσπιστες παρθένες....
Θέλω να νοιώσουν το φόβο του λαγού όταν βλέπει τον αετό στον αέρα....
Το φόβο αυτού που περπατάει σε ένα σκοτεινό δρομάκι και ακούει βήματα βαριά και επιβλητικά πίσω του....και που όσο και να τρέχει τα βαριά βήματα είναι πάντα πίσω του...κοντά του....
Το φόβο αυτού που ξέρει ότι είναι ανυπεράσπιστος λαίμαι..
Θέλω ο μάγκας Δενδροπόταμος να πηδήξει το υποψιασμένο Κολωνάκι...όχι το ανυποψίαστο....
ΘΕΛΩ Η ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΆΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΤΗΣ.
ΝΟΝ PASSARAN ΛΑΙΜΑΙ
Πιστεψε με Pepper, οτι δεν μαζικοποιω το θεμα..Σου ειπα σε 27 σελιδες η πλειοψηφεια γραφει "γαμησε τους" ..Ουτε ενας εναντιον ολων ειναι ουτε τιποτα..Δηλαδη εμεις που γραφουμε αυτο το "γαμησε τους" δεν ειμαστε στο ρευμα που θελέι να ξεδιψασει μονιμα..? Και ειναι οι αλλοι οι "σιωπηλοι-ταπεινοι"..?
Δηλαδη για σενα ειναι παπαρια το "γαμηστε τους" ..!!Το γαυροποιηση -ταλιμπανισμος σε τι εχει να κανει..? Ειπε κανεις οτι θα γινουμε καλυτεροι σαν ανθρωποι σαν οπαδοι, σαν συλλογοςς..? Εσυ το εθιξες το θεμα..Δεν νομιζω οτι επειδη λενε ετσι σε ενα φορουμ θα μπει καποιος απο την 4 η την 5 να παει να τους γαμησει κυριολεκτικα...Εχει να κανει με την εν γενει συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο.?
,Μην παιζουμε με τις λεξεις, Τωρα ολα τα υπολοιπα που λες ειναι ενα αλλο κομματι που το πας αλλου και δεν ειναι ontopic..
Κια για να τελειωνω, νικησουμε δεν νικησουμε εγω παλι το ιδιο αισιοδοξος, και θετικος θα ειμαι για την ομαδα ,ειτε τα λενε πλευ οφ ,ειτε πρωταθλημα ,ειτε οτι θελεις...Μερικους τους μπερδευεις με τους πανηγυρτζηδες...
ΥΓ. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ...(καπως πιο εκπλεπτυσμενα νομιζω)..
Δηλαδη για σενα ειναι παπαρια το "γαμηστε τους" ..!!Το γαυροποιηση -ταλιμπανισμος σε τι εχει να κανει..? Ειπε κανεις οτι θα γινουμε καλυτεροι σαν ανθρωποι σαν οπαδοι, σαν συλλογοςς..? Εσυ το εθιξες το θεμα..Δεν νομιζω οτι επειδη λενε ετσι σε ενα φορουμ θα μπει καποιος απο την 4 η την 5 να παει να τους γαμησει κυριολεκτικα...Εχει να κανει με την εν γενει συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο.?
,Μην παιζουμε με τις λεξεις, Τωρα ολα τα υπολοιπα που λες ειναι ενα αλλο κομματι που το πας αλλου και δεν ειναι ontopic..
Κια για να τελειωνω, νικησουμε δεν νικησουμε εγω παλι το ιδιο αισιοδοξος, και θετικος θα ειμαι για την ομαδα ,ειτε τα λενε πλευ οφ ,ειτε πρωταθλημα ,ειτε οτι θελεις...Μερικους τους μπερδευεις με τους πανηγυρτζηδες...
ΥΓ. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ...(καπως πιο εκπλεπτυσμενα νομιζω)..
Ρε μαγκάκι Pepermint διάβασα τα ποστ σου να ουμε ...
Τι είναι αυτά που λες ρε αδερφάκι μου...
Ρε Pepermint εδώ ο κόσμος ζει σε ένα κράτος μπουρδέλο και έχει τόσα προβλήματα...οικονομικά, κοινωνικά, είναι άνεργος κτλ...Άστον ρε να χαρεί λιγάκι και να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι του...
Ρε Pepermint έτσι που τα λες μου θυμίζεις οπαδό της Μονακό...
Που ζεις ρε μάγκα στο Μόντε Κάρλο...
Μήπως οδηγείς και Aston Martin για να πας στο γήπεδο Stade Louis...
Πριν πας στο γήπεδο μήπως πίνεις τον καφέ σου στο Café de Paris και ρίχνεις και καμιά μπίλια στο 33 μαύρο....και έξω από το γήπεδο μήπως τρως στα γρήγορα σάντουιτς με κόκκινο χαβιάρι...
Στην Ελλάδα ζεις ρε...Στην φτωχομάνα την Θεσσαλονίκη ρε...Και βρίσκεσαι ένα μήνα πριν εισβάλουν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα για να σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις....
Ρε ΠΑΟΚ είσαι ρε ....
Πας στο γήπεδο της Τούμπας με τρακαρισμένο TOYOTA και ληγμένη ασφάλεια...Πριν μπεις μέσα στο γήπεδο πίνεις την ρετσίνα σου, (με δανικά) με φίλο σε καντίνα και τρως βρόμικο γκοτζίλα παντσετάκι και εκείνη την ώρα περνάει το πούλμαν του ΠΑΟΚ με τους παίχτες και εσύ τρελαίνεσαι και στραβώνεις και το στόμα σαν τον Σταλόνε και φωνάζεις:
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
[youtube]czOmbXr9CH0[/youtube]

