Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
εγώ πάλι λέω παπούτσι από τον τόπο σου...δες sienna (καλά αυτή τη μαλακία με τη sienna πρέπει να τη λέω σε κάθε post μου... χαχαχα) που πήρε όλη την Α1 ιταλίας. δες ακόμα Barca φέτος που εμπιστεύθηκε ndong-pete michael, caja με oleson-english, μαρούσι (keys), πανελλήνιος (blackney, johnsen) κλπ. κλπ.
PS: άσχετο με το μπάσκετ αλλά πρόσεξε τις μεταγραφές του ferguson στην united...
PS: άσχετο με το μπάσκετ αλλά πρόσεξε τις μεταγραφές του ferguson στην united...
ποιόν λες ρε?? ένας κοντός ήταν ο kiki (φτου) clarck. είχε και κάπόιον δίπλα του καλό αλλά δεν τον θυμάμαι πως τονε λένε. φανταζομαι δε λες για τον περσινό του αιγάλεω, τον ibraem jaaber Που παίζει roma και τον ηθελαν σαν τρελοί γαύρος, efes???
Παιδιά αν κάποιος κοιτάξει τα -όντως λίγα - ποστ μου θα δει οτι το παράδειγμα του Αμαρουσίου το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Και επειδή έχω συζητήσει το θέμα και με άτομα που ξέρουν πράγματα πιο χωμένα στην Α1, είναι θέμα διοίκησης και του ποιος είναι μπροστάρης. Επίσης, υπάρχει μεγάλη και η υποστήριξη του δήμου.kostasff έγραψε:Το Μαρούσι είναι πράγματι κάτι το ξεχωριστό. Δεν είναι όμως σημερινό φαινόμενο, ούτε της τελευταίας διετίας. Η καλή δουλειά άρχισε πριν κάποια χρόνια. Σοβαρή διοίκηση, σοβαροί και οι προπονητές (Πετρόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννάκης, Σούλης και ο χαμηλών τόνων αλλά ικανότατος και αθόρυβος Μπαρτζώκας). Από την άλλη, δεν υπάρχει πίεση (λίγος κόσμος) και αυτό βοηθάει στην ομαλή και σωστή λειτουργία της ομάδας. Δεν λέω πως είναι καλό να μην έχεις λαό σαν ομάδα, απλά έχει και τα καλά του.
Υ.Γ. Η συχνή αναφορά σε αυτή την ομάδα με χαλάει. Μπορεί να είναι και ζήλια....
Τους βγάζω το καπέλο, χαίρομαι να σπάει έστω και σε μερικά ματς η παντοκρατορία των δύο δυναστών, αλλά δεν μπορώ να χωνέψω και δεν μπορώ να καταλάβω πως μια ομάδα που στα ντέρμπυ μαζεύει 300 άτομα (και αν δεν παίζει ο βάζελος ταυτόχρονα 200), που παίζει σε ενα γήπεδο λίγο καλύτερο από το κλειστό που είχαμε στο σχολείο, και που έχει δείξει οτι μπορεί να απειλήσει (επομένως θα έπεφταν να τη φάνε οι μεγάλοι αμέσως), κάνει πρωταθλητισμό, ενώ εμείς φέτος μόλις προσπαθούμε σαν νήπιο να σταθούμε στα πόδια μας. Το απλοικό μου ερώτημα ήταν: "καλά, βάζουν λεφτά στο Μαρούσι των 300 πιτσιρίκων και δεν βρίσκεται ένας να βάλει στον ΠΑΟΚ με το κλειστό της Πυλαίας (σιχαίνομαι το "παλατάκι")". τώρα έχω την απάντηση...στο Μαρούσι δεν υπάρχουν απαιτήσεις. Ποιος θα πιέσει? τα 15χρονα? ε,και? αν στεναχωρηθούν, το πολύ πολύ να βάλουν το άλλο κασκολ το πράσινο και να πάνε μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα στο ΟΑΚΑ. Ενώ σε εμάς...