Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από navigator11 »

thrix σου ευχομαι περαστικα και συμφωνω ανευ ορων στη διαπιστωση περι εκκωφαντικων απουσιων.βλεπεις καποιοι δυσαρεστηθηκαν ηδη απο την αρχη της χρονιας με το καζο της ευρωπης,ηρθε η φαπα απο τα γιαννενα στο κυπελλο,απομακρυνθηκε και το πρωταθλημα την προηγουμενη αγωνιστικη,δε θελει και πολυ ο παοκτσης να ξενερωσει!!εις αναμονη λοιπον του "βασιλεως των μαγιο",του πτωχευσαντος ψωμιαδη,του κανταφι,της γιαννας και του θοδωρα,που ορισμενοι διαρρηγνυαν τα ιματια τους οτι βρισκονταν σε συζητησεις με το φερεγγυο ΓΟΥΜΕΝΟ και στην τριχα δεν επιτευχθηκε το σουπερ ντιλ,του γιαννουλη καμπανη,του θειου εκ ροστωφ σαββιδη,του δικου μας ενιγουει ΚΟΖΩΝΗ!!μιας και στη χωρα μας και δη στο ποδοσφαιρο μας καθημερινα φτουρανε οι επενδυσεις,κατι θα βρεθει δε γινεται!και βουληση απο μερους κανενος χωσαδα να μην υπαρξει θα μεριμνησει το κρατος ρε για παρτη μας,οπως μας "εσωσε" κι αλλες φορες στο προσφατο παρελθον!αν ολα αυτα τα εχει σκεφτει καποιος παοκτσης και δε μπηκε στον πειρασμο να δωσει 10 ευρω πραγματικα ειναι αξιον ερευνας!ας προτιμησουν καποιοι να μεμφονται τη διοικηση οτι υποσχεθηκε ευρεση επενδυτων αλλα τελικα τζιφος!μαλλον ειναι πιο επωφελες κατι τετοιο για την ομαδα .......

υγ παοκτση μην ξανατολμησεις να εγειρεις απαιτησεις το καλοκαιρι για πρωτοκλασσατες μετεγγραφες και λοιπα φουμαρα.εχεις μαλλον αποφασισει να αποσυρθεις διακριτικα γιατι δεν ηρθαν σωρηδον οι κουπες,οπως δια μαγειας περιμενες για να πουλησεις ψευτοεφφελικι!αλλα οι αξιωσεις και οι αφ υψηλου κριτικες να λειπουν πλεον.μονος το εχασες το δικαιωμα αυτο .....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έκανα και γω το χρέος μου σήμερα μάγκες...50 ευρώπουλα...ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Sera4 έγραψε:αντε στο διαολο ολοι με τα μωρα μονο εγω πηγα και επεσα σε 2 ψ@λαραδες....μαμω τη μαρφιν στην αριστοτελους παναθεμα τους.... :evil: :evil:
shark4 έγραψε:Kαι μενα ρε φιλε ενας κοντος-χοντρος-φαλακρος και αεκτσης ηταν ο υπαλληλος που με εξυπηρετησε :(
Καλως ηρθατε στο club των γκαντεμηδων παιδες.... :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κάτι έμαθα για μόνο 550.000 €, που σημαίνει και λίγοι μέτοχοι.
Αν ισχύει είμαστε μία απλή ομάδα με πανυγηράκια οπαδούς... :redcard:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

