6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από moican4 »

Τον Βερον.? Οχι ρε Αποστολη ημαρτον..Οχι οτι δεν ειναι καλος αλλα στην κατασταση που ειναι δεν μπορει να παιξει σε ικανοποιητικο επιπεδο και να ακολουθησει ανταγωνιστικο ρυθμο..Δεν ειναι μηχανη ,ανθρωπος ειναι..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[quote="yiannisPAOKitalia"]«Είμαι πολύ λυπημένος. Δεν ήθελα να προξενήσω ζημιά, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά, αφού ήθελα να κόβω όλες τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Δεν ξέρω πως έγινε. Σήκωσα το χέρι μου και δέχθηκα την κάρτα. Ξέρω ότι ήταν μεγάλη ζημιά για την ομάδα μου…»
Αφού δεν κατάλαβες πώς έγινε, δεν βλέπω πιθανότητες να βελτιωθείς. Πρέπει να βγεις και να πεις αντρίκια:
"Ναι έκανα μεγάλο λάθος όχι μόνο στο χέρι, αλλά και για τα ανόητα τάκλιν που κάνω και αυτό θα τιο διορθώσω άμεσα".
Εφόσον δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου δεν υπάρχει περίπτωση να τα διορθώσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

moican4 έγραψε:στην κατασταση που ειναι δεν μπορει να παιξει σε ικανοποιητικο επιπεδο και να ακολουθησει ανταγωνιστικο ρυθμο..Δεν ειναι μηχανη ,ανθρωπος ειναι..
Αυτό από πού τεμαίρεται;
Ας τον δοκιμάσει πρώτα και αν φανεί ότι είναι άχρηστος, να τον αλλάξει. Εξ άλλου οι δεν νομίζω να υστερεί τόσο από Φωτάκη και Σορλέν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Falegkos έγραψε:
gash04 έγραψε:ugadezos
olorin
maniakos
free4
falegkos
ronaldo
:yellowcard:

Κίτρινη κάρτα=διαγραφή ποστ.

Να δούμε πότε θα ωριμάσουμε σαν κόσμος.
ΝΑΙ έκανε λάθος.
ΝΑΙ μας στοίχισε 2 βαθμούς μαζί με το εξωφρενικό λάθος του Στυλιανού που πιάνει αέρα.
Αλλά είναι ο Βιτόλο που μαζί με Γκαρσία σε έχουν φτάσει στο σημείο που έχεις φτάσει όπως και ο Μαλεζάς όπως και όλη η ομάδα.
Χωρίς αυτόν στο παιχνίδι με Γιάννενα και τον Παναθηναικό έχουμε μεγάλο πρόβλημα συνεπώς η ζημιά είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Απο κει και πέρα πάλι αρχίσαμε τις τακτικές ισοπέδωσης.
Συγχαρητήρια.

Υ.Γ
Μάξιμε μπράβο για το σχόλιο σου έτσι ακριβώς έχει το θέμα.
ειπε κανεις το αντίθετο ρε gash η είπε κανεις οτι δεν ειναι καλος παικτης?
να μην ξαναβγεί όμως και να λεει πανω απ'ολα να νικάει η ομαδα και εχουμε φοβερο κοσμο και τετοιες παπαριες γιατι οπος είδαμε ολοι το συμφερον του κοιταει.
Οσο για την διαγραφή ποστ δεν με πειράζει και πολυ εχουμε καταλάβει τη χουντα επικρατεί εδω μεσα εδω και καιρο
οτι ποστ ειναι διαφορετικό με την γνώμη των admin τιμωρείτε.
Δεν με πειράζει και πολυ όμως.

