Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οντως..
Μάλλον το ότι εμπεριέχονται μέσα στο επίσημο σάιτ του ΑΣ, θαύμα είναι!
Μάλλον το ότι εμπεριέχονται μέσα στο επίσημο σάιτ του ΑΣ, θαύμα είναι!
Ωραίες σκέψεις...Συμφωνώ σε ολα ws. Είναι γνωστό σε οσους ασχολούνται οτι ο ενας στηρίζει τον αλλο(Ζαγοράκης-Κατσαρής) Στις τελευταίες εκλογές του ΑΣ ο Ζαγοράκης έστειλε στο ψηφοδέλτιο του Κατσαρή το δεξί του χέρι,τον Η.Βιολίδη ενω θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ενα αλλο ψηφοδέλτιο,με τον Βιολίδη και πολλά αλλα ονόματα, ΠΑΟΚ είμαστε,έχουμε αρκετά αξιόλογα και αγνά πρόσωπα. Και εκει που ολοι συζητούσαμε για αλλαγή στον ΑΣ ολα τα ίδια έμειναν,με μηδαμινή συμμετοχή και ουτε λόγος για τη στήριξη του Ζαγοράκη στο Κατσαρή...w.s έγραψε:Ωπα λιγακι...
Η χορηγια της Daihatsu ειναι το λεοφωριακι, δεν υπαρχουν μετρητα, και διαφημιζεται στις φανελες του χαντμπολ του βολλευ και του γυναικειου ποδοσφαιρου.
Οι παικτες του χαντμπολ ξερουν τι εχουν να παρουν και προχθες τα ειπαν με τον ΑΣ και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Ο ΑΣ για να πληρωσει πρεπει να εχει λεφτα... Γιατι δεν ψαχνεστε να δειτε απο ποτε χρωσταει η ΠΑΕ στον ΑΣ? Απο τον Νοεμβριο λεω εγω. Τον Κατσαρη ποιος τον επεισε και ξαναεβαλε υποψηφιοτητα? Ο Ζαγορακης λεω εγω..
Ο ΑΣ που πέρνει κάποια χρήματα από ολα τα τμήματα,γιατί κυνηγούσε με μανία τις διοικήσεις ΚΑΕ , Πανελούδη και Δρόσου,(που καλα έκανε) αλλα τη ΠΑΕ την άφησε στην άκρη;
Η στηριξη στον Κατσαρη ειναι το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορακη......Αυτο για το κυνηγι του Α.Σ. στον Πανελουδη μονο ως ανεκδοτο μπορει να εκληφθει........

εκτος από το κυνήγι του ΑΣ στον πανελούδη, ανέκδοτο είναι και το ότι πρέπει να κατηγορηθεί ο ΑΣ επειδή δεν κυνηγάει τh ΠΑΕ που του χρωστάει χρήματα.
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και οχι ΚΑΕ ΠΑΟΚ ή ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ΤΑΠ ΠΑΟΚ ξεχωριστά νομίζω.Γιατί να κάνει διακρίσεις στα τμήματα και αλλα να τα αβαντάρει και αλλα να τα καπελώνει;Τοτε δεν θα υπάρχει και λόγος ύπαρξης ΑΣ.
Οπως το θέτεις το θέμα Petm,οταν μου ζητήσεις τα χρήματα που σου χρωστάω θα σου πω οτι λες ανέκδοτα.
Οπως το θέτεις το θέμα Petm,οταν μου ζητήσεις τα χρήματα που σου χρωστάω θα σου πω οτι λες ανέκδοτα.
αν δε θεωρείς σημαντικό ότι η ΠΑΕ είναι 2 000 000 euro μέσα για φέτος, τότε συνέχισε να κατηγορείς τον ΑΣ που δε ζητάει τα λεφτά που του χρωστάει η ΠΑΕ για τους μήνες νοέμβριο-δεκέμβριο-ιανουάριο. και εσύ ακουστικές και εγώ.
Μάλιστα! Κατέληξες εκεί που ήθελες.
Και βέβαια είναι σημαντικό το οτι εχει μπει μέσα η ΠΑΕ, και ενα ευρώ μέσα να ηταν παλι θα με πείραζε. Αλλα είμαι ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για αυτό αλλο τοσο με πειράζει πχ που είναι απλήρωτοι τοσους μήνες οι παίκτες της χειροσφαίρισης ΠΑΟΚ και ο Κατσαρής τους κοροιδεύει.
Και βέβαια είναι σημαντικό το οτι εχει μπει μέσα η ΠΑΕ, και ενα ευρώ μέσα να ηταν παλι θα με πείραζε. Αλλα είμαι ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για αυτό αλλο τοσο με πειράζει πχ που είναι απλήρωτοι τοσους μήνες οι παίκτες της χειροσφαίρισης ΠΑΟΚ και ο Κατσαρής τους κοροιδεύει.
άμα σε πειράζει το ίδιο και
1) επειδή είσαι ΠΑΟΚ και όχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αλήθεια πια είναι η διαφορα?) και
2) επειδή η ΠΑΕ σου λέει ότι φιλε δεν έχω να σου δώσω γιατί άμα με γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει ούτε κέρμα,
τότε η πιο καλή περίπτωση να πάρει τα λεφτά του ο ΑΣ είναι να κάνει κατάπτωση τις εγγυητικής επιστολής τις ΠΑΕ και να πάρει τα λεφτά του. αν έχεις να προτείνεις άλλο συγκεκριμένο τρόπο στη διοίκηση του ερασιτέχνη για να πάρει τα λεφτά τις για τους μήνες νοέμβριο δεκέμβριο ιανουάριο θα ήθελα να τον ακούσω
1) επειδή είσαι ΠΑΟΚ και όχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αλήθεια πια είναι η διαφορα?) και
2) επειδή η ΠΑΕ σου λέει ότι φιλε δεν έχω να σου δώσω γιατί άμα με γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει ούτε κέρμα,
τότε η πιο καλή περίπτωση να πάρει τα λεφτά του ο ΑΣ είναι να κάνει κατάπτωση τις εγγυητικής επιστολής τις ΠΑΕ και να πάρει τα λεφτά του. αν έχεις να προτείνεις άλλο συγκεκριμένο τρόπο στη διοίκηση του ερασιτέχνη για να πάρει τα λεφτά τις για τους μήνες νοέμβριο δεκέμβριο ιανουάριο θα ήθελα να τον ακούσω
Στην ΑΜΚ συμμετέχουν ή όχι?
Αν ναι πόσα βάλανε?
Και ονομαστικά όπως τα αδέρφια απο την Γερμανία.
Ονόματα θέλω.
Αν ναι πόσα βάλανε?
Και ονομαστικά όπως τα αδέρφια απο την Γερμανία.
Ονόματα θέλω.
Δεν ξερω ποσοι θα θυμαστε αλλα ο ΑΣ ΧΑΡΙΣΕ και 700 χιλιαρικα την πρωτη χρονια του Ζαγορακη για να βοηθησει την κατασταση. 700 χιλιαρικα για τον ΑΣ ειναι 4,5 μηνες πληρωμων.. Θελει περιπου 170 χιλιαρικα το μηνα.
Δεν ξερω αν και ποσοι πηραν μετοχες, αλλα κατι που ακουστηκε ειναι οτι ισως να μην παρουν γιατι δε γουσταρουν να τους τρεχει ο κ.κ Παπαδοπουλος, και για μενα εχουν δικιο.
Η σελιδα του ΑΣ εχει ανανεωθει πληρως και εχει καθε εβδομαδα και το αγωνιστικο προγραμμα, οπως και τα αποτελεσματα του καθε τμηματος μαζι με συνθεσεις. Οσοι θελουν και καθημερινη ενημερωση απο τις προπονησεις...
Και μιας και μιλαμε για τη σελιδα του ερασιτεχνη.. Στο παοκμανια που ολοι θελουμε το καλο ολων των τμηματων του ΠΑΟΚ γιατι η πρωτη σελιδα στο 99% ασχολειται με το ποδοσφαιρο? Ενα μικρο κομματακι με το αγωνιστικο προγραμμα ΟΛΩΝ των τμηματων δεν θα επρεπε να υπηρχε?
Δεν ξερω αν και ποσοι πηραν μετοχες, αλλα κατι που ακουστηκε ειναι οτι ισως να μην παρουν γιατι δε γουσταρουν να τους τρεχει ο κ.κ Παπαδοπουλος, και για μενα εχουν δικιο.
Η σελιδα του ΑΣ εχει ανανεωθει πληρως και εχει καθε εβδομαδα και το αγωνιστικο προγραμμα, οπως και τα αποτελεσματα του καθε τμηματος μαζι με συνθεσεις. Οσοι θελουν και καθημερινη ενημερωση απο τις προπονησεις...

Και μιας και μιλαμε για τη σελιδα του ερασιτεχνη.. Στο παοκμανια που ολοι θελουμε το καλο ολων των τμηματων του ΠΑΟΚ γιατι η πρωτη σελιδα στο 99% ασχολειται με το ποδοσφαιρο? Ενα μικρο κομματακι με το αγωνιστικο προγραμμα ΟΛΩΝ των τμηματων δεν θα επρεπε να υπηρχε?
w.s έγραψε: Ενα μικρο κομματακι με το αγωνιστικο προγραμμα ΟΛΩΝ των τμηματων δεν θα επρεπε να υπηρχε?
Δηλαδή?

οπως υπαρχει ενα μικρο παραθυρο για το επομενο παιχνιδι στο ποδοσφαιρο να υπαρχει ενα αντιστοιχα μικρο παραθυρο που να λεει που παιζει το καθε τμημα.. Εδω προχθες παιζαμε τσαμπιονς λιγκ στο χαντμπολ και δεν υπηρχε το παραμικρο στην κεντρικη σελιδα
Παιδιά θα εκφράσω κάποιες σκέψεις που πιστεύω έχουμε όλοι λιγο-πολύ.
Σαφώς το βασικό άθλημα και βιτρίνα του ΠΑΟΚ είναι το ποδόσφαιρο.Όλοι θα ανταλάζαμε πχ ένα πρωτάθλημα εκεί με όλους τους τίτλους των άλλων τμημάτων.
Το καθεστώς στην Ελλάδα είναι κάπως άδικο για τις ΠΑΕ στη σχέση τους με τους Ερασιτέχνες.Θεωρώ δηλ. κάτι σαν βραχνά να δίνει η ΠΑΕ μεγάλα ποσά απ τα εισιτήρια,ενοίκια κλπ και νταβατζηλίκι στον ΑΣ.Και μη πει κανείς πως χωρίς τον ΑΣ δεν θα υπήρχε ΠΑΕ γιατί μάλλον χωρίς το ποδόσφαιρο δε θα υπήρχαν τα υπόλοιπα...
Απ την άλλη πρέπει να υπάρχει ο θεματοφύλακας ΑΣ.
Είναι γεγονός πως ο ΑΣ χάρισε πολλά λεφτά στη ΠΑΕ.Απ την άλλη αυτά τα λεφτά στην ουσία δεν του ανήκαν -το νταβατζηλίκι που έγραψα παραπάνω-.Και πολύ καλά έκανε και τα χάρισε γιατί το ποδόσφαιρο βούλιαζε και δεν είχαμε χρόνο για τέτοιες ιστορίες.Και προφανώς ήταν στη ''συμφωνία'' Ζαγοράκη-Κατσαρή.Όμως...
...αυτό απέχει απ το να γίνεται συνέχεια.Δεν μπορούν να αφήνουν συνέχεια τις πιστόλες αυτές επειδή κρατάμε τον Κατσαρή στο χέρι
γιατί θα φτάσουμε πάλι στο σημείο να χρωστάει η ΠΑΕ πχ 700.000 και πάλι να τα σβήσουμε κ.ο.κ. Έτσι θα αδικούνται αθλητές τουΑΣ ΠΑΟΚ πάντα αλλά απ την άλλη είναι άδικο και για τη ποδοσφαιρική ομάδα να χάνει σοβαρά έσοδα.
Στο φινάλε προσωπικά θα προτιμούσα να έχουμε 2-3 ομαδικά αθλήματα που κάνουν πρωταθλητισμό παρά 15-20 -μαζί με τα ατομικά- μέτρια.Δηλ.η Μίλαν και η Μάντσεστερ πρέπει να έχουν ποδηλασία και τάε κβο ντο για να δείξουν ότι είναι μεγάλες ομάδες? (τυχαίο το παράδειγμα των τμημάτων).Ας έχουμε και υγρό στίβο για τα παιδάκια και τέλος. Και μετά ζητάμε τη παρουσία του κόσμου παντού.Ε, δεν γίνεται! Αντί να μοιράζονται οι χορηγοί και οι έφοροι και σε τόσα πολλά ας είχαμε πολλούς σε λίγα.Άποψη μου.
Όχι βέβαια πως πχ το χάντμπολ δε θα πρεπε να χει τη δική του αυτοτέλεια.Είναι ημιεπαγγελματικό άθλημα, έχουμε τη καλύτερη ομάδα,παίζουμε Τσ.λιγκ και δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση δικαιολογία το ότι ''μας χρωστάν λεφτά απ τη ΠΑΕ κλπ'' .Σε αυτό είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ.
