Επιτέλους άνοιξε ξανά ο σύνδεσμος μας στην Χαλκιδική και ήδη μετράει 120 μέλη.
Τις θερμότερες ευχές για ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε και εσείς για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε.
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Γαλάτιστας
Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Γαλάτιστας Χαλκιδικής
Γαλάτισας ????????????
Υπάρχει τέτοιο χωριό στη Χαλκιδική και δεν το ξέρω? Εκτός και αν εννοείς την Γαλάτιστα που ξέρω ότι έχει πολλά και τρελλαμένα παόκια.

Υπάρχει τέτοιο χωριό στη Χαλκιδική και δεν το ξέρω? Εκτός και αν εννοείς την Γαλάτιστα που ξέρω ότι έχει πολλά και τρελλαμένα παόκια.

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Γαλάτιστας Χαλκιδικής
ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γαλάτιστας επαναλειτουργεί. Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ απο τη Γαλάτιστα και τις γύρω περιοχές να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στη νέα μας προσπάθεια. Για εγγραφές απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6937155502 (Μαργαρίτης Χαμαμτζόγλου), 6974748536 (Σάκης Ματθαίου), 6936622920 (Μιχάλης Χατζούδης)
http://www.paok-kordelio.gr/Themata/Nea ... 0PAOK.html
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γαλάτιστας επαναλειτουργεί. Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ απο τη Γαλάτιστα και τις γύρω περιοχές να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στη νέα μας προσπάθεια. Για εγγραφές απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 6937155502 (Μαργαρίτης Χαμαμτζόγλου), 6974748536 (Σάκης Ματθαίου), 6936622920 (Μιχάλης Χατζούδης)
http://www.paok-kordelio.gr/Themata/Nea ... 0PAOK.html
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Γαλάτιστας
Την Κυριακη στις 14-6 κα ωρα 20΄30 εχουν προγραμματιστει τα εγκαινια του συνδεσμου φιλων Π.Α.Ο.Κ της ασπρομαυρης Γαλατιστας[Χαλκιδικης].Ολα τα ΠΑΟΚια ειναι καλεσμενα στο σημαντικο αυτο γεγονος για τον συνδεσμο μας στο οποιο θα παρευρεθουν πολλα μελη της ΠΑΟΚτσηδικης οικογενειας οπως Γ.Κουδας ο Μ.Πρελεβιτς ο κ.Τσουρελας και πολλοι αλλοι.Σας περιμενουμε λοιπον ολους να ερθετε για να δειτε την τεραστια προσπαθεια που εχει γινει απο ολα τα παιδια εδω ωστε να δημιουργηθει ενας τοσο δυνατος συνδεσμος του Π.Α.Ο.Κ στην επαρχια.Μετα τα εγκαινια φυσικα θα ακολουθησει ενα ασπρομαυρο παρτυ με ολα τα απαραιτητα[αφθονο ποτο κ φαγητο,τυμπανα,σημαιες,πυρσους κ πολλη τρελα]στοιχεια αφου εχουμε προετοιμαστει ηδη για να βγαλουμε μεγαλα γουστα.Σας περιμενουμε ολους.ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
- paok4kyriakos
Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Γαλάτιστας
Μπράβο ρε παιδιά! Έτσι να αυξανόμαστε στην Χαλκιδική! Και εγω έχω ρίζες από Γαλάτιστα και χαίρομαι γι' αυτο που κάνατε! 

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ Γαλάτιστας
αντε γαλατσανοι αχτενιστοι κανατε και συνδεσμο ρε. Μπράβω ρε
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Βασιλικών ρε!

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Βασιλικών ρε!

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Γαλάτιστας
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολυγύρου και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Γαλάτιστας διοργανώνουν αποκριατικο χορό στο cafe bar Υδρόγειος, την Παρασκευή 12/2 (απο τις 22:00 και μετα). Τιμή εισόδου: 5ευρω.