Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
mpafos4

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από mpafos4 »

Aς πιει 20 ρετσινες λιγοτερες πριν τα ματς στην Τουμπα ο καθε "απλας"!!!Και θα μαζεψει το 100ρικο και δεν θα κανει τη μ@λακια με κανενα μπουκαλι σε κορνερ(20000 ευρω προστιμο η ΠΑΕ)!Αλλα ειπαμε.....ο καθε ενας εχει διαφορετικες προτεραιοτητες στη ζωη του.Για καποιους απο εμας ο ΠΑΟΚ ειναι μεσα στις 2-3 βασικοτερες!

ΚΑΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΔΑ ΟΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Επειδη διαβασα προηγουμενα ποστ,κανεις δε νομιζω να περιμενει μεγαλοεπεννδυτη πανω σε ασπρο αλογο ρε αδερφια...Αλλα να μην υπαρχουν ουτε πεντε να βαλουν απο 200.000 ειναι απιστευτο.....Δυστυχως η ευτυχως νομιζω οτι συντομα θα ανοιξει θεμα γηπεδου αφου οπως φαινεται(μαλλον σωστα) ειναι η μοναδικη σοβαρη πηγη η οποια μπορει να αποφερει και μεγαλα εσοδα.....

Υ.Γ.Παντως η αυξηση δεν παει και τοσο χαλια....Δεν ειναι λιγα τα λεφτα που μαζευτηκαν συνολικα(και στην προηγουμενη) ενω και οι μετοχοι συνολικα ειναι πολλοι(αρκετοι πιο σωστα).....Πιστευω επισης οτι και η διοικηση θα επρεπε να βαλει λεφτα οπως την προηγουμενη φορα..... :pano:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

arisk έγραψε:Σήμερα με ξέχασε η ΠΑΕ...!! Δεν πήρα μήνυμα... Και ρωτάω... Κύριε Ζαγοράκη ποιός θα με ξυπνάει τώρα εμένα αν δε μου στέλνετε μήνυμα κάθε πρωί...?? Οέο...?? :lol:
Α... γι αυτο πήρα δύο εγώ... Με στείλαν και το δικό σου προφανώς... :lol: :lol:
Δώσαμε ρε συ Ζαγόρ, δώσαμε...

Τελευταίες ωρες λεμεεεε!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Φαζ, αυτό που ανέφερα ήταν περισσότερο σχηματικό παρά ακριβές. Μια και είμαι κρεβατωμένος με πυρετό και έχω άπειρο χρόνο έκανα τους υπολογισμούς με βάση τις δικές σου πηγές και σου έχουν ξεφύγει ένα δύο πραγματάκια πλην όμως σημαντικά.

Οι συνεισφορές όσων αναφέρονται στα δελτία ονομαστικά, από την μία ΑΜΚ στην άλλη είναι
Βιολίδης...................238134
Ζαγοράκης.................99000
Σαχπατζίδης..............149490
Ποικιλίδης.....................990
Μιχαηλίδης.................99000
Πουρλιωτόπουλος........183017
Μηλιωρίδης...............132178
Χαραμής....................99000

Σύνολο-----------------1.000.808
Σου είχανε ξεφύγει κανα δυο νουμεράκια γι αυτό τα ποσά μας είναι λίγο διαφορετικά.

Άρα ΟΚ έκανα λάθος, δεν είναι περισσότερα από τα μισά αλλά ελάχιστα λιγότερα και δεν είναι 2-3 άτομα αλλά 7 άτομα (τον Ποικιλίδη δεν τον βάζω)
Αλλάζει αυτό κάτι στην ουσία αυτού που έγραψα? Που είναι ο λαός του ΠΑΟΚ τώρα που τον χρειάζεται η ομάδα? είμαστε μόνο 3-4-5 χιλιάδες κόσμος? Το ποσό δεν έχει σημασία, σημασία έχει η συμμετοχή και αυτή η ρημάδα η συμμετοχή είναι απούσα. Εκκωφαντικά απούσα.
Αυτή είναι η ουσία κατά τη γνώμη μου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Tα πραγματα ειναι απλα....21100(διαρκειας)-6100(ελπιζω,μετοχοι)=15000 ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ!!!!Και το χειροτερο για σας τους 15000 ειναι πως δεν εχετε ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογια!!!!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Φιλε μπερδευεσαι......15.000 ειναι οι μετοχοι......Εχεις δικιο παντως οσον αφορα τους κατοχους διαρκειας....Οποιος εχει διαρκειας θα επρεπε(καπως βαρυ οταν προκειται για λεφτα αλλα τεσπα) να εχει βαλει εστω 10 ευρω... :pano:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Δεν ξέρουμε πόσοι είναι οι μέτοχοι!
Δεν ξέρουμε δηλαδή από όσους βάλανε σε αυτή την ΑΜΚ είναι νέοι μέτοχοι ή είναι ίδιοι με τους παλιούς.
Είναι τελείως οφ σάιντ να θεωρούμε ότι όλοι όσοι βάλανε τώρα είναι νέοι μετοχοι.
Θα το μάθουμε με την εκκαθάριση που θα γίνει τώρα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απο κίνηση σήμερα πως πάει καμία πληροφόρηση δεν έχουμε?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

