Π.Α.Ο.Κ. - Μαρούσι 14.02 19:00 novasports3

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
gate4mitsos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Μαρούσι 14.02 19:00 novasports3

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Κατι μου λεει οτι αυτο το σκ θα εχει πολλες πικρες :shock:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

novito έγραψε:
Pegasus1589 έγραψε:...

Κυριακή έχει Παλαί :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
2010 εχουμε... άλλη μια προσπαθεια για το γήπεδο...? :mrgreen:
Ωχ, τι πέταξα... Είχα το μυαλό μου στο προηγούμενο παιχνίδι. Ή κρύβω έναν Αρειανό μέσα μου :shock:

Εγώ πάλι λέω ότι μας περιμένουν θρίαμβοι. Και αν στραβώσει κάτι και δεν έρθουν τώρα, δεν πειράζει. Θα έρθουν την άλλη βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Ζόρικο ματς..
Να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος όσον αφορά το αποτέλεσμα..
Μόνη πιθανότητα για νίκη είναι να κάνουμε φοβερή κερκίδα,καθώς και να φανεί η κούραση του Αμαρουσίου.. :pano:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

η πιο φορμαρισμενη ομαδα του πρωταθληματος το μαρουσι,ωστοσο πρεπει να εκμεταλευτουμε την κουραση των παικτων και να τους αναγκασουμε σε λαθη
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Στο Παλατάκι η ομάδα δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο που μέχρι τώρα μας έχει φέρει μόνο νίκες (εκτός απο την ήττα με τον γαύρο). Ακόμα και αν δεν παίξουμε καλά, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Η κούραση είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά αυτό μπορεί να μην λέει και τίποτα. Στον πρώτο γύρο, δεν υπήρχε κούραση. Αντίθετα μάλιστα, το Μαρούσι ήταν πολύ πιο έτοιμο από εμάς, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ξεκίνησαν νωρίτερα. Κι όμως, στην πραγματικότητα κερδίσαμε.
Υ.Γ.Το ότι το Μαρούσι βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση αυτή την εποχή, μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό στο τέλος (play off).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η κούραση είναι και κάτι σχετικό στον αθλητισμό, έτσι? πολλές ομάδες παίζουνε τετάρτη κυριακή και πάνε τρένο μέχρι το τέλος. ούτε κοιλιά ούτε τίποτα. τώρα πώς ακριβώς έχουμε δει κούραση εμείς σε μία ομάδα που κέρδισε γαυροβάζελο σε 3 μέρες (+ την παρτίζαν σε μία βδομάδα) δεν έχω καταλάβει...

PS: ελπίζω να μην είμαστε εμείς "κουρασμένοι" από τα καρναβάλια την κυριακή και να πάμε στην πυλαία... ;)
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Θα παμε...ολοι εκει θα μαστε χαμος θα γινει αλλα δυσκολο το ματσ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Palok δεν θελω να παρασυρω καποιους και να νομιζουν ντε και καλα οτι το μαρουσι ειναι κουρασμενο επειδη ειδα και τα τρια παιχνιδια που προανεφερες θα σου πω οτι με την παρτιζαν δεν εβγαλαν την ενεργεια των αλλων δυο παιχνιδιων δεν μπορεσαν να τρεξουν σε κανενα σημειο του αγωνα ο κις δεν εβγαλε ουτε 15 λεπτα ποιοτικου παιχνιδιου γιατι φαινοταν οτι δεν μπορουσε βεβαια οι πιτσιρικαδες της παρτιζαν τους πιεσαν πολυ και αυτο σιγουρα επαιξε τον ρολο του ισως και να κανω λαθος (μακαρι οχι) θα δειξει.
Οπως και να το κανουμε δεν εχουν μαθει οι παιχτες του να παιζουν στο υψηλοτερο επιπεδο τεταρτη σαββατο ουτε μπαρτσα ουτε βαζελος εγιναν ξαφνικα.
Τωρα βεβαια αν ερθουν με κεκτημενη ταχυτητα και μας παρουν ζβαρνα τι να πω μαγκια τους αλωστε οπως ειπα ειναι σιγουρα καλυτεροι.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Πιστεύω ότι στο 5 ο Λάζος και στο 2 ο Μονρό είναι καλύτεροι από οποιονδήποτε...
και για τον Ταπούτο είμαι έτοιμος να το πω σαν 3-4άρι...

