Παράρτημα και των 2. Το ΠΑ ανήκει στον ΠΑΟ και το ΟΚ στο ΟΣΦΠ.gash04 έγραψε:Με ισοπαλία τι επιλογή έχουμε?![]()
Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
- Pegasus1589
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1
εχω την διαισθηση οτι ο καραγκιοζουνης θα ''διαπρεψει'' με το υποκρητικο τοτ ταλεντο....
ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ......αρχισαμε παλι τις βλακεις και καλα να το λενε οι αλλοιmagiktigra έγραψε:Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται πως : 1.Αν χάσουμε δίνουμε πρωτάθλημα στον βάζελο και
2.Αν νικήσουμε δίνουμε πρωτάθλημα στον γαύρο ?
αλλα το λεμε εμεις που ειμαστε κοντα στην πρωτη θεση ?
Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ......

Λοιπον,παιδια,ολες οι ομαδες φετος εχουν κανει κοιλια στο πρωταθλημα εκτος απτον παναθηναικο...και επειδη σε ολα τα πρωταθληματα ολες οι ομαδες κανουν κοιλια,ο παναθηναικος πιστευω πως εχει αρχισει και πεφτει και ειναι ο καιρος να τον πατησουμε αμεσα!
Προτιμω να παρει ο γαυρος το πρωταθλημα και να λενε:"Να πηραμε το πρωταθλημα,επειδη ο παοκ νικησε τον πρωτοπορο παναθηναικο στη τουμπα" η ο ΠΑΟ να λει"Χασαμε το πρωταθλημα στη καταραμενη Τουμπα"
Επισης,να ξερετε πως αν μας σφαξει η διαιτησια,κακην κακως δε θα μαστε μοναχουληδες να φωναζουμε για αυτην,καθως και ο γαυρος εχει συμφερον απο στραβοπατημα του παναθηναικου...δηλαδη σε περιπτωση κορακιου θα τσατισουν παοκια-γαυρους και δε ξερω ο κοκαλης αν θα το επιτρεψει
Αν κερδισουμε,η βδομαδα που θα ερθει θα ναι η καλυτερη της ζωης μου οσον αφορα τα παοκτσιδικα συναισθηματα γιατι θα ειμαστε 2 βαθμους πισω απο ολυμπιακο και παο....αυτα ειναι!!!
Προτιμω να παρει ο γαυρος το πρωταθλημα και να λενε:"Να πηραμε το πρωταθλημα,επειδη ο παοκ νικησε τον πρωτοπορο παναθηναικο στη τουμπα" η ο ΠΑΟ να λει"Χασαμε το πρωταθλημα στη καταραμενη Τουμπα"
Επισης,να ξερετε πως αν μας σφαξει η διαιτησια,κακην κακως δε θα μαστε μοναχουληδες να φωναζουμε για αυτην,καθως και ο γαυρος εχει συμφερον απο στραβοπατημα του παναθηναικου...δηλαδη σε περιπτωση κορακιου θα τσατισουν παοκια-γαυρους και δε ξερω ο κοκαλης αν θα το επιτρεψει

Αν κερδισουμε,η βδομαδα που θα ερθει θα ναι η καλυτερη της ζωης μου οσον αφορα τα παοκτσιδικα συναισθηματα γιατι θα ειμαστε 2 βαθμους πισω απο ολυμπιακο και παο....αυτα ειναι!!!
αν δεν έφερνα Χ με την γριά
δεν μου έκοβαν 4 πόντους από γκολ οφσάιτ
έπαιρνα και το ματς στην Καβάλα που έκανα το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.
και ήμουν 4 βαθμούς πρώτος με διαφορά.
πόσοι θα ήμασταν στην ΑΜΚ?
άσε που θα ήμουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
κρίμα ρε γαμώτο
ο Σάντος ήξερε όταν έλεγε δεν θα παίξω playoff
εμείς μάλλον δεν το πιστέψαμε ΠΟΤΕ!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ για να μην μας λένε ότι είμαστε μαγαζάκι αλλά πάνω από όλα
γιατί είσαι ΠΑΟΚ!