το οποιο συμφερον του φιλε ειναι ποιό?να παιρνει κοκκινη καρτα σε κρισιμα παιχνιδια,κρεμωντας την ομαδα,επειδη καθυστερειται να εξοφληθει ή επειδη τα αρπαζει απο αλλου??αν θελεις,γινε λιγο πιο συγκεκριμενος!
giannis113

Δημοσίευση από giannis113 »

Falegkos θα διαφωνήσω κάθετα με όλα όσα ανέφερες και λυπάμαι ειλικρινά όταν στους κύκλους του κόσμου του ΠΑΟΚ υπάρχουν τέτοιες απόψεις...... Λυπάμαι ειλικρινά!!!!
Αλλά δυστυχώς ο καθένας έχει την άποψή του και πρέπει να τη σέβομαι!!! Δε θα την αφουγκραστώ όμως!!!

ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ,ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!
ΟΛΟΙ Α.Μ.Κ. ΤΩΡΑ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι όλοι μας κρινόμαστε από τα γραφόμενά μας, των οποίων την ευθύνη φέρουμε. Αν γίνουμε ρόμπες μετά, θα φαίνεται από τα γραφόμενά μας. Θέλω να πω ότι ίσως είναι καλό κάποια πόστς που θεωρούνται "σκληρά" να παραμένουν, γιατί μετά θα βλέπουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι.
Προσωπικά, για τα μόνα ποστς που πιστεύω ότι πρέπει να σβήνονται ΑΜΕΣΑ είναι αυτά που προτρέπουν σε βία. Όπως ένα που είδα το Σάββατο και έφριξα, αλλά τα παιδιά ευτυχώς το έσβησαν.

Κάθε τι που σβύνει δεν σημαίνει ότι είναι...χουντικό. Ας το καταλάβουμε κι αυτό.

Όσον αφορά στο Βιτόλο - για να μην είμαι και εντελώς off topic- δεν με πείθει με αυτά που λέει. Αποψή μου. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί τα όσα έχει προσφέρει και το ότι είνσι πολύτιμος στην φετινή προσπάθεια που κάνουμε. Ακριβώς γι' αυτό όμως έπρεπε να προσέχει περισσότερο.

Γενικά καλό είναι ΟΛΟΙ οι παίκτες μας να βάλουν τον κώλο τους κάτω και να παίξουν την μπάλα που μπορούν. Τώρα, που προλαβαίνουμε ακόμα. Οι πολλές φανφάρες δεν κάνουν καλό....

Η διοίκηση πρέπει να προσέξει να μην χάσει την μπάλα γιατί καήκαμε. Ο δρόμος για το πρωτάθλημα ειναι ακόμα μεγάλος και εύκολα η φετινή πολύ επιτυχημένη χρονιά - στο πρωτάθλημα - μπορεί να καταλήξει σε τραγωδία.

Αντε, ας κόψουμε τη γκρίνια κι ας παμε στη Μαρφίν για τον οβολό μας....

:pano: :pano: :pano:

ΥΓ: Αποστόλη καλωσήρθες! Μας έλειψες!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

DimisK έγραψε:Θέλω να πω ότι ίσως είναι καλό κάποια πόστς που θεωρούνται "σκληρά" να παραμένουν, γιατί μετά θα βλέπουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι.
Συμφωνώ. Θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει κάποιος το δικαίωμα να επεξεργαστεί το κείμενό του μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά την δημοσίευσή του, πχ για δέκα λεπτά.
ΥΓ1: Καλώς σας βρήκα!
ΥΓ2: Εύχομαι ο Βίκτωρας να συνέλθει, όπως ο Παύλος, και να γίνει ο απαραίτητος παίκτης μας. Βέβαια μια ομάδα που στηρίζεται σε απαραίτητους είναι μια αδύναμη ομάδα, αλλά...
ΥΓ3: Αγοράστε μετοχές, όσοι θέλετε το καλό του ΠΑΟΚ. Καλά τα λόγια, αλλά ακόμη καλύτερα τα έργα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αποστολη ο βαζελος που στηριζεται σε σισσε καραγκουνη ειναι αδυναμος??ο γαυρος που στηριζεται σε μελμπεργκ ντουντου γκαλετι ειναι αδυναμος??ολες οι ομαδες εχουν καποιους παιχτες κλειδια....απο την αλλη εμενα με καλυψε ο βιτολο με αυτα που ειπε...στη φαση με το χερι λειτουργει ενστικτοδως καθωαθως εχει πλατη πισω(νομιζω) και δεν φαινεται να ξερει τι γινεται πισω...για το ''δολοφονικο τακλιν'' στο κεντρο δε σχολιαζω...

