Μάλλον χωρίς τιμωρία!Pegasus1589 έγραψε:Έγκλημα.
Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
α, τελικά δεν πήγε (και αυτός) στην ομάδα της καρδιάς του:
http://www.sportnet.gr/report.php?id=214828
http://www.sportnet.gr/report.php?id=214828
Kκλάμα τα σκουλήκιααααααααααα
Δεν πειράζει, το καλοκαίρι θα έρθει ο Κωστάκης στην ομάδα της καρδιάς του!
Οσο για τον Μάσει, θα αγωνίζεται στην Α2 της Ισπανίας..

Τελικά δεν γίνονται μόνο σε εμάςgash04 έγραψε:
[youtube]tYyw3thO4_E&feature=player_embedded[/youtube]
[youtube]Edz7SWGqlQk&feature=player_embedded[/youtube]
και μην ξεχνάτε την αγκωνιά στον Ζήση
[youtube]Yg6gXbQP_jU[/youtube]
Πραγματικά, πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, έξω από το κλίμα του μπάσκετ και φυσικά αντιαθλητικά!
Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει ο θύτης να τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο κι αποκλεισμό μερικών αγωνιστικών, όπως σκέφτεται να κάνει ο ΑΓΟΡ στον Πασχάλη!
Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει ο θύτης να τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο κι αποκλεισμό μερικών αγωνιστικών, όπως σκέφτεται να κάνει ο ΑΓΟΡ στον Πασχάλη!
Βασιλακόπουλος:
-Για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:
"Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Έχουμε καταντήσει να θεωρούμε επίτευγμα να γίνει ο αγώνας υπό κανονικές συνθήκες".
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 63724.html
Κατάντιαααααααα

Το καλοκαίρι οριστικοποιήθηκε φιλικό της Εθνικης με την Ντρημ Τιμ, φυσικά στο ΟΑΚΑ!

-Για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:
"Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Έχουμε καταντήσει να θεωρούμε επίτευγμα να γίνει ο αγώνας υπό κανονικές συνθήκες".
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/ ... 63724.html
Κατάντιαααααααα
Το καλοκαίρι οριστικοποιήθηκε φιλικό της Εθνικης με την Ντρημ Τιμ, φυσικά στο ΟΑΚΑ!
free4 έγραψε:Πραγματικά, πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, έξω από το κλίμα του μπάσκετ και φυσικά αντιαθλητικά!
Σωστό..
Δεν γίνεται να κινδυνεύει η υγεία (και η ζωή σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις,όπως αυτή που γίναμε μάρτυρες αυτές τις μέρες) εξαιτίας ενός ηλιθιίου επειδή λέει πως "παρασύρθηκε" ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Τρί 16 Φεβ 2010, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας ερθει μαζι τουfree4 έγραψε:Kκλάμα τα σκουλήκιααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε τότε τα σκουλήκια θα ξεκινήσουν τις ομαδικές αυτοκτονίες από το όρος Χαμπίπιτ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Εγώ θα το πήγαινα ακόμα παραπέρα παιδιά. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει αυτεπάγγελτα και ο εισαγγελέας. Εδώ μιλάμε για...ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο θύτης. Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι ακόμα και έξω στην κοινωνία....Lord_GayrosSlayer έγραψε:free4 έγραψε:Πραγματικά, πολύ σκληρά μαρκαρίσματα, έξω από το κλίμα του μπάσκετ και φυσικά αντιαθλητικά!
Σωστό..
Δεν γίνεται να κινδυνεύει η υγεία (και η ζωή σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις,όπως αυτή που γίναμε μάρτυρες αυτές τις μέρες) εξαιτίας ενός ηλιθιίου επειδή λέει πως παρασύρθηκε "παρασύρθηκε" ..
Κοίτα, από την ένταση ενός αγώνα και μια "εγκληματική ενέργεια" δεν μπορεί να κριθεί ο άνθρωπος..
Παρόμοια "εγκληματική" πράξη θα μπορούσε να θεωρηθεί και η επικίνδυνη κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι το 2006.. Ζύγισε τα και πες μου αν κι εδώ θα πρέπει να εμπλέκεται πολιτική δικαιοσύνη!
Παρόμοια "εγκληματική" πράξη θα μπορούσε να θεωρηθεί και η επικίνδυνη κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι το 2006.. Ζύγισε τα και πες μου αν κι εδώ θα πρέπει να εμπλέκεται πολιτική δικαιοσύνη!
Ε πιστεύω πως η αθλητική πρέπει να επέμβει κι αυτεπάγγελτα!
Κι αν δεν έχει επέμβει, σίγουρα ο ΠΣΑΚ, όπως διάβασα, φρόντισε να επιλυφθεί του θέματος κι απειλώντας ακόμη και με διαγραφή του παίκτη!
ΥΓ. Νομίζω ότι είναι ο ίδιος που αγωνίζονταν πριν λίγα χρόνια στην ΑΕΚ!
Κι αν δεν έχει επέμβει, σίγουρα ο ΠΣΑΚ, όπως διάβασα, φρόντισε να επιλυφθεί του θέματος κι απειλώντας ακόμη και με διαγραφή του παίκτη!
ΥΓ. Νομίζω ότι είναι ο ίδιος που αγωνίζονταν πριν λίγα χρόνια στην ΑΕΚ!
http://www.sport-fm.gr/article/217873
τον είχα δει πριν 2 χρόνια σε ένα final8 νομίζω του eurocup. πρέπει να παιζε galata. κάτι τέτοιο. και μου χανε βγει τα μάτια!!! είχε σε εκείνο το ματς 25 πόντους 15 rebounds...
τον είχα δει πριν 2 χρόνια σε ένα final8 νομίζω του eurocup. πρέπει να παιζε galata. κάτι τέτοιο. και μου χανε βγει τα μάτια!!! είχε σε εκείνο το ματς 25 πόντους 15 rebounds...
pήρανε τον matt walsh τα αρειανά (πρώην ολύμπια λάρισας και λιουμπλιάνας)