Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Re: Κοινοτικοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
βάλτον στο τοπικ με τους αμερικανούς τότε!!!!
- Dark_Shadow
Re: Αμερικανοί παίκτες(Α1 ή εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Kiss.Αλλά μεγάλη τρέλα ήταν παλιά ο Πιτ Μαικλ και ο Μπλάκνει... 

Δεν είπα ότι τον θέλω..
Το ξανάπα..
Δεν χρειαζόμαστε κάποιον άμεσα!
Το ξανάπα..
Δεν χρειαζόμαστε κάποιον άμεσα!
Ε ναι, κάπως έτσι!kostasff έγραψε:Μαλλον ναι. Ότι δηλαδή, με το μικρό μπάτζετ του χρόνου που έλεγε και ο παλόκ, θα κάνουμε dream team![]()
Αυτό δεν σκέφτεσαι κι εσύ?
![]()
![]()
![]()
![]()

Re: Έλληνες παίκτες (Α1 ή από εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
Κοιτα πιο πολυ προσωπικη αποψη εκφραζω...........Και ο μεγαλυτερος παικτης του κοσμου μπορει να μην αρεσει σε καποιους οσον αφορα τα χαρακτηριστικα του.......Δε συμφωνω με τη λογικη σου παντως.....Δηλαδη επειδη ο Φεργκι χρησιμοποιει το Φλετσερ και το Νεβιλ παει να πει οτι αυτοι ειναι παικτες κλασης?????????Απλα του κανουν τη δουλεια που θελει.....Μαγκια του αλλα δε μου αρεσουν οι συγκεκριμενοι.......Ειδικα παντως για τον Κακιουζη,δυσκολευομαι να καταλαβω πως υπαρχει ενας φιλαθλος που του αρεσει το μπασκετ και τον εκτιμαει σαν παικτη.......Ειναι τοσο αταλαντος πραγματικα.....Ο Ταπουτος(που προσωπικα δεν εχω θετικη προδιαθεση απεναντι του)ειναι σαν τον Μακγκρειντι μπροστα του βασει ταλεντου και ποιοτητας

Re: Έλληνες παίκτες (Α1 ή από εξωτερικό) που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
ας μην το κουράσουμε άλλο. κάποια στιγμή θα σου αναφέρω μία δεκάδα παικτών στην ευρώπη για να κατάλαβεις τι παίκτες αρέσουν και σε μένα. ούτε ο κακιούζης μου αρέσει ούτε ο neville (ο Fletcher ναι, είναι ο vitolo της mutd
). ούτε όμως ο ζήσης τον οποίο πολλοί φίλοι μου μπασκετικοί λατρεύουνε. αυτά γούστα είναι. ούτε εγώ είμαι σωστός στο γούστο μου ούτε κανένας μας.

ρε free να παρατηρήσω και εγώ οτι το ποτό σε χαλάει... παίκτες για το καλοκαίρι λέμε όχι για τώρα!!!!
δεν ξέρω αν θα είναι ο Blackney ή ο keys που είναι λίγο μεγάλοι η αλήθεια (και ο Miles Μου αρέσει αλλά τώρα παίζει στους αλλόθρησλκους χωρίς να σημαίνει οτι δεν μπορούμε να τον πάρουμε το καλοκαίριDark_Shadow έγραψε:Kiss.Αλλά μεγάλη τρέλα ήταν παλιά ο Πιτ Μαικλ και ο Μπλάκνει...

http://www.esake.gr/player/1814
Ο Κις τι συμβολαιο εχει????????????Μηπως δεν ειναι και τοσο δυσκολο το ενδεχομενο αποκτησης του τελικα??????Γουσταρα πολυ και τον τρελαρα τον Ουασινγκτον που πηγε και στον Αρη μετα....

