Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Re: Δηλώσεις πολιτικών που αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ.
Και οι δικοί μας έτσι πήγαν στα Γιάννενα αλλά είπαμε εκεί η διαταγή ήταν να γίνει πόλεμος αρκεί να μην πλησιάσουν την πόλη οπαδοί του ΠΑΟΚ ή αυτοκίνητα απο Θεσσαλονίκη.
Είναι ωραίοι λαίμαι.
Είναι ωραίοι λαίμαι.
το ειπε και ο υπουργος ρε παιδια εχθες με δελτιο τυπου. προσωρινη απαγορευση. μεχρι σημερα το πρωι δηλαδη ισχυε το μετρο και θα ξαναισχυσει λιγο πριν τις 7 το απογευμαgash04 έγραψε:Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μεσω ανακοίνωσης που μοίρασε το γραφείο Τύπου του, πήρε θέση στις αντιδράσεις που υπάρχουν για το θέμα της απαγόρευσης της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών.
Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης: "Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή την ορθή εφαρμογή της -προσωρινής- απόφασης της πολιτείας για την απαγόρευση των οργανωμένων μετακινήσεων των οπαδών για τις διάφορες αθλητικές διοργανώσεις.
κ. βουγια ξερεις που σε εγραψε ο αστυνομικος διευθυντης κομοτηνης ή πρεπει να στο πω εγω?gash04 έγραψε:Έχει παρατηρηθεί όμως σε κάποιες περιπτώσεις αμέλεια από πλευράς κάποιων ομάδων που αγωνίζονται στην έδρα τους, αλλά και μη αυστηρή εφαρμογή των αποφάσεων από ορισμένες Αστυνομικές Διευθύνσεις..
αισθηματα αδικιας και ελλειψης ισονομιας? ελα ρε μη λεμε και οτι θελουμε. υπερβαλεις.gash04 έγραψε:δημιουργούν δικαιολογημένες αιτιάσεις και διαμαρτυρίες για άνιση μεταχείριση και επιλεκτική αντιμετώπιση και δημιουργούν αισθήματα αδικίας και έλλειψης ισονομίας.
Επειδή η αρχή της ίσης μεταχείρισης και της ισονομίας μεταξύ όλων των αθλητικών σωματείων και επομένως και των φιλάθλων τους είναι για την κυβέρνηση και το Υπουργείο προστασίας του Πολίτη απολύτως σεβαστή και η παραβίασή τους ανεπίτρεπτη,
παντως ειμαστε τυχεροι σαν πολιτες που υπαρχει μια υπουργαρα που δεν επιτρεπει παραβιαση της ισης μεταχειρισης και της ισονομιας. πολυ τυχεροι.
ριξτε στην γ τον πανθρακικο. αυτος φταει οχι ο υπουργος.gash04 έγραψε: α) Θα ζητηθεί από την αθλητική δικαιοσύνη να προχωρήσει στην επιβολή ποινών στις ομάδες που παραβιάζουν τις εντολές περί μη διαθέσεως εισιτηρίων ή χωριστών κερκίδων στα γήπεδα, στους οπαδούς αντιπάλων ομάδων
στελνει εγκυκλιο ο υφυπουργος και επικρατει πανικος στις αστυνομικες διευθυνσεις. τι πειθαρχεια ειναι αυτη στο σωμα? να φυγει ο χρυσοχοιδης. βουγιας υπουργος.gash04 έγραψε: β) Θα αποσταλεί άμεσα ειδική εγκύκλιος στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις που θα αφορά στην αυστηρή εφαρμογή των αποφάσεων αλλά και στην επέκταση του ελέγχου ακόμα και σε δευτερεύοντες αγώνες όλων των αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ κ.τ.λ.)
- Caballo Viejo
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται επισήμως υπό διωγμόν πλέον.
Μέχρι το επόμενο ματς θα δούμε πολλά...
Τα χανούμια κρύφτηκαν πίσω από μια επίφαση - φερετζέ νομιμότητας. Εμένα δεν μου κάνει, διότι ξέρω ότι φερετζές είναι σύμβολο υποταγής.free4 έγραψε:Βλεπεις ομως μαγκια το χανουμι?
Χωρίς διακριτικά και χωρίς πανιά..
Μέχρι το επόμενο ματς θα δούμε πολλά...
Οι μάσκες έπεσαν και οι ηθικοί αυτουργοί αποκαλύφθηκαν..
Πλέον ήρθε η ώρα να διασυρθούν και δημοσίως!
Πλέον ήρθε η ώρα να διασυρθούν και δημοσίως!
- PABLO GARCIA1
Ρε Βούγια θα στο πω όσο πιό κομψά μπορώ....άντε και ανακοινώσου αγόρι μου...και χάρη σου κάνω που σε αποκαλώ και έτσι.
