Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από free4 »

ΧΧΧΧ
Για προβληματα με καποιον μοντ, pm!!
Thx, Admin Team

Δέκα μέρες πριν το τζάμπολ του τελικού του Κυπέλλου κι ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση σχετικά με το ποιοι θα τον παρακολουθήσουν! Τουλάχιστον, όμως, κάπου καταλήγουμε σιγά σιγά... Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΟΚ αποφασίστηκε να δοθούν σε κάθε ομάδα από 750 εισιτήρια, τα οποία θα τιμώνται προς 75 Ευρώ έκαστο! Εκείνο που δεν αποφασίστηκε είναι ποιος θα διαθέσει τα εισιτήρια και με ποιον τρόπο θα μπουν οι οπαδοί στο γήπεδο. Αλλά ακόμα έχουμε καιρό. Μέχρι το άλλο Σάββατο...

http://www.sport24.gr/html/ent/614/ent.343614.asp

:shock: :shock: :shock: :shock: :o :o :o :? :? :?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Σύσκεψη παραλόγου...

Τελικός για λίγους... Τελικός για λίγους θα είναι και πάλι αυτός του Κυπέλλου στο μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη απορρίφθηκε η ιδέα να γεμίσει το γήπεδο με μαθητές και προωθήθηκε το περσινό σχέδιο με αύξηση λίγων εισιτηρίων σε κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα σε ένα γήπεδο όπου γεμίζει με 10.000 κόσμο, θα βρεθούν 1500 άτομα, 750 στο ένα πέταλο και άλλα τόσα στο άλλο πέταλο. Πέρσι ήταν 517 σε κάθε μεριά. Στο κέντρο θα είναι και πάλι ένα απλωμένο πανό για να "ζεσταίνει" τα άδεια καρεκλάκια. Η τιμή των εισιτηρίων θα οριστεί στα 75 ευρώ με σκοπό να πάνε στους κατόχους διαρκείας και ελπίζοντας ότι τα "μαγικά χαρτάκια" δεν θα καταλήξουν σε ανεγκέφαλους. Γι αυτό το λόγο σε κάθε εισιτήριο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός δελτίου ταυτότητας του κατόχου.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Αστυνομία στη σύσκεψη τόνισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή συγκέντρωση μαθητών στο γήπεδο. Πλέον όλες οι πλευρές θα συναντηθούν και πάλι την Παρασκευή το πρωί στις 10 για να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των εκπροσώπων της ΕΟΚ, των ομάδων Ολυμπιακού ΣΦΠ και Παναθηναϊκού ΑΟ, της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ στην οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διοργάνωση και διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε η έκδοση και διάθεση σε κάθε ομάδα 750 εισιτηρίων (75 ευρώ), στα οποία θα αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός ταυτότητας των προσώπων στα οποία θα διατεθούν. Ως προς τα άλλα οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα του τελικού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Παρασκευή στο κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού στις 10π.μ".

http://www.novasports.gr/basketball/a1/ ... aid=201260
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Απλά τραγικοκωμικοί
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:Απλά τραγικοκωμικοί
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Αστυνομία στη σύσκεψη τόνισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή συγκέντρωση μαθητών στο γήπεδο.
Και καλά κάνει. Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες. Τι δουλειά έχει η αστυνομία να νταντεύει τις ομάδες. Ας βάλουν οι εταιρείες σεκιουριτάδες για να προστατέψουν τα μαγαζιά τους. Στο δικό μου μαγαζί γιατί δεν ήρθε ποτέ κανένας αστυνομικός να το φυλάξει? Είμαι δεύτερης (και πολύ έβαλα) κατηγορίας πολίτης εγώ?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Κώστα μαζί σου. Όσο πιο μακριά γίνεται η αστυνομία απ τα γήπεδα. Αλλά να σταματήσουν να πληρώνονται κιόλας γι αυτο το σκοπό.... ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kostasff έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η Αστυνομία στη σύσκεψη τόνισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή συγκέντρωση μαθητών στο γήπεδο.
Και καλά κάνει. Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρίες. Τι δουλειά έχει η αστυνομία να νταντεύει τις ομάδες. Ας βάλουν οι εταιρείες σεκιουριτάδες για να προστατέψουν τα μαγαζιά τους. Στο δικό μου μαγαζί γιατί δεν ήρθε ποτέ κανένας αστυνομικός να το φυλάξει? Είμαι δεύτερης (και πολύ έβαλα) κατηγορίας πολίτης εγώ?
τι μαγαζί έχεις να ρθουμε να σου το σπάσουμε??? (αφού δεν θα μας την πέσει αστυνομικός...) :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Καλά κατάλαβα από την αρχή τι είσαι..... :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ΠΑΟΚ θρησκεία τρομοκρατία, τιμή και δόξα στον Pablo τον Garcia.
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Χρήστος Χαρίσης