Για τα σενάρια που υπήρξαν σχετικά με τις αντιδράσεις που ξεκίνησαν από τον ίδιο και τους Γκαρσία και Κοντρέρας για το θέμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια και την συζήτηση με την διοίκηση για το οικονομικό υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι μη αληθινό. Δεν μπορώ να απαντήσω σε φήμες. Αυτό βγήκε προς τα έξω γιατί ίσως εμείς οι τρεις είμαστε τρεις παίκτες σε σημαντική θέση. Ήθελαν να μας κάνουν ζημιά και να χαλάσουν την ισορροπία στην ομάδα».

Για όλη αυτή την κουβέντα που έγινε σχετικά με τα χρήματα και το κατά πόσο επηρεάστηκε η ομάδα, ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Αυτή η συζήτηση σε καμία περίπτωση δεν χάλασε το κλίμα. Όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι και έχουν την ίδια όρεξη να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη και χθες με παίκτη λιγότερο δεν σταμάτησε να παλεύει για τη νίκη. Η ισορροπία δεν χαλάει στα αποδυτήρια όσο και αν ενδεχομένως κάποιοι το θέλουν».

δε μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να εμπιστευομαι παραπανω κατι λ@μογια δημοσιογραφους που προσπαθουν να με χτυπησουν και οχι τον παιχτη μου που δε μου εχει δωσει δικαιωματα...
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Είχα γράψει για την κόκκινη του Βιερίνια:
Διάβασα και στην αρχική σελίδα για τον παίχτη. Εγώ μπαίνω σε σκέψεις, γιατί κάθε φορά με τον γαύρο να ψάχνουν να μας κάνουν κακό (αποβολή παίχτη, τιμωρία έδρας κ.λπ.) και εμείς να τους δίνουμε το δικαίωμα? Μήπως συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα κουκλοθέατρο εν αγνoία μας? Μήπως δεν είναι όλα τόσο αθώα όσο νομίζουμε? Λέω μήπως.........
Για τον Βιτόλο τί να πω που είναι δυο φορές χειρότερο? Για μένα, προσωπική άποψη, το έκανε επίτηδες όχι για να χάσουμε από τον ηρακλή, αλλά για να μην κερδίσουμε τον βάζελο. Βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι "Δημοκρατία" επικρατεί στο forum αυτό και έτσι περιμένω να σβηστεί και αυτό το ποστ μου όπως έχουν σβηστεί και μερικά άλλα που "δεν άρεσαν".

6.4 Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και «μη ολοκληρωμένες» ή/ και «ανούσιες» απαντήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται. Σε περιπτώσεις “spamming” από χρήστες, θα γίνεται σύσταση μέσω pm από τους administrators/moderators και στη συνεχεια σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ακολουθούνται οι κανονισμοί ποινών.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gash04 έγραψε:ugadezos
olorin
maniakos
free4
falegkos
ronaldo
:yellowcard:

Κίτρινη κάρτα=διαγραφή ποστ.

Να δούμε πότε θα ωριμάσουμε σαν κόσμος.
ΝΑΙ έκανε λάθος.
ΝΑΙ μας στοίχισε 2 βαθμούς μαζί με το εξωφρενικό λάθος του Στυλιανού που πιάνει αέρα.
Αλλά είναι ο Βιτόλο που μαζί με Γκαρσία σε έχουν φτάσει στο σημείο που έχεις φτάσει όπως και ο Μαλεζάς όπως και όλη η ομάδα.
Χωρίς αυτόν στο παιχνίδι με Γιάννενα και τον Παναθηναικό έχουμε μεγάλο πρόβλημα συνεπώς η ζημιά είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Απο κει και πέρα πάλι αρχίσαμε τις τακτικές ισοπέδωσης.
Συγχαρητήρια.

