Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από DimisK »

Μέτοχος και πάλι! Υπερήφανος όσο δεν παίρνει! Απο το πρωί αισθάνομαι πολύ καλύτερα που έκανα το χρέος μου...

Α, και φτάνει πια με τα SMS στο κινητό μου! ΠΛΗΡΩΣΑ ΘΟΔΩΡΕ ΑΚΟΥΣ; Φτάνειιιιιιιιιιιιι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
giannis113

Δημοσίευση από giannis113 »

Συνεχίζω να απογοητεύομαι με τα νούμερα.............
Πίστευα ότι με αυτή την αύξηση θα μπορούσαμε να κάνουμε και την υπέρβαση που χρειάζεται το καλοκαίρι......
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι όχι υπέρβαση δε θα γίνει,αλλά ούτε καν βήματα μπροστά γιατί το άνοιγμα δεν είναι μικρό ενώ η αύξηση είναι μικρή....
Ελπίζω να αλλάξει κάτι......
Εγώ πάντως έκανα αυτό που λέει η καρδιά μου και έβαλα και πολλά χρήματα σε αυτήν την αύξηση και στην προηγούμενη!!!!
Περιμένω και από άλλους......................
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

OIL EMPTY
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γίνε τώρα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Γίνε μέτοχος εώς 12 Φεβρουαρίου.

Τρεις ημέρες έμειναν για να γίνεις κομμάτι της ιστορίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της.

Πληροφορίες 8011111926 και www.paokfc.gr
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Tetradje έγραψε:Φτανει με τα μηνυματα ρε Θοδωρε! Πηραμεεεε! Κανε αναπαντητες, δεν ειναι καιρος για εξοδα! :opaokara:
Είσαι θεός...!! :lol: :lol: :lol:

Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ το πρωί όταν έλαβα το 5ο μήνυμα απο την ΠΑΕ... Ακούω το κινητό, μπίπ-μπίπ πρωί-πρωί... Σκέφτομαι "λές να είναι κανα μουνί'...?? Κοιτάω... Τι να δώ...?? Πάλι ο Ζαγοράκης ήταν... "Δυο μέρες έμειναν", κτλπ... Απογοήτευση... :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντως μεχρι στιγμης πιο πολυ με ντου υπερηλικων-σκουληκιων μοιαζει η ΑΜΚ.... :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 10 Φεβ 2010, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ethoismenos

Δημοσίευση από ethoismenos »

Πω και μενα χτυπησε 5 το πρωι κ με ξυπνησε :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και μενα ρε παιδια καθε μερα ελεος....και κατι ωρες ρε φουστη μου...5-7 το πρωι με ερχονται καθε φορα...ελεος :lol:
τεο71

Δημοσίευση από τεο71 »

αν και αρκετο καιρο στο φορουμ εχω τη συνηθεια απλα να διαβαζω και να μη μετεχω στις συζητησεις γιατι ποτε ο γραπτος μου λογος δεν ηταν καλος. ας ερθω στο θεμα ομως. εγω πληρωσα φετος 350 ευρω για το διαρκειας μου στην 5, 100 ευρω στην ΑΜΚ και καμια κατοσταρια διασπαρτα στη μπουτικ για μπλουζες γαντια σκουφους κλπ. ο διπλανος μου πληρωσε μονο τα 350 και μαλιστα με πολυ γκρινια για την αυξηση τους. ουτε ΑΜΚ ουτε τιποτα αλλο. προτεινω λοιπον, οι μη μετοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πληρωνουν 100-150 ευρω ακριβοτερα το διαρκειας απο τους μετοχους. και μη μου πει κανενας κριση, φτωχεια, ανεργια, γιατι θα παρω αναποδες.... ενας καφες την ημερα και αν ειναι( χιλιοειπομενο αυτο, αλλα η πραγματικοτητα) στο κατω κατω αυτοι που δινουν εστω και τα 10 ευρω ειναι αυτοι που κανανε μοδα τον ΠΑΟΚ αυτους θελει ο ζαγορακης και ο βρυζας (ολους τους θελουν αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα)οι υπολιποι ας δινουν τα 60 ευρω στη nova και τα 1,19 στα sms για να λενε την αποψη τους, γιατι αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις, και να κανουν την κριτικη τους. οταν η ομαδα ομως τους εχει αναγκη, οπως τωρα και μεχρι την παρασκευη το μεσημερι στις 2 που κλεινουν οι τραπεζες,αυτοι πετανε αετο και σφυριζουν κλεφτικα,αλλα το σαββατο θα πανε να ακουμπησουν 200 ευρω στα μπουζουκια. ε λοιπον αοτους τους......ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ......εγω δεν τους θελω διπλα μου ( θα μου πεις ποιος εισαι εσυ ρε που θα πεις ποιους θελεις στον ΠΑΟΚ) θα σου απαντησω ο κανενας και ο τιποτας, ενας απλος μικρομετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενα κομματι της ιστοριας του ΠΑΟΚ, πραγμα που δεν εισαι εσυ που αναρωτασε.