ένας να έρθει να βάλει χρήματα ή κάποιοι να πάνε να κάνουν δουλειά, αμέσως θα θέλουμε ευρωλίγκα, νίκες, 20άρες σε όλους εντός, κύπελλο κλπ κλπ. Και σε αυτά βάλτε και τα χρέη, τα οποία όμως δεν μου αρκούν για λόγο να μην υπάρχει επενδυτής. Για τους λεφτάδες της χώρας, τα 2-3 μύρια με διακανονισμούς δεν είναι τίποτα το τρελό και στο μπάσκετ κάνεις ομάδα με όσο κοστίζει ένας καλός παίκτης στο γαυροβάζελο του ποδοσφαίρου το χρόνο. Τα ίδια και χειρότερα και ο Πανελλήνιος...εγώ εκεί καταλήγω...σε τέτοιες ομάδες της γειτονιάς (σεβόμενος την ιστορία του ΠΓΣ) κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν απαιτεί και ενδεχομένως κανείς δεν ελέγχει...ενώ ο ΠΑΟΚ, με το που θα πάει να γίνει κάτι καλό και να μυρίσει...άνοιξη, θα αποκτήσει γύρω στους 5000 προέδρους από το πουθενά (και δεν μιλάω για τα λιγοστά αδέρφια εδώ μέσα που έχουμε δείξει πως βλέπουμε αυτό το πολύπαθο τμήμα, το οποίο με έκανε ΠΑΟΚτση).
Εν ολίγοις και σταματάω με τη μακρυγορία...μπράβο στο Μαρούσι γιατί γίνεται δουλειά που τη ζηλεύω, αλλά δυστυχώς δεν τους χωνεύω και δεν μου κάθονται καλά, άσε που δεν γίνεται να τους βγαίνουν πάντα όλοι οι παίκτες, δεν γίνεται να έχουν πάντα 1-2 δανεικούς από μεγάλους, ούτε γίνεται να παίρνουν καλούς παίκτες της Α1 και να έχουν μπάτζετ 1.2 ή έστω 1.5. Θα μας χάλαγε εμάς ο Κις και ο Μαυροειδής ε? Για να μην πω για Καιμακόγλου που το βλέπω στα κόκκινα από τέλη Μαίου...
-
Trikaliotis
Λοιπόν εμείς σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ από το Μαρούσι..Ο Βωβός μπορεί συνέχεια να κλαίγεται, αλλά πάντα βρίσκει άκρες, αφήστε που έχει και την οικονομική βοήθεια του δήμου.Τώρα όσον αφορά το δικό μας το μπάτζετ με μερικούς πρόχειρούς και αυτοσχέδιους υπολογισμούς και σύμφωνα με όσα είχε δώσει στο φως της επικαιρότητας ο Παύλος Σαλτσίδης, κατέληξα περίπου στα εξής:palok έγραψε:κανα σχόλιο για τα budget δε βλέπω...
Καυκής 120.000 (Παναγία μου!)
Τσιάρας 130.000 (ο Χριστός και η Παναγία και οι 12 Απόστολοι μαζί!)
Ντρόμπνιακ 130.000
Γκετσέφσκι 110.000
Μονρό 150.000
Γκρέγκορυ 150.000
Μιλισάβλιεβιτς (μαζί με Έιβερι) 130.000
Ταπούτος 65.000
Χέλιγουελ 60.000
Δεμερτζής 50.000
Καλαϊτζίδης 70.000
Καλλές-Γιαννακίδης 50.000
Σύνολο: 1.165.000 ευρώ..Πάνω κάτω εκεί πίστεύω είμαστε (στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι) και σε καμιά περίπτωση στο 1,5 μύριο. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον..
-
Trikaliotis
Και δικό μου πουλέν Palok μαζί με τον Ράιτ της Λε Μαν που κόλλησα με αυτόν τον παίχτη! Έναν Green να είχαμε ρε γαμώτο τώρα και πιστεύω την 4άδα την είχαμε κωλοτσέπη..palok έγραψε: το πουλαίν μου torin green είχε 15 ποντάκια, 2 rebounds,4 assist, 2 κλεψίματα
Ξεχνάς και το Λάζο, πρέπει να συνυπολογίζεται στο μπάτζετ, άσχετα αν δεν θα τα πάρει αυτός...
