Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

hxc4life έγραψε:Ρε τους φαγαμε 2 μυρια λεμεεεε( ή μαλλον λαιμαιιιι) ας λεει οτι θελει πραγματικα δεν με νοιαζει.Ηταν ενας μετριος παιχτης που απο τις δηλωσεις του αλλα και απο την πορεια του αποδεικνυεται κατω του μετριου....
Για να μην ξεχνιόμαστε, έτσι έχουν τα πράγματα. Τους πιάσαμε τουλάχιστον κορόιδα, για μην πω τον κ..λο η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

xaxaxa τα σκουλήκια κλαίγονται την ώρα που ο Λόκο βάζει χατ τρικ!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Επαγγελματίας είναι και πρέπει να τα λέει αυτά.
Μπράβο του και καλή σταδιοδρομία του.
Έξω απο τα δόντια όχι σαν κάτι άλλους (Γούναρης κλπ κλπ) που μόνο μπλα μπλα και δήθεν είναι.
Αντρίκια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αν και δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθε Μελισσης , του δινω ενα δικαιο.Επικοινωνιακο παιχνιδι παιζει αλλα ξεχναει πως ο βαζελος δεν ειναι Ξανθη ή Αρης....με το που θα πεις δηλ. κανα καλο λογο θα σε παρουν πισω.Οταν ο αλλος πεταει 10 μυρια για ενα παικτη , για την πλακα του , σιγα μην ασχοληθει με σενα ρε Μελισση
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Caballo Viejo έγραψε:
hxc4life έγραψε:Ρε τους φαγαμε 2 μυρια λεμεεεε( ή μαλλον λαιμαιιιι) ας λεει οτι θελει πραγματικα δεν με νοιαζει.Ηταν ενας μετριος παιχτης που απο τις δηλωσεις του αλλα και απο την πορεια του αποδεικνυεται κατω του μετριου....
Για να μην ξεχνιόμαστε, έτσι έχουν τα πράγματα. Τους πιάσαμε τουλάχιστον κορόιδα, για μην πω τον κ..λο η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. :lol: :lol: :lol:
+4444 :pano:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

teod1980 έγραψε:ΛΑΡΙΣΑ – Μελίσσης: “Όνειρο η επιστροφή στον ΠΑΟ”

- Εχεις μετανιώσει που έφυγες από τον ΠΑΟΚ;
«Αν μετάνιωσα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ.... Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Πήγα σε μία μεγαλύτερη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως τα ήθελα, να μην πήρα τις ευκαιρίες μου, αλλά από κει και πέρα, δεν το βάζω κάτω, συνεχίζω. Τώρα αγωνίζομαι στη Λάρισα και θα ήθελα κάποια στιγμή, αυτό είναι το όνειρό μου, να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό».

http://www.sportnet.gr/report.php?id=214086

Τώρα να πω εγω ότι center back χωρις κάρτες και χωρις τακλιν δε γινεται θα φανω κακος...αντε κανε το οπαδκο παιχνιδακι σου και ασε τον ΠΑΟΚ εξω από αυτο...
αυτόν που λέει ότι δεν μετάνιωσε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ γιατί πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα τον βρίζουμε.τον άλλο που λέει ότι μετάνιωσε που έφυγε και είναι ΠΑΟΚτσής και θέλει να γυρίσει τον βρίζουμε και αυτόν.. :roll: :roll: :roll: ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ελα μου ντε...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Στο διάολο ο μελισσης στο διάολο ο οικοδόμος στο διάολο ο κοντός..ο ΠΑΟΚ δυναμώνει κ δεν σας χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

lefis έγραψε:
teod1980 έγραψε:ΛΑΡΙΣΑ – Μελίσσης: “Όνειρο η επιστροφή στον ΠΑΟ”

- Εχεις μετανιώσει που έφυγες από τον ΠΑΟΚ;
«Αν μετάνιωσα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ.... Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Πήγα σε μία μεγαλύτερη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως τα ήθελα, να μην πήρα τις ευκαιρίες μου, αλλά από κει και πέρα, δεν το βάζω κάτω, συνεχίζω. Τώρα αγωνίζομαι στη Λάρισα και θα ήθελα κάποια στιγμή, αυτό είναι το όνειρό μου, να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό».

http://www.sportnet.gr/report.php?id=214086

Τώρα να πω εγω ότι center back χωρις κάρτες και χωρις τακλιν δε γινεται θα φανω κακος...αντε κανε το οπαδκο παιχνιδακι σου και ασε τον ΠΑΟΚ εξω από αυτο...
αυτόν που λέει ότι δεν μετάνιωσε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ γιατί πήγε σε μεγαλύτερη ομάδα τον βρίζουμε.τον άλλο που λέει ότι μετάνιωσε που έφυγε και είναι ΠΑΟΚτσής και θέλει να γυρίσει τον βρίζουμε και αυτόν.. :roll: :roll: :roll: ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΡΟ....
όπως βλέπεις αναφέρομαι στο ότι πρέπει να αφήσει τον ΠΑΟΚ έξω από αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι και όχι γιατί γλείφει τους βάζελους...όποιος είναι μακριά από τον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιεί το όνομά του ΠΑΟΚ για δικό του όφελος από τη στιγμή που δεν ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, όντας επαγγελματίας...άποψη μου...
:pano:
:pano:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

δεν αναφερόμουν σε εσένα αλλά σε όσους έβριζαν τον μελλίση όπως επίσης και σε εκείνουν που έβριζαν την διοίκηση όταν τον πουλούσε.διευκρινίζω για να μην παρεξηγούμαι..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

εχεχεχεχε :opaokara: ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αποχωρούν… πληρώνοντας!

Με δήλωση τους στον Γιάννη Κυφωνίδη και στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 o Γκίκας Γκούμας κάνει γνωστό ότι συμφώνησε με τον Πέτρο Παππά να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ και να αποχωρήσει οριστικά -μαζί με τον Πόλυ Χατζηιωάννου- από την μετοχική ομάδα.

Φεύγοντας καταβάλλουν σε μετρητά 2.170.000 ευρώ στην ΠΑΕ και 150.000 στην Ερασιτεχνική, ενώ παραχωρούν τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ ώστε να εξοφληθούν στις τράπεζες ΑΣΠΙΣ και CITY BANK δάνεια που έχει πάρει η ΑΕΚ.

sport-fm.gr

Μετά συγκρίσου με την κούλα...εσύ 200.000 κι άλλοι λένε (τες παντων δε ξερουμε) ότι φεύγουν βαζοντας κανα 3 μυρια...περίεργο αλλα αν ισχυει ειμαστε τι ναπω... :evil:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν τα βάζουν αυτά γιατί δεν τα βάλανε στην ΑΜΚ και περιμέναν όλοι τον τον Μπομπ που είναι κάστορας πάστορας και στα τσιμπούκι@ μάστορας?
Βάζαν τα τρελά λεφτά που λένε βάζαν και οι υπόλοιποι μέτοχοι και ορίστε η ΑΜΚ έτοιμη και καθαρή χωρίς πρόβλημα.
Αχ Ορίγκιναλ εκεί που ήμουν είσαι...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το τοπικ ειναι για ποδοσφαιρο μονο???????Σορρυ που ρωταω αλλα αναρωτιεμαι αν υπηρξε καποια τιμωρια της ΚΑΕ Ρουλης :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ακόμη όχι.. για Πέμπτη πάμε αν και σίγουρα θα υπάρξει κλήση από τον αθλητικό δικαστή!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”