υ.γ. ενας φιλος λιγο πιο πανω ειχε πει για ενα παοκομετρο. μηπως τελικα? λεω εγω ο κανενας

υ.γ.2 συγνωμη και για τα ορθογραφικα μου λαθη, ποτε δεν ηταν το φορτε μου και αν κουρασα. αν καποιους τους πειραζουν αυτα που γραφω δεν εχουν παρα να τρεξουν αυριο μεθαυριο στην τραπεζα να με κανουν ρομπα
σας ευχαριστω για το βημα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πολύ καλά το σκέφτηκες φίλε....
βέβαια πρέπει να ακουστεί και ο αντίλογος πχ ότι δεν είναι κλειστό club ο ΠΑΟΚ και δεν είναι μόνο δικός μου ή δικό σου...
Εγώ συμφωνώ με αυτά που είπες όμως....
Καλώς ήρθες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Προς την Παε ΠΑΟΚ, θα παω για μτχες την παρασκευη, σταματηστε να ξοδευεστε σε μηνυματα και μην τα στελνεται τοσο νωρις...(ευτυχως ξυπναω νωρις τωρα αλλα χαλαρωστε.... :shock: :o :o )
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

αυριο θα παω κι εγω να δωσω το κατιτις μου. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ρε Θόδωρε γιατί στους άλλους είχε γκόμενες (και καλές όπως μας λένε) και σε μένα είχε έναν παππού...?? Δηλαδή τι αμαρτίες πληρώνω και μου λαχε ο ... σχεδόν συνταξιούχος...?? Ε Θόδωρε...?? Βάλε την ερώτηση στις άλλες της αλήτικης και περιμένω απάντηση... :opaokara: :opaokara:

υ.γ. φτανει με τα sms λαιμαι ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Paokhoolg έγραψε:Θα ηθελα να μοιραστω μια προσωπικη μου ιστορια γυρω απο την ΑΜΚ τοσο αυτην οσο και την προηγουμενη.

Καταρχας ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη, οποτε τα φραγκα γενικα δεν περισσευουν. Απο ΠΑΟΚτσακι με διαρκειας στα 17 μου κατεληξα να σπουδαζω 300 χιλιομετρα μακρια απο την πολη μου, με αποτελεσμα να απομακρυνθω απο το γηπεδο και την δυνατοτητα να ειμαι κοντα στην ομαδα.Γιατι το διαρκειας μπροστα απο την TV δεν το θεωρω κοντα στην ομαδα.

Φτανει λοιπον η πρωτη ΑΜΚ, στην διαρκεια της οποιας ημουν ταπι, ημουν σε περιεργη φαση κιολας εκεινο τον καιρο, μου την ειχε βαρεσει κιολας απο την εξεταστικη και λεω "δε μαμιεται, μαζευω λεφτα και παιρνω διαρκειας με την μια". Εν τελει , το καλοκαιρι περναει και εχω αμελησει το διαρκειας λογω μιας δουλειας που επιασα, διαβασματος κλπ κλπ. Επιστρεφοντας βρισκω εναν φιλο, ΠΑΟΚι βαμμενο. Με ρωτα με την μια. "Μετοχες πηρες?","Οχι" του απανταω.Και παλι μονολεκτικα "Διαρκειας πηρες?", "Ουτε!". Εκεινη την στιγμη αρχιζω να νιωθω απιστευτη ντροπη, λες και εχω κανει το χειροτερο πραγμα στον κοσμο."Αντε μωρε.ΟΛοι ΠΑΟΚτσηδες του καναπε ειστε.Μπα μπλα και πραξεις τιποτα".

Βαριες κουβεντες για καποιον που απο τα 12 εχει αφοσιωθει στα 4 αυτα ιερα γραμματα σαν να προκειτε για τη τζιχαντ, αλλα καταλαβα οτι ειχε απολυτο δικιο.Οταν η ομαδα μου με ηθελε κοντα της, εγω δηλωσα ΑΠΩΝ, ειτε δικαιολογημενα ειτε αδικαιολογητα.Απο τοτε, υποσχεθηκα στον εαυτο μου και στην ομαδα, οτι με ολες μου τις δυναμεις θα προσπαθησω να ειμαι στο πλευρο της.Οποιες και αν ειναι οι δυναμεις μου.

Γιαυτο και για μενα αυτη η συγκεκριμενη ΑΜΚ ηταν χωρις γυρισμο.Οτι και αν ειχε το πορτοφολι μεσα, το υστερημα αυτο, επρεπε να παει εκει.Το χρωστουσα στην ομαδα.Το χρωστουσα ομως ακομη περισσοτερο στον εαυτο μου.Επρεπε να γινω κομματι της ιστοριας του ΠΑΟΚ στα δυσκολα.Ετσι και εγινε

*Εγραψα αρκετα και ισως βαρετα! Ο λογος που μοιραζομαι με σας αδερφια αυτην την ιστορια, ειναι πως εστω και αν ενας απο σας δισταζει να κανει το βημα παραπανω και να παει αυτες τις 3 μερες που εμειναν στην marfin, να το τολμησει.Γιατι πανω απ ολα, ως ΠΑΟΚτσης, το χρωσταει στον ιδιο του τον εαυτο

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ.
Είχα δώσει αρκετά χρήματα στην πρώτη ΑΜΚ και σήμερα το πρωϊ πήγαινα για μια απλή συμμετοχή των 100ε ... ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ... Στην πορεία καθως οδηγουσα, εκανα σκέψεις διαφορες για την ΠΑΟΚάρα και αποφάσισα να τα κάνω 200ε ... ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ MARFIN ... ΕΔΩΣΑ 300ε ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΛΕΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ...

ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ
Το μωρο που με εξυπηρετησε ηταν προδιαγραφων CHAMPIONS LEAGUE.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κάπως έτσι την πάτησα και εγώ Ζόρο!
Άλλο ποσό ήθελα να δώσω άλλο έβγαλε στο διπλάσιο :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Δεν μπορείς ρε πρέπει να πάρεις τζούρα ΠΑΟΚ είναι αυτός :pano:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”