Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από tad »

Πρακτορίνε μία χαρά είναι τα νούμερα.

Όσο αφορά καινούριους πιστεύω ότι δεν πρέπει να ξεπερνάνε το 5%. Το 95% είναι παλιοί.

Τα νούμερα είναι μία χαρούλα. Τρανή απόδειξη για το ποια είναι η κατάσταση στον μεγάλο ΠΑΟΚ και στην νοοτροπία του λαού του.

Έχουμε πολλή δρόμο ακόμα. Είναι πολλά τα χρόνια της ρεμούλας που πέρασαν πάνω από το κορμί της ομάδας. Άφησαν υπολλείματα και δεν τα ξεπερνάς μέσα σε 2-3 χρονάκια. Για εμένα προσωπικά αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες είναι μία τρανή απόδειξη ότι οι κουβέντες για τίτλους και για νέα γήπεδα είναι να είχαμε να λέγαμε. Μιλάμε για πολλούς πανηγηρτζίδες. Το καλοκαίρι το φόρουμ είχε ένα κάρο καλόπαιδα που εκφέρανε άποψη.

"Πάρε ρε Ζαγοράκη τον εστογιάνοφ","Πάρε το Ριέρα","φέρε ρε παιχταράδες να φάμε τον γαύρο". Καμιά διακόσιοι ήταν μέσα στις μεταγραφές ανά πάσα στιγμή να λένε, να λένε, ότι του κατέβει του καθενός. Την ίδια ώρα η εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έχει αναλάβει την ιερή υποχρέωση να σώσει τον ΠΑΟΚ από τα χρέη παλεύει με χίλια δύο κύματα. Ρίσκαρε λίγο παραπάνω για EL και δεν της βγήκε για μία δύο στραβοκλωτσιές του Φωτάκη και του Ίβιτς. Και τώρα ... ??

Τώρα όλοι οι λαλίστατοι παοκτσήδες τουμπεκί ψιλοκομμένο όσο αφορά να δώσουν λίγα ψωροευρώ για να ορθοποδήσει η ομάδα.

Για αυτό σου λέω.. Μία χαρά τα νούμερα. Η αυτογνωσία και για εμάς αλλά και για την διοίκηση είναι για εμένα η μόνη σωτηρία μας. Περικοπή 20% στο μπάτζετ και τον πούλο ο Σάντος αφού ο άνθρωπος θέλει να πάρουμε κανά δύο παιχταράδες ακόμα για να χτυπήσουμε τίτλο. Προπονητής ο Γεωργιάδης ή ένα άλλο παλικάρι με προοπτικές που στοιχίζει τζάμπα. 4-5 παίχτες πιτσιρικάδες + παπάζογλου και Κούτσια. Ήδη ο Γκαρσία ανανέωσε με λιγότερα. Τον πούλο ο Μούσλι που παίρνει πολλά. Από 8 που είναι το μπάτζετ να πέσει στα 7 το πολύ. Από τα διαρκείας τόσα παίρνεις. Με τα άλλα έσοδα πληρώνεις εφορίες, προπονητικά και λοιπά έξοδα.

Και για εμένα όλα καλά. Για τους άλλους δεν ξέρω ... Εγώ δεν απογοητεύομαι γιατί πλέον είμαι ΠΑΟΚ και έχω και διοίκηση ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπραβο αδερφε μεγαλες αληθειες ειπες...

μη φωναζετε ρε και ξυπνησουν οι πανηγυρτζηδες...αυτοι μονο το καλοκαιρι για μεταγραφες ειναι μετα απο καμια ηττα να παιρνουν στα ραδιοφωνα να κραζουν και μετα απο καμια νικη με γαυρο να ξεφαντωνουν.... :evil: :evil:

υγ ντροπη αδερφια ελπιζω να αλλαξουν τα δεδομενα μεχρι την παρασκευη
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