navigator11 έγραψε:thrix σου ευχομαι περαστικα και συμφωνω ανευ ορων στη διαπιστωση περι εκκωφαντικων απουσιων.βλεπεις καποιοι δυσαρεστηθηκαν ηδη απο την αρχη της χρονιας με το καζο της ευρωπης,ηρθε η φαπα απο τα γιαννενα στο κυπελλο,απομακρυνθηκε και το πρωταθλημα την προηγουμενη αγωνιστικη,δε θελει και πολυ ο παοκτσης να ξενερωσει!!εις αναμονη λοιπον του "βασιλεως των μαγιο",του πτωχευσαντος ψωμιαδη,του κανταφι,της γιαννας και του θοδωρα,που ορισμενοι διαρρηγνυαν τα ιματια τους οτι βρισκονταν σε συζητησεις με το φερεγγυο ΓΟΥΜΕΝΟ και στην τριχα δεν επιτευχθηκε το σουπερ ντιλ,του γιαννουλη καμπανη,του θειου εκ ροστωφ σαββιδη,του δικου μας ενιγουει ΚΟΖΩΝΗ!!μιας και στη χωρα μας και δη στο ποδοσφαιρο μας καθημερινα φτουρανε οι επενδυσεις,κατι θα βρεθει δε γινεται!και βουληση απο μερους κανενος χωσαδα να μην υπαρξει θα μεριμνησει το κρατος ρε για παρτη μας,οπως μας "εσωσε" κι αλλες φορες στο προσφατο παρελθον!αν ολα αυτα τα εχει σκεφτει καποιος παοκτσης και δε μπηκε στον πειρασμο να δωσει 10 ευρω πραγματικα ειναι αξιον ερευνας!ας προτιμησουν καποιοι να μεμφονται τη διοικηση οτι υποσχεθηκε ευρεση επενδυτων αλλα τελικα τζιφος!μαλλον ειναι πιο επωφελες κατι τετοιο για την ομαδα .......

υγ παοκτση μην ξανατολμησεις να εγειρεις απαιτησεις το καλοκαιρι για πρωτοκλασσατες μετεγγραφες και λοιπα φουμαρα.εχεις μαλλον αποφασισει να αποσυρθεις διακριτικα γιατι δεν ηρθαν σωρηδον οι κουπες,οπως δια μαγειας περιμενες για να πουλησεις ψευτοεφφελικι!αλλα οι αξιωσεις και οι αφ υψηλου κριτικες να λειπουν πλεον.μονος το εχασες το δικαιωμα αυτο .....

Άψογος.
Αλλά φταίει και η διοίκηση που δεν έθεσε στόχους να γκρινιάξουμε και λίγο.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Παιδια,να καταλαβω κατι.........Στις δυο αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου συνολικης διαρκειας ενος μηνα μαζευτηκαν 2.600.000 και οι μετοχοι εγιναν 17.000(νομιζω αναφερεται σε νεους μετοχους το νουμερο που προεκυψε αλλα δεν ειμαι σιγουρος)....Δε νομιζω οτι τα νουμερα δειχνουν οτι πρεπει να λεμε πως ο κοσμος κοιμαται και δε στηριζει εχοντας μονο απαιτησεις........Πολυ υπερβολικος ειναι νομιζω οποιος υποστηριζει κατι τετοιο......Σιγα σιγα με συνεχομενες αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου θα φτασουμε στο επιθυμητο επιπεδο...... :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
GORGINOC4

Δημοσίευση από GORGINOC4 »

gash04 έγραψε:
navigator11 έγραψε:thrix σου ευχομαι περαστικα και συμφωνω ανευ ορων στη διαπιστωση περι εκκωφαντικων απουσιων.βλεπεις καποιοι δυσαρεστηθηκαν ηδη απο την αρχη της χρονιας με το καζο της ευρωπης,ηρθε η φαπα απο τα γιαννενα στο κυπελλο,απομακρυνθηκε και το πρωταθλημα την προηγουμενη αγωνιστικη,δε θελει και πολυ ο παοκτσης να ξενερωσει!!εις αναμονη λοιπον του "βασιλεως των μαγιο",του πτωχευσαντος ψωμιαδη,του κανταφι,της γιαννας και του θοδωρα,που ορισμενοι διαρρηγνυαν τα ιματια τους οτι βρισκονταν σε συζητησεις με το φερεγγυο ΓΟΥΜΕΝΟ και στην τριχα δεν επιτευχθηκε το σουπερ ντιλ,του γιαννουλη καμπανη,του θειου εκ ροστωφ σαββιδη,του δικου μας ενιγουει ΚΟΖΩΝΗ!!μιας και στη χωρα μας και δη στο ποδοσφαιρο μας καθημερινα φτουρανε οι επενδυσεις,κατι θα βρεθει δε γινεται!και βουληση απο μερους κανενος χωσαδα να μην υπαρξει θα μεριμνησει το κρατος ρε για παρτη μας,οπως μας "εσωσε" κι αλλες φορες στο προσφατο παρελθον!αν ολα αυτα τα εχει σκεφτει καποιος παοκτσης και δε μπηκε στον πειρασμο να δωσει 10 ευρω πραγματικα ειναι αξιον ερευνας!ας προτιμησουν καποιοι να μεμφονται τη διοικηση οτι υποσχεθηκε ευρεση επενδυτων αλλα τελικα τζιφος!μαλλον ειναι πιο επωφελες κατι τετοιο για την ομαδα .......

