Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από kostasff »

Άσχετο αλλά το τόπικ του free "ΠΑΟΚ - Μαρούσι" γιατί κλείδωσε? Δεν μπορούμε να συζητάμε ταυτόχρονα τον χθεσινό με τον επόμενο αγώνα? Θα μπερδευτούμε? Αφού θα ανοίξει που θα ανοίξει. Νομίζω πως κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.......
Φίλε "μαφιόζε" :yellowcard:
Υ.Γ. Το δικό μας μπάτζετ έχει και κάποιες παλιές αμαρτίες (Τσιάρας, Καυκής). Όχι πως δεν έγιναν και λάθη. Πάντως, δεν βιάζομαι να κρίνω μιας και όλα κρίνονται στα play off. Εκεί θα δούμε τι απίδια πιάνει ο κάθε σάκος.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν το είπα για να το αντιπαραθέσω με το δικό μας (και να την πω στη διοίκησή μας). απλά να πω για ακόμη μία φορά (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου) οτι τα λεφτά δεν κάνουνε τις ομάδες (ιδιως στο μπάσκετ που ανήκεις σε 1-2 καλύτερα πρωταθλήματα, έχεις βαθιά παράδοση και μπορείς να διαλέξεις άπειρους παίκτες από μία πλούσια αγορά- φανταστείτε πόσοι μαύροι κυκλοφορούν και σκεφτείτε οτι τα 3/5 της βασικής σου πεντάδας μπορεί να είναι αμερικανοί!!!!!).
Και έχω βαρεθεί να ακούω για σαρδέλες (είναι πολύ της μόδας αυτό από προπερισι). σαρδέλες φυσικά υπάρχουν (πόσο μάλλον και στον ΠΑΟΚ) αλλά δεν είναι σαρδέλες επειδή κοστίζουν φτηνά.
άσε που για να είμαι ελικρινής δεν έχω πολυκαταλάβει (μιας και είμαι από νησί :D ) η σαρδέλα στα κάρβουνα (με χοντρό αλάτι) είναι καταπληκτικό έδεσμα. άσε που πλέον στην ψαραγορά δεν κοστίζει και λιγότερο από 4 ευρώ (τσιπούρα παίρνεις με 6 ευρώ πλέον-εντάξει ιχθυοτροφείου βέβαια...)
Άβαταρ μέλους
kostasff

Γιατί δεν με θες κυρά μου
επειδή είμαι ψαράς.....
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το τόπικ που λές όντως γιατί κλειδώθηκε?? πολύ κουφό
Άβαταρ μέλους
kostasff