fuzztone έγραψε: Συν τοις άλλοις, μου προξενεί εντύπωση πως ο Βιολίδης, που φαίνεται να έχει αποκτήσει μετοχές αξίας πάνω των 200,000 €, μεταβίβασε για κάποιο διάστημα ακόμη και τις καινούριες του μετοχές στον Βασίλειο Γκαγκάτση, πριν πάρει ένα μέρος πίσω ξανά (το υπόλοιπο πήγε στον Πουρλιοτόπουλο).
απο τους πινακες των δυο ενημερωτικων προκυπτει οτι ο βιολιδης εχει 1.972.576...αρα τις πηρε ολες πισω τις μετοχες απο το Γκαγκατση...κακως λοιπον σου προκαλει εντυπωση
fuzztone έγραψε: Υποσημείωση επίσης, ότι ο Μενδρίνος δε φαίνεται να κατέχει πλέον μετοχές από τις 913,753 που κατείχε, οι οποίες δεν ξέρουμε σε ποιους πήγαν.
οι μετοχες του μανδρινου πηγαν: οι 554ΟΟΟ ΣΤΟ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΙΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙΔΗ ΑΡΑ Ο βιολιδησ δεν εχει βαλει τοσα λεφτα οσα εβαλες στο πινακα σου ήτοι εχει βαλει και αυτος ενα κατοσταρικο
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

gash04 έγραψε:Απο κίνηση σήμερα πως πάει καμία πληροφόρηση δεν έχουμε?
Πιστεύω θα κλείσουμε κοντά στο μύριο.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

thrix ουτε με σφαιρες δεν κλεινουμε στο 1 εκ. ......μου φαινεται υπερβολικο να μπουν σε μια μερα 600.000€
για μενα μια αισιοδοξη προβλεψη λεει κοντα στις 700.000€ οσο δηλ. το πλαφον που ειχε βαλει η διοικηση οπως ακουγεται τουλαχιστον.
οποιος δεν εχει παρει να μην το σκεφτει...........εχουμε ακομα μεχρι τις 2.00 πολυ χρονο.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Θα δείξει!

Πιστεύω ότι όσα έχουμε γράψει εδώ μέσα για την απουσία του κόσμου, θα πιάσουν τόπο και θα λειτουργήσει τελικά το ένστικτο του ΠΑΟΚτσή συν τα πακέτα που θα πέσουν από συνδέσμους και τους μεγαλομετόχους.

Εύχομαι να κάνεις λάθος :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πριν από μισή ωρα, εβαλα το μεριδιο μου στην Μαρφιν μιας Αθηναικής "γειτονιας"...Η συγκεκριμενη τράπεζα της Μαρφιν είναι η μοναδική στην περιοχή αυτή, αρα οσοι ΠΑΟΚτσηδες ηταν απο εδω, λογικα πηγαν σε αυτο το καταστημα...Εκανα λοιπον την ερωτηση μου...Πηρα το υφος του Κ.Χαρδαβελλα (οταν ρωταει για τα ούφο και το παιζει χαζός) και ρωτησα ποσα ΠΑΟΚια εμφανιστηκαν...Μου απαντησε οτι λογω της τελευταιας μερας, ηρθαν 4-5 ατομα (!), οσα δηλαδη συνολικά ολη την εβδομάδα! Μην πολυλογώ... Καμιά 20αριά ΠΑΟΚια στο συγκεκριμενο καταστημα...

Μου κανει εντυπωση διότι μου φανηκε πολυ μικρό το μεγεθος των 20 ατομων...Αλλα τι να λεμε...Τα ειπατε προηγουμενως...Οταν ειναι να μπει το χερι στην τσεπη, ξεχναμε τα πάντα...

-----Δεν θελω να θιξω κανεναν, αλλα με τρώει απιστευτα... Απλα την επομενη φορά που καποιος θα σκεφτει να πει προδοτη τον Δ.Σαλπιγγιδη (που μπορει τελικα η ιστορια να μην στεκει και οντως το παιδι να μην πηρε ποτε τα συγκεκριμενα χρηματα), ας σκεφτει τα παρακατω...

