Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Sergio4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από Sergio4 »

Την Κυριακη θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Έλα, αρκετά ρίξαμε το επίπεδο... Ας μορφωθουμε λίγο με κανα ντοκιμαντερ...
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Ενα πραγμα θα πω σε οσους πανε στο γηπεδο(ισως παω κι εγω)....................

ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ

Τιποτα αλλο, αυτο το ματς πλεον πρεπει να το παρει ο λαος!Κι εχει καιρο να το κανει σε ντερμπυ....

:pano: :pano: :pano: :pano:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πολύ σωστός είσαι φίλε μου, ήρθε η μεγάλη ώρα που ο ΠΑΟΚ θα μπορεί επιτέλους να πει ότι ΝΑΙ. Κοιτάω για πρώτη φορά μετά από χρόνια τον ΤΙΤΛΟ. Και πίστεψέ με αυτό το θέαμα, δεν θέλει κανείς που το έχει δει, να μην το ξαναδεί. Τα λαρύγγια θα τα αφήσουμε στην Τούμπα την Κυριακή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρώτα ο Θεός θα είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο! Παρ' όλο το σαμποτάζ από μερικούς που μου είπαν ότι παίζουμε Σάββατο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οσο για καποιους που λεγανε μετα το ματς στο κυπελο με γιαννενα "καλο καλοκαιρι και καλα μπανια" να γινουν συνεργατες του ραυτοπουλου
τα ιδια μυαλα εχουν ........ειναι οι υποτιθετε ψαγμενοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αυτοι.....
ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ .ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....
α και καλα μπανια στους ψαγμενους "ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ" εμεις οι υπολοιποι εχουμε αγωνα τεραστιο την κυριακη
αυτοι ας περιμενουν στην γωνια καποια αλλη στραβη να βγουν να μιλησουν για καλο καλοκαιρι......
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτα ο Θεός θα είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο! Παρ' όλο το σαμποτάζ από μερικούς που μου είπαν ότι παίζουμε Σάββατο!
Sorry Αποστόλη και εγώ το έμαθα χτες το βράδυ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χα! Χα!!Έχε χάρη που κερδίσαμε στο basket! Θα σε δω στο φρατέλι πριν τον αγώνα, n'est-ce pas?
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Εμεις να λιωσουμε στην κερκιδα και οι παικτες μεσα στο γηπεδο. Δεν υπαρχει χωρος για φλωρους και λελεδες. Οποιος δεν μπορει ας κατσει στο σπιτι του με τη γκομενα. Πρεπει οι βαζελοι με το που θα βγουνε στο γρασιδι να καταλαβουν οτι ειναι ηδη χαμενοι.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Μην αγχώνεστε.
Κερδίσαμε τον Παμμετοχικό με το κλασσικό 1-0
Δεν λαιμαι ότιναναι :
http://www.epsarg.gr/results/display_ga ... me_id=1541 :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Παντως λεω ειστε απιστευτοι....

Τι πατε και βρισκετε μερικοι? :roll:
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

χαχαχα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
prologos

Δημοσίευση από prologos »

