Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν αναβληθεί και σήμερα και αύριο, η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει νέα ημερομηνία.
Όσον αφορά το φίλαθλοι του ΠΑΣ, νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι είναι εξαίρεση. Οι συνηθισμένοι αλλόθρησκοι ή θα γράψουν 1-2 βλακείες και θα πάνε για μπάνιο ή θα μπουν ως ΠΑΟΚτσήδες και θα αρχίσουν την κλάψα και τη συνωμοσιολογία ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ. Όσον αφορά "πολιτισμένη συζήτηση" με φιλάθλους άλλων ομάδων, μπορεί να υπάρξει ένα και μόνο θρεντ στην ενότητα επικαιρότητα μμε ή στην ενότητα γενική συζήτηση όπου θα μπορούν να μπαίνουν επίσημα άλλοι και να σχολιάζουν. Το "Νέα άρθρα σχόλια για άλλες ομάδες" αφορά μόνο το πώς το βλέπουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Δεν ξέρω αν συμφωνούν οι συντονοδιαχειριστές με αυτό.
Στο διά ταύτα: Νίκη και μόνο και ας λείπει η μισή άμυνα, ομάδα είμαστε!!!
Διαφωνώ με τις φραστικές επιθέσεις εναντίον οπαδών άλλων ομάδων. Ο καθένας από εμάς επιλέγει να υποστηρίζει την ομάδα της αρεσκείας του. Δικαίωμά του. Δεν φταίνε όμως οι οπαδοί για το χάλι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι πραγματικοί υπεύθυνοι, αυτοί δηλαδή που όχι μόνο έπρεπε να βρίζονται, αλλά να σαπίζουν στον Κορυδαλλό, είναι ΑΛΛΟΙ. Ανακυκλώνουμε έναν στείρο φανατισμό (πας μη ΠΑΟΚτσής βάρβαρος) που το μόνο που δεν κάνει είναι να βοηθάει την ομάδα μας. Αντίθετα, επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις πράξεις μας, βλάπτουμε και την ομάδα μας, γινόμενοι πολύ εύκολα πιόνια στο παιχνίδι που μας παίζουν αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο.
Καταλαβαίνω ότι δεκαετίες τώρα, την ομάδα μας την πατάνε στο λαιμό, για να παίρνουν εκείνοι τους τίτλους και τα έσοδα. Καταλαβαίνω ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Πρέπει όμως να κατανοήσουμε ότι αν αγαπάμε την ομάδα μας ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που οφείλουμε να κάνουμε τη υπέρβαση, γιατί μόνον με υπέρβαση σώζεται αυτή η ομάδα. Δυστυχώς ΔΕΝ την κάναμε με την ΑΜΚ. Γιατί τελικά φθίνουμε και καταντάμε καλοπερασάκηδες και ανόητοι, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ.
Αν θέλουμε να λεγόμαστε πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας ΠΡΩΤΑ οικονομικά (εκτός και αν θέλουμε να μας εξουσιάζει κάποιος Κόκκαλης Νο 2) και μετά ψυχολογικά. Έχουμε 21.000 εισιτήρια διαρκείας και μόνον το 25% από αυτούς πήρε μετοχές. Θα έλεγα ότι αυτό είναι κατάντια, αλλά τελικά δεν είναι γιατί, όπως είπε και ο Δάσκαλος (teacher), κάποτε οι μέτοχοι ήσαν μερικές εκατοντάδες και τώρα μερικές χιλιάδες. Μία μικρή βελτίωση, αλλά τουλάχιστον βελτίωση.
Δεν θα απογοητευτώ πολύ αν χάσουμε στα Γιάννινα, ούτε αν τερματίσουμε 7οι. Θα απογοητευτώ αν η ομάδα ξεμείνει οικονομικά και περάσει στα χέρια κάποιου μεγαλοκαρχαρία.
Κάθομαι που λέτε κι εγώ ο μ@λ@κ@ς να ακούσω τα αθλητικά ραδιόφωνα εδώ στην χαμουτζία, πιο πολύ για να μάθω αν θα γίνει το ματς και λιγότερο για το ρεπορτάζ του, κι αφού ακούω πρώτα στην π-έρα-βρέχει-σπορ τους ανταποκριτές των πέντε από τις έξι ομάδες που παίζουν σήμερα περιμένω και τον δικό μας, αλλά δικός μας γιοκ !
Δυο κουβέντες από τους παρουσιαστές και τέλος. Γυρνάω στον γαμιοσπορφμ - σκατά - στα μούτρα τους, και ακούω εξυπνάδες του στυλ "ο Αναστόπουλος θα ξαναβραβεύσει τον Σάντος, μετά την βράβευση του ως προπονητή της δεκαετίας"
Μετά πρέπει εγώ, ο μ@λ@κ@ς που λέγαμε, να είμαι ψύχραιμος, κυριλές και σωστός γιατί αλλιώς θα με πούνε κομπλεξικό μπαοξή.
Της μάνας σας και της θείας σας το αρνί λέω εγώ.
Πάντως αν είναι να αναβληθεί (αρκετά πιθανό με βάση όσα μεταφέρονται για τον καιρό), καλύτερα να γίνει πριν ξεκινήσει καν το ματς... Αν ξεκινήσει και διακοπει, συνεχίζεις (όποτε γίνει το ματς μεσα στις επομενες 15μερες) με την 11αδα που ξεκινησες....
ΠΑΟΚΑΡΑ μου γ@μα αυτή τη κουφάλα.
απει ρωτάν και αμάν σας γ@μαν ρε!
Ρίξτους στην Β' εθνική.
Κάντο για τα αθώα αδέρφια μας που τα μπουζουριάζανε οι βρωμόμπατσοι στο προηγούμενο παιχνίδι.
οι περισσότεροι από αυτούς είναι κωλόγάβροι σαν πρώτη ομάδα και μετά είναι Πας.
εεεε έλέγξε τους μην τυχόν πάνε και ποτίσουν έξτρα το βρωμογήπεδό τους, επίτηδες.
Εκεί ποντάρουν πάλι, στη λάσπη.