Επειδη αναγνωσα καποια σχολια περι "γαβροσυνης" και χαμηλης μπαλας, και επειδη εγω τα θεωρω προσβλητικα τουλαχιστον για μενα θα πω το εξης...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ....Αν αυτο καποιοι το θεωρουν επαρση ,σορρυ αλλα η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε...Και για γινω συγκεκριμενος μιλαω για το σχολιο του πεππερ μερικες σελιδες πριν..Ενθουσιασμο μπορω να εχω και δηλωσεις μπορω να κανω οσες θελω ..Οπαδος ειμαι οχι παικτης..!!!Εχει διαφορα..Η ομαδα μου εχει δωσει αυτο δικαιωμα να ειμαι αισιοδοξος..Εδω ολοι τρεμουν τον Π.Α.Ο.Κ, συζητουν ολη μερα και ολη νυχτα για κατι που διαφαινεται κα ιεγω θα εχω χαμηλα την μπαλα..?Σορρυ αλλα διαφωνω..Ειμαι οπαδος οχι επαγγελματιας...
Κατα συνεπεια συμφωνω με την απαντηση του Καρχαρια προς τον πεππερ...
.... θα διαφωνησω περι ¨" γαβροσυνης". Ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο να συγκρινουμε τον ενθουσιασμο των οπαδων μας για ενα θετικο αποτελεσμα με την ΝΟΣΗΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ μαουνιερηδων.
Συγγνωμη αλλα " γαβροσυνη " σημαινει εδω και τωρα πρωταθλημα με οποιοδηποτε τροπο , σημαινει παραγκα , σημαινει πληρωστε για να γινεται μελη, σημαινει νικη στο 94+ με πεναλντυ και αποβολη , σημαινει πρωταθλημα και την Καλαμαρια στην Β εθνικη , σημαινει χαιδεμενοι οπαδοι-υπαλληλοι , σημαινει σου αλλαζω 3-4 φορες προπονητη και εσυ χειροκρωτας , σημαινει σε παιζω 50-50 και διαμαρτυρεσαι για την διαιτησια, σημαινει σφαγες ομαδων και δηλωσεις προεδρου-μπαμπα-εργοδοτη του στυλ " θα παιξουμε τελικο C.L. " ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

.

Εχουν αυτα καμμια σχεση με τον ενθουσιασμο που δειχνει ο κοσμος του ΠΑΟΚ για ενα θετικο αποτελεσμα ? Νομιζω πως οχι.

Αλλο το να παμε- αν το θελεις- στο λαου-λαου την δουλεια και αλλο η συγκριση με γαβρους και την κ@λονοοτροπια τους