Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Δημοσίευση από Hideguti »

DimisK έγραψε:Αν δεν βρεθεί μεγαλομέτοχος παιδιά, να ακουμπήσει μπόλικα ευρώπουλα, τα ίδια θα συζητάμε κάθε χρόνο.
Aν ελθει μεγαλομετοχος Ντιμη τοτε θα συζηταμε, μετα απο ενα χρονο, αυτα που συζητουσαμε καθε χρονο για σχεδον 20 χρονια.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Πιθανόν Hide. Αλλά ποια άλλη ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ λύση υπάρχει; Να την βρούμε, να την εφαρμόσουμε και να προχωρήσουμε...

Αυτά τα "είμαστε 500.000 και να βάζει ο καθένας μας 100 ευρώ το χρόνο, και να τα 50.000.000 ευρώ το χρόνο" δεν γίνονται και είναι ωραίες θεωρίες...

Και μετά είναι και το άλλο: Γιατί νομοτελειακά ο επενδυτής θα πρέπει να είναι λαμόγιο; Δεν μπορεί να βρεθεί μια φόρμουλα ελέγχου του; Και γιατί να μην είναι ομάδα επενδυτών;

Δεν ξέρω, αναζητώ κι εγώ λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Αλλά αισθάνομαι ότι κάθε χρόνο βάζουμε τον οβολό μας σε ένα πανέρι χωρίς πάτο....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

niko70 έγραψε:Για μένα μεγαλοεπενδυτής στον ΠΑΟΚ ούτε 1/1.000.000. Αυτή η διοίκηση έχει την ιστορική ευκαιρία να δημιουργήσει μια βάση σταθερής χρηματοδότησης της ομάδας από τον κόσμο της. Δε μιλάμε για τρελλά νούμερα.

Ο ΠΑΟΚ που έχουμε στο μυαλό μας δε μπορεί να έχει 100.000 μέλη που να εισφέρουν σταθερά 150 ευρώ το χρόνο?
Αν δεν τους εμπνέει αυτή η διοίκηση, με παιδιά νέα και δικά μας τότε ποιός μπορεί να το κάνει?
Συμφωνώ Νίκο μου στην πρώτη παράγραφο.

Όσο για τη δεύτερη, η απάντηση είναι ότι "δεν μπορεί"...Κι αν "μπορέσει" θα μπορέσει για ένα χρόνο, άντε για δύο. Μετά θα ξεφουσκώσει. Εμείς θέλουμε μια λύση διαρκείας και σταθερή.

Δεν ξέρω βέβαια ποια είναι. Σκέψεις διατυπώνω...
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Hideguti έγραψε:
Aν ελθει μεγαλομετοχος Ντιμη τοτε θα συζηταμε, μετα απο ενα χρονο, αυτα που συζητουσαμε καθε χρονο για σχεδον 20 χρονια.
Και εγώ αυτής της άποψης είμαι, απλά ίσως να χρειάζονται 3-4 άνθρωποι που να βοηθάνε με μεγάλα ποσά σε κάθε αύξηση και το τωρινό διοικητικό σχήμα να τα διαχειρίζεται...
Και αυτό γιατί η εντυπωσιακή πώληση των φετινών διαρκείας και η αύξηση των χορηγιών δεν ήταν αρκετή να εξασφαλίσει την εύρυθμη εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων μας για το πρώτο εξαμήνο του έτους...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

DimisK έγραψε:.Αυτά τα "είμαστε 500.000 και να βάζει ο καθένας μας 100 ευρώ το χρόνο, και να τα 50.000.000 ευρώ το χρόνο" δεν γίνονται και είναι ωραίες θεωρίες...
Yπαρχει ανθρωπος με διψηφιο νουμερο ηλικιας που εχει υποστηριξει το παραπανω? Αν υπαρχει με γεια του με χαρα του. Τι να πω...

Θα τρελαθουμε τελειως. Απο τον αποπατο που βρισκοταν ο ΠΑΟΚ εχει φτασει εδω που ειναι σημερα με χρηματα καποιου επενδυτη?
Ή μηπως δεν εχουμε πει 500 χιλιαδες φορες οτι σε καθεστως λαικης ιδιοκτησιας τα εσοδα σου δεν ειναι μονο απο τις εισφορες του κοσμου, αλλα οτι οι τελευταιες αποτελουν ενα σημαντικο ποσοστο των συνολικων σου εσοδων?

Αυτη η διαδικασια ακολουθειται και σε τεραστιες ομαδες του εξωτερικου. Δεν την εχω βγαλει εγω απο το κεφαλι μου.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κοάξ κοάξ χαρ χουρ

Ένας εκ των Ντούσαν Μπάγεβιτς ή Φερνάντο Σάντος αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Ότο Ρεχάγκελ στην εθνική Ελλάδος σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κροατία!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportal.hr» γράφει ότι η ΕΠΟ θέλει να εμπιστευτεί και πάλι ξένο τεχνικό, ο οποίος όμως να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και το κασέ του να είναι μικρό. Με βάση αυτά τα κριτήρια, ο προπονητής της ΑΕΚ και ο Πορτογάλος τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. είναι τα φαβορί

