Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα

Δημοσίευση από palok »

χαχα. νομίζω οτι αν ψηφίσουμε με βάση το τι περιμέναμε από τους παίκτες και τι πληρώσαμε για να τους πάρουμε (δηλαδή τα καλύτερα παλτά με άλλα λόγια - θα μου πεις αυτό είναι άλλο τόπικ :mrgreen: ) οι χειρότεροι ξένοι (αλλά κατά τα άλλα καλοί παίκτες) σε προσφορά (είτε γιατί δεν παίξανε, είτε γιατί δεν πρόλαβαν είτε γιατί τραυματίστηκαν) όπως τους βλέπω στο επικρατείας είναι lamont lampley, valety dainenko, joseph blair, scott skiles και andy panko. Τι λέτε???
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

PRAKTORINOS έγραψε:Τι είναι αυτό, ρε free4,
Ψηφοδέλτιο Επικρατείας με σειρά παλαιότητος;

Με αυτη τη χρονολογική κατάταξη
ως κριτήριο πλασαρίσματος,
κινδυνεύει να μείνει εκτός
το απόλυτο αντι-πουλέν, Λέμον Λάμπλει
καθώς δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση.
Επέλεξε τον για τις Δημοτικές εκλογές 1994-95!!!

Εγώ αν ήταν να διαλέξω θα έλεγα:
Τζόρνταν (όχι ο γνωστός!!)
Ακινς (ο ποιος???)
Χέλιγουελ (το γνωστό κανκουροτάγαρο)
Κάρτερ (όχι ο πρώην Πλανητάρχης πάντως))
Λάμπλει (να μην χαλάσω τη μαγιά!!)
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

kostasff έγραψε:Τελικά, έχουμε μετατρέψει όλα τα θέματα σε ιστορικές αναδρομές, ένδοξο παρελθόν κλπ. Φοβάμαι πως κάποιες στιγμές "εγκλωβιζόμαστε" στο παρελθόν. Θα μου πείτε "λαός που λησμονεί το παρελθόν του δεν έχει μέλλον" αλλά κι αυτό το φαινόμενο, να ξεκινάμε την συζήτηση για το ματς του Σαββάτου και να καταλήγουμε πάντα στο fianal four της Αθήνας, στον Μπέρι και στην Τεργέστη είναι κάπως.
Sorry αν γίνομαι σπασίκλας..... :oops:
Υ.Γ. Το θέμα είναι "Μπάσκετ ΠΑΟΚ Χειρότερη Πεντάδα" :geek:
Κώστα στο συγκεκριμένο topic πάντως μη φοβάσαι..Να είσαι σίγουρος ότι από το παρελθόν δεν έχει και πολλά να πιάσουμε..Από τα τελευταία χρόνια είναι τα περισσότερα φιντάνια μας!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Αλλιώς εννοώ εγώ τα παλτά. Να πάρεις κάποιον παίκτη με ένα ικανοποιητικό ποσό και να μην σου βγει. Το να πάρεις με κάτι κέρματα τον Άκινς, τι περιμένεις? Παλτό θα σου βγει (υπάρχουν και τα λαχεία βέβαια). Βάση αυτών λοιπόν, ένα είναι το κορυφαίο παλτό. Λεμόν Λάμπλευ. Ήταν ο πρώτος αποτυχημένος μετά από τα "πολυσυζητημένα" ένδοξα χρόνια.
Trikaliotis

Από αυτή την άποψη έχεις δίκιο..Όμως με αυτή τη λογική του "ότι δίνω παίρνω" θα αποκλείσουμε πολύ κόσμο. Γιατί αν το πάμε έτσι θα γυρίσει κάποιος και θα μας πεί "κάτσε ρε φιλαράκι τον Χέλιγουελ με ψίχουλα δε τον πήρες? Τι περίμενες να σου βγεί Πέκοβιτς..???" Παρ'όλα αυτά είναι ένας παίχτης που δε μπορεί ούτε τα στοιχειώδη να κάνει, οπότε μοιραία χαρακτηρίζεται παλτό!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kostasff έγραψε:Αλλιώς εννοώ εγώ τα παλτά. Να πάρεις κάποιον παίκτη με ένα ικανοποιητικό ποσό και να μην σου βγει. Το να πάρεις με κάτι κέρματα τον Άκινς, τι περιμένεις? Παλτό θα σου βγει (υπάρχουν και τα λαχεία βέβαια). Βάση αυτών λοιπόν, ένα είναι το κορυφαίο παλτό. Λεμόν Λάμπλευ. Ήταν ο πρώτος αποτυχημένος μετά από τα "πολυσυζητημένα" ένδοξα χρόνια.
νομίζω μερικές φορές δε διαβάζεις τι γράφω (κοίτα 2-3 ποστ πιο πάνω)!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS: πάντως ο lampley σε δημοψήφισμα θα παιρνε αυτοδυναμία!!!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Παντως ο Λαμπλευ ειχε κανει πολυ καλη χρονια με τη Στεφανελ. Δεν πηραμε γουρουνι στο σακι, τον ξεραμε! Καλο παιδι παντως... Το αντιθετο του Βερον ενα πραγμα!
Θυμαμαι εναν σπικερ που τον αποκαλουσε στην περιγραφη του αγωνα σχεδον "Λαμόν Λαμπλευ"! Και γ@μω το accent να ουμε!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

