ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- paok kerkyra
Re: Ατυχήματα & θάνατοι οπαδών: Καλό ταξίδι αδέρφια..
συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων πραγματικά ορισμένες φορές φωνάζω και εγω το εμμετικό σύνθημα αλλα μετά αισθάνομε σαν ζώο κάτι τέτοια περιστατικά μας θυμίζουν οτι γενικά ο αθλητισμός είναι μια γιορτή και οχι πόλεμος
Συγκλονιστικό...
Να είναι καλά τα παιδιά εκεί ψηλά!!
Να είναι καλά τα παιδιά εκεί ψηλά!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ποτέ ξανά τέτοια τραγωδία! Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές των παιδιών αυτών που δεν πρόλαβαν να χαρούν τη ζωή....
Το ποδόσφαιρο είναι ότι πιο όμορφο έχουμε να χαιρόμαστε στη ζωή. Ας μην το δηλητιριάζουμε με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό!!
Καλό ταξίδι παλικαράκια...Και να κάνετε καλή παρέα εκεί ψηλά με τα δικά μας τα παιδιά. Να μην μαλώνετε, αλλά να κάνετε καζούρα ο ένας στον άλλο, με τις ομάδες σας! Γιατί εμείς είμαστε ανίκανοι να το κάνουμε αυτό....
Το ποδόσφαιρο είναι ότι πιο όμορφο έχουμε να χαιρόμαστε στη ζωή. Ας μην το δηλητιριάζουμε με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό!!
Καλό ταξίδι παλικαράκια...Και να κάνετε καλή παρέα εκεί ψηλά με τα δικά μας τα παιδιά. Να μην μαλώνετε, αλλά να κάνετε καζούρα ο ένας στον άλλο, με τις ομάδες σας! Γιατί εμείς είμαστε ανίκανοι να το κάνουμε αυτό....
- DimisK
- Επικοινωνία:
GORDON έγραψε:Συγκλονιστικό...gash04 έγραψε: Η σημαία, έμεινε μέσα στο ταξί, με το αίμα του Παναγιώτη να την σταμπάρει και τον κ. Ηρακλή να την φυλάει σαν κόρη οφθαλμού για 29 χρόνια φυλαγμένη σε ένα ντουλάπι. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, που την παρέδωσε στην μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου. «Την είχα φυλαγμένη και δεν την έπλυνα ποτέ», είπε ο κ. Ηρακλής παραδίδοντας την σημαία στην μητέρα του Παναγιώτη που ξέσπασε σε λυγμούς...![]()
R.I.P.
Απίστευτο....

Πόσο κουράγιο να έχει ένας άνθρωπος για να αντέξει...
- ΑποστόληςΑ
Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι και μας θλίβει το γεγονός της πρόωρης αναχώρησής τους για τον άλλο κόσμο! Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους!
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
ειναι φορες που δεν ξερεις τι να γραψεις δυστυχως...
ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/B69YucdtFoc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/B69YucdtFoc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
...και το πιο συγκλονιστικό είναι αυτό που έγραψε χτες το ΕΘΝΟΣΠΟΡ: ότι μέσα σε λίγο καιρό πέθαναν από τον καημό τους ο πατέρας του πιτσιρικά, η γιαγιά του και η 26χρονη αδερφή του...DimisK έγραψε:GORDON έγραψε:Συγκλονιστικό...gash04 έγραψε: Η σημαία, έμεινε μέσα στο ταξί, με το αίμα του Παναγιώτη να την σταμπάρει και τον κ. Ηρακλή να την φυλάει σαν κόρη οφθαλμού για 29 χρόνια φυλαγμένη σε ένα ντουλάπι. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, που την παρέδωσε στην μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου. «Την είχα φυλαγμένη και δεν την έπλυνα ποτέ», είπε ο κ. Ηρακλής παραδίδοντας την σημαία στην μητέρα του Παναγιώτη που ξέσπασε σε λυγμούς...![]()
R.I.P.
Απίστευτο....![]()
Πόσο κουράγιο να έχει ένας άνθρωπος για να αντέξει...

Δε γίνονται αυτά ρε σεις..
Δηλαδή η μητέρα του η χαροκαμενη τι πρέπει να λέει?
Δηλαδή η μητέρα του η χαροκαμενη τι πρέπει να λέει?
-
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8a8bUnjgdWc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8a8bUnjgdWc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
δυστυχώς παιδιά,
ο ΣΦ ΠΑΟΚ παραδείσου, από σήμερα αριθμεί μια ακόμα ασπρόμαυρη ψυχή,
...και από κει ψηλά που θα σαι ΠΑΟΚτσακι μου,να 'σαι σίγουρος ότι κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στον ναό, η σκέψη μας θα περνάει μια βόλτα απο εκέι ψηλά που θα μας βλέπεις για να μας θυμίζεις, τι πάει να πει αγάπη για αυτά τα 4 γράμματα,
τα αετόπουλα όμως δεν τα κλαίμε,
τα θυμόμαστε με συγκίνηση και με σεβασμό, όπως όταν μιλούσαμε για τα αετόπουλα που φτερούγισαν στα Τέμπη, και να που θα είστε τώρα μαζί...
καλό ταξίδι παλίκαρε,
δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!
ο ΣΦ ΠΑΟΚ παραδείσου, από σήμερα αριθμεί μια ακόμα ασπρόμαυρη ψυχή,
...και από κει ψηλά που θα σαι ΠΑΟΚτσακι μου,να 'σαι σίγουρος ότι κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στον ναό, η σκέψη μας θα περνάει μια βόλτα απο εκέι ψηλά που θα μας βλέπεις για να μας θυμίζεις, τι πάει να πει αγάπη για αυτά τα 4 γράμματα,
τα αετόπουλα όμως δεν τα κλαίμε,
τα θυμόμαστε με συγκίνηση και με σεβασμό, όπως όταν μιλούσαμε για τα αετόπουλα που φτερούγισαν στα Τέμπη, και να που θα είστε τώρα μαζί...
καλό ταξίδι παλίκαρε,
δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!