Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε ξέρω τι λέτε περί κανόνων και κανονισμών...αλλά...
όταν καποιος απαξιώνει την ομάδα και δημιουργεί άσχημο κλίμα ενάντια της σε κρίσιμη εποχή για την υπόσταση του συλλόγου είναι εχθρός της ομάδας...αν ήταν μάγκας ας πήγαινε στη συνέλευση των μετόχων και να μιλούσε αφού δίνουν βήμα σε όλους τους ΜΕΤΟΧΟΥΣ και όχι σε ένα διαδικτυακό τόπο όπου κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του ψευδώνυμού του και πιστεύει ότι εξυπηρετεί τη Δημοκρατία απαξιώνοντας την ομάδα και συκοφαντώντας τους ανθρώπους που αποτελούν τη διοίκησή της. ΕΚΤΟΣ αν θέλει ο ίδιος να πάει να διοικήσει αλλά και πάλι το φόρουμ δεν είναι το μέρος για να το εκφράσει και να το δηλώσει....

Οπότε όποιος μιλάει για φασισμό και χουντικές μεθόδους των παιδιών που προσπαθούν να βάλουν μία τάξη σε αυτό το χάος από _______________________ που κρύβονται πίσω από το πληκτορλόγιο και την οθόνη του pc χωρίς να έχουν το χρονο να ξεκολλήσουν και να πάνε να δώσουν 10 € για να μεγαλώσει ο σύλλογος είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι.
Γιατί η Δημοκρατία δεν καταπατά τη λογική και την κριτική σκέψη αλλά όταν λειτουργεί ανεξέλεγκτα καταντάει αγαπητοί ''αδικημένοι'' χρήστες, ναι καταντάει λοιπόν ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
:nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 09 Φεβ 2010, 10:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

++++
μαζί σου teod1980

....όλα αυτά προκαλούν ΚΑΚΟ στην Ομάδα
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αφού καταλαβαινόμαστε λοιπόν ωραία :twisted:
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

PRAKTORINOS έγραψε:Κάτι ακόμα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Υπάρχει ελπίδα να επαναλειτουργήσει
η "Αναζήτηση" από το μενού πάνω δεξιά,
και να περιλαμβάνει όλα τα posts
πριν από το κομβικό μπλακαουτ με το γαύρο;

Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο
ή άδικα το ζητάμε και το ξαναζητάμε;
novito έγραψε:praktorine περιμένουμε να μας δωσει λυση ο Stallion. Όντως η αναζήτηση απ τη μερα που ξανανεβηκε το φορουμ και μετα, ειναι ουσιαστικα αρχηστη....
Μακάρι να βρεθεί λύση σε αυτό το τεχνικό προβλημα. Χωρίς τη λειτουργία της αναζητησης είναι δυσκολο να ψαξεις να διαβασεις κατι που θυμασαι ή πιθανολογείς οτι έχει αναφερθεί, και έτσι δεν μπορεί να αξιοποιηθεί όλο αυτό το αρχειο με τα ατελειωτα post.

Πάντως ένα προσωρινο ημιμετρο είναι έμμεση αναζητηση μεσω google. Βαζεις paokmania και αυτό που θελεις να βρεις και έχεις αρκετες πιθανότητες να το βρεις. Αν δε, το site χτυπήσει google ranking = 6 τοτε θα βρισκουμε πολλά περισσότερα. Αλλά φυσικά το καλυτερο θα είναι να διορθωθεί (αν διορθώνεται) το προβλημα με την αναζητηση του site!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Το θέμα vanroy είναι ότι δε συμβαίνει σε όλους και σε όσους (μας) συμβαίνει, συμβαίνει με διαφορετικό τρόπο... Π.χ. σε μένα σε κάποιες αναζητήσεις βγάζει αποτελέσματα απ τις 26/1/10 και μετα και σε αλλες αποτελεσματα απ την αρχη του φορουμ (12/2007). Οποτε και δυσκολευεται ο ειδικος επι του θεματος (Stallion δε θα σε καλοπιάσω άλλο... :mrgreen: ) να μας βρει τη λύση....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

novito έγραψε:
gash04 έγραψε:Για τους κάτωθι χρήστες εύχομαι τα δέοντα.

