Ο ΠΑΟΚ του Σάντος δημιουργεί υπεραξία
06/02/10
Η παρέλαση της διοικητικής τριανδρίας του ΠΑΟΚ από τα αποδυτήρια ολοκληρώθηκε με την παρουσία σε αυτά του ενοχλημένου προέδρου κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Ο Ζαγοράκης άφησε να εννοηθεί πως η βαριά ήττα στα Γιάννενα «δεν θα περάσει έτσι» και η αλήθεια είναι πως οι παίκτες τού έδωσαν ένα μεγάλο πάτημα για να αλλάξει τη στάση του. Αυτό δεν πρόκειται να φανεί τώρα, αλλά το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το τι ακριβώς θα αλλάξει.
Σε μία εποχή που το μπάτζετ του ΠΑΟΚ πρέπει να βρει χώρο για τις καινούργιες προσθήκες,
το πρώτο ερώτημα που θα τεθεί το καλοκαίρι σε κάποιους είναι αν δέχονται να μείνουν στην ομάδα με μειωμένες αποδοχές. «Μα αφού, ρε παιδιά, αποχές θέλατε να μου κάνετε», μπορεί να πει ο πρόεδρος και να έχει μία ενισχυμένη επιχειρηματολογία επί του θέματος.
τουλαχιστον μπακαλιστικη σκεψη. θα τους πει ετσι ο ζαγορακης και αυτοι θα τα κανουν πανω τους. οποιος μπορει να βγει καλυτερα λεφτα αλλου θα παει να τα παρει και οποιος δεν μπορει θα του πει "κυριε μου εχω συμβολαιο. το μονο που θα καταφερει αυτη η λογικη ειναι να εχουμε του χρονου πανω απο εναν βερον. αν βρεθει πανω απο ενας παικτης που θα ριξει το συμβολαιο (οχι ανανεωση οπως ο παμπλο) θα ειναι για εμενα θαυμα.
Ο ΠΑΟΚ σήμερα δίνει και αγωνιστικό κίνητρο σε αυτούς που είναι να έρθουν. Οπως βέβαια και τους δίνει μια σιγουριά πως φεύγοντας από αυτόν έχουν δημιουργήσει υπεραξία.
περα απο το αγωνιστικο κινητρο υπαρχει και το οικονομικο. το οτι οι παικτες ηταν για 3 μηνες απληρωτοι δεν νομιζω να ειναι και διαφημιση για τον συλλογο.
Στα βραβεία του ΣΚΑΪ, ο Σάντος ρωτήθηκε για τους λόγους που έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες. Μα το έργο είναι πολύ απλό. Οι παίκτες γνωρίζουν πως με τον Σάντος η ομάδα θα είναι σοβαρή, θα παίρνει αποτελέσματα και ο ρόλος τους μέσα στην ομάδα θα είναι τόσο συγκεκριμένος που μόνο να αναδειχτούν μέσα από αυτόν μπορούν.
Ο ΠΑΟΚ του Σάντος δημιουργεί υπεραξία στους παίκτες και αυτό θα πρέπει να το μετρήσουν πολύ αυτοί που είναι σήμερα στην ομάδα. Το ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν υπολογίζουν σε κάτι τέτοιο είναι λογικό, αλλά οι υπόλοιποι δεν πρέπει να παίζουν με την καριέρα τους.
στην προπονηση της δευτερας να μην ξεχασεις να το πεις στον κουτσιανικουλη.
Υ.Γ. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην πάνε στο Καυτανζόγλειο, αναγνωρίζοντας πως αν λειτουργήσουν σύμφωνα με το εγώ τους υπάρχει κίνδυνος για την ομάδα. Αν δεν ακολουθούσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ίσως η απόφασή τους να ήταν διαφορετική, όμως μόνο και μόνο που οι κεφαλές των συνδέσμων λειτούργησαν ώριμα είναι κάτι που πρέπει να χειροκροτήσουμε. Να δούμε πότε θα λειτουργήσει ώριμα και η πολιτεία...
http://www.exedrasports.gr/blogs/articl ... 13&cid=105
αυτο ειναι που ελεγα και προχθες οτι οταν μεταφερεις αποψεις της διοικησης δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κριτικη. τους λογους νομιζω οτι τους εξηγησε σωστοτατα ο arisk (τι κερδιζει δηλαδη ο δημοσιογραφος που λειτουργει με αυτον τον τροπο).