και αν θυμάμαι καλά, είχε καλή εμφάνιση εναντίον μας. Αυτό εννοώ εγώ παλτό. Παίρνω κάποιον που έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία και σε μένα σέρνεται....
Υ.Γ. Νομίζω πως όταν τον διώξαμε, αυτός σταμάτησε το μπάσκετ κι έγινε ιερέας. (ή μήπως ήταν γιος ιερέα όπως ο Λοτερντειλ και ο Ντεμπς? Άτιμα γεράματα...)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε: οι χειρότεροι ξένοι (αλλά κατά τα άλλα καλοί παίκτες) σε προσφορά είναι lamont lampley, valety dainenko, joseph blair, scott skiles και andy panko.
βγάζω panko και βάζω τσιάρα!!!! αίντε αγόρι μου, σου τη χρώσταγα!!! 1.5 χρόνο περιπατητής. κρίμα γιατί πραγματικά σε πίστευα για μεγάλο παίκτη...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω βγαζω σκαιλς ο ανθρωπος ηταν αλλη κλαση δεν προλαβε να προσφερει τιποτα σαν παιχτης δεν με ενδιαφερει τι επαιρνε γιατι τα αξιζε ουτε καν επρεπε να αναφερθει το ονομα του ειναι δυνατον ρε παιδια αυτος ηξερε τοσο μπασκετ οσο κανεις αλλος που περασε απο την ομαδα.
Οσο για τον χειροτερο εννοειτε οτι ηταν ο βασιλιας λεμον οπως λεμε ο βασιλιας λεμπρον καμια σχεση το μεγαλυτερο παλτο στην ιστορια μας που ειχε σκουρο δερμα γιατι απο λευκους να φανε και οι κοτες την τελευταια 5ετια.
Trikaliotis

palok έγραψε:
palok έγραψε: οι χειρότεροι ξένοι (αλλά κατά τα άλλα καλοί παίκτες) σε προσφορά είναι lamont lampley, valety dainenko, joseph blair, scott skiles και andy panko.
βγάζω panko και βάζω τσιάρα!!!! αίντε αγόρι μου, σου τη χρώσταγα!!! 1.5 χρόνο περιπατητής. κρίμα γιατί πραγματικά σε πίστευα για μεγάλο παίκτη...
Θέση 1: Τσιάρας
Θέση 2: Τσιάρας
Θέση 3: Τσιάρας
Θέση 4: Τσιάρας
Θέση 5: Τσιάρας

Άντε αγόρι μου που έχεις και παράπονα γιατί δε παίζεις και θέλεις και να φύγεις..Εσύ πριν μια βδομάδα δεν έλεγες σε συνέντευξη σου "Θέλω να μείνω και του χρόνου"??? Πήγαινε σε κανένα Βαθύλακκο τότε μπας και παίζεις παραπάνω..
Κρίμα Palok γιατί κι εγώ όταν ήρθε τον πίστευα πάρα πολύ κι όταν άλλοι στην αρχή που δεν απέδιδε τον έκραζαν, εγώ σε παλιότερα post τον στήριζα και εξυμνούσα την αξία του γιατί περίμενα κάποια στιγμή να εξελιχθεί μέχρι και σε ηγέτη μας με τα χαρακτηριστικά που διέθετε..Στο καλό ρε άψυχε Τσιάρα :redcard:

Υ.Γ. Παίζει αν φύγει με το συμβόλαιο που θα γλιτώσουμε να διευκολυνθεί η απόκτηση άσσου ή παίχτη σε κάποια άλλη θέση??? Olivares σε σένα αναφέρομαι, μη κάνεις πως δε διαβάζεις..! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

κι'αλλος ασσος? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Trikaliotis

Αν την κάνει και ο Μίλι-Βανίλι εννοώ..!!! :lol: :lol: :lol:
Trikaliotis

Έλα ρε είναι οριστικό για τον Τσιάρα..Άντε ρε και μου το κλειδώσατε κατ'ευθείαν, εμείς δηλαδή που δουλέυουμε μέχρι αργά και τα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή που θα ξεκατινιαστούμε τώρα??? Πραγματικά πάντως ξελάφρωσα που φεύγει δεν άντεχα να τον βλέπω άλλο αυτόν τον παίχτη, ήταν προκλητικά αδιάφορος και μας κορόιδευε μες τα μούτρα..

Άλλο το να προσπαθείς και να μη μπορείς, όμως το να βλέπεις έναν παίχτη να βαριέται που ζεί και να μη θέλει ούτε καν να κουνηθεί αυτό παραπάει..Πάντως εκεί στη διοίκηση αντί να λύσουν από κοινού το συμβόλαιο του δε μπορούσαν να τον πουλήσουν σε κανένα κορόιδο στο εξωτερικό μήπως βγάλουμε και κανένα φράγκο? Δεν έκανε και ούτε μισό καλό αγώνα εδώ και 1,5 χρόνο o αθεόφοβος, μπορούν να δείξουν κανένα dvd από την Ολύμπια όμως..! Πάντως και τώρα γλιτώνουμε πολλά από το τεράστιο συμβόλαιο του.. Ευκαιρία να οργιάσουμε στο topic των μεταγραφών με τα λεφτά του Τσιάρα..???
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αλλά ρε παιδιά σφοδρή επιθυμία όμως? :roll: :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”