Αδέρφια μου ΠΑΟΚια επανέρχομαι μετά από καμιά βδομάδα απουσίας. Πρέπει να ομολογήσω ότι η τσαντίλα για το Χ με τη γριά (και τη 4άρα στα Γιάννενα βεβαίως βεβαίως) με έκανε να μην έχω την απαραίτητη όρεξη-έμπνευση να ποστάρω, και είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άμα δεν έχουν κάτι καινούριο-σημαντικό-διαφορετικό να πουν ή να προσθέσουν καλύτερα να σιωπούν. Υπάρχει βέβαια και η καθ' όλα σεβαστή άποψη ότι στις πίκρες φαίνεται το τσαγανό και η αγάπη του οπαδού για την ομάδα του.... Σ' αυτό συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό αλλά δηστυχώς όταν μιλάω εν βρασμώ ψυχής τείνω να πετάω χοντράδες (όπως έγινε από κάποιους στο αντίστοιχο τόπικ κατά τη διάρκεια του ματς με τη γριούλα - αλλά σε αυτό θα αναφερθώ παρα κάτω) οπότε καλύτερα η σιωπή. Τελικά βέβαια ο Ύψιστος (που προφανώς είναι ΠΑΟΚάρα) με τιμώρησε και μου πήρε την πολυλατρεμένη μου Nvidia 8800 GTS (αναπαύσου εν ειρήνη πιστέ μου συνεργάτη) και έτσι όταν πλέον θέλησα να ποστάρω πριν το ματς με το Γιάννενο στάθηκε αδύνατο.
Τώρα λοιπόν που μπορώ πλέον ανανεωμένος (από τη νίκη με το Γιάννενο και το ρεσιτάλ Βάζελου -με σόλο κλαρίνο από τον βιρτουόζο Σμόλαρεκ) έχω να δηλώσω τα εξής:
1) Είναι εντελώς απαράδεκτο κατά τη διάρκεια ενός ματς (τόσο στα topics-chats όσο και -πολύ περισσότερο - στο γήπεδο), να κράζεις έναν παίκτη γιατί δέχτηκε μια κόκκινη κάρτα (βλακωδέστατη βεβαίως αλλά ΟΧΙ και εσκεμμένη.... μη τρελαθούμε τελείως). Ο ίδιος παίκτης (Βιτόλο) είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του φετινού ΠΑΟΚ, η παρουσία του σε μεγάλο βαθμό επιτρέπει στον Γκαρσία να είναι η παικτούρα που θαυμάζουμε φέτος και που πέρυσι περισσότερο φύρα παρά τίποτα άλλο ήταν στον ΠΑΟΚ (και ας κατηγορηθώ ως εικονοκλάστης). Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το πουλέν μου (Αραμπατζή), που μπορεί ίσως να μην είναι το ίδιο σταθερός με τον Βιτόλο, προλα αυτά είναι μια πολυτιμότατατη (και μάλιστα Ελληνική) μονάδα.
2) Τόσα ματς αήτητο τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (και στα μισά από αυτά με παίκτη λιγότερο) ειλικρινά δεν θυμάμαι από πότε έχω να τον δω. Αυτό δείχνει α) ότι η ομάδα έχει ΨΥΧΗ και δεν παρατάει ματς με ΤΙΠΟΤΑ β) είναι η πρώτη φορά που ενώ έχουμε τόσες αποβολές είναι σχεδόν (αν όχι εντελώς) όλες δίκαιες... άρα αυτό πρέπει από δω και πέρα να προσεχτεί... και εξηγούμαι: Αν ,ώ μη γέννητω, φάμε καμιά μούφα κόκκινη στο ματς με το βάζελο στο 20' και μας γαμηθεί το παιχνίδι, θα μας λένε "Ε τι να κάνουμε κύριοι...επιρρεπείς φέτος οι ΠΑΟΚτσήδες στις κάρτες παρασύρθηκε από τη ... μόδα ο διαιτητής και σας έβγαλε και μια άδικη... ας μη το κάνουμε και θέμα ;) Η διοίκηση λοιπόν πρέπει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση να καταστήσει σαφές ότι όποιος κι αν είναι ο διαιτητής (εδώ ως προφήτης βλέπω Κάκο :twisted: Γιατί άραγε; ;) ) πρέπει το καρπούζι να το κόψει στη μέση και τα σποράκια στην ΠΑΟΚαρα. Ο λαός από την άλλη πρέπει να δώσει στα κοράκια να καταλάβουν (με "κόσμια-ηχιτική¨βία του τύπου π.χ. "Παίξε καλά τον ΠΑΟΚ ρε πούστη", ώστε να πάρουμε και κάτι παραπάνω από τα "σποράκια". Όχι να μας κάνει κάνα τριπλό τόλουπ με ανάποδο αξελ η μπαλαρίνα-ποδοσφαιριστής-σύμβολο του σεξ :D :D Καραγκούνης και να πάρει πέναλτι στη Τουμπάρα .... ειλικρινα δεν θα το αντέξω.
3) Προσωπικά θέλω ο Σαλπιγγίδης να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του, ΑΛΛΑ πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το ματς, ανεξάρτητως αποτελέσματος, κανένας δεν πρέπει να ασχοληθεί με τον κοντό. Και όταν κάποια στιγμή ακουστεί κάποιο σύνθημα για αυτόν (είτε υπερ είτε κατά), ΠΡΠΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ τα υπολοιπα ΠΑΟΚια να γιουχάρουν όσους το φωνάξουν και να σταματήσει το θέμα εν τη γεννέσει του. (Δεν προσπαθώ να γίνω μάντης κακών ή προφήτης εκ του ασφαλούς αλλά πρέπει όλοι μας να προστατέψουμε την ομάδα ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί). Μετά από αυτό σχόλιο για τον Σαλπι, από μένα (εκτός του αντίστοιχου τοπικ) τίποτα δεν προκειται να ξαναγραφτεί).

Αυτά προς το παρόν και για την απουσία μιας εβδομάδας (ενώ είχα πάρει φόρα ποσταρίσματος) παραδίδομαι αυτομαστιγούμενος στον λαό του PAOKmania!! :D

Υ.Γ. Ντρέπομαι για αυτό που θα πω :oops: αλλά λόγω ταξιδιού Παρασκευής-Σαββάτου για ένα γάμο οφείλω να παραδειχτώ ότι τόσο κατα τη διάρκεια του Παγουράδες-ΠΑΟΚ αλλα και του Καβάλα-Βάζελος κοιμόμουν. Είναι αυτό που λένε "αυτός κοιμάται και η τύχη του (ειδικά για το ματσ των βάζελων) δουλεύει. :mrgreen:

:nairepaok: Π Α Ο Κ γερά, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ξανά !!!
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Πρασινη φανελα δεν θα φοράει?? Αμα είναι να ξαναγυρίσει και είναι το τελευταίο του ματς αντίπαλος του ΠΑΟΚ μας ας τον κάνουμε να μετανιώσει ακόμα μία φορά που φοράει αυτή την φανέλα....

ΥΓ 1 Φωνάχτε και για μας που μαστε μακριά αδέρφια...
ΥΓ 2 Με όλα τα βίδεα που βάλατε εχω γκ@βλωσει απίστευτα θέλω να αρχίσει το ματς ΤΩΡΑ

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”