δεν μου έκοβαν 4 πόντους από γκολ οφσάιτ
έπαιρνα και το ματς στην Καβάλα που έκανα το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.
και ήμουν 4 βαθμούς πρώτος με διαφορά.
πόσοι θα ήμασταν στην ΑΜΚ?
άσε που θα ήμουν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
κρίμα ρε γαμώτο
ο Σάντος ήξερε όταν έλεγε δεν θα παίξω playoff
εμείς μάλλον δεν το πιστέψαμε ΠΟΤΕ!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ για να μην μας λένε ότι είμαστε μαγαζάκι αλλά πάνω από όλα
γιατί είσαι ΠΑΟΚ!

- Isaak the Greek
Πω πω αγχος και παλι!!!!!!Δε θελω να πω τιποτα για το ματς....Μονο οτι εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα.
Ε ρε και να γινει καμια στραβη.....
Ε ρε και να γινει καμια στραβη.....
αρχισαν τα ''φαγωματα'' μεταξι τους τα λαγουδια..ttp://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_9150.html
zoomgr έγραψε:αν δεν έφερνα Χ με την γριά
δεν μου έκοβαν 4 πόντους
7 βαθμούς μέχρι στιγμής.
1 με Ολυμπιακό
2 με Τρίπολη
2 με Ατρόμητο
2 με Πανιώνιο
Είπαμε όμως πρέπει να κάνουμε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές.
Φυσικά φταίει ο Φερνάνδος για όλα αυτά στο τέλος αλλά τέσπα.
Επίσης για την ώρα η Τούμπα είναι το όπλο του ΠΑΟΚ με μόνο μια ήττα αυτή η κλεμμένη απο τον γαύρο με 16-3 τέρματα.
Εκτός έδρας παίζει ρόλο μάλλον η άμυνα.
Και αν οι διαιτητές δεν σφύριζαν και κάποια περίεργα θα είχαμε και την 4η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα για όσους λένε ότι δεν παίζουμε επιθετικά.
Εκτός έδρας παίζει ρόλο μάλλον η άμυνα.

Και αν οι διαιτητές δεν σφύριζαν και κάποια περίεργα θα είχαμε και την 4η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα για όσους λένε ότι δεν παίζουμε επιθετικά.
- Caballo Viejo
Το ΠΟΚ είναι μπουρδέλο φέτος και ο γαύρος θα την ξανακάνει τη γκέλα του.
Ήγγικεν η ώρα του πρωταθλήματος αρκεί να το πιστέψουμε, να πιστέψουμε στον Π.Α.Ο.Κ. και πίστη σημαίνει πρωτίστως εμπιστοσύνη.
Εμείς στον αγώνα μας και τα σενάρια ας τα αφήσουμε γι' αυτούς με τα μεσημεριανάδικα...
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
Ήγγικεν η ώρα του πρωταθλήματος αρκεί να το πιστέψουμε, να πιστέψουμε στον Π.Α.Ο.Κ. και πίστη σημαίνει πρωτίστως εμπιστοσύνη.
Εμείς στον αγώνα μας και τα σενάρια ας τα αφήσουμε γι' αυτούς με τα μεσημεριανάδικα...

