Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
shjip

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από shjip »

sorry που σαs πρηζω , αλλα :
shjip έγραψε:Πότε βγαινουν τα εισιτηρια ????
edit: α πολυ ωραια , μου απαντησε ο προηγουμενος :D
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Λογικα αύριο.
Για σιγουρια: 2310954050 ;)

edit: και ξανα απαντησε ο προηγουμενος/επομενος :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Επιτέλους παρέμβαση Pepermint!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

το ξέρω ότι θα γίνω λιγάκι κακός αλλά αν ήμουν Ζαγοράκης εισητηριάκι με normal τιμή θα έπαιρναν μόνο όσοι πήγαν τράπεζα στην ΑΜΚ....για τους υπόλοιπους 50 γιούρος και λίγα βάζω....γιατί καλό θα ήταν να σταματήσουν τα πανηγυράκια.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Orwell δε ναι κακη σκεψη. Όσο και να μη γουστάρουμε παοκομετρα και χαζα, η στηριξη στα λογια και στα ευκολα ειναι ακομα χειροτερη... Και πριν βιαστει κανεις να πει για δυσκολους οικονομικους καιρους, ας σκεφτει πρωτα ποιοι δε στηριξαν στην ΑΜΚ και ποιοι δωσαν οσα μπορουσαν... εστω και λιγα, αλλα βοηθησαν...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

+++++++++++++ Orwell

Γιατί τώρα όλοι είμαστε ΠΑΟΚ, και θα στηθούμε 6 ώρες στην ουρά για εισητήριο. Αλλά 10 λεπτά για την ΑΜΚ δεν είχαμε....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Με ορισμένες αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη κόντρα στη Ρόμα για τους «32» του Europa League ο Νίκος Νιόπλιας. Μπορεί ο αγώνας με τους «τζιαλορόσι» να αποτελεί πρόκληση, ωστόσο ο τεχνικός των «πρασίνων» πιθανότατα θα δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, αφού ακολουθεί η κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Αν ο Ζιλμπέρτο κριθεί 100% έτοιμος, θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα μείνει στον πάγκο ένας από τους Κατσουράνη και Καραγκούνη, ενώ ο Σιμάο θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Σισέ θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αντί του Σαλπιγγίδη ενδέχεται να παίξει ο Νίνης, ενώ ο Λέτο εκτός απροόπτου θα παραμείνει βασικός.

νοβασπορτς
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ενθουσιασμός για το παιχνίδι ναι, πάμε για πρωτάθλημα ΟΧΙ. Ακόμα και αν νικήσουμε, δεν εξασφαλίζουμε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν καλό πλασάρισμα για τα πλέιοφ. Ασφαλώς χρειάζεται να είμαστε συγκρατημένοι αλλά όχι,δεν έχουμε φτάσει ΑΚΟΜΑ στη γαυροβαζελική νοοτροπία, ΑΚΟΜΑ (για πόσο όμως;) αντιστεκόμαστε αν και παραμένουμε κατά βάση πανηγυρτζήδες. Για να καταλάβετε τι εστί οπαδός αθηναϊκής ομάδας, μπείτε σε κάποιο χώρο συζήτησής τους. Τόση χολή ούτε εμείς για τις ομάδες τους δε βγάζουμε... Οπωσδήποτε όμως έτσι θα καταντήσουμε αν δεν καταλάβουμε ένα δυο πράγματα και κυρίως αν ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.

23η αγωνιστική 2007-2008: Εργοτέλης ΠΑΟΚ 2-0. Παραπαίει ο ΠΑΟΚ εβδομοόγδοοένατος... Δε βρήκα συνολική βαθμολογία.

Ανατριχιάσατε; Πριν δυο χρόνια ήταν... Όλα αυτά που περάσαμε μάς κάνουν σοφότερους. Δεν ξεχνάμε, ενθουσιαζόμαστε αλλά δε μηδενίζουμε στην πρώτη ευκαιρία ούτε σαν κακομαθημένα παιδάκια ζητάμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ.

Πάμε να το χαρούμε. Η ομάδα είναι σοβαρή κι ευτυχώς που χθες είχε ρεπό έτσι ώστε να μην την αποπροσανατολίσει η προσέλευση του κόσμου ελέω αργίας. Καζούρα, όχι μεγάλα λόγια, προσμονή και όλα θα πάνε καλά. Και αν δεν πάνε, πάλι εδώ θα είμαστε.

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το θέμα είναι να χαρούμε το ματς .. Η δική μου λογική είναι ας κερδίσει ο καλύτερος. Ο ΠΑΟ φέτος έχει καλούς παίκτες και είναι σίγουρα πολύ υπολογίσιμο μέγεθος . Ένα ματς απέναντί τους , με τις 2 ομάδες να καίγονται για νίκη, είναι ένα crash test ( τόσο για μας , όσο και για τους άλλους) ...
Ας παίξουμε τη μπαλίτσα που ξέρουμε και ελπίζω να είμαστε εμείς νικητές. Πάντως , ειλικρινά μιλώντας,κανένα αποτέλεσμα ( 1-Χ-2) δε θα με παραξενέψει αν και λογικά το πιθανότερο είναι 1-Χ ... Επίσης ενδιαφέρον θα έχει η τεχνική προσέγγιση του παιχνιδιού από τους προπονητές , αλλά και τους παίκτες στο γήπεδο. Ποιός θα έχει το πάνω χέρι και τη πρωτοβουλία κινήσεων? Πως θα αντιμετωπίσει κάθε ομάδα πιθανές αναποδιές? Πιστεύω θα είναι ένα πάρα πάρα πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι.