Το Μαρούσι είναι πράγματι κάτι το ξεχωριστό. Δεν είναι όμως σημερινό φαινόμενο, ούτε της τελευταίας διετίας. Η καλή δουλειά άρχισε πριν κάποια χρόνια. Σοβαρή διοίκηση, σοβαροί και οι προπονητές (Πετρόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννάκης, Σούλης και ο χαμηλών τόνων αλλά ικανότατος και αθόρυβος Μπαρτζώκας). Από την άλλη, δεν υπάρχει πίεση (λίγος κόσμος) και αυτό βοηθάει στην ομαλή και σωστή λειτουργία της ομάδας. Δεν λέω πως είναι καλό να μην έχεις λαό σαν ομάδα, απλά έχει και τα καλά του.
Υ.Γ. Η συχνή αναφορά σε αυτή την ομάδα με χαλάει. Μπορεί να είναι και ζήλια.... :geek:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Από όσο ξέρω το Μαρούσι έχει μπάτζετ 2.200.000 όσο για την νίκη του επί του gay και εσύ έκανες μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι του (χωρίς να έχεις έτοιμο τον Λάζο) και μιλάμε για 1 gay που κανονικά έχει 40% στα τρίποντα και σήμερα είχε 20% δεν λέω ό,τι δεν έκανε κ τπτ το Μαρούσι αλλά μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες τον σπρώξανε για να κερδίσει την Καβάλα. Δεν μασάμε θα τους δείξουμε τον δρόμο της παρακμής :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος denis την Κυρ 07 Φεβ 2010, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα αν ακουτε τα λεγομενα των 2 συριγων κονομησατε ειναι δυνατον αυτο το ροστερ να κοστιζει 1.2 μυρια μονο τι παιρνουν 100 χιλιαρικα ο καθενας? δεν το αποκλειω βεβαια τωρα που το καλοσκεφτομαι :lol: οσο για τα σχολια του μεγαλου συριγου για τον λουκας οκ προσφερει πολλα παραπανω απο οσα παιρνει αλλα υπερβολες του τυπου που εισαστε ομαδες της ευρωλιγκας και δεν τον ειχατε δει τοσο καιρο και παιχτης απο αλλο πλανητη ειναι καραγκιοζιλικια.
Στην αρχη της σεζον ο λουκας ειχε σπασει τα καλαθια και εκανε το ενα λαθος μετα το αλλο απλα τωρα ολο το ανεβασμα της ομαδας τον βοηθησε και παιζει πραγματικα πολυ καλα.
Στο μονο που ειναι σταθερος και πρεπει να το αναγνωρισω και εγω ειναι στην αμυνα του μαρκαρει σαν σκυλι απο την αρχη της σεζον.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν ξέρω τι μπάτζετ έχει. Αυτό που ξέρω είναι ότι γίνονται πολλά παράξενα. ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχασαν παιχνίδια που δεν το περίμενες με τίποτα και κέρδισαν κάποια πολύ δύσκολα ενώ ήταν θεωρητικά εύκολα. Η ΑΕΚ κέρδισε τον Πανιώνιο ο οποίος κέρδισε γαύρο και έχασε όπως έχασε από βάζελο. Ότι να 'ναι. Αυτό είναι όμως υγειής αθλητισμός. Και μην ξεχνάμε ότι όλα κρίνονται στα play off. και δεν το λέω για μας μόνο. Μπορεί κάποια από τις ομάδες που εντυπωσιάζουν να την πατήσουν στο τέλος. Μπορεί για παράδειγμα η ρούλα να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα το Μαρούσι.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αυτο το κυνήγι των αποτελεσμάτων δε με γεμίζει. μακάρι η ομάδα μου να είχε επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και να με ένοιαζαν μόνο οι τίτλοι, τα κύπελλα και η έξοδος στην ευρωλίγκα. το ζήτημα είναι να παίζεις και λίγο μπάσκετ όμως. και δυστυχώς ούτε από δαύτο βλέπουμε. ας μην σταθούμε λοιπόν στις λεπτομέρειες που έφεραν το μαρούσι έως εδώ (μην ξεχνάμε οτι στα χρόνια της παρακμής μας έχουν παίξει τελικό Α1, έχουν πάρει ευρωπαϊκό, έχουν φτάσει στους 16 της ευρωλίγκας), προφανώς και δεν είναι μόνο έργο μπαρτζώκα ή καιμακόγλου. άλλο εμένα με απασχολεί. πόσο μπάσκετ παίζει αυτή η ομάδα και γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι εμείς. πώς είναι δυνατόν να παίζει καλύτερα στον άσσο ο μπατής από τον Milisavlievic, πόσο πιο σταθερός παίκτης είναι ο homan από τον drobnjiak Κλπ. κλπ.

PS1: για το budget, ναι το άκουσα απο συρίγο. δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. αλήθεια είναι οτι οι παίκτες είναι απλήρωτοι πάντως. το είπε ο ίδιος ο βωβός πριν 3 μέρες!!! αλλά να σας πω και κάτι. αν οι 3 αμερικανοί παίρνουν πάνω από 400.000 και οι 3 μαζί, ο τσιάρας είναι ο νέος Peja...
PS2: για τον lucas, τον θεωρούσα άσχετο. στο παιχνίδι στο μαρούσι μέσα που τον είδα από κοντά γέλαγα. πρέπει να παραδεχτούμε όμως οτι η βελτίωσή του είναι 100 % και πλέον είναι από τα πιο αξιόπιστα (σταθερά όχι κάτι φοβερό) 2-3αρια της Α1. Την ίδια άποψη έχω και για τον Homan που είναι φοβερά έξυπνος και σταθερός παίκτης!!!!
PS3 @denis: φυσικά το μαρούσι εδώ και χρόνια έχει διαιτησία τουλάχιστον 50-50 με τους μεγάλους και 60-40 με όλους τους άλλους. είμαι ο πρώτος που το χω πει. τον γαύρο εμείς τον είχαμε ισόπαλο στα 3 λεπτά αλλά στην έδρα μας. για να δούμε σε 2 αγωνιστικές. επίσης το μαρούσι νίκησε φέτος μέσα σε roma, lioubliana και βάζελο (αμφιβάλλω αν εμείς είχαμε τόσες νίκες εκτός το 93...). μην τα ισοπεδώνουμε όλα μάγκες. το οτι ο γαύρος ήταν αλλοπρόσαλλος σήμερα, όπως είναι όλη τη χρονιά δε μου λέει κάτι. αυτός είναι. είτε παίζει μέσα στο αλεξάνδρειο είτε με στη λietuvos ή στη γαλλία. το θέμα είναι οτι εμείς στο κρίσιμο σημείο λέμε πω πω ο γαύρος του chili και του cleiza, πω πω δε γίνεται να κερδίσουμε (ευτυχώς που δεν το πίστευε ο κούβελας και ο φλεβαράκης πρόπερισι)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να γελάσουμε λίγο??

