6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Επειδη καποιοι εχετε μπερδεψει την μπαλα να μην πω με τι, ΜΙΛΑΜΕ για την ανοησια που εκανε ο ΒιτΟλο ,ΟΧΙ για την αγωνιστικη του αξια η οποια δεν αμφισβητειται....ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ επιτελους.!!!
Τι ώρα σας βολεύει να τον κρεμάσουμε στην Αριστοτέλους??? Άντε χαλαρώστε ρε... Διαβάζουμε για προδοσίες και λοιπες π@παριες και γυρναν τα μυαλα μας... Άντε χαλαρώστε λίγο.. Οκ, μ@λακία έκανε ο Βιτόλο, αλλά δε θα τον σκοτώσουμε κιόλας.
+1926!!paok nafplio έγραψε:ρε εχετε προβλημα ολοι σας εχετε αρχησει τις κωλοτουμπες δν μπορει να κανει λαθος ο ανθρωπος??κλασσικοι μια ζωη τα ιδια τη μια πανηγυριζουμε φωναζουμε κ την αλλη βριζουμε...κ μεθαυριο ξανα πανηγυρια...σας βαρεθηκαμε!!
Και τι να κάνουμε τώρα?
Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος?
Φέτος έχουμε δει όλων των ειδών αποβολές:
Μούσλι
Ιβιτς
Βιειρίνια
Βιτόλο
Αραμπατζής
.
.
.
.
Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος?
Φέτος έχουμε δει όλων των ειδών αποβολές:
Μούσλι
Ιβιτς
Βιειρίνια
Βιτόλο
Αραμπατζής
.
.
.
.
- paok kerkyra
Μόλις διάβασα στο σπόρ φμ οτι χάνει το μάτς με τον βάζελο επιδεί είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή για της 4 κάρτες στο ματς με τα γιάννενα ξέρει κανένας αν μπορεί να κάνει ένσταση η ΠΑΕ για να την εκτίσει την ποινή σε αλλο μάτς
απο την στιγμή που δηλώθηκε δεν μπορει να αλλάξει αυτο μου ακούγετε το λογικο.γιατι αν ηταν ετσι η καθε ομαδα θα τα αλλαζε αν ειχε καποιο πρόβλημα τραυματισμό κτλ κτλ
οπότε τα αλλα ματς παμε χωρις αμυντικό χαφ μονο με παμπλο....αιντε να δουμε
οπότε τα αλλα ματς παμε χωρις αμυντικό χαφ μονο με παμπλο....αιντε να δουμε
-
Μάλλον η αλήθεια είναι στη μέση. Και πέρυσι και φέτος υπάρχει πρόβλημα στην πειθαρχία των παικτών, οποιαδήποτε στιγμή οποιοσδήποτε παίκτης νιώθει ότι μπορεί να κάνει την ομάδα μπουρδέλο. Τη διοίκηση πρέπει κανείς ή να την σέβεται ή να την φοβάται, αν προσπαθείς να πείσεις τους παίκτες ποντάροντας στο φιλότιμό τους δεν μπορείς να πας μακριά.Ο εσωτερικός κανονισμός υπάρχει για να εφαρμόζεται, ούτε υστερίες ούτε αποκεφαλισμοί. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο αγωνιστικά. Ο Βιτόλο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και δυστυχώς χάνει το βάζελο...
- twoheadedphoenix
Μας κρεμασε σήμερα κανονικά !! αλλά ως εκεί ! στην φάση που βρισκόμαστε ίσως να τη πληρώσει με κάποιο προστιμο αυτή την απερισκεψία του , που σε άλλους παίχτες δε στοίχισε τίποτα!! τεσπα προχωράμε απο του χρόνου τα όνειρα για το πρωτάθλημα και χαμηλά την μπάλα . Φαίνεται ότι όταν την ανεβάζουμε ψηλά όλα στραβα μας πάνε!!
Α ρε Βικτωράκο.Έκανε μ@λ@κία,το ξέρει, το ξέρουμε,ακόμη χτυπιέται τέλειωσε και συνεχίζουμε.Μακριά από αφορισμούς και γενικεύσεις.
