Ας κρατησω κι εγω χαμηλα την μπαλα. Συμφωνω με τα λεγομενα του giapa. Προβλεπεται ενα ματς ακρως ενδιαφερον και πολυ δυσκολο αφου παιζουν οι κατα τη γνωμη μου 2 καλυτερες ομαδες στην ελλαδα. Θα χρειαστει υπομονη και ψυχραιμια στην προσεγγιση του αγωνα. Το μεγαλο μας ατου ειναι η υπεροπλια στον παγκο καθως ο Σαντος τακτικα κατι διαβαστερα παιδαρελια τυπου Νιομπλια μπορει να τα κανει μια χαψια. Παντως μην υποτιματε τον βαζελα. Στα απαιτητικα ματς παρουσιαζεται παντα σοβαρος, ειναι απο σκληρο μεταλλο, αλλα συχνα στερειται σοβαροτητας με μικροτερους αντιπαλους.
Επισης πιστευω οτι η ισοπαλια δεν ειναι καταστροφη. Μενουν 7 αγωνιστικες και οπως φανηκε προχτες εκπληξεις και μπορουν να γινουν και θα γινουν κι αλλες. Το αγχος θα το εχει ο βαζελος, αφου κοντευει να πεταξει στα σκουπιδια ενα σχεδον σιγουρο πρωταθλημα. Παραμενει βεβαια το φαβορι, και μετα απο αυτον φαβορι ειναι ο γαυρος τον οποιο δεν θαπρεπει να ξεχναμε, ειδικα αν οι αντιπαλοι του καθονται να χασουν οπως η τριπολη.
Εμεις απλα παιχνιδι με παιχνιδι θα προσπαθησουμε να εξαντλησουμε τις οποιες πιθανοτητες εχουμε για τον τιτλο, και κυριως να ετοιμαστουμε για την μαχη των play-off.
Μπορει να εχει πολλα χρονια να μας συμβει, αλλα απο δω και περα ολα δειχνουν οτι θα δηλωνουμε παρον στις διεκδικησεις πρωταθληματων.
