PAOK RETRO GAME – 15η αγωνιστική, 16/2/2010
- fireblade4
Re: PAOK RETRO GAME – 15η αγωνιστική, 16/2/2010
Απάντησα..
Παιδιά, είναι πονηρή ερώτηση, αλλά ευτυχώς την έχω ζήσει και θυμάμαι τι συνέβη!
Και φυσικά φωτό από το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ που νομίζω έγραφε σαν τίτλο "Και τώρα ψάξτε τον ..3ο"
Παιδιά, είναι πονηρή ερώτηση, αλλά ευτυχώς την έχω ζήσει και θυμάμαι τι συνέβη!
Και φυσικά φωτό από το πρωτοσέλιδο των ΣΠΟΡ που νομίζω έγραφε σαν τίτλο "Και τώρα ψάξτε τον ..3ο"
εγώ πρόβλημα δεν έχω...
ούτως ή άλλος από την φωτό ζήτημα να γνώριζα τον έναν...
και για να μην παρεξηγούμαστε...
έψαξα σε οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή είχα (εφημερίδες, περιοδικά, κασέτες VHS, διβιδιά κλπ κλπ) και βρήκα κάποια στοιχεία...
με μαθηματικές πράξεις και εξισώσεις αφαιρέσεις και προσθέσεις, κατέληξα στην απάντηση...
ή θα είμαι σωστός (και ας κρατήσουν οι χοροί) ή θα πάμε σε έναν μεγαλοπρεπέστατο κουβά...
ΑΞΙΑ έχει να συμμετέχεις (και καλά... ΛΑΙΜΑΙ τώρα)
ούτως ή άλλος από την φωτό ζήτημα να γνώριζα τον έναν...
και για να μην παρεξηγούμαστε...
έψαξα σε οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή είχα (εφημερίδες, περιοδικά, κασέτες VHS, διβιδιά κλπ κλπ) και βρήκα κάποια στοιχεία...
με μαθηματικές πράξεις και εξισώσεις αφαιρέσεις και προσθέσεις, κατέληξα στην απάντηση...
ή θα είμαι σωστός (και ας κρατήσουν οι χοροί) ή θα πάμε σε έναν μεγαλοπρεπέστατο κουβά...
ΑΞΙΑ έχει να συμμετέχεις (και καλά... ΛΑΙΜΑΙ τώρα)
gash04 έγραψε:Άρχισαν οι κωλοτούμπες πάλε ξέρω γω εντάξ...
γατάκι...
όταν θα σκαλίζεις στη μαρμάρινη πλάκα που κρατάς τη βαθμολογία το όνομα interad κοίτα να μην τρέμει το χεράκι σου...
Έχε χάρη που με σταμάτησε ο PRAKTORINOS... αλλιώς θα έπρεπε να αναγνωρίσετε...τους αδερφούς Απτίδη (και μάλιστα με πολιτικά ρούχα) !!!paokovia έγραψε: Μα άμα δεν ξεθάψουμε κάθε απίθανο αναπληρωματικό με 2 συμμετοχές προ τριακονταετίας δεν έχει γούστο

ΥΓ: πλάκα κάνω βρε, αφού ξέρετε ότι είμαι καλόψυχος κατά βάθος - ρωτήστε και τον Νοβίτο...

Απάντησα. Φαντάζομαι θέλετε 5 ονόματα όχι τον τύπο που δεν φαίνεται, σωστά;
Εκτός αν θέλετε να σας πω και το όνομα του φυσιοθεραπευτή που φαίνεται στο κέντρο και πίσω από τους παίκτες...Ευκολάκι...

Εκτός αν θέλετε να σας πω και το όνομα του φυσιοθεραπευτή που φαίνεται στο κέντρο και πίσω από τους παίκτες...Ευκολάκι...

- PABLO GARCIA1
Μήπως ζητάτε και τα ονόματα των περίπου 1276 σκουληκιών που φαίνονται από πίσω να κοιτάνε αποσβολωμένα στην κερκίδα???
Τον ένα νομίζω ότι τον ξέρω...σαν να βλέπω τον γνωστό οδοντίατρο :ugeek:
Τον ένα νομίζω ότι τον ξέρω...σαν να βλέπω τον γνωστό οδοντίατρο :ugeek: