6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

w.s
Επικοινωνία:

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από w.s »

ΠΡΟΣΤΙΜΟ :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

απο την στιγμη που εχει δηλωθει στα γιαννενα ,θα εκτισει την ποινη του στο αμεσως επομενο ,δηλ με βαζελο...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και μάλιστα βαρύ..
kos

Δημοσίευση από kos »

στηριζω τον μεχρι σημερα mvp της ομαδας :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
leoncommando

Δημοσίευση από leoncommando »

100000 πρόστιμο τώρα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

kos έγραψε:στηριζω τον μεχρι σημερα mvp της ομαδας :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
jpm4

Δημοσίευση από jpm4 »

Εγω δε καταλαβαινω καποιοι που λενε γυριστρουλες και ολες αυτες τις π@π@ριες!
Δηλαδη αμα ο παικτης μας δε παιξει καλα να λεμε μπραβο δε πειραζει?
Δεν αμφισβητει κανεις οτι ο Βιτολο ειναι πολυ καλος παικτης αλλα σημερα εκανε χοντρη μ@λ@κι@! :redcard:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ελα ρε αδερφε,τι προδοτης και χαζομαρες......Εχει κανει μεγαλα παιχνιδια μεχρι στιγμης.........Σημερα μας κρεμασε με την απιστευτη χαζομαρα που του ηρθε στο κεφαλι αλλα οχι και ετσι...Οχι και προδοσια.....Απλα απυθμενη βλακεια.....Πρεπει παντως να φαει μεγαλο προστιμο σιγουρα :pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο βιτολο παιδια βγαζει μια χρονια χωρις προετοιμασια και τρεχει σα μ@λ@κ@ς επι τοσες αγωνιστικες και σε αγωνες ποθ παιξαμε με λιγοτερο παιχτη...εγω απορουσα πως δεν ειχε σκασει ακομα...ε λοιπον στο ματς με τα γιαννενα τον ειδα για πρωτη φορα κουρασμενο και σημερα τον ειδα απο την αρχη που δεν ειχε τις δυναμεις που ειχε σε αλλους αγωνες...ο παιχτης ειχε σκασει και οποιος ξερει μπαλα ξερει οτι οταν καποιος παιζει κουρασμενος κανει και αψυχολογητα..αυτο επαθε σημερα...

υγ για αυτα που γραφονται σε καποια ποστ για τον παιχτη δεν θα σχολιασω γιατι θα πεσω πολυ χαμηλα και δεν το θελω..

υγ2 ο παιχτης δε με εχει δωσει ποτε αγωνιστικα δικαιωμα δεν εχω λογο να τον σταυρωσω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 07 Φεβ 2010, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

jpm4 έγραψε:Εγω δε καταλαβαινω καποιοι που λενε γυριστρουλες και ολες αυτες τις π@π@ριες!
Δηλαδη αμα ο παικτης μας δε παιξει καλα να λεμε μπραβο δε πειραζει?
Δεν αμφισβητει κανεις οτι ο Βιτολο ειναι πολυ καλος παικτης αλλα σημερα εκανε χοντρη μ@λ@κι@! :redcard:

αλλο κριτικαρω αλλο σταυρωνω καποιον...εχει διαφορα μεγαλη...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Μερικοι λετε μπουρδες!ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! :redcard:
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Sera4 έγραψε:ο βιτολο παιδια βγαζει μια χρονια χωρις προετοιμασια και τρεχει σα μ@λ@κ@ς επι τοσες αγωνιστικες και σε αγωνες ποθ παιξαμε με λιγοτερο παιχτη...εγω απορουσα πως δεν ειχε σκασει ακομα...ε λοιπον στο ματς με τα γιαννενα τον ειδα για πρωτη φορα κουρασμενο και σημερα τον ειδα απο την αρχη που δεν ειχε τις δυναμεις που ειχε σε αλλους αγωνες...ο παιχτης ειχε σκασει και οποιος ξερει μπαλα ξερει οτι οταν καποιος παιζει κουρασμενος κανει και αψυχολογητα..αυτο επαθε σημερα...

υγ για αυτα που γραφονται σε καποια ποστ για τον παιχτη δεν θα σχολιασω γιατι θα πεσω πολυ χαμηλα και δεν το θελω..

υγ2 ο παιχτης δε με εχει δωσει ποτε αγωνιστικα δικαιωμα δεν εχω λογο να τον σταυρωσω...

+1000000

Αν για κάτι μπορώ να κατηγορίσω τον μηχανικό είναι αυτό...Όταν κάποιον παίκτη τον πιστεύει τον σκάει...Είναι ικανός να τον βάζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν μέσα χωρίς σταματημό...
Παρόλο αυτά ο βιτόλο σήμερα αδίκησε τον εαυτό του...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Sera4 έγραψε:υγ2 ο παιχτης δε με εχει δωσει ποτε αγωνιστικα δικαιωμα δεν εχω λογο να τον σταυρωσω...
Εδωσε δικαιωμα σημερα οποτε η κριτικη ειναι δικαιη 10-0%. Αυτο ελειπε να μη φαει κραξιμο για τη βλακεια του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φυσικα και η κριτικη ειναι δικαιη(και 100%) αλλα μεχρι στιγμης εχθος απο αφορισμους δεν ειδα καθολου κριτικη...
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

lion έγραψε:
Sera4 έγραψε:ο βιτολο παιδια βγαζει μια χρονια χωρις προετοιμασια και τρεχει σα μ@λ@κ@ς επι τοσες αγωνιστικες και σε αγωνες ποθ παιξαμε με λιγοτερο παιχτη...εγω απορουσα πως δεν ειχε σκασει ακομα...ε λοιπον στο ματς με τα γιαννενα τον ειδα για πρωτη φορα κουρασμενο και σημερα τον ειδα απο την αρχη που δεν ειχε τις δυναμεις που ειχε σε αλλους αγωνες...ο παιχτης ειχε σκασει και οποιος ξερει μπαλα ξερει οτι οταν καποιος παιζει κουρασμενος κανει και αψυχολογητα..αυτο επαθε σημερα...

+1000000

Αν για κάτι μπορώ να κατηγορίσω τον μηχανικό είναι αυτό...Όταν κάποιον παίκτη τον πιστεύει τον σκάει...Είναι ικανός να τον βάζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν μέσα χωρίς σταματημό...
Παρόλο αυτά ο βιτόλο σήμερα αδίκησε τον εαυτό του...
Έλεος ρε με την κούραση και τις μαλακίες εδώ ο καραγκούνης με 6 7 παιχίδια στο uefa παραπάνω και αλλα τόσα με την εθνική και 33 χρονων δεν κουράζεται και κουράστηκε ο "βιτολο" που είναι 25 χρονων με 12 13 παιχνίδια λιγότερα?Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”