Ρε Pepermint εδώ ο κόσμος ζει σε ένα κράτος μπουρδέλο και έχει τόσα προβλήματα...οικονομικά, κοινωνικά, είναι άνεργος κτλ...Άστον ρε να χαρεί λιγάκι και να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι του...

Ρε Pepermint έτσι που τα λες μου θυμίζεις οπαδό της Μονακό...

Που ζεις ρε μάγκα στο Μόντε Κάρλο...

Μήπως οδηγείς και Aston Martin για να πας στο γήπεδο Stade Louis...

Πριν πας στο γήπεδο μήπως πίνεις τον καφέ σου στο Café de Paris και ρίχνεις και καμιά μπίλια στο 33 μαύρο....και έξω από το γήπεδο μήπως τρως στα γρήγορα σάντουιτς με κόκκινο χαβιάρι...

Στην Ελλάδα ζεις ρε...Στην φτωχομάνα την Θεσσαλονίκη ρε...Και βρίσκεσαι ένα μήνα πριν εισβάλουν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα για να σου πάρουν ότι έχεις και δεν έχεις....

Ρε ΠΑΟΚ είσαι ρε ....

Πας στο γήπεδο της Τούμπας με τρακαρισμένο TOYOTA και ληγμένη ασφάλεια...Πριν μπεις μέσα στο γήπεδο πίνεις την ρετσίνα σου, (με δανικά) με φίλο σε καντίνα και τρως βρόμικο γκοτζίλα παντσετάκι και εκείνη την ώρα περνάει το πούλμαν του ΠΑΟΚ με τους παίχτες και εσύ τρελαίνεσαι και στραβώνεις και το στόμα σαν τον Σταλόνε και φωνάζεις:

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

[youtube]czOmbXr9CH0[/youtube]
Το γραφω τελευταια φορα ο πατερας να ειναι διαιτητης το παιχνιδι ειναι ασος απο ημιχρονο.
Μαλλιασαν τα δαχτυλα μου να το γραφω,στα @@ μας οποιος κι αν διατητευσει,εμεις το καθηκον μας θα το κανουμε...
Γ@μησι χωρις βαζελινη για να ποναει πιο πολυ....
ΥΓ
Οπωσδηποτε γκολ ο Γκαρσια,οπωσδηποτε...
Μαλλιασαν τα δαχτυλα μου να το γραφω,στα @@ μας οποιος κι αν διατητευσει,εμεις το καθηκον μας θα το κανουμε...
Γ@μησι χωρις βαζελινη για να ποναει πιο πολυ....
ΥΓ
Οπωσδηποτε γκολ ο Γκαρσια,οπωσδηποτε...