Αυτές είστε ρε κωλόγριες. Αυτοί είστε ρε αυτόνομοι θερμοσήφωνες 10, 10 μαλ@κες είσαστε, 10! Ούτε ένας παραπάνω, άντε μου στο
ΣΚ@ΤΟΓΡΙΑ ΓΕΡΑ Η Β' ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!
εγώ πάντως δεν είδα κανένα πέναλτι.Photis έγραψε:Υπήρξε πέναλτι στον Βιεϊρίνια γι αυτό είπα για τον διαιτητή....
Υπερβάλλουμε λίγο δε νομίζεις...όχι ότι μας φταίει ο παίκτης που δε δίνουμε φράγκα στην ΑΜΚ.ariskatiforos έγραψε:Τι να πω...η μεταφυσικη και παλι στο δρομο μας!
Τραγικο λαθος του πολυτιμου κατα τα αλλα βιτολο!τραγικοτατο!λαθος που γραφει ιστορια!αυξηση μετοχικου,χρεη και παρα πολλα αλλα..
εγω παλι ημουν ο μονος που ειδα κοκκινη στον παπαζαχαρια πανω στο μουσλι ρε παιδια εκει στην αρχη?? δεν υπηρχε κανενα επιθετικο φαουλ θεωρω...:ugeek: :ugeek:plato6 έγραψε:εγώ πάντως δεν είδα κανένα πέναλτι.Photis έγραψε:Υπήρξε πέναλτι στον Βιεϊρίνια γι αυτό είπα για τον διαιτητή....
+4free4 έγραψε: Το βράδυ λοιπόν, κι ενώ παρακολουθούσα το ρεπορτάζ του αγώνα από την ΕΤ3, κάποια στιγμή ακούω ένα μέλος του ΔΣ του Ηρακλή να λέει μέσες άκρες: "Το βράδυ του Σαββάτου είχαμε πράγματι διάρρηξη στα γραφεία μας. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δε γνωρίζουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει σχέση με τον σημερινό αγώνα. Πιστεύω ότι υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά το μόνο που βρήκαν και πήραν ήταν κάποια χρήματα, γύρω στα 200 ευρω. Ευτυχώς είχαμε μεριμνήσει, γιατί δεν ειμαστε χαζοί και είχα πάρει τα εισιτήρια το βράδυ εγώ στο σπίτι μου." Ηδη, έχουμε ενημερώσει την αστυνομία ενώ ετοιμάζουμε να κάνουμε και μήνυση κατ' αγνώστων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα τους μαζέψει κανείς ή απλά θα προσπαθούν να παίζουν μια ζωή με τη νοημοσύνη μας λέγοντας (δίχως ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο), ότι οι ΠΑΟΚτσήδες φταίνε για όλα?????