Άψογος.
Αλλά φταίει και η διοίκηση που δεν έθεσε στόχους να γκρινιάξουμε και λίγο.
Σωστος.. ας ειχαμε μπει στους ομιλους του Γιουροπα η ας ημασταν τωρα στον ημιτελικο.. και τα αποτελεσματα της ΑΜΚ θα ηταν πολυ πιο μεγαλα.. :|
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Γκας, σε λίγους μήνες θα ανοίξει τόπικ μεταγραφών.
Κάνε μου σε παρακαλώ μια χάρη, το πρώτο ποστ κάθε σελίδας να είναι το αποτέλεσμα της ΑΜΚ.
Γίνεται αυτόματα αυτό?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θα ρωτήσω.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Makis4444 έγραψε:Παιδια,να καταλαβω κατι.........Στις δυο αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου συνολικης διαρκειας ενος μηνα μαζευτηκαν 2.600.000 και οι μετοχοι εγιναν 17.000(νομιζω αναφερεται σε νεους μετοχους το νουμερο που προεκυψε αλλα δεν ειμαι σιγουρος)....Δε νομιζω οτι τα νουμερα δειχνουν οτι πρεπει να λεμε πως ο κοσμος κοιμαται και δε στηριζει εχοντας μονο απαιτησεις........Πολυ υπερβολικος ειναι νομιζω οποιος υποστηριζει κατι τετοιο......Σιγα σιγα με συνεχομενες αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου θα φτασουμε στο επιθυμητο επιπεδο...... :pano: :pano: :pano: :pano:

ρε συ μακη,οταν η ομαδα παρουσιαζει ενα προσωπο αγωνιστικα στιβαρο,σταθερο,αξιοπιστο και διοικητικα εντιμο και θελει ενα σπρωξιμο για το κατι παραπανω,δε γινεται να αγνοουν καποιοι το μομεντουμ του σημερα, αναμενοντας ποτε θα σηκωσουμε μια κουπα,θα μπουμε στους ομιλους ευρωπαικης διοργανωσης ή θα κερδισουμε ολα τα ντερμπι εντος-εκτος για να επιταθει ο ενθουσιασμος τους και να χωσουν κανενα φραγκοδιφραγκο!και δεν το λεω το φραγκοδιφραγκο ουτε υποτιμητικα ουτε επιτιμητικα.το γεγονος οτι μετεχουν της ΑΜΚ καθε φορα περισσοτεροι απο καθε προηγουμενη ειναι το πλεον σημαντικο γιατι δειχνει ΠΙΣΤΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ για να στηριχθει η προσπαθεια.ενω οταν σε καθε νεα ΑΜΚ οι μετοχοι μειωνονται στους μισους αυτο κατ'εμε ειναι προαγγελος αποστασιοποιησεων του ολου εγχειρηματος ΠΑΟΚ λογω απογοητευσης επειδη οι τιτλοι στην τροπαιοθηκη της ομαδας δεν αυξηθηκαν!καποιων το οραμα φαινεται οτι εξαντλειται στην κατακτηση ενος κυπελλου ή στην παρουσια της ομαδας στην ευρωπη.να υπενθυμισω οτι και τα 2 αυτα επετευχθησαν επι εποχης γουμενου!ισως η διοικηση γουμενου τελικα να υπηρξε αποτελεσματικοτερη της νυν,χαριζοντας μεγαλυτερο σε καποιους οραμα τι να πω .....
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Φιλε μου συμφωνω απολυτα......Να πω και κατι αλλο.....Η ΠΑΕ δεν μπορουσε να βαλει καποιο σταντ εξω απο την Τουμπα η σε κεντρικα σημεια της πολης ετσι ωστε να αποφευχθει η γραφειοκρατια???????Ακουσα οτι η ολη διαδικασια απαιτουσε αρκετη υπομονη,εγω εδωσα σε συνδεσμο και δεν εχω προσωπικη αποψη......Τονιζω ομως οτι το νουμερα δεν ειναι μικρα ουτε των μετοχων ουτε των χρηματων.......Απορω πως καποιοι το βλεπετε ετσι.......Σε καμια ομαδα του κοσμου το νουμερο των ενεργα συμμετεχοντων στο συλλογο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο η αναλογα μεγαλο του αριθμου των οπαδων..........Η Μπαρτσελονα εχει 100.000 μελη(μπορει και περισσοτερα)ενω εχει δεκαδες εκατομμυρια οπαδους.......Αν εμεις φτασουμε τους 50.000 θα ειναι ενα πολυ καλο νουμερο νομιζω.... :pano:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

