Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
χαχαχαχα μάνατζερ για το μπασκετ γιναμε!!!
Σόρρυ που δεν πολυγράφω, αλλα εμεινα απο χερι...
Σόρρυ που δεν πολυγράφω, αλλα εμεινα απο χερι...
έχω υπόνοια οτι κάποιοι εδώ μέσα (free4, denis...) αυτοτραυματίζονται για να τιμήσουνε την φετινή αγωνιστική προσφορά των filomeno, musli, cirillo κλπ κλπ.

Ε όχι κι αυτοτραυματίζομαι,, απλά είμαι λίγο περισσότερο άτυχος (δε λέω γκαντέμης! χαχα) από μερικούς άλλους!
Δεν το επιτρέπει η "φύση" μου..
Και χωρίς χέρια να είμαι, πάλι θα παίξω.. δε γίνεται να χάσω τα ματς!!

Και χωρίς χέρια να είμαι, πάλι θα παίξω.. δε γίνεται να χάσω τα ματς!!

Αυτό να το κλειδώσω?
Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές?
Θα πάρουμε και άλλους?
Δεν τελείωσαν οι μεταγραφές?
Θα πάρουμε και άλλους?

Το μπάσκετ (το βόλλευ, το χάντμπολ, το πόλο....) δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που έχει μόνο 4 μήνες για μεταγραφές..
Εδώ μπορεί σε 15 μέρες να έχουμε τον Αλεν στην ομάδα μας και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι (όχι τον Ζερόν Αλεν του παρελθόντος, αλλά αυτόν με τα κοτσιδάκια ντε, άντε και τα τατουαζ και την κορδέλα!!)

Εδώ μπορεί σε 15 μέρες να έχουμε τον Αλεν στην ομάδα μας και να μην το πάρει κανείς χαμπάρι (όχι τον Ζερόν Αλεν του παρελθόντος, αλλά αυτόν με τα κοτσιδάκια ντε, άντε και τα τατουαζ και την κορδέλα!!)

αν έχει και αυτή την ...άρα γκόμενα, χαλάλι του!!!gash04 έγραψε:Την μια εγχείριση την άλλη χέρι την άλλη πόδι ο Τσιρίλο είσαι?
- KalamarGiannis
Ντύθηκα πανκ. αν και μεταλλάς.
όμως το σημαντικό είναι να αλλάξουμε άσσο...μπράβο ρε Ο μας έδωσες ολους ελπίδα...
ΥΓ το ξέρετε ότι υπάρχει το πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ "ΓΙΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ"
όπου η ΠΑΕ μας πληρώνει τα δίδακτρα για 200 υποτροφίες; θέσεις υπάρχουν και για Θεσ/νικη και για Αθήνα...
(κι έχουμε κάτι συμμαθήτριες...)
όμως το σημαντικό είναι να αλλάξουμε άσσο...μπράβο ρε Ο μας έδωσες ολους ελπίδα...
ΥΓ το ξέρετε ότι υπάρχει το πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ "ΓΙΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ"
όπου η ΠΑΕ μας πληρώνει τα δίδακτρα για 200 υποτροφίες; θέσεις υπάρχουν και για Θεσ/νικη και για Αθήνα...
.. και δεν ντρεπεσαι που μας το λες???
Του μάξιμου θα του τρλεχουν ληδη τα σαλια!!

Του μάξιμου θα του τρλεχουν ληδη τα σαλια!!

KalamarGiannis έγραψε:...
το παιζουμε ολοι ασχετοι απο υπολογιστες και παμε να γραφτουμε ... χθες!!!

υ.γ. μ αρεσει που χετε 2-3 τοπικ για χαβαλε και ξεσαλώνεται στις μεταγραφες.... καλα σας λεω ατιμη φαρα εσας τους μπασκετικους...

Συγκαταλέγομαι κι εγώ σε αυτή τη.. φάρα?
Η μήπως εγώ είμαι.. γενικών καθηκόντων?

Η μήπως εγώ είμαι.. γενικών καθηκόντων?