-
Commadante Pablo έγραψε:Μάλλον η αλήθεια είναι στη μέση. Και πέρυσι και φέτος υπάρχει πρόβλημα στην πειθαρχία των παικτών, οποιαδήποτε στιγμή οποιοσδήποτε παίκτης νιώθει ότι μπορεί να κάνει την ομάδα μπουρδέλο. Τη διοίκηση πρέπει κανείς ή να την σέβεται ή να την φοβάται, αν προσπαθείς να πείσεις τους παίκτες ποντάροντας στο φιλότιμό τους δεν μπορείς να πας μακριά.Ο εσωτερικός κανονισμός υπάρχει για να εφαρμόζεται, ούτε υστερίες ούτε αποκεφαλισμοί. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο αγωνιστικά. Ο Βιτόλο είναι πολύ σημαντικός παίκτης και δυστυχώς χάνει το βάζελο...
Ρε παιδια δεν νομιζω πως ειναι θεμα πειθαρχιας !!! Ποσες φορες εχετε δει αυτο το χαζο χερι που ο παικτης το κανει χωρις λογο ? Εγω πολλες παντως..Αν ηταν η πρωτη του κιτρινη και οχι η δευτερη ουτε που θα το σχολιαζαμε...Θα μου πειτε ειναι η δευτερη που αφηνει την ομαδα με 10 αλλα αν το δεις κι αλλιως , η προθεση του ηταν να κοψει τη μπαλλα με οποιοδηποτε τροπο...Κι ας ηταν βλακωδης...Δεν ειναι να πεις οτι κλωτσησε καμια μπαλα σε κανεναν αντιπαλο σε κανεναν αντιπαλο παγκο επιτηδες...Δεν το ηθελε ο ανθρωπος...
moican4 έγραψε:Νομιζω γραφω, οτι θα ημουν ελαστικος αν γινοταν σε περιπτωση γκολ...Αλλα δεν ηταν...Δηλαδη αν επαιζε υπηρχε περιπτωση να χασουμε απο αυτα τα πτωματα..? Να δω τωρα που θα λειψει για 2 παιχνδια ,δεν κρεμαει την ομαδα..? Θα του πω και μπραβο για την ανοησια..?Οχι φιλε.erevos187 έγραψε:moican4 έγραψε:Θα ηθελα να μαθω ποιο ηταν το σκεπτικο της ενεργειας του. Επειδη ειμαστε ομαδα και οχι κωλοχανειο ,βαλτου Ζαγορακη προστιμο γιατι ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι χωραφι κανενος...Δεν εβγαινε τετ α τετ να τον δικαιολογησω ,στο κεντρο ηταν ,και χωρις ΛΟΓΟ κανει την μαλακια...!!!!Τελος με τις δικαιολογιες ....Τελος...ΤΕΛΟς...
Φιλε μοικαν τι δουλεια κανεις?
Την δουλεια αυτην οποια και αν ειναι δεν διακαιουσε μια μαλακια? ειδικα οταν εισαι απο τους καλυτερους σε αυτο που κανεις?
Το καταλαβαινω οτι τα λες πανω στα νευρα σου αλλα οκ ανθρωποι ειμαστε χαλαρα λιγο, διοικηση εχουμε και θα κρινει
Λαθη κανω και εγω στην δουλεια μου ,μην μπερδευεσε ,δεν σηκωνομαι να φυγω π.χ κα ινα πω στους συναδελφους μου "¨την κανω εκανα χαζομαρα"...!!και να τους αφησω να κανουν αυτοι την δουλεια την δικη μου..
ΥΓ. Και δεν παιρνω και 450..000 επισης...
Αφου λογο κανονισμου βγαινει εξω δεν παραταει την ομαδα, τιμορειτε ετσι, δεν το κανει επιτιδες αλλα απο μαλ@κια
ΥΓ. Δηλαδη αν παρει καποιος 450Κ θα ειναι θεος και δεν θα κανει λαθη?
Ο ζινταν δηλαδη που εκατσε κουτουκια σε τελικο μουντιαλ τι θελει κρεμασμα?
ΥΓ1.Ενταξη μην τα ισοπεδονουμε ολα αυτο θελω να πω και εχεις δικιο να εισαι τσατισμενος γιατι το ειχαμε χαλαρα το ματσακιον αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι καμια φορα.