Βγηκε ενας (63χρονος) ΠΑΟΚτσης στο sportfm εδω κατω και αφηγηθηκε την ιστορια που συνεβη πριν 10 μερες στα γιαννενα, με τον ελεγχο ταυτοτητων σε αυτοκινητα που προσεγγιζαν τα γιαννενα και ολα τα παρεπομενα..
Ο δημοσιογράφος της εκπομπης ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (!) , τουλαχιστον ομολογησε οτι προκειται για ανήκουστο φαινόμενο...(αυτό ελειπε...)..Το τραγικό της ιστορίας είναι οτι βγήκαν στη συνέχεια φωνές στα τηλέφωνα που έλεγαν "αφού έτσι λέει ο νόμος, πρέπει να τον σεβαστούν οι ΠΑΟΚτσηδες...."
Η πλύση εγκεφάλου έχει επιτευχθεί.
Ο δημοσιογράφος της εκπομπης ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (!) , τουλαχιστον ομολογησε οτι προκειται για ανήκουστο φαινόμενο...(αυτό ελειπε...)..Το τραγικό της ιστορίας είναι οτι βγήκαν στη συνέχεια φωνές στα τηλέφωνα που έλεγαν "αφού έτσι λέει ο νόμος, πρέπει να τον σεβαστούν οι ΠΑΟΚτσηδες...."
Η πλύση εγκεφάλου έχει επιτευχθεί.
- Pegasus1589
Εμ.... ο νόμος λέει ότι κινούμαστε ελεύθερα στην ελληνική επικράτεια. Τυπικά κάθε αστυνομικός μπορεί να σου ζητήσει ταυτότητα αλλά αυτό γίνεται όταν σε υποπτεύονται και όχι επειδή πας να δεις έναν αγώνα. Στην Ελλάδα όμως οι οπαδοί και ειδικά του ΠΑΟΚ είναι ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΥΠΟΠΤΟΙ για τα λαμόγια του Προ.Πο. και τον αντιεξουσιαστή υπουργό...
- PABLO GARCIA1
Tελικά είναι φανερό ότι αυτός ο νόμος ισχύει μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και προφανώς αφορά μόνο αυτούς και κανέναν άλλο.
Μόνο που ξεχάσατε να το αναφέρετε ρητώς και στο κωλόχαρτο που βγάλατε.....
Αεκτζήδες στην Κομοτηνή,γάβροι στην Τρίπολη,γριές στην Ν.Σμύρνη,ερπετά στην Ξάνθη κ.λ.π. κ.λ.π.
Κούγια συνέχισε έτσι....άλλωστε η διαφορά σας στο γελοίον του υποκειμένου σας είναι πολύ μικρότερη ακόμα και από αυτό το γράμμα που διαφέρετε....
Μόνο που ξεχάσατε να το αναφέρετε ρητώς και στο κωλόχαρτο που βγάλατε.....
Αεκτζήδες στην Κομοτηνή,γάβροι στην Τρίπολη,γριές στην Ν.Σμύρνη,ερπετά στην Ξάνθη κ.λ.π. κ.λ.π.
Κούγια συνέχισε έτσι....άλλωστε η διαφορά σας στο γελοίον του υποκειμένου σας είναι πολύ μικρότερη ακόμα και από αυτό το γράμμα που διαφέρετε....
- ΑποστόληςΑ
Τους οπαδούς των παρακάτω ομάδων:
1. Άρη στην Ξάνθη για το κύπελο
2. ΑΕΚ στην Κομοτινή την περασμένη Κυριακή
3. Ολυμπιακού στην Τρίπολη την περασμένη Κυριακή
τους είδα κι εγώ και αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη του ΑΙΣΧΟΥΣ, του φασισμού και της διαφθοράς της εξουσίας.
Ντροπή σας κύριοι Χρυσοχοΐδη και Βούγια, κατά σύμπτωση Βορειοελλαδίτες!
Να ξέρετε όμως πως: "ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς"!
1. Άρη στην Ξάνθη για το κύπελο
2. ΑΕΚ στην Κομοτινή την περασμένη Κυριακή
3. Ολυμπιακού στην Τρίπολη την περασμένη Κυριακή
τους είδα κι εγώ και αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη του ΑΙΣΧΟΥΣ, του φασισμού και της διαφθοράς της εξουσίας.
Ντροπή σας κύριοι Χρυσοχοΐδη και Βούγια, κατά σύμπτωση Βορειοελλαδίτες!
Να ξέρετε όμως πως: "ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς"!
Εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, 10 δηλώσεις διεθνώς αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων που θα συζητηθούν.