αν μπορούσε να βάλει stand λες να μην έβαζε?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

navigator11 έγραψε: ρε συ μακη,οταν η ομαδα παρουσιαζει ενα προσωπο αγωνιστικα στιβαρο,σταθερο,αξιοπιστο και διοικητικα εντιμο και θελει ενα σπρωξιμο για το κατι παραπανω,δε γινεται να αγνοουν καποιοι το μομεντουμ του σημερα, αναμενοντας ποτε θα σηκωσουμε μια κουπα,θα μπουμε στους ομιλους ευρωπαικης διοργανωσης ή θα κερδισουμε ολα τα ντερμπι εντος-εκτος για να επιταθει ο ενθουσιασμος τους και να χωσουν κανενα φραγκοδιφραγκο!και δεν το λεω το φραγκοδιφραγκο ουτε υποτιμητικα ουτε επιτιμητικα.το γεγονος οτι μετεχουν της ΑΜΚ καθε φορα περισσοτεροι απο καθε προηγουμενη ειναι το πλεον σημαντικο γιατι δειχνει ΠΙΣΤΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ για να στηριχθει η προσπαθεια.ενω οταν σε καθε νεα ΑΜΚ οι μετοχοι μειωνονται στους μισους αυτο κατ'εμε ειναι προαγγελος αποστασιοποιησεων του ολου εγχειρηματος ΠΑΟΚ λογω απογοητευσης επειδη οι τιτλοι στην τροπαιοθηκη της ομαδας δεν αυξηθηκαν!καποιων το οραμα φαινεται οτι εξαντλειται στην κατακτηση ενος κυπελλου ή στην παρουσια της ομαδας στην ευρωπη.να υπενθυμισω οτι και τα 2 αυτα επετευχθησαν επι εποχης γουμενου!ισως η διοικηση γουμενου τελικα να υπηρξε αποτελεσματικοτερη της νυν,χαριζοντας μεγαλυτερο σε καποιους οραμα τι να πω .....
+1.000.000.000.000.000
Αυτοί που θα δώσουν κάποια φράγκα ΟΤΑΝ πάρουμε κάποιο τίτλο δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες. Είναι κυνηγοί της - όποιας - ομάδας που κερδίζει.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

thrix έγραψε:Γκας, σε λίγους μήνες θα ανοίξει τόπικ μεταγραφών.
Κάνε μου σε παρακαλώ μια χάρη, το πρώτο ποστ κάθε σελίδας να είναι το αποτέλεσμα της ΑΜΚ.
Γίνεται αυτόματα αυτό?
"Ο Φρύνιχος κατά τον Ηρόδοτο τιμωρήθηκε με πρόστιμο και απαγόρευση για το έργο του Μιλήτου Άλωσις, γιατί υπενθύμισε στους Αθηναίους «οικεία κακά», δραματοποιώντας την υποδούλωση της φυλετικά συγγενικής Μιλήτου".
Πρόσεχε thrix !