δε νομίζω o keys να παίρνει πάνω από 120-150 χιλιάρικα (όταν ο καιμα παίρνει 100). για τον darius έχουμε πει πολλα΄στο φόρουμ. εδώ τα φετινά του κατορθώματα:
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... ?pcode=LSZ
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... ?pcode=LSZ
ρε μαγκες καντε τα ενα ολα τα τοπικ με παικτες που θα θελαμε για να τα παρακολουθουμε πιο ευκολα....τι ελληνες τι ξενοι τι κοινοτικοι ολοι ΠΑΟΚ ειναι
Ο Μασει στον οποιο αναφερεται πανω ενας φιλος νομιζω οτι πηγε στην Ομπραντοριο μαζι με τον αρχηγο.........Μακαρι να ερθουν μαζι του χρονου........Τον Αρη τον ειχε παρει απο το χερι......Για εμενα ισως ο κορυφαιος παικτης που ειχε ο Αρης τα τελευταια χρονια μετα το Στακ........
Υ.Γ.Κοινοτικος ειναι ο Μασει,ε?????????????
Υ.Γ.Κοινοτικος ειναι ο Μασει,ε?????????????

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τρί 16 Φεβ 2010, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλοκ,σκεψου το λιγο,δικιο εχει ο ντιν.....Καλυτερα να εκανες χωριστα για θεσεις παρα αυτο.........Τεσπα κανε τα ολα ενα να παρακολουθουνται ευκολα σαν το αντιστοιχο τοπικ του ποδοσφαιρου.......

δεν έχουμε αντίρρηση. ούτως ή άλλως ο novi θα μας συμπτήξει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο...
η λογική να χωριστούν σε 3 κατηγορίες ήταν επειδή στο μπάσκετ είναι πιο restricted τα πράγματα σε αριθμό παιχτών απ ότι στη μπάλα. δηλ. βασικά 3 κοινοτικοί, 3 αμερικανοί και 6 έλληνες.
Ο σκοπός των τοπικ αυτών (το επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός) είναι να βγει από κάθε κατηγορία στο τέλος (Ιούνιο-Ιούλιο ας πούμε) μία μεγάλη λίστα παικτών, να κατηγοριοποιηθούν σε θέσεις και μετά να ψηφίσουμε τους 5-6 επικρατέστερους σε κάθε θέση.
Δεν ηταν ο σκοπός μας να φτιάξουμε ένα τόπικ ποιόν παίχτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα και η απάντηση να ηταν σπανούλης-διαμαντίδης-navarro-novitzki. Σκεφτείτε οτι αν μπει πλαφόν στα συμβόλαια στη μπάλα ύψους 350-400 χιλιάρικα (με 21500 διαρκείας και 2.5 μύρια συνεισφορά του λαού στις ΑΜΚ) τι παίκτες (πόσο θα κοστίζουν δηλαδή) μπορεί να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ...
PS: ζητώ συγγνώμη εν των προτέρων αν κουράζουμε με τα 3 τοπίκ (εδώ είμαστε για να συζητάμε για αλλαγές που θα μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη!!!)

η λογική να χωριστούν σε 3 κατηγορίες ήταν επειδή στο μπάσκετ είναι πιο restricted τα πράγματα σε αριθμό παιχτών απ ότι στη μπάλα. δηλ. βασικά 3 κοινοτικοί, 3 αμερικανοί και 6 έλληνες.
Ο σκοπός των τοπικ αυτών (το επαναλαμβάνω και ας γίνομαι κουραστικός) είναι να βγει από κάθε κατηγορία στο τέλος (Ιούνιο-Ιούλιο ας πούμε) μία μεγάλη λίστα παικτών, να κατηγοριοποιηθούν σε θέσεις και μετά να ψηφίσουμε τους 5-6 επικρατέστερους σε κάθε θέση.
Δεν ηταν ο σκοπός μας να φτιάξουμε ένα τόπικ ποιόν παίχτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚάρα και η απάντηση να ηταν σπανούλης-διαμαντίδης-navarro-novitzki. Σκεφτείτε οτι αν μπει πλαφόν στα συμβόλαια στη μπάλα ύψους 350-400 χιλιάρικα (με 21500 διαρκείας και 2.5 μύρια συνεισφορά του λαού στις ΑΜΚ) τι παίκτες (πόσο θα κοστίζουν δηλαδή) μπορεί να πάρει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ...
PS: ζητώ συγγνώμη εν των προτέρων αν κουράζουμε με τα 3 τοπίκ (εδώ είμαστε για να συζητάμε για αλλαγές που θα μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη!!!)
Kαι οι δύο εξαιρετικές επιλογές, αλλά δεν έχω καταλάβει ρε συ Παλοκ..
Ντε και καλά να κάνουμε μεταγραφή?

Ντε και καλά να κάνουμε μεταγραφή?