Κάηκε ο σκληρός μου

Πάλι καλά που δε θυμήθηκες και τον Κορωνιό, ο οποίος επίσης δε πρόσφερε τα αναμενόμενα, αφού γενικά η καριέρα του όταν τον πήραμε βρισκόταν σε κάμψη (σεζόν 2000-2001). Το θέμα ήταν να ερχόταν τότε που τον ήθελε ο Αλεξόπουλος το 1996, αλλά ο Κορασίδης του Περιστερίου αρνήθηκε τα 200 εκατ. δρχ και μαζί τον Μπουντούρη στα ανταλλάγματα νομίζω..free4 έγραψε:Είπες Κορωναίο και θυμήθηκα τον Κύπριο (νομίζω), τον Αριστείδη Κορωνίδη που μάλιστα όταν έφυγε από την ομάδα, ππολλοί κατσάδιασαν τη διοίκηση!!!!!![]()
![]()
δεν κατάλαβα τώρα για ποιά χρονιά μιλάς γιατί μπερδέψαμε τα μπούτια μας λίγο αλλά τη χρονιά της "dream team" η μεγαλύτερη νίκη που είχαμε κάνει (για μένα η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας σε σχετικά "αδιάφορο" παιχνίδι εννοοώ πάντα, ήταν 2η αγωνιστική νομίζω στους ομίλους) είναι αυτή μέσα στο palau blaugrana!!!Trikaliotis έγραψε:Δε χρεάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Κολντεμπέλα και Νικολαϊδης πρέπει να ήταν..Ο Μασλαρινός δε νομίζω! Είχαμε κάνει άλλη μια μεγάλη νίκη από όσο θυμάμαι πριν αρχίσουμε να διαλυόμαστε με την Τιμ Συστεμ Μπολόνια στο Παλατάκι με 98-96 στην παράταση αν δε κάνω λάθος..Που είναι ο Gordon να μας ποστάρει και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο ΠΑΟΚ RETRO από τα συγκεκριμένα γεγονότα που αναφέρουμε..
δεν έχω ιδία άποψη αλλά θα απαντήσω με βάση της λογικής: πόση διαφορά περιμέναμε να κάνουνε 2 παίκτες 34 και 36 χρονών??? ο bane σταμάτησε στα 33 του... και υπόψιν οτι δεν ήταν και οτι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. ούτε στις καλύτερες ομάδες παίζανε ούτε στην εθνική ούτε τίποτα (για το 86 μιλάω). πριν 2 χρόνια ναι. άρα νομίζω οτι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν και παλτά... έτσι νομίζω. βέβαια την απάντηση θα την πάρεις από τα παιδιά που θυμούνται καλά το κλίμα της εποχήςTrikaliotis έγραψε:Θα απευθύνω μια ερώτηση προς Gordon και Praktorino που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και λόγω του αρχείου τους, αλλά κυρίως της μνήμης και της γνώσης του (πω πω γλύψιμο που ρίχνω!!!) κάτι θα ξέρουν παραπάνω για το συγκεκριμένο topic. Μπορούν να θεωρηθούν παλτά ο Γιατζόγλου και ο Κορωναίος? Ξέρω ότι πέρασαν από τον ΠΑΟΚ για μια χρονιά στα γεράματα και δε πρόσφεραν τίποτα.
Επειδή λοιπόν έχουμε αναλύσει παίχτες της δεκαετίας του '90 και έπειτα, καλό θα είναι να γίνει και μια αναφορά και για κακούς παίχτες της δεκαετίας του '80 από εσάς τους παλιότερους. Εγώ από αυτούς μπορώ να θυμηθώ μόνο τον Γεράσιμο Τζάκη (ένα πολύ μέτριο πλέυ-μέικερ), τον Παναγιώτη Χοτοκουρίδη, τον Τάκη Καρατζουλίδη, τον οποίο τον χρυσοπλήρωσε από ότι θυμάμαι ο Βεζυρτζής για να τον πάρει από τον Ηρακλή και να χτίσει δίδυμο πύργων με τον Φασούλα, μιας και ο Κατσούλης αποχωρούσε και μετά τον Μπιλ Μέλις τη σεζόν 1989-90..Δώστε μας τα φώτα σας για πιο πριν!