Υ.Γ
Μάξιμε μπράβο για το σχόλιο σου έτσι ακριβώς έχει το θέμα.
νομιζω αδικη κιτρινη καρτα εφαγα γιατι δεν ειπα κατι κακο κατα τη γνωμη μου
απλα ανεφερα οτι εγινε,οτι κρεμασε την ομαδα δηλαδη με την συγκεκριμενη ενεργεια και οτι αλλιως θα παιρναμε τους 3 βαθμους
ουτε τον βιτολο χαρακτηρισα καπως ουτε αφησα κανενα υπονοουμενο
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

νομιζω ο teratios μιλησε και για μενα.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ημαρτον ρε παιδια. Εχω ακουσει και εχω αλλα οτι ο Βιτολο πηρε καρτα για να μην παιξει με τον βαζελο παει πολυ. Το λεγανε το πρωι οι δυο Μ@Λ@ΚΕΣ στην ΝΕΤ. Μην ανακυκλωνουμε και εμεις την ιδια μ@λακια.
Ουτως η' αλλως χασουμε -κερδισουμε το ματς με τον βαζελο , οι μισοι θα πουν οτι ειμαστε οι "τσατσοι " των αλλων μισων.
Αυτα τα λενε τα κοκκινα -πρασινα τετραποδα/οπαδοι , μην τα λεμε και εμεις. :o

Υ.Γ. Δηλαδη και ο Βιερινια που εσπρωξε εκτος φασης το ταγαρι απο την Τριπολη , το εκανε για να φαει 2 αγωνιστικες και μην παιξει με τον γαυρο?
Ας ειμαστε λιγο σοβαροι. ;)
nagbe

Δημοσίευση από nagbe »

Είναι τουλάχιστον χαζό να μιλάμε για εσκεμμένη αποβολή του Βιτόλο με σκοπό να μην παίξει με τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλει κανένα άλλο σχόλιο αυτό. Χαζή βέβαια ήταν και η κάρτα του Βιτόλο αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως τέτοιες κάρτες έχουν δεχτεί πολλοί ποδοσφαιριστές γιατίαντέδρασαν αντανακλαστικά. Αυτό δε δικαιολογεί βέβαια τον Ισπανό που η απουσία του έφερε την ισοπαλία.
Τώρα αυτό που πρέπει να μας απασχολεί, δεν είναιτα αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και τίτλος είναι μακριά αλλά να παρουσιάσουμε μια φρέσκια ομάδα στα πλέι οφ και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξεκουραστούν παίκτες όπως ο Γκαρσία και να δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες να δείξουν την αξία τους και να κριθούν ενόψει και των επόμενων μεταγραφών
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

paok_4_ έγραψε:Είχα γράψει για την κόκκινη του Βιερίνια:
Διάβασα και στην αρχική σελίδα για τον παίχτη. Εγώ μπαίνω σε σκέψεις, γιατί κάθε φορά με τον γαύρο να ψάχνουν να μας κάνουν κακό (αποβολή παίχτη, τιμωρία έδρας κ.λπ.) και εμείς να τους δίνουμε το δικαίωμα? Μήπως συμμετέχουμε όλοι μαζί σε ένα κουκλοθέατρο εν αγνoία μας? Μήπως δεν είναι όλα τόσο αθώα όσο νομίζουμε? Λέω μήπως.........
Για τον Βιτόλο τί να πω που είναι δυο φορές χειρότερο? Για μένα, προσωπική άποψη, το έκανε επίτηδες όχι για να χάσουμε από τον ηρακλή, αλλά για να μην κερδίσουμε τον βάζελο. Βέβαια όλοι μας ξέρουμε τι "Δημοκρατία" επικρατεί στο forum αυτό και έτσι περιμένω να σβηστεί και αυτό το ποστ μου όπως έχουν σβηστεί και μερικά άλλα που "δεν άρεσαν".

Για τεκμηριωσε λιγο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”