33. Στέφανος Αθανασιάδης
Re: Στέφανος Αθανασιάδης
+1 plato6
το θέμα είναι όπως το λες.
μπορεί να "αντέξει" τον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού?
"χωράει" σε αυτόν τον ΠΑΟΚ?
ο προπονητής ξέρει και θα απαντήσει λογικά το καλοκαίρι
το θέμα είναι όπως το λες.
μπορεί να "αντέξει" τον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμού?
"χωράει" σε αυτόν τον ΠΑΟΚ?
ο προπονητής ξέρει και θα απαντήσει λογικά το καλοκαίρι
- sidpanos
δηλαδή όλοι γεννήθηκαν και ήταν έτοιμοι να σηκώσουν τσου λου ένα πράγμα.....
υπάρχει και κάτι άλλο...λέγεται προπόνηση και μόνο μέσα απο αυτή γίνεσαι καλύτερος...
ειδικά δίπλα σε καλό προπονητή...
υπάρχει και κάτι άλλο...λέγεται προπόνηση και μόνο μέσα απο αυτή γίνεσαι καλύτερος...
ειδικά δίπλα σε καλό προπονητή...
Τον Αθαναδιάδη προσπαθούν εδώ και 3 χρόνια να τον δυναμώσουν αλλά το σκαρί του είναι έτσι το οποίο δεν δέχεται και πολλές μεταβολές.
- sidpanos
δεν είναι όλοι ζώα στην επίθεση...την δουλειά του παπάζογλου δεν μπορεί να την κάνει...είναι πιο σόφτ αλλά τα γκολάκια τα καρφώνει...
sidpanos δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παιδί ίσα ίσα που μου είναι υπέρ συμπαθητικός γιατί είναι και γνήσιο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ από τα λίγα αλλά φορ που δεν τον έστειλαν β εθνική και δεν μπορεί να βρει δίχτυα εγώ δεν μπορώ να περιμένω και πολλά και ειδικά στον ΠΑΟΚ του τσου-λου που ονειρευόμαστε όλοι μας.
Προσωπική μου άποψη πάντα και οι δικές σας σεβαστές.
Προσωπική μου άποψη πάντα και οι δικές σας σεβαστές.
- sidpanos
και ο κοντός που είχε πάει καβάλα δανεικός δεν τα κάρφωνε και πάρα πολύ....
εντιτ...ήθελα να πω έβαζε τα γκολάκια αλλά ήταν γ' εθνική η ομάδα...
εντιτ...ήθελα να πω έβαζε τα γκολάκια αλλά ήταν γ' εθνική η ομάδα...
sid εχω την αισθηση οτι ειχε βγει πρωτος σκορερ στην κατηγορια με την καβαλα.... :ugeek: :ugeek:
- sidpanos
PAOK 103 0(50)
→ Larissa (loan) 007 00(0)
→ AO Kavala (loan) 043 0(25)
η καβάλα ήταν γ' εθνική τότε...
→ Larissa (loan) 007 00(0)
→ AO Kavala (loan) 043 0(25)
η καβάλα ήταν γ' εθνική τότε...
πως τα καταφερνει και ξεφυτρωνει συνεχεια παντως...novito έγραψε:novito έγραψε:κοντε φυγε απ το φορουμ...![]()
...

- sidpanos
και τελοσπάντων εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως μπορεί να μην βάζει γκολ ο αθανασιάδης στις σέρρες,αλλά μπορεί να μην ευθύνεται αυτός μόνο...
δεν βάζουν οι σέρρες και πολλά γκολ γτ δεν έχουν και τις κατάλληλες πάσες απο κέντρο και άμυνα...
δεν βάζουν οι σέρρες και πολλά γκολ γτ δεν έχουν και τις κατάλληλες πάσες απο κέντρο και άμυνα...
Δυστυχως τεινω να καταληξω οτι ο Κλαους θα ειναι αλλος ενας απο τους ελληνες παιχτες που βαφτιστηκαν ταλεντα ως τινειτζερ προτου δειξουν καλα καλα κατι και στη συνεχεια χαθηκαν απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.
Θυμαται κανεις τον ελευθεριαδη απο τους μικρους πριν 5-6 χρονια? Που ειναι ο "νεος Κουδας" σημερα? Τα παραδειγματα ειναι απειρα. Θυμαστε τη μαχη γαυρου-αεκ για τον Κονε της Γριας πριν 4 χρονια? Ο μονος που παλευει να ξεφυγει απο αυτη την "καταρα" ειναι ο Νινης του βαζελου, αλλα κι αυτος την κοιλια του την εκανε μετα το "φουσκωμα" που εφαγε απο τις φυλλαδες κι ακομα παιχταρας δεν εγινε.
Τον Κλαους τον βλεπω και δυστυχως εχει το σουλουπι που ειχε οταν επαιζε με τους νεους μας στα 18 του! Και ειναι πλεον 21..αρα ΔΕΝ ειναι πια ταλεντο παρα μονο για την Ελλαδα. Ευχομαι να τον φερουν πισω του χρονου και να τον "πεισει" ο Σαντος οτι πρεπει να δουλεψει σοβαρα αλλιως θα μεινει εκει που ειναι σημερα. Παγγιτης σε μια ομαδα β' εθνικης.
Ξυπνα ρε Κλαους και εισαι το πουλεν μου.
Θυμαται κανεις τον ελευθεριαδη απο τους μικρους πριν 5-6 χρονια? Που ειναι ο "νεος Κουδας" σημερα? Τα παραδειγματα ειναι απειρα. Θυμαστε τη μαχη γαυρου-αεκ για τον Κονε της Γριας πριν 4 χρονια? Ο μονος που παλευει να ξεφυγει απο αυτη την "καταρα" ειναι ο Νινης του βαζελου, αλλα κι αυτος την κοιλια του την εκανε μετα το "φουσκωμα" που εφαγε απο τις φυλλαδες κι ακομα παιχταρας δεν εγινε.
Τον Κλαους τον βλεπω και δυστυχως εχει το σουλουπι που ειχε οταν επαιζε με τους νεους μας στα 18 του! Και ειναι πλεον 21..αρα ΔΕΝ ειναι πια ταλεντο παρα μονο για την Ελλαδα. Ευχομαι να τον φερουν πισω του χρονου και να τον "πεισει" ο Σαντος οτι πρεπει να δουλεψει σοβαρα αλλιως θα μεινει εκει που ειναι σημερα. Παγγιτης σε μια ομαδα β' εθνικης.
Ξυπνα ρε Κλαους και εισαι το πουλεν μου.