Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Δημοσιεύσεις: 4365
Εγγραφή: Δευ 06 Οκτ 2008, 22:50
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ασπρόμαυρη πόλη
Επικοινωνία:

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Η ίδια είδηση από το contra

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 63156.html

Έξι και επτά μήνες με αναστολή σε τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ένοχους έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τρεις οπαδούς τους ΠΑΟΚ που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε επίθεση εναντίον αστυνομικών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, έξω από τα γραφεία συνδέσμου οπαδών του "δικεφάλου του Βορρά".

Οι κατηγορούμενοι ηλικίας 22, 33 και 34 ετών κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, ενώ ο ένας από αυτούς καταδικάστηκε και για παράνομη οπλοφορία, επειδή είχε στην κατοχή του έναν σουγιά. Στους δύο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή, ενώ στον οπαδό με το σουγιά επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών με αναστολή ιδίου διαστήματος. Και στους τρεις εξάλλου, επιβλήθηκε και η παρεπόμενη ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγώνες του ΠΑΟΚ για έξι μήνες.

Να σημειωθεί ότι οι μάρτυρες αστυνομικοί κατέθεσαν ότι κλήθηκαν στην περιοχή, έπειτα από καταγγελία για ξυλοδαρμό οπαδού του Άρη. Όπως τόνισαν στο δικαστήριο, μόλις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τους είδαν, τους επιτέθηκαν με ρίψεις διαφόρων αντικειμένων. Οι αστυνομικοί πάντως, δεν αναγνώρισαν στα πρόσωπα των κατηγορουμένων τους δράστες της επίθεσης.

Οι τρεις οπαδοί από την πλευρά τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο απλώς και μόνο για να μετάσχουν σε εκδήλωση του συνδέσμου.
Άβαταρ μέλους
Pepermint
Δημοσιεύσεις: 763
Εγγραφή: Παρ 07 Αύγ 2009, 08:26
Τοποθεσία: Πέρα από την Σοφίτα

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Pepermint »

Στα Τρίκαλα...ότι έγινε

Στα Γιάννενα...ότι έγινε

Στην Κομοτηνή...περάσανε τα αεκάκια

Στο Παγκρήτιο...θα περάσουνε 5 χιλιάρικα γάβροι


ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΓΕΣ-ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΠΟΡΩ !!!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Θα πάμε κι εμείς..
Μία τους και μία μας!

Εδώ βρέθηκαν γριές στη Ν. Σμύρνη!
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από novito »

Σύμφωνα με όσα γράφουν σήμερα οι φυλλάδες, είχαμε χθες 3 προσαγωγές συνοπαδών μας. Στον έναν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και στους άλλους δύο πλαστές προσκλήσεις.
Άβαταρ μέλους
pilotos
Δημοσιεύσεις: 21733
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pilotos »

Για αυτόν με τα ναρκωτικά, στα @@ μου.
Για τους άλλους, ας πάνε στην Ομόνοια να βρουν και πλαστά έγγραφα του κράτους και όχι προσκλήσεις από παέ!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Επεισόδια οπαδών με τραυματίες

Επεισόδια... Οπαδοί συνεπλάκησαν στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός δύο ατόμων (σ.σ. ο ένας στο πόδι με μαχαίρι), με συνέπεια να διακομιστούν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Νωρίτερα, επεισόδια έγιναν και στην περιοχή του Ιβανωφείου, σε αγώνα για το εφηβικό πρωτάθλημα βόλεϊ Ηρακλή-Αρη, μεταξύ υποστηρικτών του πρώτου και γονιών αθλητών του δεύτερου.

http://www.novasports.gr/volleyball/def ... aid=203229

Για να δούμε την ευαισθησία της αστυνομίας!

edit:
AdminTeam έγραψε:6.2 Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε ενότητες, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. [...]

8.7 Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή /και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.