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έγινε από τους Κροάτες με αφορμή το γεγονός ότι κληρωθήκαμε μαζί στην κλήρωση του Euro 2012, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερη βάση παρόλο το γεγονός ότι είναι πιθανό η Εθνική μας ομάδας να περάσει στην μετά-Ότο εποχή μετά το Μουντιάλ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Για τον Σαντος ειχε ξανακουστει πιο παλια ,.μιας και ειναι πανω κατω κοντα στο αγωνιστικο στυλ Ρεχαγκελ..Ενδεχομενως αν δεν γινει συμφωνια με τον Π.Α.Ο.Κ (κομματακι εως κομματαρα δυσκολο :mrgreen: ) να κινηθουν προς την κατευθυνηση αυτη..!!
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Μήπως με την συνέντευξή του αυτή ο Σάντος, αρχίζει σιγά σιγά να μας κουνάει μαντήλι…κι όλοι οι ύμνοι που γραφτήκαν σε αυτό εδώ το τόπικ σιγά σιγά θα γίνουν μύδροι εναντίον του;
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ας γίνω λιγάκι κακός τώρα...
Το καλοκαίρι ο Ζαγοράκης αν δεν κάνω λάθος του είχε προτείνει καινούριο 3ετες συμβόλαιο και ο Σάντος δεν θυμάμαι να είχε αρνηθεί....απ' ότι θυμάμαι θετικότατος ήταν και δεν νομίζω τα οικονομικά δεδομένα τότε να ήταν καλύτερα.
Αντε Σαντόσκυλα μη σας παίρνει από κάτω...σ' αυτό εδώ το topic θα είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα και θα τρώμε τα μουστάκια μας....dont worry μπρε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

του χε προτεινει 2ετες συμβολαιο. απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα αλλαξαν αρκετα πραγματα ωστοσο.

ειναι ο αρχιτεκτονας της ομαδας ,εγγυητης αγωνιστικης πειθαρχιας και σταθεροτητας και η διοικηση πρεπει να τον κρατησει με καθε τροπο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Σαντος.Με αυτο το σκυλι ο ΠΑΟΚ μπορει πολλα πραγματα.ειναι σιγουρο αυτο.και αν μιλαει για πρωταθλημα εγω δεν εχω κανενα λογο να μην τον πιστεψω.Αλλωστε οτι εχει πει παντα ηταν σωστο.Οι προυποθεσεις ομως ειναι αυτες που κανουν τα παντα δυσκολα.Θελει 3 παικτες μεγαλης αξιας.Φυσικα καλυτερους απο αυτους που εχουμε στις συγκεκριμενες θεσεις.Ακριβη προυποθεση αυτη.Και σιγουρα ο ΠΑΟΚ δεν εχει 100.000 κοσμο να στηριξει οικονομικα.
Στο μεγαλυτερο καλεσμα της ιστοριας του πηγανε 13.000 (χωρις να ειμαι σιγουρος για το νουμερο).Αλλα και 2εκατομυρια να βρουμε απο την τωρινη αυξηση ισως να μην αρκουνε για την υπερβαση που ζηταει ο Σαντος.Ο ΠΑΟΚ πρεπει να βγει φετος Τσ.Λιγκ αν θελουμε να κανουμε μεγαλα ονειρα για του χρονου.Να εχουμε σιγουρη τουλαχιστον την εισοδο μας στους ομιλους ουεφα αλλα και γιατι οχι και να παλεψουμε για τους ομιλους Τσ.Λ.Καπου ειχα διαβασει οτι για καθε νεοφωτιστη ομαδα στους ομιλους του ΤΣ.Λ. υπαρχει εξτρα πριμ των 15 εκατομυριων ευρω.Ισχυει?Ξερει κανεις?

Ειμαι γενικα αισιοδοξος και για την ανανεωση Σαντος αλλα και για την κατακτηση του πρωταθληματος στις προσεχεις σεζον.

υγ.Θαναση στην ξενιτια που εισαι και ξερω οτι διαβαζεις θελω να δω συμμετοχη σου στο παοκμανια.
nagbe

Δημοσίευση από nagbe »

Φυσικά και είναι καλός προπονητής ο Σάντος. Μήπως όμως το θέμα είναι άλλο; Μπορεί ο ΠΑΟΚ με διοίκηση Ζαγοράκη κόσμου να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του Πορτογάλου που θέλει ένα αυξημένο μπάτζετ, καλύτερες μεταγραφές και συνθήκες; Αν όχι, που είναι και το πιο πιθανό, αν λάβουμε τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, θα ήταν προτιμότερο να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Άλλωστε και οι ίδιοι καταννοούμε πως η γκρίνια θα είναι το φυσικό επακόλουθο στις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και σ΄αυτές του Σάντος με τον κόσμο που δύσκολα θα μείνει ικανοποιημένος με μία ακόμα καλή αλλά χωρίς τίτλο χρονιά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για ανανέωση Σάντος κι ενώ η ομάδα έχει κρίσιμα παιχνίδια!
Ο Σάντος ξέρει τι ζητάει ο ΠΑΟΚ και τι θέλει από αυτόν..
Ο ΠΑΟΚ και κατ' επεκτασιν η διοίκηση ξέρει τον Σάντο και πιστεύω ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα..

Σταματήσαμε το γαιτανάκι με την ανανέωση του Ιβιτς και πιάσαμε τον Πορτογάλο τώρα? :evil:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Orwell έγραψε:Τολμηρές απαντήσεις και ξεκάθαρα λόγια απ' τον Σάντος...
Θα έλεγα ότι θα είναι πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ αν δεν συνεχίσει και του χρόνου πράγμα που για να είμαι ειλικρινής δεν το πιστεύω.
Αν και δεν είμαι απ' τους φανατικότερους υποστηρικτές του :) θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο και μεγάλο ρίσκο να αντικατασταθεί...
δεν ξανατρώω μανιτάρια
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

μόλις άκουγα ερασπορ, και αυτοί εκεί το είχαν σχεδόν σίγουρο πως θα φύγει ο Σάντος, μάλλον για εθνική. Ξέρει κανένας τίποτα έγκυρο ρε παιδιά, ή πάλι μας παραμυθιάζουν οι Αθηναίοι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”