Ο Ιωάννης Καποδίστριας δήλωσε στο μικρόφωνο της εκπομπής μας:
Εγώ, ο πρώτος κυβερνήτης της χώρας της πουστιάς στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του ΠΑΟΚ πρώτα να ξεβρακώσει και ύστερα να γ^μήσει τους αιώνιους δήμιους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το ιδρυτικό μέλος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ινδοκίνας, Χο Τσι Μινχ φώναξε από το βάθος:
Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ
Ο Εμιλιάνο Ζαπάτα μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:
ΠΑΟΚ γ^μα την πρασινη πουτά^α και βουρ για την πόλη της Αθήνας για να καταλάβουμε το πρωτάθλημα.
Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς,
Εμιλιάνο Ζαπάτα
Η Φαραώ Χατσεψούτ σκάλισε σε μια πέτρα:
ΠΑΟΚ, γ^μώ την λεωφώρο και κάθε πού^τη φλώρο Παναθηναϊκό.
Ο Σαλάχ αλ Ντιν Γιουσούφ Ιμπν Αγιούμπ, γνωστός ως Σαλαντίν, μας εξομολογήθηκε:
Και ζωή να 'χα, πάλι ΠΑΟΚ θα μουνα.
Ο Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι αναστέναξε:
Α ρε πούστη να μην είμαι στην Τούμπα να δω το ξεκώλιασμα του που^τοβάζελου.
O Νέρωνας τραγούδησε:
Βάλτε φωτιά, κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά, το σύνταγμα και την βουλή, την μπασταρδούπολη αυτή
Ο Τζένκινς Χαν άφησε να διαρρεύσει στο περιβάλλον του:
Το τι θα πάθει η ζέλα στην Τούμπα θα κάνει τις επιθέσεις των πολεμιστών μου να μοιάζουν σαν φιλική επίσκεψη για καφέ και κουτσομπολιό.
Ο Ζαν Πολ Μαρά έγραψε στην εφημερίδα του:
Φίλος του λαού είναι φίλος του ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα είναι μα^ακίες. Την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας η επανάσταση του 2007 θα δικαιωθεί.
Ο Τόμας Κρόμγουελ συμπλήρωσε:
ΠΑΟΚ ρε μου^ιά.
Ο Ιωάννης Καποδίστριας δήλωσε στο μικρόφωνο της εκπομπής μας:
Εγώ, ο πρώτος κυβερνήτης της χώρας της πουστιάς στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια του ΠΑΟΚ πρώτα να ξεβρακώσει και ύστερα να γ^μήσει τους αιώνιους δήμιους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το ιδρυτικό μέλος του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ινδοκίνας, Χο Τσι Μινχ φώναξε από το βάθος:
Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ
Ο Εμιλιάνο Ζαπάτα μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:
ΠΑΟΚ γ^μα την πρασινη πουτά^α και βουρ για την πόλη της Αθήνας για να καταλάβουμε το πρωτάθλημα.
Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς,
Εμιλιάνο Ζαπάτα
Η Φαραώ Χατσεψούτ σκάλισε σε μια πέτρα:
ΠΑΟΚ, γ^μώ την λεωφώρο και κάθε πού^τη φλώρο Παναθηναϊκό.
Ο Σαλάχ αλ Ντιν Γιουσούφ Ιμπν Αγιούμπ, γνωστός ως Σαλαντίν, μας εξομολογήθηκε:
Και ζωή να 'χα, πάλι ΠΑΟΚ θα μουνα.
Ο Μπουεναβεντούρα Ντουρούτι αναστέναξε:
Α ρε πούστη να μην είμαι στην Τούμπα να δω το ξεκώλιασμα του που^τοβάζελου.
O Νέρωνας τραγούδησε:
Βάλτε φωτιά, κάψτε καλά, Ομόνοια και Πειραιά, το σύνταγμα και την βουλή, την μπασταρδούπολη αυτή
Ο Τζένκινς Χαν άφησε να διαρρεύσει στο περιβάλλον του:
Το τι θα πάθει η ζέλα στην Τούμπα θα κάνει τις επιθέσεις των πολεμιστών μου να μοιάζουν σαν φιλική επίσκεψη για καφέ και κουτσομπολιό.
Ο Ζαν Πολ Μαρά έγραψε στην εφημερίδα του:
Φίλος του λαού είναι φίλος του ΠΑΟΚ. Όλα τα άλλα είναι μα^ακίες. Την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας η επανάσταση του 2007 θα δικαιωθεί.
Ο Τόμας Κρόμγουελ συμπλήρωσε:
ΠΑΟΚ ρε μου^ιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Τετ 17 Φεβ 2010, 03:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: teratie, όσο γαμάτο κι αν είναι το post, έπρεπε να τροποποιηθεί λιγάκι.
Λόγος: teratie, όσο γαμάτο κι αν είναι το post, έπρεπε να τροποποιηθεί λιγάκι.
- paok nafplio
Τι ειπε ο ανθρωπας??????εισαι γιγαντοτιτανομεγιστοτεραστιος!!!!αρχοντας να ου με!!!