Κανόνες Λειτουργίας του forum
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4
Δημοσιεύσεις: 432
Εγγραφή: Δευ 10 Αύγ 2009, 19:33
Τοποθεσία: Αθηνα

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

ενας αδερφος(συνδεσμιτης απ'οτι ακουσα) περασε τη νυχτα σε κρατητηριο του αμστερνταμ,αλλα τελικα σημερα τον αφησαν ελευθερο
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Ολα καλά νομίζω σε γενικές γραμμές στην εκδρομή!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

Πλούσιο κατηγορητήριο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν έξι νεαροί που κατηγορούνται για επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων του Άρη, αλλά και για επίθεση και ληστεία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, αλλά και για συμμετοχή σε επεισόδια

Στη σύλληψη έξι ατόμων ηλικίας από 17 έως 27 ετών συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μια σειρά αδικημάτων.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ο 17χρονος που είχε στην κατοχή του βόμβα μολότοφ, την οποία είχε κατασκευάσει νωρίτερα με τη βοήθεια 2 συνεργών του, συνοδευόμενος από τους υπόλοιπους συλληφθέντες και άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται, μετέβησαν στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, όπου με πέτρες, ξύλα, μπουκάλια και μολότοφ, επιτέθηκαν κατά οπαδών που βρίσκονταν στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του ΑΡΗ.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε εξωτερικό τοίχο διπλανού σπιτιού και φθορές σε βιτρίνα καταστήματος, ενώ έσπασε τζάμι σταθμευμένου οχήματος.

Εξάλλου, σε βάρος του 27χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για επίθεση και ληστεία σε βάρος τεσσάρων φιλάθλων του ΑΡΗ, που σημειώθηκε στις 24 Απριλίου στην περιοχή του Κορδελιού. Από την επίθεση είχαν τότε τραυματιστεί δύο άτομα, ενώ οι δράστες είχαν αφαιρέσει από τους παθόντες έναν σταυρό και δύο τσαντάκια με 1.320 ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του ενός από τους 21χρονους και του 24χρονου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία καθώς εμπλέκονται σε επεισόδια που σημειώθηκαν, την 7 Οκτωβρίου 2009, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.

Δικογραφία έχει σχηματιστεί επίσης για τον 24χρονο μαζί με τον 27χρονο γιατί συμμετείχαν στα επεισόδια που έγιναν στις 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ" της Καβάλας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και ακολούθως παραπέμφθηκαν στις ανακριτικές αρχές.

247νιουζ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
soflodoras
Δημοσιεύσεις: 1257
Εγγραφή: Δευ 14 Ιούλ 2008, 23:44

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από soflodoras »

αρκετα πληρωσε ο ΠΑΟΚ τους τυπους αυτους.
θελουν συμμορφωση και μαλιστα συντομα.τι ατομο μπορει να ειναι καποιος για να χτυπησει συνανθρωπο του και για να μη σχολιασω και την κλοπη.πιαστε και αυτον με το πιστολι στη φενερ.ολα τα φασιστομουτρα του κερατα.και μακρυα απο την τουμπα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ νιωθω ντροπη για τον ΠΑΟΚ οταν ακουω τετοια.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4
Δημοσιεύσεις: 2044
Εγγραφή: Παρ 25 Ιαν 2008, 23:19

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Καλά ΕΣΥ φίλε έχεις φύγει έργο, μάλλον ζεις σε άλλο κόσμο.... Κ επειδή είμαι σίγουρος δεν ήρθες στην Τουρκία κ τα λες αυτά απ το βολεμένο καναπέ σου μάθε πρώτα τι κάνανε οι Τούρκοι κ πως χτυπουσανε κόσμο χώρις λόγο κ μετά μιλά ... Κ Δεν κατάλαβα ρε φίλε ΕΣΥ τι είσαι λογιστής της ΠΑΕ η αστυνομικός για να καταλάβουμε , αυτά τα τύπου πιάστε τον κ τέτοια ταιριάζουν στην δίπλα γειτονιά όχι στο λαό του ΠΑΟΚ ,, άντε όλοι γίνατε προστάτες της ομάδας από το σπίτι σας κ το ζεστό καναπέ σας
Άβαταρ μέλους
soflodoras
Δημοσιεύσεις: 1257
Εγγραφή: Δευ 14 Ιούλ 2008, 23:44

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από soflodoras »

1ον . Δεν μιλησα ποτε για αστυνομια...δεν ειπα ποτε να τους κλεισουμε φυλακη.Ειμαι αρκετα προσεκτικος σε αυτα που λεω.Να τους συμορφωσουμε λεω.Εμεις.Να παν να γ@μηθουν οι σκατομπ@τσοι.Και οταν λεω ο ΠΑΟΚ πληρωσε.Δεν εννοω χρηματικα αλλα ποιοτικα (που ειναι μεσα φυσικα και το χρηματικο)
2ον.Για την Τουρκια εχεις δικιο,γιατι δεν ξερω.Αλλα πες μου κατι.Αυτο το πιστολι ρε φιλε?το αγορασε εκει?αφου ειδε τι κανουν οι τουρκοι?ή μηπως το κουβαλουσε απο ελλαδα μερια?
3ον.Νιωθω οτι ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει και θα αλλαζει.Εμεις δεν μπορουμε?
4ον.Η βια αδερφε φερνει βια.Αυτο το ξερουν και οι πετρες.τι θελουν δηλαδη αυτοι οι ανθρωποι?να μην μπορουμε να περπαταμε μεσα στην πολη?

