Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
w.s
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από w.s »

Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

Da_Paok έγραψε: ...
Ερωτηση: Πιος ειναι ο “ΣΥΡΙΟΣ” ρε παιδες?
Μήπως είναι κάποιος από την Συρία;;;Ποιος από τους παρακάτω άραγε είναι από εκεί...;;;

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... 4&extLang=

Αρκετά!!!Πάει χρόνια αυτή η ιστορία....
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Ευχαριστω φιλε.
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Pegasus1589 έγραψε:Κάποια πράγματα είναι ανεκτίμητα. Για όλα τ' άλλα υπάρχει ο Κόκκαλης :twisted:
Χαχαχα!!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

htg έγραψε:
Da_Paok έγραψε: ...
Ερωτηση: Πιος ειναι ο “ΣΥΡΙΟΣ” ρε παιδες?
Μήπως είναι κάποιος από την Συρία;;;Ποιος από τους παρακάτω άραγε είναι από εκεί...;;;

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... 4&extLang=

Αρκετά!!!Πάει χρόνια αυτή η ιστορία....

Εαν ειναι ετσι οπως τα λες (δεν ειρωνευομαι...δεν εχω ιδεα τι παιζει) τοσο δυσκολο ειναι να τον πεταξουν εξω?Ή μηπως εκανες πλακα και δεν αντεληφθην? :roll:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Να μας απαντήσει το Τρωκτικό :twisted:
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

χεχε.. εμαθα ποιος ειναι :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

«Επικίνδυνο να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Έκσταση χαράς από χθες βράδυ στην Τούμπα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού που τον φέρνει στο -2 από την «πράσινη» κορυφή. Οι οπαδοί του «δικέφαλου» μιλούν εδώ και καιρό για τίτλο, αλλά εντός ομάδας, η μπάλα παραμένει... κάτω.

Χαμηλούς τόνους κράτησε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας που μίλησε στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «Θύρα 11» με τον Νίκο Γέμελο. «Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν στο τέλος πάρουμε ένα τόσο μεγάλο δώρο, δεν θα πούμε "όχι"», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είναι επικίνδυνο να μιλάμε για πρωτάθλημα»! Αναλυτικά όσα είπε ο Ζήσης Βρύζας...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η νύχτα έγινε μέρα
Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε σε πορεία πρωταθλητισμού. Να κερδίσουμε τον σεβασμό από όλες τις ομάδες. Σίγουρα οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, αλλά χρειάζεται ρεαλισμός και να ξέρουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φτάνουμε κοντά στο καλύτερο που μπορούμε».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι επικίνδυνο να λέμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει παιχνίδι με παιχνίδι και να διαχειριζόμαστε σωστά μέρα με τη μέρα. Αν στο τέλος πάρουμε ένα τόσο μεγάλο δώρο, δεν θα πούμε "όχι"».

Για τις δυσκολίες στον ΠΑΟΚ: «Κάνουμε αγώνα για να αλλάξουμε νοοτροπίες και συμπεριφορές χρόνων και είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Έχουμε κάνει πάρα πολλά θετικά βήματα και αυτό φαίνεται και από τη συμπεριφορά του κόσμου. Όλοι ξέρουμε πως βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης. Η ομάδα είναι μια εταιρεία, άσχετα αν όσοι διοικούν την βλέπουν με συναίσθημα, αλλά παραμένει εταιρεία και κινείται με τους νόμους της αγοράς. Όταν αργούν να σε πληρώσουν, αργείς και εσύ. Αλλά μπορώ να πω πως είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα. Άλλο να μένεις πέντε μήνες απλήρωτος και άλλο να περνάει ένας μήνες. Θα έλεγα πως έχουμε καλομάθει του παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για τη δουλειά που γίνεται στον ΠΑΟΚ από τους παράγοντες: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων. Είναι η βαρύτητα της φανέλας και η δυναμική της ομάδας που είναι τεράστια. Το δικό μας ταβάνι βρίσκεται πολύ ψηλά και έχουμε στόχο να φτάσουμε εκεί. Το γκρουπ ανθρώπων που διαχειρίζεται την ομάδα έχει δείξει, μέσα από τα αποτελέσματα, πως αυτό που κάνει είναι το ταξίδι, η καθημερινή προσπάθεια και η κάθε μικρή λεπτομέρεια που προσέχουμε για να λύνουμε τα προβλήματα. Όταν πας το βράδυ στο σπίτι σου ή όταν τελειώνει χρονιά, πρέπει να έχεις τη συνείδησή σου ήσυχη ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες. Έχουμε να διαχειριστούμε 30 προσωπικότητες και άλλα διάφορα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από την ομάδα. Το σημαντικό είναι να είσαι "ζωντανός", να προσπαθείς».