«Πουλήσαμε το πρωτάθλημα»
Η ήττα-σοκ έφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, δυσαρέσκεια και δυσφορία στους οπαδούς των «πράσινων». Αρκετοί αποδοκίμασαν μετά τα δύο γκολ των «αργοναυτών» στο ΟΑΚΑ, όπως και στη λήξη, ενώ οι οργανωμένοι στήριξαν την ομάδα και δεν συμμετείχαν στις «φωνές». Η συνέχεια δόθηκε από περίπου 30 άτομα (όχι οργανωμένους) έξω από τα επίσημα.
Οι φίλαθλοι περίμεναν να έρθει το πούλμαν της αποστολής (σ.σ. σταθμεύει ακριβώς στο πάρκινγκ των επισήμων), ώστε να εκφράσουν την πίκρα τους σε παίκτες και προπονητή. Εκτροπα δεν σημειώθηκαν, ούτε επεισόδια, αλλά η ενόχληση ήταν δεδομένη. «Νίκο δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα», είπε ένα φίλαθλος στον Νιόπλια όταν αυτός εμφανίστηκε. «Απόψε το πουλήσαμε το πρωτάθλημα, το κάναμε δώρο», φώναξε ένας άλλος από πιο μακριά, με τον Ελληνα τεχνικό να μην αντιδρά.
Δευτερόλεπτα αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο Κώστας Αντωνίου. «Κώστα, αν το χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα, τελειώσαμε», του είπε ένας άλλος και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι του, ουσιαστικά συμφωνώντας. Στη συνέχεια, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Βρεθήκαμε σε κακή βραδιά. Όλα πήγαν στραβά, τι να πω».
Ο βοηθός του Νιόπλια, Μιχάλης Ιορδανίδης, δίπλα από το πούλμαν, εξηγούσε στον κόσμο: «Τώρα χρειάζεται να δείξουμε το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας».
* Στην εξέδρα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν δύο σκάουτερ της Ρόμα, ένας Ιταλός και ένας Ελληνας.
* Ανθρωποι του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, επόμενοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, βρέθηκαν στις εξέδρες.
Ακόμα δεν τελειώσατε.
Το χτύπημα πλησιάζει όμως.
Η ήττα-σοκ έφερε, όπως ήταν αναμενόμενο, δυσαρέσκεια και δυσφορία στους οπαδούς των «πράσινων». Αρκετοί αποδοκίμασαν μετά τα δύο γκολ των «αργοναυτών» στο ΟΑΚΑ, όπως και στη λήξη, ενώ οι οργανωμένοι στήριξαν την ομάδα και δεν συμμετείχαν στις «φωνές». Η συνέχεια δόθηκε από περίπου 30 άτομα (όχι οργανωμένους) έξω από τα επίσημα.
Οι φίλαθλοι περίμεναν να έρθει το πούλμαν της αποστολής (σ.σ. σταθμεύει ακριβώς στο πάρκινγκ των επισήμων), ώστε να εκφράσουν την πίκρα τους σε παίκτες και προπονητή. Εκτροπα δεν σημειώθηκαν, ούτε επεισόδια, αλλά η ενόχληση ήταν δεδομένη. «Νίκο δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα», είπε ένα φίλαθλος στον Νιόπλια όταν αυτός εμφανίστηκε. «Απόψε το πουλήσαμε το πρωτάθλημα, το κάναμε δώρο», φώναξε ένας άλλος από πιο μακριά, με τον Ελληνα τεχνικό να μην αντιδρά.
Δευτερόλεπτα αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο Κώστας Αντωνίου. «Κώστα, αν το χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα, τελειώσαμε», του είπε ένας άλλος και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού κούνησε συγκαταβατικά το κεφάλι του, ουσιαστικά συμφωνώντας. Στη συνέχεια, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Βρεθήκαμε σε κακή βραδιά. Όλα πήγαν στραβά, τι να πω».
Ο βοηθός του Νιόπλια, Μιχάλης Ιορδανίδης, δίπλα από το πούλμαν, εξηγούσε στον κόσμο: «Τώρα χρειάζεται να δείξουμε το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας».
* Στην εξέδρα του ΟΑΚΑ βρέθηκαν δύο σκάουτερ της Ρόμα, ένας Ιταλός και ένας Ελληνας.
* Ανθρωποι του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, επόμενοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, βρέθηκαν στις εξέδρες.
Ακόμα δεν τελειώσατε.
Το χτύπημα πλησιάζει όμως.
ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ειναι η ωρα ρε ΠΑΟΚ τωωωωωωωρααααα
δεν υπάρχει καλύτερο ..... σκιστους μια αστους να σκωτονοντε με τον γαυρο μετα και δωσε ρε ζαγορ στα κρυφά 1 μιρι στην ομαδα αν παρουν πρωτάθλημα.
Δεν λεω οτι θα το παρουμε αλλα μην μου πειτε οτι ειμαστε μακρια.....τωρα ειναι η ευκαιρία απλα δώστε τα ολα.
ΠΣ. Να μμε θυμάστε στο τελος θα κλαιμε το γκολ που μας ακύρωσε και χάσαμε τους 3 βαθμούς με τον νιονιο στον Α' γυρο....αυτο θα μας καψει.