Ο Χρήστος Χαρίσης είναι ξεχωριστή περίπτωση. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρίωνα. Στη Γούβα της Αθήνας. Εκεί όπου οι άνθρωποι πολλές φορές δεν δικαιούνται να έχουν όνειρα. Έκανε δεύτερο σπίτι του το Ηράκλειο, όπου τον αγάπησαν σαν… Κρητικό. Και έφτασε μέχρι την Βιτόρια, όπου στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας με την Ταού. Μετά το περσινό πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ του Δημήτρη Δρόσου, φέτος αποφάσισε να απέχει. Με αιτία. Ο Έλληνας γκαρντ μιλάει για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και για την… επένδυση που έπειθε να κάνουν ουκ ολίγους παίκτες στα «στοιχήματα» του, ο πρώην πρόεδρος του «δικεφάλου».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΥΡΙΓΟ

- Πολύς κόσμος αναρωτιέται τι έγινε και δεν παίζεις κάπου φέτος…
«Το ξέρω… Και γι’αυτό ίσως να φταίει ότι δεν ήμουν ποτέ της δημοσιότητας. Δεν δίνω συνεντεύξεις. Δεν μιλάω πολύ. Οφείλω όμως μια εξήγηση. Τον περασμένο Ιούλιο, έκανα το τρίτο χειρουργείο στη μύτη. Για το διάφραγμα. Είχα κάνει άλλες δύο αποτυχημένες επεμβάσεις, που δυστυχώς μου είχαν προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα. Και θα μου προκαλούσαν ακόμη μεγαλύτερο αν δεν έκανα αυτή την επέμβαση. Είχε στραβώσει η μύτη μου. Σε λίγο δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ και σε βάθος χρόνου θα αντιμετώπιζα σοβαρό αναπνευστικό ζήτημα. Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι έπρεπε πρώτα απ’΄όλα να κοιτάξω την υγεία μου. Έκανα την επέμβαση το καλοκαίρι και δεν μπορούσα ούτε ήθελα να ρισκάρω κάποιο χτύπημα που θα με έβαζε πάλι σε περιπέτειες…».

- Τώρα είσαι καλά;
«Απολύτως. Πέρασα δύσκολα όμως. Πολύς πόνος. Μεγάλο ζόρι. Αλλά δόξα σοι ο Θεός, τώρα όλα είναι καλά. Εδώ και καιρό μάλιστα προπονούμαι μόνος μου ώστε να βρω το συντομότερο δυνατόν τη φόρμα μου, όταν χρειαστεί».

- Τι περιμένεις βαδίζοντας στα 34 χρόνια σου;

«Δεν τρέφω αυταπάτες… Ξέρω ότι είμαι στη δύση της καριέρας μου. Και βλέπω ότι οι καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ είναι τραγικές. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Ψάχνω λοιπόν μια ομάδα, που θα είναι υγιής και θα μου δώσει τη δυνατότητα να παίξω ένα-δυο χρόνια ακόμη, σκεφτόμενος μόνο το μπάσκετ… Αυτή την κοροϊδία που πέρασα πέρυσι στον ΠΑΟΚ, δεν την ξαναπερνάω για κανέναν λόγο».

