Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- opaoktsis4
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
για τη φάση του penalnty ο μάλαμας στο νόβα είπε οτι υπάρχει παράβαση, ενώ ο μπαρούφας οτι δεν υπάρχει... γνώμη μου ειναι οτι δεν υπάρχει
- navigator11
καλα μ'αυτους τους επιεικως εγκαθετους ακρη δε βγαζεις.παντως τετοιες φασεις υπαρκτες ή ανυπαρκτες,βαφτιζομενες "ανθρωπινα" λαθη συνηθως,εχουν "χαρισει" κι εξακολουθουν μεχρι και σημερα σε αλλους βαθμους και τιτλους.χαιρομαι παντως που οι αρχοντες των δικων μας παιχνιδιων δε ........ λανθανουν.δε βαριεσαι,το κανει ο σπαθας το ολισθημα του σε καποιο ματς του βαζελου ή στα πλει-οφ στην τουμπα με το γαυρο.ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ σημερα ,"ανθρωπος" τοτες!!!!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι. Ο Βιερινια πέφτει μόνος του. Δώσε την μπάλα παλικάρι μου στον κουτσια να γίνει το 1-2. Δυο φορές την ίδια βλακεία. Αρε Βιερινια... Μόνος ο κουτσια ρε Βιερινια μόνος...
- navigator11
ειδα τον αγωνα υπο αθλιες οπτικες συνθηκες οποτε δεν εχω λογο να μη συμφωνησω μαζι σας.πραγματι δευτερη συνεχη χρονια δεν παιρνουμε το τριποντο για τον εγωισμο τη μια του μουσλι και σημερα του μικρου.του χρονου ποιος λετε να'ναι??
- navigator11
πανω στην πικρα σου εσυ προτιμησες το χιουμορ απο αιχμες και υπονοιες κατα παιχτων της ομαδας.γουσταρω!

μια χαρα και ο μικρος που διασωθηκε και κυνηγησε τη νικη με καθε τροπο ...τετοιους παικτες θελουμε να βλεπουμε
Realcon έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι. Ο Βιερινια πέφτει μόνος του. Δώσε την μπάλα παλικάρι μου στον κουτσια να γίνει το 1-2. Δυο φορές την ίδια βλακεία. Αρε Βιερινια... Μόνος ο κουτσια ρε Βιερινια μόνος...
Η κίνηση που έκανε ήταν φοβερή.Δεν πέφτει μόνος αλλά δεν ήταν πέναλτι.Δεν είναι πάντα θέατρο ότι δεν είναι πέναλτι,άδικη η κάρτα που έφαγε.
1000000% πέναλντυ.
Δείτε το πρωτοσέλιδο του Δικέφαλου που το έχει φωτογραφία, του βρίσκει το πόδι χαμηλά.
http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/2/2010&cid=25
Δείτε το πρωτοσέλιδο του Δικέφαλου που το έχει φωτογραφία, του βρίσκει το πόδι χαμηλά.
http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=8/2/2010&cid=25
- paok nafplio
Παιχταρα μου εκει που πηγεσ να κανεις τη πιρουετα να ελευθερωθεις να σουταρεις με το δεξι κ γλυστρισες ηταν ολο το ματς..σε πιανει ενα αγχος οταν ειναι να τελειωσεις φαση...επρεπε να την τελειωνες με τη πρωτη εκι με το αριστερο κ να τρεχες στη 10 με το δαχτυλο στη μυτη κ να τους εκανες ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να ανεβαινε το ζαχαρο στις γριεσ η πιεση τα τριγλυκεριδια ολα δεν πειραζει ομως δεν γινεται να κερδιζουμε παντα!!
Καλος χρυσος μπουκαδορος τριπλερ αλλα απο αποτελεσματικοτητα ενα τεραστιο ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
Με λιγα λογια .. λαδι λαδι και τηγανιτα τιποτα..
Με λιγα λογια .. λαδι λαδι και τηγανιτα τιποτα..
- navigator11
μαλιστα,το διαβασαμε κι αυτο.ασχετα αν εχει εστω και 5 γκολ ως τωρα ειναι αναποτελεσματικος.σε σχεση με ποιον ομως?τον μουσλι με 4 γκολ,τον παπαζογλου με 3 ή το φιλομενο με 1?
Εγω θελω οταν το εξτρεμ μου ξερει τοση μπαλα οσο ο μικρος οταν μου κανει την κινηση απο εξω δεξια και συγκλινει προς το κεντρο της εστιας οταν σουταρει να το παστελωνει. Δυστυχως ομως ο μικρος ειτε μας αρεσει ειτε οχι στην τελικη προσπαθεια υστερει.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μια χαρά παιχτούρα είναι ο Αντελίνο. Κάνει καλό πρωτάθλημα και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία της Ομάδας. Τέτοιον παίχτη είχαμε χροοοοοοοοοοοοοοοοοοονια να δούμε στην Τούμπα.