H AMK είναι απο τις μεγαλύτερες αποτυχίες μας.
Μεγαλύτερη απο την ήττα με Χέρενφεν μεγαλύτερη αποτυχία απο τον αποκλεισμό κυπέλλου μεγαλύτερη αποτυχία απο κάθε στόχο.
Ο λόγος?
Γιατί εδώ παίζει μπάλα ο πάντα MVP παίχτης της ομάδας μας αυτός με το νούμερο 12 ο οποίος απλά σαν εμφάνιση είναι τραγικός.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ακουω,συνεχως,δικαιολογιες απο "Παοκτσηδες"που δεν εχουν βαλει χρηματα στην ΑΜΚ....Πιστευα πως,ποτε στη ζωη μου δεν θα διαχωριζα τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!!!!Δυστυχως,ειναι η πρωτη φορα που το κανω... αλλα εκτος απο αυτους που θα συμμετεχουν σε αυτη την τοσο κρισιμη ΑΜΚ, οι υπολοιποι βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν χομπι!!!!!!!!!!!!Ουτε τον αγαπουν,ουτε τον πονανε!!!Απλα,Τον εχουν σαν μια ασχολια για να ξεδινουν!!!!!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!

ΥΓ.Κοροϊδευα τους γαυρους επειδη δεν μπορεσαν να φτασουν τα 80000 μελη.Που να'ξερα.......
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Μη μασάτε ρε...εγώ ακόμα δεν πήγα τράπεζα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

mpafos4 έγραψε:

ΥΓ.Κοροϊδευα τους γαυρους επειδη δεν μπορεσαν να φτασουν τα 80000 μελη.Που να'ξερα.......

Και εγώ το ίδιο έκανα αρχικά μέχρι να καταλάβω πως είμαστε για τα πανηγύρια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με πορδες δε βαφεις αυγα λεει ο λαος μας...εμεις θελουμε παιχτες μπαλαρα τιτλους γηπεδα με τα ψιχουλα που δινουμε...μετα μας φταινε αλλοι...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Tad μην ανησυχείς η μεταγραφολογία σαν τόπικ μετά την ΑΜΚ και ανάλογα την κίνηση της δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί εδώ μέσα σαν τόπικ ούτε για πλάκα.
Αν θα θέλουν να συζητήσουν τα παιδιά για μεταγραφές υπάρχει τόπικ το ότι να ναι να γράψουν ότι θέλουν.
κάτι τόπικ για γήπεδα κάτι προπονητικά και σαχλαμάρες.
Μη σε πω πως θα πρέπει να έχουμε άβαταρ την απόδειξη μετοχών για να μπορείς να ποστάρεις κιόλας :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εχει να πεσει πολυ photoshop λαιμαι :lol: :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Mακαρι,φιλε Οrwell,να ειναι χιλιαδες σαν και σενα...Οι υπολοιποι παρατηστε μας στην τρελα μας και ασχοληθειτε με τιποτα αλλο.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!

ΥΓ.Τα εχω παρει στο κρανιο!!Κρατιεμαι τοσες μερες αλλα δεν αντεχω αλλο!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ Ο ΠΑΟΚ ΡΕ................ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε σεις .....

μην απογοητεύεστε ρε. Δεν είναι η ΑΜΚ για να απογοητευόμαστε. Δεν μπορεί να ανοίξει η ΠΑΕ μία αύξηση και να πάνε 100.000 παοκτσήδες από την μία μέρα στην άλλη να στηρίξουν ...

Τόσα χρόνια όλοι μας μάθαμε στις παπαριές ... Μας έχουν βομβαρδίσει τόσα χρόνια όλοι οι ελληναράδες με παπαροσύνη και οχαδελφισμό. Το αποτέλεσμα το βλέπετε τον τελευταίο καιρό που η οικονομία πάει σούμπητη. Χιλιάδες Θεσσαλονικείς γεμίζουν κάθε ΣΚ τα προποτζήδικα για το στοίχημα. Η θεσσαλονίκη έχει τους περισσότερους κατά κεφαλή λογαριασμούς ίντερνετ στον κόσμο για το στοίχημα. Κάθε εβδομάδα όλοι αυτοί χάνουν στο στοίχημα τόσα που θα φτάνανε χαλαρά για την ΑΜΚ του ΠΑΟΚ. Αυτό το πράγμα δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη.

Το θέμα είναι αυτό που βιώνουμε ο καθένας στην καθημερινότητά μας και το πως βλέπουμε την ομάδα μας. Για πολλούς από εμάς ο ΠΑΟΚ είναι το αγχωλητικό μας. Είναι η καψούρα μας. Είναι η χαρά μας. Δεν είναι έτσι για όλους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παοκτσήδες αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Και πιστεύω ακράδαντα ότι αν υπάρχει στην Ελλάδα μία μεγάλη ομάδα για να φτιάξει πραγματική λαϊκή βάση αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό όμως δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη. Θέλει προσπάθεια και πολλή μπαραμπούρα στο μιλητό στους φίλους του γνωστούς και οπουδήποτε έχουμε την δυνατότητα όπως είναι εδώ μέσα το φόρουμ.

