Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από Tetradje »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dQFJOdQwzBw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dQFJOdQwzBw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Με αφορμη το 0-1 με τους Lakers του ποδοσφαιρου :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ποσα εβαλε 10? και ολα χωρις να βρει κανενα στο στεφανι ασαλευτα ο παιχταρας καηκε η γουνα του γκασολ και της βρωμοπαρεας του ποτε δεν την χωνεψα αυτη τη κωλοομαδα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ω χ ωχ ωχ ωχ ωχ ωωωωωωωωωωχ (που έλεγε και ο παπαγιαννόπουλος σε μία ταινία). όντως ασάλιωτα όλα!!

PS: από πότε είναι το παιχνίδι????
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αποφασίζει το καλοκαίρι

Τα προβλήματα στην μέση δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Πέτζα Στογιάκοβιτς, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο, να εγκαταλείψει τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ωστόσο ο αστέρας των Νιού Ορλίνς Χόρνετς τόνισε ότι την οριστική του απόφαση, θα την λάβει το καλοκαίρι.
«Δεν ξέρω τι θα γίνει! Το καλοκαίρι θα πάρω την μεγάλη απόφαση. Θέλω να σιγουρευτώ πως μπορώ να παίξω όπως θέλω εγώ, πως θα είμαι υγιής και δεν θα σταματήσω την προσπάθεια στη μέση, επειδή πονάω στην μέση ή τα γόνατα. Λατρεύω το μπάσκετ και θέλω να παίξω. Όταν πονάς όμως και περνάς την περισσότερη ώρα στο φυσικοθεραπευτήριο και λιγότερη στο παρκέ, τα πράγματα είναι δύσκολα», δήλωσε ο Πέτζα Στογιάκοβιτς.

http://www.kalimera.gr/_NEA/cat_news/pr ... _ID=192351

Το ρεκόρ του Πάτζε ήταν σε αγώνα τους το Νοέμβρη του 2007 όταν και οι Χόρνετς επικράτησαν των Λέικερς με 118-104 με τον Πάτζα να πετυχαίνει 36 πόντους με 10 στα 13 τρίποντα!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

free4 έγραψε: Το ρεκόρ του Πάτζε ήταν σε αγώνα τους το Νοέμβρη του 2007 όταν και οι Χόρνετς επικράτησαν των Λέικερς με 118-104 με τον Πάτζα να πετυχαίνει 36 πόντους με 10 στα 13 τρίποντα!
Πόσο ήπιες ρε γαμώτο......?
Μ'αλλον σε πίνει!!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γ@μημένο ποτό!!! :lol: :lol: :lol:
Σταματάω να πίνω, το αποφάσισισα..
Ακου Πάτζα και Πάτζε!!! :redcard: :redcard:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Μου θυμίσατε έναν αγώνα play-off με τον Ηρακλή, σεζόν 1989-90. Ο Μπάνε είχε 10/14 τρίποντα και τελικό σκορ 124-106 υπέρ μας... the eye of the tiger...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αγαπητέ gordon εγώ αχνοθυμάμαι ένα παιχνίδι στο ιβανώφειο (με κόρφα bane φυσικά) όπου χάναμε καμια 10αρια πόντοςυ νομίζω. γίνεται μία φάση (τεχνική ποινή, εσκεμμένο κάτι τέτοιο), βάζει καλάθι νομίζω ο γηραιός και τέλος πάντων σταματάνε το ματς οι διαιτητές (μετά από ένσταση δική μας κάτι τέτοιο) και γυρνάνε το χρόνο και το σκορ πίσω. ε όλη αυτή η αναμπουμπούλα μας βοήθησε και πήραμε μία τεράστια νίκη. και νομίζω και με διαφορά στο τέλος. κατάλαβες ποιό ματς λέω (καλά δε ρωτάω είμαι σίγουρος οτι θυμάσαι :mrgreen: )???
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ναι, αν δεν κάνω λάθος ήταν τη σεζόν του πρωταθλήματός μας (1991-92) στο Ιβανώφειο. Ήταν επεισοδειακό παιχνίδι και είχαμε κερδίσει 80-70.

Πάντως εκείνες τις χρονιές τα σκορ που κάναμε με τον Ηρακλή ήταν αστρονομικά μέσα - έξω (1988-89: 125-71, 1989-90: 129-91, 124-106, 132-90...)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και τώρα που το θυμήθηκα, καλό θα ήταν να μπουν κάποια ενδεικτικά σκορ της "χρυσής" (?) 15ετίας μας (84-99) για να μαθαίνουν οι νεότεροι (θυμάμαι διαφορές με πανιώνιο, δηλ. την τρίτη ομάδα της Α1 πάνω από 45 πόντους, τον γηραιό που ήταν μέσα στις 6-7 καλύτερες πάνω από 50, κλπ. κλπ.).
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ναι το ρεκόρ το χει ο Μπάνε με 10 τρίποντα στην α1 και νομίζω το ισοφάρισε κάποιος πριν λίγα χρόνια.Και το πρώτο στην ιστορία της α1 το βαλε ο...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

...Μάτζικ, Α.Κ.Α. Νίκος Σταυρόπουλος...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Έτσι.Είμαστε τριποντάκηδες τι να κάνουμε (όχι φέτος αλλά που θα πάει...)
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Λοιπόν εγώ θυμάμαι τον αγώνα με τον Πανιώνιο στον οποίο ήμουν και μέσα στο Παλέ τη σεζόν 1990-91 και τελικό σκορ 139-96 !!! Νομίζω και σε εκείνο τον αγώνα αν θυμάμαι καλά είχε βάλει 10 τρίποντα ο Μπάνε ή είχε 10/10 ο Κόρφας..Επίσης ένας άλλος που είχα παρακολουθήσει και μου είχε κάνει εντύπωση την προηγούμενη σεζόν (1989-90) με ξένο τον Κουκ ήταν με τον Απόλλων Πατρών και τελικό σκορ 111-61 !!! Τεράστια εντύπωση σε εκείνο τον αγώνα μου είχε κάνει μια φάση την οποία παρ'όλο που τότε ήμουν 8 χρονών τη θυμάμαι χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα:

Ο καταραμένος ο αγνωστος φάτσα με το καλάθι, σηκώνεται να καρφώσει όμως του φεύγει η μπάλα και κρεμιέται μόνος του απ'τη στεφάνη..Οπότε όλο το γήπεδο ρυθμικά φωνάζει: "Είσαι μαλααααακας, ντουμ ντουμ ντουμ ντουμ ντουμ, είσαι μαλάααααακας"!!! Κι εγώ μια σταλιά παιδάκι να κοιτάω με απορία τον πατέρα μου και να τον ρωτάω "μα καλά ρε μπαμπά τον δικό μας παίχτη βρίζουνε?", ε και μου λέει κι ο πατέρας μου "ε τι να κάνουνε παιδί μου, αφού είναι μ@λ@κ@ς!!!"

Gordon νομίζω ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση με σχετικό αφιέρωμα στα μεγάλα ρεκόρ του Μπάσκετ στο σχετικό ρετρό topic! Από τον αγώνα με τα περισσότερα 3ποντα, τη μεγαλύτερη διαφορά, σε ποιον αγώνα έβαλε το πρώτο 3ποντο ο Μάτζικ κτλ κτλ..Άντε κάνε τα μαγικά σου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”