- Με τον Δρόσο λες; Λέγεται πάντως πως είχες προσωπική σχέση μαζί του γι’αυτό και πήγες στον ΠΑΟΚ…

«Είναι αλήθεια. Είχα κι έχω ακόμη επαφές με τον Δρόσο. Και ξέρω πως πέρασε και ίσως να περνάει ακόμη ένα μεγάλο λούκι στη δουλειά του. Ο χρόνος θα δείξει και θα αποδείξει ποιος πραγματικά είναι ο Δρόσος. Και είναι πιστεύω στο χέρι του να αποδείξει ότι όσα ακούγονται γι’αυτόν ή όσα του έχουν προσάψει δεν είναι πραγματικότητα…».

- Αληθεύει ότι πολλοί παίκτες έχουν δώσει χρήματα στον Δρόσο για να τους τα… επενδύσει στοιχηματικά;

«Ναι… Κι εγώ είμαι ένας απ’αυτούς. Τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ, 5-6 παίκτες ήξερα ότι είχαμε δώσει χρήματα στον Δρόσο γι’αυτόν τον λόγο. Αρκετά μεγάλα ποσά. Που ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερα αν υπολογίσουμε ότι, όπως ακούγεται, του έχουν δώσει χρήματα και παίκτες άλλων ομάδων. Αλλά είναι στο χέρι του να τα δώσει πίσω και να αποδείξει ότι τίποτα απ΄όσα ακούγεται δεν είναι αλήθεια. Ειδικά αν είναι πραγματικότητα ότι σταδιακά έχει ξαναβρεί τον δρόμο του επαγγελματικά, είναι καθαρά στο χέρι του να καθαρίσει το θέμα».

- Θα ξανάπαιζες για τον Δρόσο;
«Δεν νομίζω ότι θα μου το ζήταγε ξανά γιατί δεν τον βλέπω να ασχολείται ξανά με το μπάσκετ…».

Εμ Χρηστάκο αγόρι μου τέτοιους φίλους που έχεις τι τους θέλεις τους εχθρούς..Αφού μετά από όσα σου έκανε μιλάτε ακόμα στο τηλέφωνο τα ήθελε ο κ..άκος σου! Δε σου έφταιγε ο ΠΑΟΚ μετά..Πάντως ρε παιδί κοίτα να δείς που εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι..Ρε τον Δρόσο αντί να πλήρωνει τους παίχτες, τους τα έπαιρνε κιόλας!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

απίστευτα πράγματα, τρομερή συνέντευξη, ήμαρτον!!! να δίνεις τα λεφτά σου στο κάθε λαμόγιο. τι μυαλό είναι αυτό ρε σεις. μυαλό play maker...

PS: δεν ήξερα πού αλλού να το ποστάρω (άλλος ένας καλός παίκτης που πέρασε από την ομάδα μας)" http://www.sport-fm.gr/article/217018
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το να βοηθάς κάποιον που σου το ζητάει για λόγους υγείας είναι καθήκον. Αν αυτός αποδεικνύεται απατεώνας δεν σημαίνει ότι είσαι άμυαλος ή κορόιδο. Παραμένεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μπράβο σου.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εγώ εννοούσα για αυτούς που του δώσανε λεφτά να τα επενδύσει στοιχηματικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Θέμα χρόνου είναι πια η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Αγαδάκου στο Περιστέρι. Ο παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, η "χρυσή τομή" στο οικονομικό έχει ήδη βρεθεί, οπότε μόνο κάποιες μικρολεπτομέρειες απομένουν ώστε ο έμπειρος σέντερ να θεωρείται και τυπικά πλέον μέλος της ομάδας των δυτικών προαστίων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο παίκτης να προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του στον προσεχές αγώνα με την ΑΕΚ, αρκεί βέβαια η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το πρωί.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά και ικανοποιεί απόλυτα τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος θα καταφέρει να δώσει ανάσες και στον Τζέιμι Άρνολντ, που ακολουθεί πρόγραμμα συντήρησης, μια και εμφανίζεται ιδιαίτερα κουρασμένος τελευταίος.
http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 59&w=0&m=1
Περισσότερα από τα 75 του Χέλι παίρνει αυτός???
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν σκεφτείς οτι ο καιμακόγλου παίρνει 100...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”