Φίλε gika, δεν έχει να κάνει με το πού μένω...έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και τα βιώματά μου...Έμενα στο χωριό μου στην Πρώτη Σερρών μέχρι τα 24, και τα τελευταία 6 χρόνια μένω Αθήνα, λόγω δουλειάς. Τώρα είμαι 34, έχω μια κόρη 2 χρονών, ο αδερφός μου της έχει αγοράσει μια φόρμα με το δικέφαλο απ' τη μπουτίκ, της έχω μάθει να φωνάζει "ΠΑΟΚ" και όταν το κάνει, νιώθω την καρδιά μου να γίνεται κομμάτια!!! Έχεις δίκιο, το μόνο παιχνίδι που θυμάμαι στη Θεσσαλονίκη έιναι ένα Ελλάδα - Κροατία στο Καυταντζόγλειο πριν πολλά χρόνια, και βλέπεις ότι κι εγώ έγραψα πως στην Εθνική δεν καλούνταν ποτέ παίχτες της Θεσσαλονίκης! Σίγουρα ξέρεις πως στην Αθήνα δεν καίγεται καρφί στον πιο πολύ κόσμο για την Εθνική. Όπως και να 'χει το θέμα, όσα έγραψα είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, και δεν προσπαθώ να "αλλαξοπιστήσω" κανέναν για να νιώσει ό,τι και εγώ! Η αγάπη μου για την Εθνική ξεκινάει από την αγάπη για το ποδόσφαιρο, παρά τα όσα άλλα συμβαίνουν σ' αυτό το μεγάλο ανέκδοτο που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, όλοι μας το ξέρουμε ότι για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, πρέπει να νικήσουμε εκτός του ΠΟΚ και παράγκες, διαιτησία κτλ...αυτό όμως δεν μας κάνει να υποστηρίζουμε λιγότερο τον ΠΑΟΚ. Με την ίδια λογική υποστηρίζω και την Εθνική, παρά το γεγονός ότι για να παίξουν Παόκια εκεί, το λιγότερο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν το πρωτάθλημα!!! Και πάλι παίζει να μη τους καλούσαν!!!gika έγραψε:Αδερφέ... Που μένεις?? Αν μένεις Σαλόνικα, δεν νομίζω να είναι η εθνική της πατρίδας σου... Εχεις δει την εθνική να παίζει την τελευταία 10ετία επίσημο αγώνα εδώ πάνω??? Εχει δει να καλούνται στην εθνική παίκτες του ΠΑΟΚ-Αρη-Ηρακλή??? Τι έχεις δει που σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ΚΑΙ εθνική της βορείου Ελλάδος πέρα της νοτίου???
Αλλά, για να πω και του στραβού το δίκιο, ε ναι, αυτό που ένοιωθα όταν μέσα στην 4, στην Αθήνα, στην Πάτρα, και σε άλλες έδρες φωνάζαμε για κάποιον τρελλογιατρό που θα τον τρελλαίναμε και αυτόν, αυτό δεν θα με κάνει να το νοιώσω καμία Εθνική!
...κι εμείς μαζί, για μια ζωή...