Και κάτι άλλο . Μακάρι να κερδίσει ο βάζελος τη Ρόμα... θα είναι ότι καλύτερο για εμάς
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

προς peper και λοιπούς που θένε χαμηλά τη μπάλα...

ΟΚ... είναι μια άποψη αυτή... είναι μια οπτική γωνία... δεν ξέρω αν είναι σωστή ή όχι... ίσως το αναλύσουμε κάπου αλλού (σε άλλο τόπικ)

ΟΜΩΣ... το ότι μου έχει δώσει Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ το δικαίωμα να νιώθω έτσι πριν από ένα ματσάκι (ότι έχω ΕΛΠΙΔΕΣ ακόμα και για πρωτάθλημα) μ'αρέσει να το ζήσω ΕΝΤΟΝΑ...

μ'αρέσει να μιλάω και να γράφω για ΣΟΥΒΛΕΣ κλπ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ...

ξεσπάω... ξεχειλίζω...

δε θα βγω στο δρόμο εδώ στη χαμουτζεία και όποιον βλέπω θα του λέω "α, ου, αμπαλέο, μπρωντάθλημα ρεεε"

το κάνω εδώ μέσα... και σε ένα συγκεκριμένο μάλιστα τόπικ...

ΑΝ έρθει η στραβή, σίγουρα θα σκάσω και θα πικραθώ πολύ περισσότερο από κάποιον που είχε χαμηλά τη μπάλα...

όχι επειδή είμαι πιο ΠΑΟΚ από αυτόν... αλλά επειδή αυτός δεν ανέβασε κόκκινα όπως εγώ...

και φυσικά θα είμαι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ αν μετά τα "γ@μήστε τους, σούβλα κλπ" (σε περίπτωση στραβής πάντα) βγω και κράξω την ομάδα μας, τους παίκτες μας κλπ

ΤΟΤΕ ΝΑΙ... θα είμαι πουθενάς... αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ και απλά πιω μονορούφι την πίκρα μου, τότε δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μιλάμε για γαυροποιημένες συνειδήσεις και νοοτροπίες...

ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ το κομμάτι με τη γαυροποίηση αδερφέ peper...

και για να σε προλάβω.. κατάλαβα πάρα πολύ καλά τις αγνές προθέσεις σου και το ύφος του ποστ σου... δεν είσαι και χθεσινός εδώ μέσα...

απλά ρε αδερφέ, γιατί το να ουρλιάξω, το να κάνω χουλιαμά, το να βρίσκουμε διάφορες λαλακίες με άλλα αδέρφια εδώ μέσα (βιντεάκια, ατάκες κλπ) να πρέπει να είναι κατακριτέο;;; να νιώθω τύψεις ή γαύρος (ακόμα χειρότερο) ;;;
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

novito κανε ενα ρεζουμε στου ντερμπακηδες για τα συνθηματα.....οποιος δεν φωναζει δε τα ξερει και ειναι κατω απο 35 να μην πατησει......και το εισητηριο για τους θεσσαλονικεις να ειναι 1500 ευρω στ 5-6-7-8-1-2-3
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

φυσικά όσοι πάνε γήπεδο, καλό θα είναι να έχουν το νου τους στο να κάνουν πολύ καλή κερκίδα και όχι να μεταφέρουν το δικό τους άγχος στους παίκτες μας...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ οι παίκτες μας πρέπει να χτυπήσουν όπως λες... ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ με ποδοσφαιρική μαγκιά και αγωνιστικό τσαμπουκά...

όπως στο τηγάνι... ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ να τους παραδεχτούν...

και όντως με ανησυχεί η δήλωση του πουλέν μου για ματς της 30ετιας... ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΗ... αν μπουν με τέτοια λογική, ο εκνευρισμός και το άγχος θα είναι στο φουλ και η αυτοσυγκέντρωση στο 0...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

φιλε Peppermint, αρχικα ειπα να παραθεσω καποιες απο τις πολλες βλακειες που λες, αλλα μετα διαπιστωσα οτι ηταν τοσες πολλες, που δεν αξιζει ν ασχοληθει κανεις μαζι σου, πανσοφε.

3.1 Το Paokmania.gr/Forum παρέχει στους επισκέπτες /χρήστες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συζητήσεις με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Οι επισκέπτες /χρήστες του Paokmania.gr/Forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

novito έγραψε:Λογικα αύριο.
Για σιγουρια: 2310954050 ;)
Στάνταρ αύριο λοιπόν:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού για την 23η Αγωνιστική της Superleague, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:00.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 80 €
Θύρες 2, 3: 60 €
Θύρες 5, 6: 40 €
Θύρες 4, 4α: 20 €
Θύρες 7, 7a, 8: 25 €

Την ίδια ημέρα και ώρα θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων μέσω internet.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... T&extLang=
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”