Καυστικός ο Τσίλντρες

Με τους διαιτητές τα είχε ο ΤσίλντρεςΗταν τόσο εκνευρισμένος ο Τζος Τσίλντρες με τα σφυρίγματα των διαιτητών, στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Μαρούσι, που δεν άντεξε… Μόλις τελείωσε το παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, εξέφρασε τη δυσφορία του μέσω του twitter.
Όπως ακριβώς είχε κάνει και μετά τους περσινούς τελικούς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Τι έγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ του πειραϊκού συλλόγου; "Θα ήθελα να συγχαρώ τους διαιτητές για το παιχνίδι. Ήταν οι τρεις καλύτεροι παίκτες του γηπέδου και οδήγησαν την... ομάδα τους στη νίκη. Καλή δουλειά".
Καυστικός ως ειρωνικός...

http://www.basketblog.gr/pages/ViewCont ... 41&w=0&m=1

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πλάκα με κάνεις ρε ??
Μιλάς εσύ για διαιτητές??
Ήμαρτον πια,το είδα και αυτό,τους παίκτες του γαύρου να παραπονιούνται για τη διαιτησία.. :evil:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

επειδή εγώ έγραψα για το 1.2 του αμαρουσσίου (που είπε ο συρίγος) παραθέτω και τα ακριβή λόγια του είναι παρθένα του ελληνιάδη η χτένα:

"Eίμαστε δικαιωμένοι για το γεγονός ότι με 2,5 εκατ. ευρώ μικτού μπάτζετ, έχουμε καταφέρει μέσα σε τέσσερις μέρες να νικήσουμε συνολικό μπάτζετ 70 εκατ. ευρώ."
"Ο Αρης Βωβός και η οικογένειά του έχουν ξοδέψει πάνω από 30 εκατ. ευρώ για το Μαρούσι όλα αυτά τα χρόνια."
" Αυτοί οι δύο άνθρωποι (αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος) πλήρωσαν πέρυσι το μεγαλύτερο ποσοστό του συμβολαίου του Μαυροκεφαλίδη και φέτος του Πελεκάνου."
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για τον massey Της ολύμπια που λέγαμε (που γενικά και μεγάλος σε ηλικία είναι και όχι κάτι ιδιαίτερο) απέναντι στον ηλυσιακό (βασικά απέναντι στον υπερταλάντούχο carter) είχε 19 πόντους, 23 rebounds και 6 assist. o francis (απέναντι στον πανιώνιο- ποιόν???? λέμε τώρα...) από την άλλη είχε 14 πόντους, 13 rebounds και 3 assist. το πουλαίν μου torin green είχε 15 ποντάκια, 2 rebounds,4 assist, 2 κλεψίματα

PS: τα λάθη δεν τα βάζω για να σας παραπλανήσω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καλύτερα από έξω επιλογή, αλλά κάποιον που ξέρει την ελληνική πραγματικότητα!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

'εναν κοντό που ειχε το Αιγάλαιο κι ότι έκανε έμπαινε κι έφυγε Ιταλία
δεν μπορούμε να τον φέρουμε για τα playoffs ;
(όλο ωραίες ιδέες είμαι...)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”