Επίσης, από τον Έξτα σπορ :
Μία ώρα πριν κλείσουν οι τράπεζες 5.500 μέτοχοι και 550.000 ευρώ.
πα μαλ λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Makis4444 έγραψε:Φιλε μου συμφωνω απολυτα......Να πω και κατι αλλο.....Η ΠΑΕ δεν μπορουσε να βαλει καποιο σταντ εξω απο την Τουμπα η σε κεντρικα σημεια της πολης ετσι ωστε να αποφευχθει η γραφειοκρατια???????Ακουσα οτι η ολη διαδικασια απαιτουσε αρκετη υπομονη,εγω εδωσα σε συνδεσμο και δεν εχω προσωπικη αποψη......Τονιζω ομως οτι το νουμερα δεν ειναι μικρα ουτε των μετοχων ουτε των χρηματων.......Απορω πως καποιοι το βλεπετε ετσι.......Σε καμια ομαδα του κοσμου το νουμερο των ενεργα συμμετεχοντων στο συλλογο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο η αναλογα μεγαλο του αριθμου των οπαδων..........Η Μπαρτσελονα εχει 100.000 μελη(μπορει και περισσοτερα)ενω εχει δεκαδες εκατομμυρια οπαδους.......Αν εμεις φτασουμε τους 50.000 θα ειναι ενα πολυ καλο νουμερο νομιζω.... :pano:
εγω φιλε μακη κραζω τη νοοτροπια που εχουμε σαν οπαδοι.καλως ή κακως οταν βγηκε μπροστα ο ζαγορακης ξερανε απαντες οτι δεν μπορουσε να χρηματοδοτησει την ολη προσπαθεια.ελαβε υποσχεσεις στηριξης απο πολιτεια και επιχειρηματιες,που κλασσικα αποδειχθηκαν μουσαντενιες.χιλιες φορες ειπε,οπως κι ο βρυζας κι ο βιολιδης,"πορευομαστε μονοι".τα πραγματα ηταν και ειναι ξεκαθαρα.ε τα φυκια που πουλαμε-νε διαφοροι την περιοδο των μετεγγραφων στυλ "φερε θοδωρα την παιχτουρα τον κεζμαν,βορονιν κοκ και ο λαος ειναι εδω,μη μασας θα καλυψουμε εμεις τη μετεγγραφη" νομιζω οτι καταδεικνυουν το πνευμα βασει του οποιου "στηριζουμε" ως οπαδοι την ομαδα μας.η "στηριξη" λοιπον που παρεχεται στον ΠΑΟΚ του σημερα ειναι καθαρα ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ.να σκασω δλδ το παραδακι αλλα να εχω και να καυχιεμαι οτι ξερεις ρε αλλοθρησκε εγω εχω πχ κεζμαν,οπως ο αλλος γκαλεττι,ο αλλος σισε,ο αλλος σκοκο κι ανα πασα στιγμη μπορω να σε γαμησω!κατι εχω κι εγω!μετραω!ολοι θεωρουμε τα οσα εχουμε πετυχει ως τωρα ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ,δειγμα ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,και βαλαμε πλωρη για τα ΣΑΛΟΝΙΑ απο τα αλωνια που ειμαστε μεχρι προτινος.επιθυμουμε διακαως την ΥΠΕΡΒΑΣΗ οταν με μια λαθος κινηση με αντικτυπο οικονομικο θα αναγκαστουμε να βιωσουμε μια επωδυνη ΚΑΘΙΖΗΣΗ,που θα ειναι και τελειωτικη.αλλα μας εχει φλομωσει τοσο το αισθημα ..... ανωτεροτητας που αποκτησαμε τα χρονια αυτα,χωρις αυτο να εχει τροφοδοτηθει απο τη σοβαροτατη διοικηση που εχουμε,που θεωρουμε οτι χρονιά χωρις ΚΟΥΠΑ ή τουλαχιστον εξοδο στο τσου-λου συνιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,που συνεπαγεται ΨΕΥΤΟΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ και ΑΝΕΔΑΦΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ περι καταλληλοτητας ή μη ποδοσφαιριστων,προπονητη,ιατρικου τιμ,επιστροφης ή μη προδοτη σαλπι κοκ.πρεπει να συντονισουμε εμεις οι ιδιοι με την πραγματικοτητα διοτι πλεον πολλοι συνοπαδοι ζουν σε παραλληλο συμπαν!

οσο για τα διαδικαστικα της ΑΜΚ,εγω σε 5 λεπτα ειχα ηδη φυγει απο την τραπεζα,μιας και η "λαοθαλασσα" που σιγουρα προηγηθηκε εμου θα ειχε ερθει και αποχωρησει κατα τι νωριτερα ..........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”