ΥΓ3. Αυτο το πουλι ο φερναντεζ τι ζοριλικι τραβαει οσο βλεπω τις φασεις με τους ηλιθιοτσαμπουκαδες του τοσο μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
-
απο τη στιγμη που ο βιτολο δεν παιζει με βαζελο πιστευω πως αξιζει μια ευκαιρια στο βερον
ΥΓ3. Αυτο το πουλι ο φερναντεζ τι ζοριλικι τραβαει οσο βλεπω τις φασεις με τους ηλιθιοτσαμπουκαδες του τοσο μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.[/quote]
απιστευτος ο ντανυ σημερα χωρις λογο εκανε μαλακιες κριμα.......
απιστευτος ο ντανυ σημερα χωρις λογο εκανε μαλακιες κριμα.......
- navigator11
επειδη στερουμαι του αναγκαιου κουραγιου να διαβασω ολα τα σχολια περι βιτολο για το σημερινο αγωνα αλλα αντιλαμβανομαι οτι γραφτηκαν "τερατα" περι προδοσιας κοκ θα πω οτι για τη μοναδικη ισως ανοησια που εκανε φετος σε 21 παιχνιδια ο βιτολο "ΑΞΙΖΕΙ" πραγματικα να θεωρειται απο μερικους ως ο νεος "νυν δημαρχος πειραιως" (μη λερωσω το στομα μου) της νεοτερης ποδοσφαιρικης ιστοριας του παοκ.να συμφωνησω οτι πραγματι η βλακωδης αντιδραση του μας στερησε μιαν ευκολη νικη.τί "κρυβεται" ομως πισω απο αυτην μας καιει?εχει σχεση με την .... αποχη της δευτερας ή μηπως ειναι προιον ξενου δακτυλου βλ.πατεροκοκκαλη??διοτι στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου η ανθρωποτητα τετοιο παιδαριωδες σφαλμα δεν εχει ματαξαναδει!!!!!ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ και ΥΠΟΠΤΟ το λιγοτερο προφανως κατα καποιους.
περισσοτερο απο την ανοησια του βιτολο σημερα προσωπικα με θλιβει η συνεχης σε βαθος χρονου ανοησια,που δικαιολογημενα ή αδικαιολογητα κατακυριευει τους εγκεφαλους ορισμενων αναγκαζοντας τους καθε φορα σε στραβες να ενδιδουν στον πειρασμο υιοθετησης βρωμικων σεναριων,υποπτων συναλλαγων και ιντριγκαδορικων δοσοληψιων χωρις να δινουν το ελαφρυντικο του στιγμιαου λαθους,που σημερα στοιχισε.ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα και αδικο για παιχτες που ως τωρα ελαχιστα δικαιωματα μας εχουν δωσει!!σοβαρευτειτε καποιοι κι αναλογιστειτε ποιος μακροπροθεσμα κανει μεγαλυτερο κακο,καποιος που κανει ενα μεμονωμενο σφαλμα ή αυτοι,που κανοντας στροφη 360 μοιρων,απο κει που τον αποθεωναν τωρα αμεσα ειτε εμμεσα αφηνουν εμμετικες αιχμες εναντιον του?προσωπικα τη συμπεριφορα του ειδους αυτου εγω τη βρισκω μικροπρεπη και οχι αντρικεια!
περισσοτερο απο την ανοησια του βιτολο σημερα προσωπικα με θλιβει η συνεχης σε βαθος χρονου ανοησια,που δικαιολογημενα ή αδικαιολογητα κατακυριευει τους εγκεφαλους ορισμενων αναγκαζοντας τους καθε φορα σε στραβες να ενδιδουν στον πειρασμο υιοθετησης βρωμικων σεναριων,υποπτων συναλλαγων και ιντριγκαδορικων δοσοληψιων χωρις να δινουν το ελαφρυντικο του στιγμιαου λαθους,που σημερα στοιχισε.ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα και αδικο για παιχτες που ως τωρα ελαχιστα δικαιωματα μας εχουν δωσει!!σοβαρευτειτε καποιοι κι αναλογιστειτε ποιος μακροπροθεσμα κανει μεγαλυτερο κακο,καποιος που κανει ενα μεμονωμενο σφαλμα ή αυτοι,που κανοντας στροφη 360 μοιρων,απο κει που τον αποθεωναν τωρα αμεσα ειτε εμμεσα αφηνουν εμμετικες αιχμες εναντιον του?προσωπικα τη συμπεριφορα του ειδους αυτου εγω τη βρισκω μικροπρεπη και οχι αντρικεια!