11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Φτάνει πια με το αν πίνει ή όχι... Είχαμε αρκετούς παίκτες που τιμούσαν τα μπουζούκια σε συχνή βάση... δε νομίζω να είχαν θέμα απόδοσης... Για ρωτήστε και τον σημερινό πρόεδρο π.χ. .... Αλλά και παλαιότερους.... Αν τον επηρεάζει το ξενύχτι οι πρώτοι που θα το καταλάβουν είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ και η διοίκηση.... 

- ΑποστόληςΑ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ετσι πιστεύω κι εγώ....novito έγραψε:Φτάνει πια με το αν πίνει ή όχι... Είχαμε αρκετούς παίκτες που τιμούσαν τα μπουζούκια σε συχνή βάση... δε νομίζω να είχαν θέμα απόδοσης... Για ρωτήστε και τον σημερινό πρόεδρο π.χ. .... Αλλά και παλαιότερους.... Αν τον επηρεάζει το ξενύχτι οι πρώτοι που θα το καταλάβουν είναι οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ και η διοίκηση....
MVP με την γιαγια για αλλη μια φορα οπως με ατρομητα ...
συνεχισε ετσι παιχταρα
συνεχισε ετσι παιχταρα
Eιναι παικταρας ο Μουσλι ρε παιδιά. Δεν τον αφησαν οι τραυματισμοι να παιξει φετος, αλλα απο δω και μπρος θα δειξει τι αξιζει.
Ειναι μαγκας αλλα τι να κανουμε. Αν δεν ηταν μαγκας και το παιχνιδι του θα ηταν αλλο.
Ειναι μαγκας αλλα τι να κανουμε. Αν δεν ηταν μαγκας και το παιχνιδι του θα ηταν αλλο.
+1000Steenage έγραψε:MVP με την γιαγια για αλλη μια φορα οπως με ατρομητα ...
συνεχισε ετσι παιχταρα
Αν του βγαζει τετοιες μπαλιες ο Ιβιτς και με εντινιο στα δεξια θα σκοραρει πολυ αν δεν ξανατραυματιστει.......
Και στο παιχνίδι κυπέλλου με γιάννενα ήταν πολύ καλός. Μοιραζε συνεχώς πάσες και ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Είχε πάει στράφι το παιχνίδι όμως και δεν ήταν ώρες για επαίνους. Ελπίζω να μη σταθεί ξανά άτυχος και με λίγη τύχη, στα πλευ οφ θα φορτσάρει όπως περσι.
Αλλωστε, αυτό θέλει κι αυτός..MANIAKOS έγραψε:Αν του βγαζει τετοιες μπαλιες ο Ιβιτς και με εντινιο στα δεξια θα σκοραρει πολυ αν δεν ξανατραυματιστει.......
Κάποιον να του βγάζει μπαλιές και μετά αυτός ξέρει το δρόμο!

- ΑποστόληςΑ
ρε Αποστόλη!!! πήρες με τη σειρά τα τόπικ των ποδοσφαιριστών μας και σχολιάζεις! Και εγώ ερωτώ:Με ποιούς θα παίξουμε στα Γιάννενα έ;την εφηβική θα βάλουμε;
έλα σου χω ένα καλό σάιτ να μπαίνεις να σχολιάζεις κάθε μέρα:αριςμάνια.γρ

έλα σου χω ένα καλό σάιτ να μπαίνεις να σχολιάζεις κάθε μέρα:αριςμάνια.γρ
Ο Ζλάταν είναι νηφάλιος ή πάλι σούρα θα είναι οταν σκοράρει....γιατί βάζει γκολ και μετά επειδή είναι ντίρλα ξαπλώνει να ξεζαλιστεί....

ο ζλαταν πιστευω περναει τις καλυτερες του στιγμες στον ΠΑΟΚ....εχει εναν ιβιτς σε φοβερη κατασταση να τον βομβαρδιζει με καθετες και πλεον και εναν εντινιο να τον ντουμπλαρει και να τον απελευθερωνει...και αυτο φαινεται και στο γηπεδο...