Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
w.s
Επικοινωνία:

Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Δημοσίευση από w.s »

Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι 60% φευγει 40% καθεται...
Για τον ιδιο λογο εφυγε και στη δευτερη θητεια του απο το χανουμι για οσους θυμουνται...
kos

Δημοσίευση από kos »

καμια μα καμια σχεση. ο σαντος δεν εφυγε απο την αεκ τον εδιωξε ο νικολαιδης. το εχει δηλωσει ο σαντος.
εκαναν κουβεντα με τον κοντο για να αναλαβει τα παντα ο σαντος και να λειτουργει σε προτυπα αγγλικα ο συλλογος με την διοικηση να οριζει το μπατζετ και ο προπονητης να κανει την διαχειριση των χρηματων και ξαφνικα ενω ο σαντος εφτασε την αεκ στο σημειο που εχει σημερα τον και τον ΠΑΟΚ, ο ντεμης θυμηθηκε το καλο ποδοσφαιρο και ζητησε απο τον σαντος θεαμα. ο σαντος ειπε τα γνωστα οτι παιζει για να κερδιζει καθε ματς, ο ντεμης ειπε οτι δεν του αρκει και ο σαντος πηρε το καπελακι του και εφυγε.

τα εχει δηλωσει σε συνεντευξη νομιζω το πρωτο καλοκαιρι που ηρθε στον ΠΑΟΚ. τοτε που ηταν φρεσκος ο ζαγορ και του ζητουσαν να συγκρινει ζαγορ και ντεμη.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Fantomas έγραψε:Ναι το ξέρω ο Σαντος με έβγαλε δεύτερο πέρσι :opaokara: και έπαιξα προκριματικά ΤΣΟΥ ΛΟΥ με την Αθλέτικο και με απέκλεισε αυτός ο κακός ο Ουρουγουανός που έχει όνομα απορρυπαντικού...Φορλάν... τον λέγανε νομίζω....Α.. αυτή την βδομάδα παίζω και στο ΟΥΕΦΑ με ΡΟΜΑ νομίζω! Λέτε να πάρει ο Σαντος και το ΟΥΕΦΑ..... :opaokara:

Ωραία δηλαδή φέτος άμα τύχη και βγούμε 3η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 2ος ο γαύρος και μετά πάμε καλά στα πλέι οφ όμως και βγούμε 1η. Εγώ μετά τι θα λέω ότι με έβγαλε ο Σαντος 3ο ή 2ο ή 1ο...Σύμφωνα με την σημερινή λογική θα λέω 3ο ... Μα θα παίζω όμως προκριματικά ΤΣΟΥ ΛΟΥ... :? Δεν πειράζει...Μάλλον θα λέω πάλι ότι με συμφέρει... 8-)

Μου την σπάει η κακόμούτσουνη φάτσα του Πορτογάλου....Μου θυμίζει τον γκαραζιέρη που μου κάνει σέρβις το αμάξι.... :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :lol:

Μα θέλω, τον Γ.Χ. προπονητή με βοηθό τον Βρύζα και τον Κονσεισάο τεχνικό διευθυντή!
Μια διευκρινηση αδερφε σοβαρα τα λες αυτα η κανεις πλακα???
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Maximus έγραψε:Αν ομως μας περασει παλι το "αεκακι" και παρει (πάλι) την 3η θεση, τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακι...
Διαφωνώ στην υποτίμηση της ΑΕΚ. Στα ντέρμπι λίγο η τύχη, λίγο ο Σκόκο, κάτι κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

:lol: Χαχα.....τζερτζελές...και συζήτηση καφενίου....πλάκα κάνω ρε φίλε...Δεν έχω τίποτε με τον Πορτογάλο...θέλω να τελειώσει το πλάνο του και μετά θα τον κρίνουμε όλοι....Και πραγματικά δεν είμαι εγώ αρμόδιος να αποφασίσω για το αν φύγει το καλοκαίρι ποιος θα τον αντικαταστήσει....Πλάκα κάνω φυσικά....Ο Βρύζας είναι υπεύθυνος για το αγωνιστικό και αυτός θα αποφασίσει για όλα... Εγώ ΠΑΟΚ θα είμαι όποιος και να έρθει..... :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

...οπως Π.Α.Ο.Κ θα εισαι φανταζομαι και ο ιδιος να μεινει.!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δεν παει πουθενα ρε λεμε....
εχει εργο να τελειωσει...που θα παει....
δεστε την φατσα διπλα :? :? :lol: θα την βλεπετε για πολυ καιρο ακομη
:D :D :D
:pano: ΣΕ ΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Φιλε ehemithos... "να το κλεισουμε το μαγαζακι"- τρόπος του λεγειν... Δεν σημαινει οτι ηρθε η καταστροφή...Απλά το θεωρώ πισωγυρισμα να μας περασει πάλι το "αεκακι" στα πλει ωχ...

Φιλε pegasus...Για αυτό ακριβώς βαζω σε εισαγωγικά το "αεκακι"...Διοτι πολλοι συνοπαδοί υποτιμουν το "αεκακι" κατι με το οποιο και εγω διαφωνώ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Α..ρε Σάντος....τι προπονηταράς είσαι??

:pano:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μαξιμε ,δεν λες να συνειδητοποιησεις ενα πραγμα..Το οτι ο Π.Α.Ο.Κ επαψε να ειναι ο Π.Α.Ο.Κ του παρελθοντος της ανασφαλειας, της αμφιβολιας..Αν πιστευεις οτι ο Π.Α.Ο.Κ ειναι ικανος να χασει 4 σερι παιχνδια και να τα παρει η κουλα44 ,και να μας "καβαλησει" στην βαθμολογια, τοτε φιλε σορρυ αλλα μαλλον εκτιμας περισσοτερο την κουλα και υποτιμας περισσοτερο τον Π.Α.Ο.Κ αγνωστο για ποιο λογο..Εγω δεν λεω να μην τους υπολογιζουμε αλλα οχι να φτανουμε και στο σημειο που λες..ημαρτον δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Maximus έγραψε: Φιλε pegasus...Για αυτό ακριβώς βαζω σε εισαγωγικά το "αεκακι"...Διοτι πολλοι συνοπαδοί υποτιμουν το "αεκακι" κατι με το οποιο και εγω διαφωνώ...
ΟΚ, δεν το κατάλαβα.

moican4 ο Μάξιμος μάλλον εννοεί τα πλέιωχ όπου η διαφορά μας με την ΑΕΚ θα είναι μάλλον 2 βαθμοί.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ας φτασουμε μεχρι τοτε και βλεπουμε...Δηλαδη οι 2 βαθμοι ειναι λιγοι..?
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Το πόσοι είναι θα φανεί τότε. Και φυσικά στο χέρι μας είναι να αποδειχτούν υπεραρκετοί. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ο Σαντος δεν προκειται να φυγει.
Θελει αυξηση μπατζετ και θα την εχει.
Οχι απο ΑΜΚ και επενδυτες.
Θα τη κανει μονος του την αυξηση.
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »