Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από novito »

Trikaliotis έγραψε:
novito έγραψε:Βρε ανοίξτε ότι θέλετε.... το πολύ-πολύ να το κλείσουμε... :lol: :lol:
Πέρα απ την πλάκα δε ναι κακή η ιδέα του Λόρδου... Άντε γιατί αρχίσαν να κυκλοφορούν και σε άλλες ενότητες οι μπασκετικοί και ποιος τους αντέχει.... :twisted: :opaokara: :opaokara:
Ούτε αίρεση να ήμασταν ρε γαμώτο.. :lol: :lol: :lol: Άσε που όλοι κρυφομπασκετικοί μου είστε από τη γενιά του Μπάνε και του Κόρφα στα 90's και ντρέπεστε να το πείτε για να μη σας πούνε φλώρους, αλλά που θα πάει θα σας βγάλει από το καβούκι σας και πάλι σιγά σιγά ο Σούλης...!

Βρε μακαρι να ημασταν... Αλλα, που τετοια τυχη... :(
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Η κυρία Λουκά θα σας αφορίσει. :lol:
Υ.Γ. Αλήθεια, που χάθηκε αυτή η ψυχή?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Trikaliotis έγραψε:Νομίζω ακριβώς ίδιο topic υπάρχει στο φόρουμ του ποδοσφαίρου..Εγώ συμφωνώ αν και νομίζω πως αυτή τη συζήτηση και τις προτάσεις θα μπορούσαμε να τις κάνουμε και στο topic της μεταγραφολογίας ή και σε αυτό κατ'ευθείαν..Π.χ και για να ξεκινήσω πρώτος τους ρεαλιστικούς στόχους θα ήθελα στον άσσο τον Γκριν της Άεκ και πίσω από τον Μονρό τον Χαραλαμπίδη από τον Πανελλήνιο (εδώ κάπου πετάγεται ο Palok και μας λέει για το μοντέλο της Σιένα..κλασσικά! :lol: :lol: :lol: )

Και μη σας πω τον Γκριν να τον πάρουμε αμέσως με το που αρχίσουν τα πλέυ-οφ μιας και η Άεκ λογικά δε θα συμμετάσχει..! Τώρα για 4άρι θέλω διακαώς την επιστροφή Μαυροκεφαλίδη και στη θέση του Γκρέγκορυ θέλω Ουίνστον που είναι πιο καθαρόαιμο 3άρι και μπουμπουνάει και από έξω..Βέβαια στο 4 μπροστά από Μαυροκεφαλίδη ένας Χάτσον δε θα με χαλούσε..Το θέμα είναι πίσω από τον Γκριν στον άσσο ποιοι θα μπορούσαν να πλαισιώσουν. Οι σημερινοί και οι 4 πιστεύω είναι για να πάρουν το πούλιτζερ..Αν και τον κόβω τον Καλαϊτζίδη να μένει..
αυτό ακριβώς είχα υπόψιν μου (φαντάζομαι και ο lord) όταν λέγαμε να ανοίξουμε ένα ξεχωριστό τόπικ. γιατί θα ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις (όπως η δική σου), πολλοί παίκτες και τελικά θα χαθούν μέσα στις σελίδες ενός άσχετου τόπικ. να χαμε να λέγαμε δηλαδή.
ενώ με ένα ξεχωριστό τόπικ μπορείς να ρθεις φίλε trikaliotis να πεις την άποψή σου για τους παίκτες ενδεχομένως παραθέτοντας και κάποια στατιστικά, πλεονεκτήματα των συγκεκριμένων παικτών κλπ. (όχι απλά μου αρέσει εμένα ο torin green ή μου αρέσει ο mcintyre). με αυτον τον τρόπο θα μαζευτούν πολλοί, μπορούν και να καταχωρηθούν σε θέσεις (π.χ.) να γίνει μία σχετική ψηφοφορία και να βγουν ξέρω γω 10-20-30 παίκτες που να υπάρχουν στην αρχή του τόπικ οτι αυτοί επιλέχθηκαν από το μπασκετικό παοκμανια για να απαρτίσουν (δυνητικά και θεωρητικά προφανώς) την μελλοντική ομάδα του ΠΑΟΚ (βραχυπρόθεσμα - με αυτά τα οικονομικά δεδομένα)!!!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

για το κασέ του κάθε Jaamper ποιος θα μας τα πει; και το budget σχεδιασμού για το 2011;
και ποιοί παραμένουν από τους υφιστάμενους;
κατ'εμέ θέλουμε να κρατήσουμε Λάζο, Monroe, Gregory, Ταπούτο, Γιαννακίδη, Καλέ ...
για τους άλλους 6-7 βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

σίγουρα δεν ξέρουμε τα συμβόλαια των παικτών. απλά φαντάζομαι οτι ένας ξένος της lemans ας πούμε πόσα μπορεί να παίρνει?/? πάνω από 200 χιλιάρικα το χρόνο (ένα νούμερο λέω ενδεικτικά- μπορεί να λέω μαλακίες)??? το κασέ του jaaber ή του winston φαντάζομαι οτι είναι εκτός των δυνατοτήτων μας. θα έλεγα λοιπόν να επικεντρωθούμε σε πιο χαμηλού βεληνεκούς ομάδες χωρίς να σημαίνει οτι απαραίτητα αυτό συνεπάγεται και χαμηλό budget. τώρα ούτε για το budget Της ομάδας μας ξέρουμε (οπότε ας πάρουμε σαν δεδομένο το φετινό 1.5Μ Ευρώ) ούτε και ποιοί παίκτες θα μείνουν (και είμαι σίγουρος οτι δεν θα είναι καθόλου έυκολο το καλοκαίρι να κρατήσουμε την καλή μας "πεντάδα" monroe, kenny, ταπούτος, λάζος, gecevski).
Άβαταρ μέλους
kostasff

Γιατί θα είναι δύσκολο? Θα έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ και θα φέρουμε αστέρια?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντωμεταξύ μερικές φορές δεν έχω καταλάβει αν πρέπει να μιλήσω σοβαρά ή εάν κάνετε πλάκα.
anyway, με περιορισμένο budget προφανώς και δεν είσαι σίγουρος οτι θα κρατήσεις παίκτες των 200Κ που σε σένα παίζουν (και αρκετά καλά μάλιστα) με 100Κ. αυτό εννοούσα μόνο
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα πάρουμε λεφτά από τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα!! :lol: :lol: :lol:
Αφήστε που επέρχεται ΑΜΚ και στο μπάσκετ!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

free4 έγραψε: Αφήστε που επέρχεται ΑΜΚ και στο μπάσκετ!

Καλά κρασά :evil:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τελικά η καλύτερη μεταγραφή είναι αυτή σε θέση combo (να βάζει σουτ από μακριά και να πληρώνει και το Budget):
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=102431&cid=25
Άβαταρ μέλους
kostasff

palok έγραψε:με περιορισμένο budget προφανώς και δεν είσαι σίγουρος οτι θα κρατήσεις παίκτες των 200Κ που σε σένα παίζουν (και αρκετά καλά μάλιστα) με 100Κ
θεωρώ πως το μπάτζετ δεν θα είναι μικρότερο του φετινού. Αλλιώς θα είναι πισωγύρισμα. Αν λοιπόν υπολογίσουμε και την "απαλλαγή" των 260.000€ των Καυκή και Τσιάρα (120+140 αντίστοιχα) τότε μόνο καλύτερο ρόστερ μπορούμε να έχουμε. Βάλε ότι φτιάχνουμε σιγά-σιγά και το όνομά μας συν το ότι η ομάδα δεν θα γίνει από το μηδέν και μάλιστα την τελευταία στιγμή.... Υπομονή λοιπόν και στήριξη. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

KalamarGiannis έγραψε:για το κασέ του κάθε Jaamper ποιος θα μας τα πει; και το budget σχεδιασμού για το 2011;
κατ'εμέ θέλουμε να κρατήσουμε Λάζο, Monroe, Gregory, Ταπούτο, Γιαννακίδη, Καλέ ...
επειδή ζούμε στην εποχή που με ένα απλό click μπορείς να βρείς σχεδόν όλες τις πληροφορίες, αναφέρω ενδεικτικά κάποια συμβόλαια (έτους 2009-2010) κάποιων παικτών που εγώ θα βαζα στη λίστα:
Zach Right (Lemans) 71K
Salyers (Lemans) 200K
Gordon (Maroussi) 130K
Kaimakoglou 100K
Rawle Marshal (Villeurbanne) 100K
McElroy (Alba) 180K

PS: lord τι θα κάνουμε τελικά??? περιμένουμε και τη γνώμη και άλλων λες??? ή θα το ανοίξουμε τελικά το τοπικ???? όχι τίποτε άλλο, να χώσουμε τον free... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Όρμα Παλόκ..
Άνοιξε το..
Φτάσαμε στην πηγή και δεν θα πιούμε νερό??
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

palok έγραψε:
KalamarGiannis έγραψε:για το κασέ του κάθε Jaamper ποιος θα μας τα πει; και το budget σχεδιασμού για το 2011;
επειδή ζούμε στην εποχή που με ένα απλό click μπορείς να βρείς σχεδόν όλες τις πληροφορίες, αναφέρω ενδεικτικά κάποια συμβόλαια (έτους 2009-2010) κάποιων παικτών που εγώ θα βαζα στη λίστα:
Zach Right (Lemans) 71K
Salyers (Lemans) 200K
Gordon (Maroussi) 130K
Kaimakoglou 100K
Rawle Marshal (Villeurbanne) 100K
McElroy (Alba) 180K

PS: lord τι θα κάνουμε τελικά??? περιμένουμε και τη γνώμη και άλλων λες??? ή θα το ανοίξουμε τελικά το τοπικ???? όχι τίποτε άλλο, να χώσουμε τον free... :mrgreen:
Μόνο 100 ο Κάιμα??? :o :o
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”