Δεν αξιζει να λεμε προδοτη εναν ανθρωπο που πηρε 300-400-500 χιλιαδες ευρώ, την στιγμή που καποιος "ΠΑΟΚτσης" λυπαται να δωσει 10 ευρω...
Δεν αξιζει! Πως να το κανουμε! Αυτοι που δεν δινουν ουτε 10 ευρώ στην ΑΜΚ, ειμαι σιγουρος ότι αν καποιος τους δωσει -οχι 500.000- αλλα 200 ευρώ, ειναι ετοιμοι να πουνε "ζήτω ο θρυλος και ο πειραιας"!

Συμπερασματικά...Πρώτα ας φωναξουμε "ουουου προδοτες" σε αυτους που δεν βαλανε χρηματα και δεν βοηθουν τον ΠΑΟΚ, και μετά ας πουμε προδοτες τους επαγγελματιες-παιχτες...

-----Από την αλλη, θελω να το παιξω δικηγορος του διαβόλου...Καλώς ή κακώς, τα χρονια του ρομαντισμού, της προσφυγιάς και της ιδεολογίας έχουν περάσει...Τα χρόνια που οι παππουδες εγκατελειψαν τις χαμενες πατριδες και ο ΠΑΟΚ σήμαινε κατι πολύ περισσοτερο, εχουν περασει...Οι ανθρωποι ελεγαν ΠΑΟΚ και ενιωθαν, πως να το κανουμε! Ακουγες τις γιαγιαδες να μιλουν ποντιακά και να κλαινε για τα σπίτια που αφησαν και σπαραζε η καρδιά σου...Νομιζαν οτι καποια στιγμη θα επιστρεψουν στην πατριδα τους και για αυτό δημιουργησαν τον ΠΑΟΚ των αναμνησεων...Τωρα οχι μονο χασαμε τις πατριδες μας, αλλά ετοιμαζομαστε να χασουμε και τα λιγα που μας απομενουν με τους ξεφτιλες εντολοδοχους πολιτικους που μας κυβερνουν (αλλη κουβεντα αυτή)...
Τελος παντων, μακρυγορώ χωρις νοημα...Η σημερινή γενιά δεν νιώθει ΠΑΟΚ...Παιχτες επαγγελματιες, λεφτά, ποδοσφαιρικες ανωνυμες εταιριες, συμβολαια, διαφημισεις, τηλεοπτικα...Ο σημερινος φιλαθλος δεν νιωθει την αναγκη να υπαρξει κομματι του ΠΑΟΚ...Παραμενει θεατής και το κυριοτερο καταναλωτης απεναντι σε εναν κακογουστο προιον που λεγεται "σουπα λιγκ 2010", ενώ παραλληλα δεχεται εικονες απο γηπεδα ισπανιας, ιταλιας κλπ...
Τα χρηματα βρισκονται πολυ πιο πάνω στην σκάλα αξιων τους απ'οτι ο ΠΑΟΚ που αποτελει απλά ένα χομπι...Δεν νιωθει οτι το γάλα του παιδιού τους εχει την ιδια αξία με την συμμετοχη τους στον ΠΑΟΚ...Αυτο ειναι το σημαντικοτερο... Δεν ξερουν ιστορία, δεν γνωριζουν γιατί ειναι καποιος ΠΑΟΚ και όχι γαυροβαζελος... Και παλι καλά που στον ΠΑΟΚ παραμενουμε ακομα ρομαντικοί...Αν ο ΠΑΟΚ αποκτουσε πρωταθληματα τσατσικα οπως ο γαυρος, η βαση φιλαθλων θα εχανε ενα μεγαλο κομματι της δυναμικης της...Θα χαιροντουσαν τα μικρα ΠΑΟΚτσακια αλλα ατομα οπως ο Praktorinos ή ο Gordon, θα κουνουσαν ειρωνικα το κεφαλι και θα σκεφτοντουσαν: "Που ειμασταν και που καταντησαμε"...

Μην κακολογειτε κανεναν παιδιά...Δεν φταιει ο σημερινος 20αρης που δεν νιωθει ΠΑΟΚ, οπως νιωθουν οι 5000 που εδωσαν εστω και 10 ευρω...Δεν ειναι τα χρηματα που δεν εχουμε...είναι οι αξιες μας που αλλοιωθηκαν κατα τη διαρκεια των δεκαετιων...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:
gash04 έγραψε:[youtube]Oi6WxmO_4_o[/youtube]

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ?
ΝΤΟΥ ΡΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μάξιμε δε φαντάζεσαι πόσο θα θελα να διαφωνήσω... Αλλά έλα που δε γίνεται... Δυστυχώς... :(

υ.γ. βέβαια η γενίκευση κάπως με χάλασε, αλλά η ουσία δεν αλλάζει... ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”