Πάντως επειδή είχα ξανακάνει αυτή τη συζήτηση (εκτός forum) είχα βρει αυτό http://galobasket.wordpress.com/2009/10/31/
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αλλά μου μοιάζει πολύ κοντά στην πραγματικότητα...
Πάντως επειδή είχα ξανακάνει αυτή τη συζήτηση (εκτός forum) είχα βρει αυτό http://galobasket.wordpress.com/2009/10/31/
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι αλλά μου μοιάζει πολύ κοντά στην πραγματικότητα...
-
Trikaliotis
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Σωστός ο KOITS αλλά εξεπίτηδες δε τον έβαλα, μιας και το συμβόλαιο του (που πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς) το πληρώνουν εξωδιοικητικοί παράγοντες και δεν επιβαρύνει το μπάτζετ της διοίκησης..!
Thx, Admin Team
Σωστός ο KOITS αλλά εξεπίτηδες δε τον έβαλα, μιας και το συμβόλαιο του (που πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς) το πληρώνουν εξωδιοικητικοί παράγοντες και δεν επιβαρύνει το μπάτζετ της διοίκησης..!
-
Trikaliotis
Οπότε σύμφωνα με τον πίνακα που παρέθεσες έχω πλησιάσει αρκετά, καθώς αν προσθέσεις και τα 200.000 του Λάζου πηγαίνουμε αυτομάτως στα 1.365.000..Οπότε πάνω-κάτω εκεί είμαστε!
Αυτός ο βλάχος που έγραψε τον ΠΑΟΚ με μικρά να παραιτηθεί.. χθες!!!!!

Πολύ άτυχος στάθηκε ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αντώνης Κεσίσογλου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο παιχνίδι της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Κεσίσογλου υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο Κεσίσογλου θα υποβληθεί την Τετάρτη σε επέμβαση αποκατάσταση από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά.
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?P ... 1d28edab65
Ρε Denis, η πάθησή σου είναι μεταδοτική???
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php?P ... 1d28edab65
Ρε Denis, η πάθησή σου είναι μεταδοτική???
Σταματήσαμε στο ποδόσφαιρο και ξεκινήσαμε στο μπάσκετ (http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?f=44&t=3907)

Άρα προτείνω να κάνετε έρανο να με στείλετε σε καμιά σκανδιναβική χώρα (όχι για τις γυναίκες για να κάνω ατομικές προπονήσεις όπως ο Τσαρτσαρής το 97) να μην σας κολλήσω όλους
Υ.Γ. Αν κολλήσω τον Τσιάρα θα πρέπει να τον πληρώνουμε ??
Άρα προτείνω να κάνετε έρανο να με στείλετε σε καμιά σκανδιναβική χώρα (όχι για τις γυναίκες για να κάνω ατομικές προπονήσεις όπως ο Τσαρτσαρής το 97) να μην σας κολλήσω όλους
Υ.Γ. Αν κολλήσω τον Τσιάρα θα πρέπει να τον πληρώνουμε ??
κρίμα το παλικάρι ρε σεις. πάντως αν το χετε παρατηρήσει και στη μπάλα και στο μπάσκετ αν εξαιρέσεις τους τραυματισμούς του peja δεν θυμάμαι γενικότερα τα τελευταία 20 χρόνια να είχαμε προβλήματα. αντίθετα τα 3 τελευταία γίνεται χαμός!!!!! φτου σκόρδα.
Αν είναι έτσι, μπαίνω... χθες χειρουργείο!!!!denis έγραψε:Άρα προτείνω να κάνετε έρανο να με στείλετε σε καμιά σκανδιναβική χώρα (όχι για τις γυναίκες για να κάνω ατομικές προπονήσεις όπως ο Τσαρτσαρής το 97) να μην σας κολλήσω όλους
Ουρττττ μαύρη γάτα...
ΧΧΧΧ
Για προβληματα με καποιον μοντ, pm!!
Thx, Admin Team
ΧΧΧΧ
Για προβληματα με καποιον μοντ, pm!!
Thx, Admin Team