Απογοήτευση όχι. Αυτογνωσία ναι. Αν έχεις αυτογνωσία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την παλέψεις. Αν θα πετύχεις είναι άλλο θέμα. Σίγουρο στην πουτάνα την ζωή δεν είναι τίποτα ...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Το σκηνικό με το οποίο οι γάβροι μάζεψαν σε πολύ καλύτερους οικονομικά καιρούς τα μέλη τους δεν είχε καμιά σχέση με τη δική μας ΑΜΚ...όποιος θυμάται καταλαβαίνει...εμείς δυστυχώς για 2η φορά κάνουμε πολύ ερασιτεχνικούς χειρισμούς σαν να μη μάθαμε τίποτε απ' την πρώτη φορά.
Απ' την άλλη ο κόσμος ναι μεν έχει φτάσει τον ΠΑΟΚ εδώ που είναι και έχει ματώσει αρκετά αλλά έχει και τα όρια του τα οποία καλά είναι να μην τα υπερεκτιμούμε.
Τα 2 εκ. της πρώτης αύξησης ήταν ένα πάρα πολύ καλό νούμερο και εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό.Κάποιοι και τότε ακόμα θέλανε παραπάνω.Εγώ νομίζω ότι τότε πιάσαμε περίπου ταβάνι.
Για την τωρινή ΑΜΚ είχα πει πριν καν αρχίσει πως οτιδήποτε παραπάνω από 600 χιλ. θα αποτελέσει έκπληξη για μένα και δυστυχώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
Νομίζω ότι δεν πρέπουν ούτε θετικές, ούτε αρνητικές κρίσεις για τον κόσμο....αυτό μπορεί, τόσο κάνει.
Προσπαθώντας να μπω στο μυαλό όσων δεν θα πάρουν είχα πει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς με το διαρκείας παίρνεις κάτι χειροπιαστό ενώ στην ΑΜΚ τίποτε..εμένα μου μοιάζει με έρανο, με οικονομική βοήθεια, με κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Αν ήμουν Ζαγοράκης το χειροπιαστό που τόσο μας αρέσει να παίρνουμε στο χέρι θα του έβαζα ένα καπέλο 50 ευρώ,κλείνοντας τα αυτιά στις φωνές που θα έλεγαν για υπέρογκες αυξήσεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Orwell έγραψε: Προσπαθώντας να μπω στο μυαλό όσων δεν θα πάρουν είχα πει ότι ευτυχώς ή δυστυχώς με το διαρκείας παίρνεις κάτι χειροπιαστό ενώ στην ΑΜΚ τίποτε..
πελατης δλδ....στο διαρκειας εχτος απο την καψουρα μας παιρνουμε και ανταλλαγμα και μαλιστα σε πολυ καλα δεδομενα μεχρι σημερα(για του χρονου αν υπαρξουν αυξησεις και ελεω ΑΜΚ μην ακουω κανενα να γκρινιαζει)....με τις μετοχες γινεσαι κομματι του ΠΑΟΚ δεν υπαρχει στιγμη που μπορει να νιωσει πιο περηφανος ενας ΠΑΟΚτσης...
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Μα Orwell στην τελική ποιός ισχυρίστηκε το αντίθετο? Από την αρχή είχαμε πει για ότι οι μετοχές είναι οικονομική βοήθεια, δωρεά. Το παράδειγμα με τους γαύρους νομίζω ότι είναι ντροπιαστικό για μας. Εκεί ουσιαστικά πήγαν και έδωσαν λεφτά σε ένα μεγαλοεπιχειρηματία!!!! για να λάβουν μέρος στη...διοίκηση. Εδώ εμείς καλούμαστε να βοηθήσουμε μια διοίκηση βγαλμένη πραγματικά με λαϊκή εντολή που ξέρουμε ότι τα λεφτά μας είναι απαραίτητα για την ύπαρξη του τμήματος.
Υ.Γ. Καλά εγώ στο μυαλό μου έκανα σκέψεις και για μέγεθος συμμετοχής όπως στη μπάρτσα και τώρα μου ρχεται η μπάτσα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το υστερογραφο ολ δε μανι :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”