Α, και φτάνει πια με τα SMS στο κινητό μου! ΠΛΗΡΩΣΑ ΘΟΔΩΡΕ ΑΚΟΥΣ; Φτάνειιιιιιιιιιιιι!!!



Είσαι θεός...!!Tetradje έγραψε:Φτανει με τα μηνυματα ρε Θοδωρε! Πηραμεεεε! Κανε αναπαντητες, δεν ειναι καιρος για εξοδα!
Paokhoolg έγραψε:Θα ηθελα να μοιραστω μια προσωπικη μου ιστορια γυρω απο την ΑΜΚ τοσο αυτην οσο και την προηγουμενη.
Καταρχας ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη, οποτε τα φραγκα γενικα δεν περισσευουν. Απο ΠΑΟΚτσακι με διαρκειας στα 17 μου κατεληξα να σπουδαζω 300 χιλιομετρα μακρια απο την πολη μου, με αποτελεσμα να απομακρυνθω απο το γηπεδο και την δυνατοτητα να ειμαι κοντα στην ομαδα.Γιατι το διαρκειας μπροστα απο την TV δεν το θεωρω κοντα στην ομαδα.
Φτανει λοιπον η πρωτη ΑΜΚ, στην διαρκεια της οποιας ημουν ταπι, ημουν σε περιεργη φαση κιολας εκεινο τον καιρο, μου την ειχε βαρεσει κιολας απο την εξεταστικη και λεω "δε μαμιεται, μαζευω λεφτα και παιρνω διαρκειας με την μια". Εν τελει , το καλοκαιρι περναει και εχω αμελησει το διαρκειας λογω μιας δουλειας που επιασα, διαβασματος κλπ κλπ. Επιστρεφοντας βρισκω εναν φιλο, ΠΑΟΚι βαμμενο. Με ρωτα με την μια. "Μετοχες πηρες?","Οχι" του απανταω.Και παλι μονολεκτικα "Διαρκειας πηρες?", "Ουτε!". Εκεινη την στιγμη αρχιζω να νιωθω απιστευτη ντροπη, λες και εχω κανει το χειροτερο πραγμα στον κοσμο."Αντε μωρε.ΟΛοι ΠΑΟΚτσηδες του καναπε ειστε.Μπα μπλα και πραξεις τιποτα".
Βαριες κουβεντες για καποιον που απο τα 12 εχει αφοσιωθει στα 4 αυτα ιερα γραμματα σαν να προκειτε για τη τζιχαντ, αλλα καταλαβα οτι ειχε απολυτο δικιο.Οταν η ομαδα μου με ηθελε κοντα της, εγω δηλωσα ΑΠΩΝ, ειτε δικαιολογημενα ειτε αδικαιολογητα.Απο τοτε, υποσχεθηκα στον εαυτο μου και στην ομαδα, οτι με ολες μου τις δυναμεις θα προσπαθησω να ειμαι στο πλευρο της.Οποιες και αν ειναι οι δυναμεις μου.
Γιαυτο και για μενα αυτη η συγκεκριμενη ΑΜΚ ηταν χωρις γυρισμο.Οτι και αν ειχε το πορτοφολι μεσα, το υστερημα αυτο, επρεπε να παει εκει.Το χρωστουσα στην ομαδα.Το χρωστουσα ομως ακομη περισσοτερο στον εαυτο μου.Επρεπε να γινω κομματι της ιστοριας του ΠΑΟΚ στα δυσκολα.Ετσι και εγινε
*Εγραψα αρκετα και ισως βαρετα! Ο λογος που μοιραζομαι με σας αδερφια αυτην την ιστορια, ειναι πως εστω και αν ενας απο σας δισταζει να κανει το βημα παραπανω και να παει αυτες τις 3 μερες που εμειναν στην marfin, να το τολμησει.Γιατι πανω απ ολα, ως ΠΑΟΚτσης, το χρωσταει στον ιδιο του τον εαυτο