Δεν ειμαι εγω αυτος που θα επιβαλλει την αποψη του.Αλλα σιγουρα θα προσπαθησω οσο μπορω να αλλαξω καποια πραγματα που εγω νιωθω οτι δεν με εκφραζουν.Ενα απο αυτα ειναι τετοιου ειδους βια.(το εγω το χρησιμοποιω για να τονισω πως οτι γραφω ειναι προσωπικη κριση και μονο)
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gash04 »

ΠερηφάνειαΑντίστασηΟικογενειακήΚαταστροφή :(
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4953
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν ήμουν Τουρκία και δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία όταν κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει συνάνθρωπό του. Άλλο "τον σπάω στο ξύλο", άλλο "τον σκοτώνω". Το πρώτο μπορώ να το καταλάβω, το δεύτερο όχι. Μια φωτοβολίδα που έφυγε από οπαδούς μας στη Λάρισα πριν χρόνια σκότωσε τον Μπλιόνα. Κάποιοι το ξέχασαν γιατί εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε να το θυμόμαστε. Πρέπει όμως την ιστορία του Μπλιόνα να τη λέμε στα παιδιά μας, να την κατακρίνουμε, να τονίζουμε ότι είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία μας και να μην την ξεχνάμε. Οι νέοι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ πρέπει να ξέρουν. Γιατί όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει...
Οπότε όποιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ πέταξε φωτοβολίδα στην Τουρκία - ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ - τότε, ναι, να πάει φυλακή. Και να μείνει πολύ καιρό εκεί. Και όχι να καλύπτεται απο άλλους. Για μένα αν κάποιος δώσει πληροφορίες για το άτομο αυτό δεν είναι ρουφιανιά. Αντίθετα αν δεν πει αυτά που ξέρει είναι συνέργια σε εν δυνάμει έγκλημα. Γιατί στην Τουρκία μπορεί το κακό να μην έγινε, ποιος όμως μας λέει ότι δεν θα γίνει κάπου αλλού; Και τότε όλοι μας θα κάνουμε δήθεν τους ανήξερους, ότι πέσαμε απο τα σύννεφα, ότι δήθεν καταδικάζουμε τη βία και άλλα τέτοια ωραία. Και στην ουσία αυτούς που κάνουν τέτοια πράγματα τους έχουμε ανάμεσά μας και τους κανακεύουμε.
Ο άνθρωπος αυτός που πέταξε με πιστόλι τη φωτοβολίδα έκανε κακό στην ομάδα μας, στη χώρα μας, στους αγνούς και γνήσιους ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ. Και το γεγονός ότι πήγε στην Τουρκία δεν μου λέει τίποτα. Δηλαδή όποιος ακολουθεί την ομάδα μας παντού δικαιούται αυτομάτως να κάνει βανδαλισμούς και να σκοπεύει συνανθρώπους μας; Τι λογική είναι αυτή;
Επαναλαμβάνω, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ο συγκεκριμένος πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Γιατί αύριο μπορεί από τη φωτοβολίδα του να πέσει νεκρό ένα μικρό παιδί που πήγε στο γήπεδο με τον πατέρα του για να δει την αγαπημένη του ομάδα.
Προσωπικά για μένα αυτά τα "συλλάβανε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και η αστυνομία είναι κακή και πρέπει να τους απελευθερώσει γιατί είναι αδέλφια μας" μου είναι παντελώς αδιάφορα. Οποιος κάνει επεισόδια πρέπει να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται είτε είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ είτε ότι άλλο θέλει. Να υπάρχουνε όμως αποδείξεις χειροπιαστές και όχι υποψίες. Και το ίδιο να γίνεται με όλους τους οπαδούς που κάνουν επεισόδια, όλων των ομάδων. ΟΛΩΝ!
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι η εξάλειψη της βίας δεν είναι μόνο θέμα πολιτείας, αστυνομίας και θεσμών, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Σύλληψη και παράνομη κράτηση οπαδών του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από gash04 »

Ξύλο βγήκε απο παράδεισο :ugeek:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”