Για τους οιωνούς που δείχνουν τίτλο όπως το 1985: «Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι. Και τις αναμνήσεις όλοι τις έχουμε. Να αφήσουμε τον χρόνο να δούμε τι θα γίνει...»

Για το ποσοστό κατάκτησης του τίτλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πιστεύω πως και οι τρεις ομάδες που βρίσκονται ψηλά θα έχουν απώλειες. Όποιος έχει σταθερότητα και πάρει τους περισσότερους βαθμούς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7332500
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Παλίκαρος ο Ζήσης και πάντα μετρημένος. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στη διοίκηση
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Η μεγάλη ομάδα ξεκινάει από την καλή διοίκηση....Σε όλα, σε νοοτροπία, σε κινήσεις,. σε δηλώσεις, σε όλα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάρε το Ζήση , δες ήθος και πάρε από την άλλη το Θεοδωρίδη του γαύρου. Μόνο και μόνο από αυτή τη σύγκριση καταλαβαίνει κάποιος το γιατί είμαστε "ευλογημένοι"
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΣΑΡΕ...η προσπαθεια τωρα δικαιωνεται :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν εγώ έλεγα να είμαστε συγκρατημένοι και να μην πανηγυρίζουμε για θέματα περι πρωταθλήματος, με είπανε (ο fuzztone αν δεν κάνω λάθος) ότι είμαι ηττοπαθής, λιγόψυχος, και κάτι ακόμα που δεν το θυμάμαι.

Τώρα ο Ζήσης που λέει αυτά που έλεγα εγώ προχθές και εχθές, πέρνει συγχαρητήρια. Τελικά η που@να η ζωή δεν είναι δίκαιη.... :D

FORZA PAOKARAAAA.... Πάμε κι όπου φτάσουμε. Εγώ πάντως είμαι ήδη ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και καποιοι μας λεγανε μετα στο αποκλεισμο με γιαννενα "καλο καλοκαιρι και καλα μπανια"..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

gika έγραψε:Όταν εγώ έλεγα να είμαστε συγκρατημένοι και να μην πανηγυρίζουμε για θέματα περι πρωταθλήματος, με είπανε (ο fuzztone αν δεν κάνω λάθος) ότι είμαι ηττοπαθής, λιγόψυχος, και κάτι ακόμα που δεν το θυμάμαι.

Τώρα ο Ζήσης που λέει αυτά που έλεγα εγώ προχθές και εχθές, πέρνει συγχαρητήρια. Τελικά η που@να η ζωή δεν είναι δίκαιη.... :D

FORZA PAOKARAAAA.... Πάμε κι όπου φτάσουμε. Εγώ πάντως είμαι ήδη ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας! :nairepaok:

Ευτυχώς ο ζήσης δεν είπε τα ίδια που ελέγες και εσύ όταν βγήκαμε Χ με την γριά πριν δύο αγωνιστικές......
Δεν γουστάρω προσωπικές αντιπαραθέσεις με κανέναν αδερφό εδω μέσα και το κόβω εδώ το θέμα, αλλά μου είχαν πέσει τα μαλλιά με αυτά που γράφατε τότε εσύ και 2-3 ακομά κα τα τ'άλλα συμπαθητικά αδέρφια του forum..
Άλλη φορά ας μην παρασυρόμαστε από την έπαρση της στιγμής...Πίστη ως το τέλος και πάμε να διεκδικήσουμε αυτό για το οποίο έχουμε σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσουμε... :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”