AEK21R
ARHS
ARHS RE
aris kai den einai kala
original
Aris25gr

:redcard:

φασιστα... :P
τον αρησκ ξεχάσατε :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Επειδής αυτά τα κόκκινα γράμματα με τα οποία έχουν αρχίσει οι αντμίν τις παρατηρήσεις είναι λίγο αντιαισθητικά, προτείνω μια λύση που θα αφήσει όλους, χρήστες και αντμίν, ικανοποιημένους:

Γράψτε τις παρατηρήσεις σας με αίμα. Και θα είναι πιο όμορφες, και βλέποντας τις ποιος θα τολμήσει να σας φέρει αντίρρηση?

Ως παράδειγμα, δείτε τι έκανα στο μπάνιο μου. Τι να μας πει και το ένα δάχτυλο λιγότερο, ΠΑΟΚ είσαι...
paok_re.JPG
:twisted:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εξαρτάται απο το ποιο δάχτυλο έκοψες :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γκας έχεις πμ γιατί η κατασταση έχει παραγίνει... Νομίζω βλέπεις γκίκα και στελνεις παρατήρηση χωρίς να διαβάσεις.

Επίσης ισχυρίστηκες ότι πολλά μέλη στέλνουν μηνυματα για να διαμαρτυρηθούν για εμένα. Δεν σου ζητάω να μου πεις ποιοι είναι, ούτως ή άλλως δεν θα το κάνεις.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι όποιος έχει πρόβλημα με εμένα και τα ποστ μου μπορεί να μου το πει. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να τρέχεις στις εκάστοτε αρχές και φυσικά πολύ πιο έντιμο.

Βεβαία επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω και για το αν γίνεται αυτό αλλά και για το "πολλοί".

ΥΓ: 1,01 σβήσιμο ποστ, 1,12 παρατήρηση με κόκκινα γραμματάκια και πμ, 1,25 παρατήρηση μονο σε πμ,
1,40 σβήσιμο ποστ και παρατήρηση σε πμ, 1,65 όλα τα παραπάνω, 10,00 να γίνει συζήτηση επί του θέματος....

ΥΓ2: Αν φάω μπαν και για αυτό, τι να πω.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το μπαν πόσο δίνει?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Πόσες φορές έχουμε γράψει ότι για οποιοδηποτε πρόβλημα με καποιον (μοντ ή μη) μόνο με πμ???
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εχω ήδη στείλει 2-3 πμ, αλλά αφού μένουν αναπάντητα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς παρά να υποθέσω ότι δεν τα είδε ο αδερφός Γκας...

Και το έγραψα εδώ για να το δει... Αλλά και πάλι δεν απάντησε. Και η φράση σε bold έπρεπε να γραφτεί δημόσια......

6.4 Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και «μη ολοκληρωμένες» ή/ και «ανούσιες» απαντήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται. Σε περιπτώσεις “spamming” από χρήστες, θα γίνεται σύσταση μέσω pm από τους administrators/moderators και στη συνεχεια σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ακολουθούνται οι κανονισμοί ποινών.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μπορουσες να απευθυνθεις και σε καποιον αλλον... Σχεδόν σίγουρα θα σου δινόταν λύσεις σε όποιο πρόβλημα κι αν υπήρχε...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gika έγραψε: Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι όποιος έχει πρόβλημα με εμένα και τα ποστ μου μπορεί να μου το πει. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να τρέχεις στις εκάστοτε αρχές και φυσικά πολύ πιο έντιμο.

Ποιο έντιμο είναι κάποιος να πατήσει το κουμπάκι με το θαυμαστικό για κάτι που τον ενοχλεί απο το να αρχίσει τα καντήλια στον συνομιλητή του και να γίνουμε ότι να ναι εδώ μέσα και ακόμα ποιο έντιμο να μην δίνεις το τι λέμε εμπιστευτικά σε PM δημόσια.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gash04 έγραψε:... και ακόμα ποιο έντιμο να μην δίνεις το τι λέμε εμπιστευτικά σε PM δημόσια.
+1926!
Και επιμένω, να συνεχιστει με πμ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”