Δεν συμφωνώ ότι είναι καλύτεροι σε ολες τις γραμμές

παμε για νίκη
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν το είπα πάντως για σένα Obanebane. μία παρατήρηση έκανα. πώς μία ομάδα στο full της φόρμας της (όντας τρένο μέσα έξω) εμφανίζεται ξαφνικά κουρασμένη. το ίδιο άκουσα και για μας στο ποδόσφαιρο μετά την ήττα στα γιάννενα και την ισοπαλία με τη γριά. δηλ. για 2 μήνες πετούσαμε και τώρα πιθανότατα θα κλατάρουμε??? πού στηρίζεται αυτό? όσον αφορά το μαρούσι (επειδή είδα τα ματς με γαυροβάζελο αλλά όχι αυτό με παρτίζαν) έχω να κάνω μία επισήμανση (δεν ξέρω αν μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό): έχει τόσο καλό rotation ο μπαρτζώκας, αφήνει μέσα τη δεύτερη πεντάδα για πολύ χρόνο, ο Keys μπορεί να παίξει μόνο 25 λεπτα που πραγματικά σαν να νομίζεις οτι αυτή η ομάδα στέρεψε, οτι δεν έχει άλλο κουράγιο. Κι όμως βγάζει λαγούς από παντού (έβλέπα χτες στο συρίγο στιγμιότυπα κάτι fade away του lucas καλύτερα και από του kobe!!!). Λες ρε παιδί μου και η καλή μοίρα την έχει πάρει από το χέρι αυτή την ομάδα και την οδηγεί...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:Πιστεύω ότι στο 5 ο Λάζος και στο 2 ο Μονρό είναι καλύτεροι από οποιονδήποτε...
και για τον Ταπούτο είμαι έτοιμος να το πω σαν 3-4άρι...

Δεν συμφωνώ ότι είναι καλύτεροι σε ολες τις γραμμές

παμε για νίκη
γιάννη αν τα δούμε τα πράγματα από τη δική μας σκοπιά ίσως έχεις δίκο. αλλά πιο ξεκάθαρα στο 2 έχουν lucas (ο οποίος στα τελευταία ματς παίζει σαν τον συνονόματό του της cibona και καλύτερα!!), στο 3-4 τον καιμακόγλου (έναν εκ των 6-7 καλύτερων έλλήνων παικτών- αμφιβάλλει κανείς??) και στο 5 τον homan που παίζει πολύ χωρίς τη μπάλα με screen ψηλά, έχει συνεχή κίνηση και παίζει τρομερό Pick and roll (και είναι πιο συνεπής rebounder και αμυντικός από τον λάζο- προς θεού δεν κάνω συγκρίσεις όσον αφορά το επιθετικό ταλέντο)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ti όμορφη βραδιά ρε παιδιά... :lol: :lol:
Από τη μία ο Τσιάρας μας έβγαλε μαντηλάκι (για τη μίξα)
Κι από την άλλη:

Αμφίβολος ο Καϊμακόγλου με ΠΑΟΚ

Φαίνεται πως το μάτιασαν! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι λίγες μόλις ώρες μετά το θρίαμβο του Αμαρουσίου επί της Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεση του τέσσερις παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός Κώστας Καϊμακόγλου.

Η προπόνηση της ομάδας για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας, έγινε χωρίς τους Καϊμακόγλου, Κις, Λούκας και Κένταλ. Το ιατρικό τιμ έτρεχε και δεν προλάβαινε, καθώς ο αρχηγός ταλαιπωρείται από σπασμό στους ραχιαίους κι έκανε διπλή θεραπεία, σε μία προσπάθεια να προλάβει το κρίσιμο ματς. Ωστόσο, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη, ο Κις ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι και προφυλάχθηκε, ενώ ο Λούκας συνέχισε τον συνδυασμό ατομικού προγράμματος και θεραπείας για να είναι έτοιμος την Κυριακή.

Το παιχνίδι με την Παρτίζαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον Φάνη Κουμπούρα όχι μόνο γιατί νίκησε η ομάδα του, αλλά και γιατί επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από περίπου πέντε μήνες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο 27χρονος γκαρντ του Αμαρουσίου υπέστη ρήξη χιαστών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τοσκάνης και εν συνεχεία υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

"Περίμενα με λαχτάρα να επιστρέψω. Δούλεψα σκληρά όλους αυτούς τους μήνες. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί και έπαιξα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι αλλά κυρίως γιατί η ομάδα μας έκανε άλλη μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα. Είναι φυσικό να μου λείπουν παιχνίδια ώστε να βρω ρυθμό αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα τα καταφέρω".

http://sport24.gr/html/ent/204/ent.344204.asp

Ολέεεεεεεεεεεε
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Παίξουν δεν παίξουν, τον ΠΑΟΚ δε θ' αντέξουν. :twisted:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οταν ειπα καλυτεροι σε ολες τις γραμμες εννοουσα οτι ο δευτερος παιχτης πισω απο την βασικη πενταδα ειναι πολυ καλυτερος απο τον αντιστοιχο δικο μας οσο για το 3-4 τι να πω αν συγκρινουμε Ταπουτο Γκετσεφσκι Ντρομπνιακ Τσιαρα με Καιμακογλου Πελεκανο Νατζφει Καλαθη πρεπει να ειμαστε αφελης αυτοι εχουν εκρηξη νιατα ταχυτητα σε αυτη τη θεση και εμεις ακριβως το αντιθετο :lol: οσο για το 5 ενας λαζος δεν φερνει την ανοιξη εχουν 2 ποιοτικους ψηλους Χομαν Μαυροειδη και εμεις ενα δεντρο ριζωμενο πολυ βαθια μεσα στο παρκε (χελικατσερ) τι να λεμε τωρα καθαρα μπασκετικα υπερεχουν μην κοροιδευομαστε ειναι κριμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2009-2010”