jpm4 έγραψε:Εγω δε καταλαβαινω καποιοι που λενε γυριστρουλες και ολες αυτες τις π@π@ριες!
Δηλαδη αμα ο παικτης μας δε παιξει καλα να λεμε μπραβο δε πειραζει?
Δεν αμφισβητει κανεις οτι ο Βιτολο ειναι πολυ καλος παικτης αλλα σημερα εκανε χοντρη μ@λ@κι@!
Sera4 έγραψε:ο βιτολο παιδια βγαζει μια χρονια χωρις προετοιμασια και τρεχει σα μ@λ@κ@ς επι τοσες αγωνιστικες και σε αγωνες ποθ παιξαμε με λιγοτερο παιχτη...εγω απορουσα πως δεν ειχε σκασει ακομα...ε λοιπον στο ματς με τα γιαννενα τον ειδα για πρωτη φορα κουρασμενο και σημερα τον ειδα απο την αρχη που δεν ειχε τις δυναμεις που ειχε σε αλλους αγωνες...ο παιχτης ειχε σκασει και οποιος ξερει μπαλα ξερει οτι οταν καποιος παιζει κουρασμενος κανει και αψυχολογητα..αυτο επαθε σημερα...
υγ για αυτα που γραφονται σε καποια ποστ για τον παιχτη δεν θα σχολιασω γιατι θα πεσω πολυ χαμηλα και δεν το θελω..
υγ2 ο παιχτης δε με εχει δωσει ποτε αγωνιστικα δικαιωμα δεν εχω λογο να τον σταυρωσω...
Εδωσε δικαιωμα σημερα οποτε η κριτικη ειναι δικαιη 10-0%. Αυτο ελειπε να μη φαει κραξιμο για τη βλακεια του.Sera4 έγραψε:υγ2 ο παιχτης δε με εχει δωσει ποτε αγωνιστικα δικαιωμα δεν εχω λογο να τον σταυρωσω...
Έλεος ρε με την κούραση και τις μαλακίες εδώ ο καραγκούνης με 6 7 παιχίδια στο uefa παραπάνω και αλλα τόσα με την εθνική και 33 χρονων δεν κουράζεται και κουράστηκε ο "βιτολο" που είναι 25 χρονων με 12 13 παιχνίδια λιγότερα?Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε?lion έγραψε:Sera4 έγραψε:ο βιτολο παιδια βγαζει μια χρονια χωρις προετοιμασια και τρεχει σα μ@λ@κ@ς επι τοσες αγωνιστικες και σε αγωνες ποθ παιξαμε με λιγοτερο παιχτη...εγω απορουσα πως δεν ειχε σκασει ακομα...ε λοιπον στο ματς με τα γιαννενα τον ειδα για πρωτη φορα κουρασμενο και σημερα τον ειδα απο την αρχη που δεν ειχε τις δυναμεις που ειχε σε αλλους αγωνες...ο παιχτης ειχε σκασει και οποιος ξερει μπαλα ξερει οτι οταν καποιος παιζει κουρασμενος κανει και αψυχολογητα..αυτο επαθε σημερα...
υγ για αυτα που γραφονται σε καποια ποστ για τον παιχτη δεν θα σχολιασω γιατι θα πεσω πολυ χαμηλα και δεν το θελω..
υγ2 ο παιχτης δε με εχει δωσει ποτε αγωνιστικα δικαιωμα δεν εχω λογο να τον σταυρωσω...
+1000000
Αν για κάτι μπορώ να κατηγορίσω τον μηχανικό είναι αυτό...Όταν κάποιον παίκτη τον πιστεύει τον σκάει...Είναι ικανός να τον βάζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν μέσα χωρίς σταματημό...
Παρόλο αυτά ο βιτόλο σήμερα αδίκησε τον εαυτό του...