Θεωρώ και γω το μεγαλύτερο λάθος του Ζαγοράκη τη στήριξη στο Κατσαρή.Έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις τον ΠΑΟΚ οριστικά από αυτές τις αρρώστιες και δεν κάνεις αυτό το βήμα.Γιατί???
Δικαιολογίες του τύπου ''αυτός με έφερε στον ΠΑΟΚ και μας χάρισε λεφτά ο ΑΣ'' τις θεωρώ αστείες.Λες κι αν ήταν άλλος στη θέση του (δεν εννοώ τον Παπ) θα τολμούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.Θα τον τρώγαμε όλοι...
Σαφώς το βασικό άθλημα και βιτρίνα του ΠΑΟΚ είναι το ποδόσφαιρο.Όλοι θα ανταλάζαμε πχ ένα πρωτάθλημα εκεί με όλους τους τίτλους των άλλων τμημάτων.
Το καθεστώς στην Ελλάδα είναι κάπως άδικο για τις ΠΑΕ στη σχέση τους με τους Ερασιτέχνες.Θεωρώ δηλ. κάτι σαν βραχνά να δίνει η ΠΑΕ μεγάλα ποσά απ τα εισιτήρια,ενοίκια κλπ και νταβατζηλίκι στον ΑΣ.Και μη πει κανείς πως χωρίς τον ΑΣ δεν θα υπήρχε ΠΑΕ γιατί μάλλον χωρίς το ποδόσφαιρο δε θα υπήρχαν τα υπόλοιπα...
Απ την άλλη πρέπει να υπάρχει ο θεματοφύλακας ΑΣ.
Είναι γεγονός πως ο ΑΣ χάρισε πολλά λεφτά στη ΠΑΕ.Απ την άλλη αυτά τα λεφτά στην ουσία δεν του ανήκαν -το νταβατζηλίκι που έγραψα παραπάνω-.Και πολύ καλά έκανε και τα χάρισε γιατί το ποδόσφαιρο βούλιαζε και δεν είχαμε χρόνο για τέτοιες ιστορίες.Και προφανώς ήταν στη ''συμφωνία'' Ζαγοράκη-Κατσαρή.Όμως...
...αυτό απέχει απ το να γίνεται συνέχεια.Δεν μπορούν να αφήνουν συνέχεια τις πιστόλες αυτές επειδή κρατάμε τον Κατσαρή στο χέρι

Στο φινάλε προσωπικά θα προτιμούσα να έχουμε 2-3 ομαδικά αθλήματα που κάνουν πρωταθλητισμό παρά 15-20 -μαζί με τα ατομικά- μέτρια.Δηλ.η Μίλαν και η Μάντσεστερ πρέπει να έχουν ποδηλασία και τάε κβο ντο για να δείξουν ότι είναι μεγάλες ομάδες? (τυχαίο το παράδειγμα των τμημάτων).Ας έχουμε και υγρό στίβο για τα παιδάκια και τέλος. Και μετά ζητάμε τη παρουσία του κόσμου παντού.Ε, δεν γίνεται! Αντί να μοιράζονται οι χορηγοί και οι έφοροι και σε τόσα πολλά ας είχαμε πολλούς σε λίγα.Άποψη μου.
Όχι βέβαια πως πχ το χάντμπολ δε θα πρεπε να χει τη δική του αυτοτέλεια.Είναι ημιεπαγγελματικό άθλημα, έχουμε τη καλύτερη ομάδα,παίζουμε Τσ.λιγκ και δεν αποτελεί σε καμμία περίπτωση δικαιολογία το ότι ''μας χρωστάν λεφτά απ τη ΠΑΕ κλπ'' .Σε αυτό είμαι ΚΑΘΕΤΟΣ.
Θεωρώ και γω το μεγαλύτερο λάθος του Ζαγοράκη τη στήριξη στο Κατσαρή.Έχεις την ευκαιρία να καθαρίσεις τον ΠΑΟΚ οριστικά από αυτές τις αρρώστιες και δεν κάνεις αυτό το βήμα.Γιατί???
Δικαιολογίες του τύπου ''αυτός με έφερε στον ΠΑΟΚ και μας χάρισε λεφτά ο ΑΣ'' τις θεωρώ αστείες.Λες κι αν ήταν άλλος στη θέση του (δεν εννοώ τον Παπ) θα τολμούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.Θα τον τρώγαμε όλοι...