δεν υπάρχει καλύτερο ..... σκιστους μια αστους να σκωτονοντε με τον γαυρο μετα και δωσε ρε ζαγορ στα κρυφά 1 μιρι στην ομαδα αν παρουν πρωτάθλημα.
Δεν λεω οτι θα το παρουμε αλλα μην μου πειτε οτι ειμαστε μακρια.....τωρα ειναι η ευκαιρία απλα δώστε τα ολα.
ΠΣ. Να μμε θυμάστε στο τελος θα κλαιμε το γκολ που μας ακύρωσε και χάσαμε τους 3 βαθμούς με τον νιονιο στον Α' γυρο....αυτο θα μας καψει.
- CHRISTAKIS
Playoff δε ξαναπάιζω...
Ο βαζελος κάνει κοιλιά,ηρθε η ώρα μας να τον πατήσουμε... ΑΣΣΟΣ με 35 χιλιάδες άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια δίπλα τους...
Ευτυχώς δεν θα μπορουμε να ξαναπάμε αεροδρόμιο...

Ο βαζελος κάνει κοιλιά,ηρθε η ώρα μας να τον πατήσουμε... ΑΣΣΟΣ με 35 χιλιάδες άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια δίπλα τους...
Ευτυχώς δεν θα μπορουμε να ξαναπάμε αεροδρόμιο...

- PABLO GARCIA1
Θα ευχόμουν να σταματήσει η κουβέντα και για τους βαθμούς που χάσαμε δίκαια ή άδικα και για το ποιός θα ευνοηθεί άμα χάσουμε ή άμα κερδίσουμε και για τον διαιτητή που θα κληρωθεί....ούτε οι βαθμοί θα γυρίσουν πίσω μ' αυτόν τον τρόπο,ούτε με τον όποιον διαιτητή κληρωθεί θα παίξουμε,,,θα παίξουμε με τον βάζελο για όσους το ξεχνάνε και όλα αυτά εγώ τα βρίσκω π@π@ρολογία.
Την Κυριακή θα γίνει το ματς της χρονιάς για μας και θα είναι ένα ματς για γερά νεύρα,ένα ματς αντρίκιο, όπου θα πρέπει να μιλήσει και η Τούμπα μετά από καιρό σε ντέρμπυ.
Ας είναι το μυαλό όλων μόνο στο αγωνιστικό και ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα....
Την Κυριακή θα γίνει το ματς της χρονιάς για μας και θα είναι ένα ματς για γερά νεύρα,ένα ματς αντρίκιο, όπου θα πρέπει να μιλήσει και η Τούμπα μετά από καιρό σε ντέρμπυ.
Ας είναι το μυαλό όλων μόνο στο αγωνιστικό και ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα....
- paok nafplio
Ρε αν αρχησουμε τα με αυτους τους βαθμους εκει με τους αλλουα παρα περα κ τετοια δεν βγαζουμε ακρη..οπως χασαμε τους βαθομους σε τριπολη πανιωνιο καβαλα ατρομητο ετσι πηραμε κ τα ματσ με ξανθη ατρομητο κ ηρακλη μεσα στο 90 κ με τον πανθρακικο εξω που εχασε 40 ευκαιριες κ δεν εβαλε γκολ ετσι ειναι η μπαλα..αν ειχαμε παρει ολα αυτα τα ματς θα χαναμε τα αλλα...οποτε μια η αλλη ειμαστε..